Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.346
- Πόντοι
- 12.756
αφου δεν θα ερθει ο Τρουμπ , ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩΓυρισα..τωρα φευγω παλι Δευτερα και γυριζω Μαρτιο..
Οχι τρουμπ δεν θα ερθεις και εσυ.
αφου δεν θα ερθει ο Τρουμπ , ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩΓυρισα..τωρα φευγω παλι Δευτερα και γυριζω Μαρτιο..
Οχι τρουμπ δεν θα ερθεις και εσυ.
ΕΙΔΙΚΑ εσυ ΟΧΙαφου δεν θα ερθει ο Τρουμπ , ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ
ΕΙΔΙΚΑ εσυ ΟΧΙ
αν ερθεις και εσυ θα ερθω και εγω....αφου δεν θα ερθει ο Τρουμπ , ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ
Αν κανεις πως δεν με ξερεις οκ...Γιατι η ιντερπολ εχει πολλα ποδαρια και δεν ξερω σε ποσες χωρες σε ψαχνουν..δεν ενοχλω εγω , ειμαι διακριτικός .. και θα πληρωσω και τα δικά μου εξοδα
Αν κανεις πως δεν με ξερεις οκ...Γιατι η ιντερπολ εχει πολλα ποδαρια και δεν ξερω σε ποσες χωρες σε ψαχνουν..
Τουρ Λατινοαμερικανικονα μου πεις που θα παμε να παρω και το ανάλογο διαβατηριο
τουρλου ειπε χτες....εψαξα γκουκλ και δεν βρηκα....να μου πεις που θα παμε να παρω και το ανάλογο διαβατηριο
Και να βρωμισει τα τσιμέντα με την ηλίθια ύπαρξη του?? Δεν λυπάσαι αυτούς που θα καθαρίζουν τα μυαλά (???) του απο το πεζοδρόμιο???εγω θα ελεγα οτι το σκορ εναι 30 τουλαχιστον που το γραφουν οτι λες μαλακιες και σχεδον κανενας πια να υποστηριζει οτι λες....ξεκολα μαλακα
κοψε το αλκοολ χαπια δεν ξερω τι στον πουτσο παιρνεις η αν δεν παιρνεις ανεβα ταρατσα και πεσε κατω
Τουρ Λατινοαμερικανικο
θα ερθω και εγω....Τουρ Λατινοαμερικανικο
Οχι..Εχω παει και δεν λεει..Μέσα ειμαι
θα περάσουμε και για τα 9μηνα του Αλεξ71 να φαμε κανα κολλυβο ;;
να παμε να δουμε και εμεις ρε μουνικακαΟχι..Εχω παει και δεν λεει..
To θέμα είναι ότι στα τωρινά ΕΠΑΛ δεν πάνε οι υποψήφιοι τεχνικοί και κομμωτές κτλ αλλά όλο το παραβατικό κομμάτι της νεανικής κοινωνίας...πολύ περισσότερο από ποτέ.
οι πονηροί καθηγητές για να μη φανούν οι κακές επιδώσεις, βαζουν τα παιδιά να διαδηλώνουν. Επιτέλους πρέπει στην Ελλάδα να διαχωρίζονται οι μαθητές σε αυτούς που μπορούν και σε αυτούς που πρέπει να βρούνε το ταλέντο τους στην τεχνική εκπαίδευση
Η βρωμερη Κωνσταντοπουλου φταιει...τα λεγε ο Πλασιε.Τέμπη: H πρώτη απόφαση αποζημίωσης -Ευθύνες σε ΟΣΕ και Hellenic Train, θα καταβάλουν €800.000 σε συγγενείς θύματος
Τέμπη: H πρώτη απόφαση αποζημίωσης -Ευθύνες σε ΟΣΕ και Hellenic Train, θα καταβάλουν €800.000 σε συγγενείς θύματος - iefimerida.gr
Η πρώτη δικαστική απόφαση για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο (τμήμα εργατικών διαφορών) σχετικά με τον θάνατο του ελεγκτή της επιβατικής αμαξοστοιχίας.www.iefimerida.gr
Δεν μου εχεις εμπιστοσυνη???να παμε να δουμε και εμεις ρε μουνικακα
Οχι..Εχω παει και δεν λεει..
με κλειστα ματια μας πας οπυ πειςΔεν μου εχεις εμπιστοσυνη???
o ανναπουρνας εχει το κοινο του,ειναι αθορυβος μαλακας ,οχι σαν εσενα που χτυπας μαλακια στο χιλιομετρο...απλα εσενα χαθηκαν ψηφοι απο διαρροη μαλακιας στον πολυζωη-ποιος πολυζωης ρε σεις τωρα-και βεβαια ψηφοι χαθηκαν και στο κουτσο αλογο πλεον αλεξ...η πρωτια ειχε το ονομα σου.....απλα την εχασες απο μαλακια σου!Ψυχακια, ο ανναπουρνας μου εκλεψε τη δοξα, κανενας πολυζωης. Βαρια παρενεργεια τα φαρμακα καταστολης.