You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 40K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (14 μέλη και 31 επισκέπτες)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.037
- Πόντοι
- 5.506
Την καλησπέρα μου μπραδερ, μετέφερε τις ευχδες μου και σε τρουμπακη, χελ, Μίκαελ σκοτινα, κλοκλο και πάνω απ όλα τεληλακησταλονε.καλησπεριζω φίλο Μπαροκ
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.767
- Πόντοι
- 3.936
Ο καρκίνος είσαι εσυ και οι όμοιοι σου (δεκαετιες κ' δεκαετιες τωρα ) βλημα. Παλιομ@υνοπανο που στα χρόνια της κρισης χαιρόσουν κ ηδονιζοσουν με αυτά που έκανε στην Ελλαδα το Γκολουμ (σκ@τα στο λάκκο του) μαζί με την γεγμανική Σκρόφα (κακό ψωφο όπου κι αν βρίσκεται.)H νδ ζει και βασιλευει και η καταντια μας ειναι αυτη.
Υγ.η καταντια μας ειναι ο Μητσο τακά Τ@κης AE.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.037
- Πόντοι
- 5.506
Ο καρκίνος είσαι εσύ και οι όμοιοι σου εδώ μέσα και εκεί έξω ΜΑΛΑΚΑ που την ώρα που πορτογαλιες ιρλανδιες και ισπανιες καθάρισαν σε 4-5 χρόνια και εσείς εδώ οι ΗΛΙΘΙΟΙ ακόμα μας τραβάτε κάτω και το μόνο που μπορείτε είναι να σκούζετε και να βρίζετε. ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.Ο καρκίνος είσαι εσυ και οι όμοιοι σου (δεκαετιες κ' δεκαετιες τωρα ) βλημα. Παλιομ@υνοπανο που στα χρόνια της κρισης χαιρόσουν κ ηδονιζοσουν με αυτά που έκανε στην Ελλαδα το Γκολουμ (σκ@τα στο λάκκο του) μαζί με την γεγμανική Σκρόφα (κακό ψωφο όπου κι αν βρίσκεται.)
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.767
- Πόντοι
- 3.936
Ο καρκίνος είμαι εγω και οι όμοιοι μου εδώ μέσα
"Κυνικός" Ντάισελμπλουμ: "Όλα έγιναν για να σωθούν οι τράπεζες" - Militaire.gr
Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Eurogroup, Γ. Ντάισελμπλουμ, αιφνιδίασε τους ευρωβουλευτές, όταν μιλώντας στην Επιτροπή Απασχόλησης για ην πορεία της 3ης αξιολόγησης του Προγράμματος της Ελλάδας, σε ερώτηση του ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας, Νίκου Χουντή, αναφερόμενος στα μνημόνια, παραδέχθηκε ότι...
www.militaire.gr
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.037
- Πόντοι
- 5.506
Το μυαλό σου και μια λίρα βλάκα, τόσα χρόνια τον έβριζες και ξαφνικά τον κανείς ευαγγέλιο. ΒΛΑΚΑ. Οι τράπεζες, οι δανειστές, οι βελανιδοφαγοι, ο Νταισεμπλουμ, η Μερκελ, ο Σόιμπλε, όλοι τα έβαλαν με σένα απόγονε του Περικλή. Οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι, οι Ιρλανδοί είναι μαλακες, μόνο εσύ είσαι έξυπνος. ΒΛΑΚΑ."Κυνικός" Ντάισελμπλουμ: "Όλα έγιναν για να σωθούν οι τράπεζες" - Militaire.gr
Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Eurogroup, Γ. Ντάισελμπλουμ, αιφνιδίασε τους ευρωβουλευτές, όταν μιλώντας στην Επιτροπή Απασχόλησης για ην πορεία της 3ης αξιολόγησης του Προγράμματος της Ελλάδας, σε ερώτηση του ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας, Νίκου Χουντή, αναφερόμενος στα μνημόνια, παραδέχθηκε ότι...www.militaire.gr
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.767
- Πόντοι
- 3.936
Ρε τρόμπα πήγαινε ν αρμέξεις καμμια κατσίκα τώρα κι άσε τις αναλύσεις της πφουτσας. Μέχρι εκει είσαι. Για πες μας τώρα από ποια στάνη κι απο ποιο γιδοχωρι εκπέμπεις γενικότερα- να γελάσουμε λίγο.Το μυαλό σου και μια λίρα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.361
- Πόντοι
- 12.756
τι πας να υπονοήσεις αγαπημένε μου φίλε απο τα Ενωμένα Αλβανικά Εμιράτα ;
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.473
- Πόντοι
- 2.606
Στη χώρα αυτή μετά από ογδόντα χρόνια από τον εμφύλιο με νικητή τη δεξιά,τις διώξεις, τις εξορίες,τα επτά χρόνια χούντας και πενήντα μετά την μεταπολίτευση, που επικράτησαν δύο κόμματα και είχαν εναλλάξ την εξουσία, με ίδιο dna και και μετά το 2008 εντελώς ίδια μούρη,εσύ μιλάς για καρκίνο της αριστεράς....ότι λέει το αρχιδι δηλαδή κάθε φορά που είναι στριμωγμένος....και ότι λέει πριν κάθε εκλογική αναμέτρηση.... πουλάει στους κωλόγερους αντιαριστεριλα και μαζεύει εξήντα πέντε χιλιάδες ψήφους....και οι γέροι τσιμπάνε κάθε φορά ένα αρχιδι....και κάθε φορά η πουτσα που τρώνε μεγαλώνει,αλλά εκεί η βελόνα κολλημένη...Ε αν ρε μαλακά η αριστερά έχει πνευματικό καρκίνο ,εσείς ρε μαλακά σημιτική ΝΔ είστε ο επιθετικός καρκίνος στα πνευμόνια της χώρας....είστε καρκίνοι ρε μουνόπανα βαθειά ριζωμένοι στις τσέπες μας και στις ζωές μας...αυτά επειδή έπιασες τους καρκίνους... μαλακά....η μεγαλύτερη αρρώστια της χώρας είστε γαμημενοι απατεώνες σαλτιμπαγκοι!Εισαι σε συγχυση και εντελως ασχετος για να μπορεσεις να καταλαβεις πως ο πνευματικος καρκινος της αριστερας ζει και βασιλευει και η καταντια μας ειναι αυτη.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.594
- Πόντοι
- 3.656
29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν σκιπτι πας να υπονοήσεις αγαπημένε μου φίλε απο τα Ενωμένα Αλβανικά Εμιράτα ;
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.790
- Πόντοι
- 5.506
οτι εισαι μαλακας ειναι γεγονος....τι λες ρε μαλακα?καταβαινεις ποτε τι σου γραφουνε ηλιθιε?Συνεχισε τον κατηφορο σου, μετα τις μαναδες ασχολησου με οικογενειες και γενεαλογικα δεντρα, εισαι πολυ μαγκας.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.037
- Πόντοι
- 5.506
Έτσι μπράβο.Ρε τρόμπα πήγαινε ν αρμέξεις καμμια κατσίκα τώρα κι άσε τις αναλύσεις της πφουτσας. Μέχρι εκει είσαι. Για πες μας τώρα από ποια στάνη κι απο ποιο γιδοχωρι εκπέμπεις γενικότερα- να γελάσουμε λίγο.
δεν χορταίνεις ομαδικό μωρή γαλάζια κουράδα ,μαλακοκίναιδεΕτσι μπραβο, του τα φυτρωσα, εσενα δε θα σου φυτρωσουν ποτε.
τι αρχίδια χωράνε στο στρινγκ που φοράς ρε ψυχοΜΑΛΑΚΑ ?
ηλίθιο χυσοδοχείο-αφοδευτήριο του μπου ντοτ
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.594
- Πόντοι
- 3.656
καταβαινεις ποτε τι σου γραφουνε ηλιθιε?
ξέρει ανάγνωση απλά ο εγκέφαλος του δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει την πληροφορία και να συνθέσει τα νοήματα
με τις φωτογραφίες τα πηγαίνει καλύτερα
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.037
- Πόντοι
- 5.506
Οχι, δεν καταλαβαινω ρε μαλακισμενο. Τι εννοεις οταν γραφεις να παει η μανα μου να βγαλει μεροκαματο; Για να σε δω.οτι εισαι μαλακας ειναι γεγονος....τι λες ρε μαλακα?καταβαινεις ποτε τι σου γραφουνε ηλιθιε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΚΡΑΚ.δεν χορταίνεις ομαδικό μωρή γαλάζια κουράδα ,μαλακοκίναιδε
τι αρχίδια χωράνε στο στρινγκ που φοράς ρε ψυχοΜΑΛΑΚΑ ?
ηλίθιο χυσοδοχείο-αφοδευτήριο του μπου ντοτ
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.790
- Πόντοι
- 5.506
ποσταρε το ρε μουνοπανο......ειπα να μπεις στο τραινο αλλα μην παρειες την μανα σου να μεινει πισω να κονομησει....ΟΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝΟχι, δεν καταλαβαινω ρε μαλακισμενο. Τι εννοεις οταν γραφεις να παει η μανα μου να βγαλει μεροκαματο; Για να σε δω.
ΚΡΑΚ.
ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΠΟΥΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!
κρακ κάνει ο κώλος σου βλακοπαρανυφάκιΟχι, δεν καταλαβαινω ρε μαλακισμενο. Τι εννοεις οταν γραφεις να παει η μανα μου να βγαλει μεροκαματο; Για να σε δω.
ΚΡΑΚ.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.037
- Πόντοι
- 5.506
Κοτουλα, ολοιδιος με τους αλλους εχεις γινει.ποσταρε το ρε μουνοπανο......ειπα να μπεις στο τραινο αλλα μην παρειες την μανα σου να μεινει πισω να κονομησει....ΟΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΠΟΥΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.594
- Πόντοι
- 3.656
μπαρόκ έχει αποτρελαθεί περιμένει με αγωνία κάποιο από τα γαλάζια παιδιά να έρθει να συμφωνήσει μαζί του αλλά η σιωπή είναι εκκωφαντική
περνά τις νύχτες του διαβάζοντας ξανά και ξανά πόσταρίσματα που ο άλεξ συμφώνησε μαζί του και νοσταλγεί
περιμένει υπομονετικά την στιγμή που θα γυρίσει το αφεντικό....και μέχρι τότε κάνει ότι μπορεί για να γίνεται όλο και πιο εμετικός
περνά τις νύχτες του διαβάζοντας ξανά και ξανά πόσταρίσματα που ο άλεξ συμφώνησε μαζί του και νοσταλγεί
περιμένει υπομονετικά την στιγμή που θα γυρίσει το αφεντικό....και μέχρι τότε κάνει ότι μπορεί για να γίνεται όλο και πιο εμετικός
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 29K