Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (22 μέλη και 30 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.079
Πόντοι
12.056
Οχι απευθειας, δεν εχω προσβαση στον κυριο Κυριακο, υπαρχει ιεραρχια. Αλλα να ξερεις οτι το κομμα πληρωνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
το ξερω απο την κατοχη και ο πατερας του την ιδια δουλεια εκανε ρουφ

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.776
Πόντοι
5.506
Οχι απευθειας, δεν εχω προσβαση στον κυριο Κυριακο, υπαρχει ιεραρχια. Αλλα να ξερεις οτι το κομμα πληρωνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
με το ποσο παει να λεω οτι οι γονεις θελουν να παρουν....για να εχουμε μια ιδεα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.037
Πόντοι
5.506
χαχαχαχαχαχαααα
ρε μαλακα ζω να ερθει η ασφαλεια του κουλη να συλλαβει επειδη με εδωσε ο μπαροκ και υποστηριζω το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΕ!!!!!!
τα εχει χασει ο ημιτρελος
Εσυ εισαι απλα ενα μετακινουμενο προβατο της αγελης, εμεις κυνηγαμε τους τσομπανηδες, μην ανησυχεις, κανεις δεν ασχολειται με σενα.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.776
Πόντοι
5.506
Εσυ εισαι απλα ενα μετακινουμενο προβατο της αγελης, εμεις κυνηγαμε τους τσομπανηδες, μην ανησυχεις, κανεις δεν ασχολειται με σενα.
ρε μαλακα τιποτα δεν ειμαι το παραδεχομαι.....
ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ....ντροπη της μανας σου

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.079
Πόντοι
12.056

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
46
Πόντοι
0
Ακούω οτι απρόκλητα κατα τη διάρκεια της διαδήλωσης στην Αθήνα ερηξαν αστυνομικοί με τα μηχανάκια, απρόκλητα χειρομβομβίδες κρότου λάμψης.
Εδώ δεν διάβασα κατι τέτοιο, εάν αληθεύει ειναι ακόμη μια φασιζουσα ενέργεια

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.224
Πόντοι
2.356
Πσσσσσσς, υπαρχουν και καλοι νεοδημοκρατες με τσιπα;; Αλλα κατα λαθος τον ξαναψηφισαν 3 μηνες μετα το εγκλημα, ψηφισαν δολοφονους. Παλι καλα γιατι αριστεροι με τσιπα σιγουρα δεν υπαρχουν.
Και ότι τον ψήφισαν σημαίνει τι;
Ούτε κι αυτοί μπορούσαν να φανταστούν ότι έχουν να κάνουν με συμμορία.
Αλλά στην πορεία έφριξαν με τα στοιχεία που έβγαιναν στη φόρα και τώρα τον έχουν καθηλωμένο να απολογείται πανικόβλητος.
Να τρέξουν με ταχύτητα μεγαλύτερη της φθοράς είπε χθες στους υπουργούς του. Που εδώ και καιρό κινούνται πιο αργά κι από σαλιγκαρο.
Μια χαρά αριστεροί υπαρχουν και με τσίπα. Και σε κάθε πολιτικό χώρο.
Εσένα σου είναι άγνωστη η λέξη.
Πες μας τώρα για τα εύφλεκτα λάδια σιλικόνης. Που δημιουργούν πυρονεφη κι εκρήξεις.
Τι σημασία έχει που ουτε αναφλεξιμα δεν τα λες;
Αρκεί που βόλευε το κόμμα να είναι εύφλεκτα.
Και τα παπαγαλάκια του.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.037
Πόντοι
5.506
Ποιος ειναι πιο μαλακας ο Ανεμοδουρας ή ο τρυπιος ο Μπαροκ;

Εδω σας θελω....:confused:
Εσυ μακραν, ενα αχρηστο σκουπιδι, βρηκες ενα σαιτ που δε σε ενδιαφερει καθολου η θεματολογια του, πουτανες ανεβοκατεβαζεις ολη μερα τις εργαζομενες και γλυφεις για κολλητιλικια. Μια χαρα εισαι, μην αλλαξεις τιποτα.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
35
Like
3.078
Πόντοι
1.446
:d-spam:
:d-spam: οι πονηροί καθηγητές για να μη φανούν οι κακές επιδώσεις, βαζουν τα παιδιά να διαδηλώνουν. Επιτέλους πρέπει στην Ελλάδα να διαχωρίζονται οι μαθητές σε αυτούς που μπορούν και σε αυτούς που πρέπει να βρούνε το ταλέντο τους στην τεχνική εκπαίδευση
To πρόβλημα με τα σχολεία ξεκινάει από το ότι όταν οι μισθοί είναι τόσο χαμηλοί είναι αδύνατον να προσελκύσεις φιλόδοξους επαγγελματίες. Δεν πάει κάποιος με σπουδές μαθηματικών/πληροφορικής/αγγλικών κλπ. να διδάσκει σε σχολείο για ένα χιλιάρικο το μήνα. Έτσι, μαζεύονται πολλά κοπρόσκυλα που απλά κάπως πήραν ένα πτυχίο από ελληνικό ΑΕΙ και επειδή δεν είναι ικανοί για τίποτε άλλο δε θέλουν ποτέ να αλλάξει τίποτα στο σύστημα. Και την πληρώνουν τα παιδιά των πιο φτωχών οικογενειών που δεν έχουν λεφτά για ιδιωτική εκπαίδευση. Δε λέω ότι είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί έτσι αλλά μιλάμε για μεγάλο ποσοστό από άσχετους κοπρίτες, όχι για 5, 10 ή 15%, όποιος πήγε σε δημόσιο σχολείο καταλαβαίνει τι λέω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.037
Πόντοι
5.506
To πρόβλημα με τα σχολεία στην Ελλάδα ξεκινάει από το ότι όταν οι μισθοί είναι τόσο χαμηλοί είναι αδύνατον να προσελκύσεις φιλόδοξους επαγγελματίες. Δε θα πάει κάποιος με σπουδές μαθηματικών/πληροφορικής/αγγλικών κλπ. να διδάσκει σε σχολείο στου διαόλου τη μάνα για ένα χιλιάρικο το μήνα. Έτσι, μαζεύονται πολλά κοπρόσκυλα που απλά κάπως πήραν ένα πτυχίο από ελληνικό ΑΕΙ και επειδή δεν είναι ικανοί για τίποτε άλλο δε θέλουν ποτέ να αλλάξει τίποτα στο σύστημα. Και την πληρώνουν τα παιδιά των πιο φτωχών οικογενειών που δεν έχουν λεφτά για ιδιωτική εκπαίδευση. Δε λέω ότι είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί έτσι αλλά μιλάμε για μεγάλο ποσοστό από άσχετους κοπρίτες, όχι για 5, 10 ή 15%, όποιος πήγε σε δημόσιο σχολείο καταλαβαίνει τι λέω.
Στην Ελλαδα σε ολα τα επιπεδα η πλειοψηφια ειναι οι αχρηστοι και οι Ελληναραδες, η μειοψηφια ειναι που μερικως αξιζει. Δες εδω μεσα τι γινεται και καταλαβαινεις τι συμβαινει και εξω. Αγραμματοι, απαιδευτοι, απολιτιστοι.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.776
Πόντοι
5.506
να αλλαξεις χωρα παλιομουνο....6 χρονια η κωλοτρυπιδα που γλυφεις δεν αλλαξε τιποτα....
γιαυτο ειναι μπουρδελο αυτη η χωρα γιατι οι γκρουεζες σαν εσενα μας φερνουν εμετο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.561
Πόντοι
6.256
Εσυ μακραν, ενα αχρηστο σκουπιδι, βρηκες ενα σαιτ που δε σε ενδιαφερει καθολου η θεματολογια του, πουτανες ανεβοκατεβαζεις ολη μερα τις εργαζομενες και γλυφεις για κολλητιλικια. Μια χαρα εισαι, μην αλλαξεις τιποτα.
Σκασε μουνοπανο τρυπιε....πουτανοικετρα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.037
Πόντοι
5.506
να αλλαξεις χωρα παλιομουνο....6 χρονια η κωλοτρυπιδα που γλυφεις δεν αλλαξε τιποτα....
γιαυτο ειναι μπουρδελο αυτη η χωρα γιατι οι γκρουεζες σαν εσενα μας φερνουν εμετο
Εισαι πολυ λιγος για να μου πεις εσυ τι θα κανω, δεν εχεις μισο αρχιδι ουτε καν για να με παραθεσεις, ποσο μαλλον να γραψεις τι εννοουσες εχθες για τη μανα μου. Και εισαι ο ιδιος που το παιζεις τωρα παντογνωστης ευαισθητουλης αλλα αν πει ο χοντρος ζητω ο κουλης πρωτος θα πας να βροντοφωναξεις. Φυσικα ουτε αυτο εχεις υπολοιπο μισο αρχιδι να το παραδεχθεις. Εσεις λοιπον ειστε η πλειοψηφια σε αυτη τη χωρα γι αυτο εχουμε Παπανδρεηδες, Κουληδες και Τσιπρες, αυτο αξιζετε, ουτε καν τους γκρουεζηδες δεν εχετε καταφερει να διωξετε 6 χρονια τωρα.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.776
Πόντοι
5.506
Εισαι πολυ λιγος για να μου πεις εσυ τι θα κανω, δεν εχεις μισο αρχιδι ουτε καν για να με παραθεσεις, ποσο μαλλον να γραψεις τι εννοουσες εχθες για τη μανα μου. Και εισαι ο ιδιος που το παιζεις τωρα παντογνωστης ευαισθητουλης αλλα αν πει ο χοντρος ζητω ο κουλης πρωτος θα πας να βροντοφωναξεις. Φυσικα ουτε αυτο εχεις υπολοιπο μισο αρχιδι να το παραδεχθεις. Εσεις λοιπον ειστε η πλειοψηφια σε αυτη τη χωρα γι αυτο εχουμε Παπανδρεηδες, Κουληδες και Τσιπρας, αυτο αξιζει, ουτε καν τους γκρουεζηδες δεν εχετε καταφερει να διωξετε 6 χρονια τωρα.
αντε γαμησου ρε μπασταρδε που θα μου πεις τι να σου πω.....στα αφεντικα σου αυτα μουνοσπερμα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.021
Πόντοι
6.256
Χαλαρώστε, πεταξαν κόκκινες μπογιες στην τραινοσέ.
Οπότε ολα καλά

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.037
Πόντοι
5.506
αντε γαμησου ρε μπασταρδε που θα μου πεις τι να σου πω.....στα αφεντικα σου αυτα μουνοσπερμα
Ετσι μπραβο, μολις ζοριζεσαι και συ στη γραμμη των αλλων μουνοσκυλων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom