Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (20 μέλη και 22 επισκέπτες)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.873
Πόντοι
456
εσύ παίρνεις ως παράδειγμα μόνο την εστίαση και τον τουρισμό που ξέρουμε όλοι πόσο μπαστουνόβλαχοι είναι οι επιχειρηματίες και ότι δαγκώνουν από τα πάντα. Εδώ σου σερβίρουν τα αποφάγια του άλλου στα ένσημα θα κολλήσουν?

Η αγορά όμως δεν είναι μόνο αυτά..είναι η παροχή υπηρεσιών, η μεταποίηση, η βιομηχανία, το λιανεμπόριο κτλπ.

Εγώ δεν ξέρω καμία σοβαρή (μικρή) εταιρεία και ξέρω πολλές....που να έχει αδήλωτους εργαζομένους....ή να κολλάει 2 ένσημα το μήνα.

Έχω ακούσει για περιπτώσεις που από κοινού ο εργαζόμενος με την εταιρεία αποφάσισαν να παίρνει πχ 700 + 200 μπλακ. Ο εργαζόμενος όχι απλά τα ήθελε έτσι αλλά τον βολεύει κιόλας...

ξέρω εργαζομένους που δουλεύουν ένα τρίμηνο και μετά θέλουν εικονική απόλυση και μπαίνουν ταμείο...και μετά ψάχνουν για εντελώς μαύρα....

όσο για τον τουρισμό....αν ο άλλος βγάζει μαύρα τιπς 80 ευρώ την ημέρα...για ρώτα τον αν θέλει φουλ ένσημα και να φορολογηθούν τα τιπς του...να δούμε τι θα σου πει...
ρε πατε καλα εδω μεσα της πουτανας γινεται,εκμεταλευση οσο δεν παει.Προπονητης τενις με πανω απο 200 τελικους σε πανελληνια πρωταθληματα, και πανελλαδικα συν νο 1 στη κατηγορια 16 ετων στο εξωτερικο ,τη κορη Ελληνα ,προσφατα,συμμετοχες σε Ευρωπαικα πρωταθληματα κλπ. και ο συλογος στη πολη που μετακομισα απο το 1997 ,οχι δεν μου εβαλε ποτε ουτε ενα ενσημο ,αλλα αρνηθηκε ακομη και να με προσλαβει μεσω ΟΑΕΔ.Μαλιστα το Ελληνικο κρατος αποφασισε απο το 2002 οριστικα να κοψει την αδεια εξασκησεως επαγγελματος σε ολα τα πτυχια εκτος απο ΤΕΦΑ και σχολων της ομοσπονδιας τενις..Δηλαδη εχοντας πτυχιο level 3 και κορυφαιας στο κοσμο σχολης, ,που εβγαλε ενα Φεντερερ, και οχι μονο , μπορω και το εχω κανει στο παρελθον να εργαστω σε ολο το κοσμο ,αλλα οχι στην Ελλαδα.Αν θελω πρεπει να προσλαβω καποιον μαιμου προσληψη αλλα ζητανε 500 και πανω συν το κοστος της προσληψης με καποια ενσημα ,αλλα 200 τουλαχιστον.Ετσι ενω καναμε ηδη συλογο δεν τον λειτουργω, αφου εδω ειναι μικρη πόλη και δεν υπαρχουν αρκετα εσοδα να γινονται αυτα τα εξτρα εξοδα.Αυτα κανει το Ελληνικο κρατος του βρυκολακα κατστρεφει τα παντα, απο θεμα οικονομιας και αναπτυξης ειναι σκετη καταστροφη ,οπως ηταν παντα , βεβαια τωρα το εφτασαν σε καμορα πλεον

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
155
Πόντοι
0
σήμερα η Καρυστιανού έκαψε τον τασούλα και μαζί με αυτόν τον μητσοτάκη

διαβάστε

Καρυστιανού: Ποιον χαρακτηρίζει ως «μέγα εκτελεστή του μπαζώματος».

Η μητέρα της Μάρθης, που έχασε τη ζωή της μέσα στο Intercity 62 και πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 2023», αφήνει αιχμές και για τον Κωνσταντίνο Τασούλα.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Η Δικογραφία της 3/8/24 που καίει τον Μέγα Εκτελεστή του Μπαζώματος – Χρήστο Τριαντόπουλο διαβιβάστηκε στη Βουλή αμελλητί. Έκτοτε και μέχρι τώρα βρίσκεται στο συρτάρι του κ. Τασούλα..

Συγκεκριμένα, στις 3/8/24 ο Εισαγγελέας Λάρισας μεταβιβάζει άμεσα τη δικογραφία αυτή σε Εισαγγελέα του ΑΠ, ο οποίος τη στέλνει στη Βουλή με βάση τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Και αυτό γιατί μέσα σε αυτήν, τη σήμερα εξαφανισμένη δικογραφία, αναφέρονται πολιτικά πρόσωπα, όπως ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος μαζί με τον πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών Ξιφαρά Ιωάννη, συμμετείχαν στις συσκέψεις, για το εγκληματικό μπάζωμα και την εξαφάνιση των πειστηρίων του δυστυχήματος και εγκλήματος. Μέσα στην ίδια εξαφανισμένη δικογραφία είναι οι καταθέσεις – φωτιά για τις εντολές περί μπαζώματος με σημαντικότερη από αυτές την κατάθεση του Διοικητή της Τροχαίας Λάρισας, ο οποίος αποκαλύπτει ότι, σε σύσκεψη με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο), ήταν ο ΜΟΝΟΣ που είπε ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ και άρα ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΙΣΤΗΡΙΩΝ που έπρεπε υποχρεωτικά να κρατηθούν για την ανεύρεση της αλήθειας!.

Για ποιον λόγο λοιπόν αυτή η δικογραφία ΚΟΛΑΦΟΣ θάφτηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής και ήδη υποψήφιο ΠτΔ, Τασούλα και σήμερα 6 μήνες μετά, ακόμη δεν έχει συζητηθεί στην Βουλή παρά την μεγαλειώδη απαίτηση της κοινωνίας να βγει όλη η αλήθεια στο φως;.

Μήπως ακριβώς το μπάζωμα αυτής της δικογραφίας ήταν αυτό που εξαργύρωσε την επιλογή του κ. Κωνσταντίνου Τασούλα ως υποψήφιου ΠτΔ; Πως είναι δυνατόν να θάβετε δικογραφίες, για τις οποίες ο ίδιος ο νόμος απαιτεί αμελλητί εξέτασή τους; Τόσο πολύ φοβάστε λοιπόν; Τόσο μεγάλες είναι οι ευθύνες σας, ώστε να εκτίθεστε τόσο ξεδιάντροπα; Βγάλτε αμέσως τις θαμμένες δικογραφίες από τα συρτάρια της Βουλής και δείξτε τις στον κόσμο. Ο λαός απαιτεί να βγουν όλα στο φως! Οι υψηλά ιστάμενοι ένοχοι ήδη κάθονται στο κάδρο…».

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.102
Πόντοι
3.506
Κοίτα να δείς που θα εμφανισθούν 3-4 πορίσματα, όλα την ίδια στιγμή.
Το ένα θα λέει οτι είχε παράνομο φορτίο
Το άλλο οτι φταίνε οι μηχανές
Το άλλο οτι δεν ξέρει τι φταίει αλλά οχι τα λάδια...
κλπ κλπ...

Ο καθένας θα επικαλείται / καπηλεύεται οτι τον συμφέρει για να κάνει μικροπολιτική λαικίστικη.
Ας αφήσουμε ήσυχη την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της , να αποδείξει οτι μπορεί να αποδειχθεί.
Το είδαμε στο ΣΑΜΙΝΑ, στο Μάτι, στην Μάνδρα κλπ κλπ.
Τίποτα δεν γίνεται έτσι όπως το πάνε. Και αυτοί (πολιτικοί/ δημοσιογράφοι) έχουν τους λόγους τους να το πάνε έτσι. Εμείς που τα αναπαράγουμε ως γνώστες δεν έχουμε ευθύνη????????????!!!!!

• Like
Αντιδράσεις: riding
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
155
Πόντοι
0
Ας αφήσουμε ήσυχη την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της , να αποδείξει οτι μπορεί να αποδειχθεί.
εδώ κανονικά γελάμε, έλα όμως που δεν ζούμε σε μια κανονική χώρα για να γελάσουμε!

εδώ εξαιτίας ακριβώς αυτής της δικαιοσύνης και κάτι τέτοιων παραγγελμάτων σαν το παραπάνω παίρνουμε τα όπλα -αντί να γελάμε...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.047
Πόντοι
5.506
Αμα δεν εκτονωθεί η λαική οργή εκεί θα πάει στο τέλος στη βία.Το πρόβλημα του Μητσοτάκη είναι οτι αν θυσιάσει μερικούς πρωτοκλασάτους σαν αμνούς π.χ. Καραμανλή κινδυνεύει να διασπαστεί η ενότητα της παράταξης γιατί θα αρχίσει ο ένας να δίνει τον άλλο.Οπότε αποφασίζουν όλοι μαζί νικάμε,όλοι μαζί βουλιάζουμε,δε μένει κανένας πίσω να παίξει ρόλο θυσίου.
Η διαφορά είναι οτι τώρα έχει έρθει Τραμπ που προφανώς τα έχει πάρει στο κρανίο με τους Καμαλισμούς και Μπαιντενισμούς Μητσοτάκη και θέλει να τον αδειάσει,έχουν αλλάξει δηλαδή οι διεθνείς συσχετισμοί για αυτό τρίζουν οι καρέκλες.
Eπειδη φαίνεσαι ψαγμένος, για θύμισε μου λίγο τι έγινε την προηγούμενη φορά που πήγε στη βία. Τι άλλαξε; Επίσης να σε ρωτήσω για Τρίτη και τελευταία φορά, αφού είναι όλοι μπετόν αρμέ και έχουν κάνει το τέλειο έγκλημα και συγκάληψη πως βγήκε στη δημοσιότητα ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.047
Πόντοι
5.506
εδώ κανονικά γελάμε, έλα όμως που δεν ζούμε σε μια κανονική χώρα για να γελάσουμε!

εδώ εξαιτίας ακριβώς αυτής της δικαιοσύνης και κάτι τέτοιων παραγγελμάτων σαν το παραπάνω παίρνουμε τα όπλα -αντί να γελάμε...
Σιγά ρε 'μοβορε εσύ, μας έχεις ζαλίσει με τα όπλα σου πίσω από μια οθόνη.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.102
Πόντοι
3.506

H δικαιοσύνη έχει τα θέματα της και είναι γνωστά.
Οι εξεταστικές όμως πολύ περισσότερα και κατά κύριο λόγο λαικίστικα.
Οπότε προτιμώ την διακιοσύνη με όσα προβλήματα έχει , απο το λαικό δικαστήριο των καναλιών και των βουλευτών....

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
155
Πόντοι
0
H δικαιοσύνη έχει τα θέματα της και είναι γνωστά.
Οι εξεταστικές όμως πολύ περισσότερα και κατά κύριο λόγο λαικίστικα.
Οπότε προτιμώ την διακιοσύνη με όσα προβλήματα έχει , απο το λαικό δικαστήριο των καναλιών και των βουλευτών....
κι εγώ προτιμώ να ζω σε μια χώρα χωρίς ασπόνδυλα

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.102
Πόντοι
3.506
κι εγώ προτιμώ να ζω σε μια χώρα χωρίς ασπόνδυλα
Αν προτιμάς κάτι τέτοιο , μπορείς να πας....
Εγώ προτιμώ την Ελλάδα, και ψάχνω το καλύτερο για αυτήν. Όσο γίνεται και μπορώ.

Γιαυτό και δεν θέλω τους λαικισμούς των πολιτικών και προτιμώ τα λάθη των επίσημων θεσμών.

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
155
Πόντοι
0
Αν προτιμάς κάτι τέτοιο , μπορείς να πας....
Εγώ προτιμώ την Ελλάδα, και ψάχνω το καλύτερο για αυτήν. Όσο γίνεται και μπορώ.

Γιαυτό και δεν θέλω τους λαικισμούς των πολιτικών και προτιμώ τα λάθη των επίσημων θεσμών.
δε θα πάω πουθενά, θα κάτσω εδώ να πολεμήσω κι έτσι αναγκαστικά θα πολεμήσεις κι εσύ
εκτός κι αν προτιμάς να φύγεις

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.102
Πόντοι
3.506

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.788
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    11,5 KB · Εμφανίσεις: 1
  • Like
Αντιδράσεις: koskam

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.788
Πόντοι
3.936
Το πρώτο σου βιντεο βγήκε είναι γεγονός- με αλλεπαλληλα τσιμπουκια σε πάρτυ με ούζα παρέα με τα γέρο-ζομπι στον εξώστη του τσοντοσινεμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.788
Πόντοι
3.936
Κι όπως είπαν οι αρχαίοι.. ελεύθεροι πολίτες είναι αυτοί που κατέχουν όπλα- ενώ αυτοί που δεν κατέχουν όπλα είναι σκλάβοι κ δεν είναι ελεύθεροι.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.102
Πόντοι
3.506
Κι όπως είπαν οι αρχαίοι.. ελεύθεροι πολίτες είναι αυτοί που κατέχουν όπλα- ενώ αυτοί που δεν κατέχουν όπλα είναι σκλάβοι.
Το να πάρεις τα όπλα μπορεί και να έχει κάποια λογική. Αυτός που θα τα πάρει όμως ,γνωρίζει τι θα τα κάνεις ???? και προς τα που θα τα στρίψει????

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
155
Πόντοι
0
Κι όπως είπαν οι αρχαίοι.. ελεύθεροι πολίτες είναι αυτοί που κατέχουν όπλα- ενώ αυτοί που δεν κατέχουν όπλα είναι σκλάβοι κ δεν είναι ελεύθεροι.
ελεύθεροι είναι αυτοί που παίρνουν τα όπλα για να απαλλαγούν από τον αφέντη τους, αυτοί που ξέρουν να κυβερνούν και να κυβερνώνται –και όχι να άρχουν και να άρχονται σαν τον αφέντη τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom