Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (10 μέλη και 36 επισκέπτες)
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.490
Πόντοι
5.506
Οποτε αφου αυτοι ψηφισαν (ας υποθεσουμε νδ) και εχουν αχρηστους κηφηνες και βυσματα (ας το υποθεσουμε και αυτο) δεν εχουν δικαιωμα να ζητουν δικαιοσυνη για ενα εγκλημα...Να τα καταργησουμε τα δικαστηρια λοιπον αφου ολοι ψιλοπαρανομουμε..
Μην μιλας με καριοληδες αδερφε σε παρακαλω....

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.324
Πόντοι
6.056
Αν δεν βρεθεί ένας πολιτικός σχηματισμός αποτελούμενος από ανθρώπους ακέραιους ,με κοινό παρονομαστή τους την προκοπή την δικαιοσύνη και την ισονομία ,να ηγηθεί έναν αγώνα τίμιο ενάντια στη χούντα των ΜΜΕ που βιώνει η χώρα και οι πολίτες της...κλαφτα Χαράλαμπε...με μάζες αταίριαστες και ετερόκλητες μεταξύ τους δεν κερδίζονται αγώνες....άλλωστε αυτό ζούμε σήμερα...τη χώρα κυβερνά μια ολιγαρχία βασισμένη σε πλειοψηφία επί της ουσίας ούτε είκοσι τακατο.....και αντιπολίτευση παραμαγαζα,κυρίως βλαμενων που τους ενδιαφέρει μόνο η καρεκλιτσα και η βολευτική αποζημίωση....
Σε ολες τις χωρες μια ολιγαρχια κυβερναει Κλο,απλα σε καποιες επεκτεινεται το δικτυο:confused::confused::confused:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.859
Πόντοι
3.656
Αντε κ γ@μ@θ@τε ρε. Πλαστα ολα τα ηχητικα "ντοκουμεντα" των βαξεβανηδων. Ακου δεν εχω οξυγονο. Στο Ματι ειχατε ομως, γι αυτο καψαλισατε 104 ψυχες χωρις μια συγγνωμη
57 στα Τεμπη...Να καψουνε και τουτοι αλλους τοσους να πατσισετε?
Τι σκατα εχετε μεσα στο κεφαλι μερικοι....

lolom

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2021
Like
185
Πόντοι
0
Αντε κ γ@μ@θ@τε ρε. Πλαστα ολα τα ηχητικα "ντοκουμεντα" των βαξεβανηδων. Ακου δεν εχω οξυγονο. Στο Ματι ειχατε ομως, γι αυτο καψαλισατε 104 ψυχες χωρις μια συγγνωμη
Νομίζω από τώρα κέρδισε επάξια τον τίτλο του διαγωνισμού Μεγαλύτερος Μαλάκας 2025 και κλείνει ο διαγωνισμός από τον Ιανουάριο

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.324
Πόντοι
6.056
Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις.
Πάρα πολύ σωστές.
Διαφωνώ μόνο σε αυτό που γράφεις για τη χούντα των ΜΜΕ.
Νομίζω ότι είναι περισσότερο αστικός μύθος ο ρόλος τους.
Πλέον στην εποχή των social media , που οι απόψεις κυκλοφορούν ελεύθερα , δεν διαμορφώνουν τα συστημικά κανάλια την άποψη που διαμόρφωναν κάποτε.
Είναι πλήρως απαξιωμένα.
Ενδιαφερον αυτο,θα το θυμαμαι:coffee::coffee::confused::confused::confused:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.125
Πόντοι
2.356
Αντικειμενικά αυτό το αυριανό είναι ακριβώς σαν τους αγανακτισμένους. Θα βρείτε εκεί ένα μίγμα ακριβώς ίδιο.

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
737
Πόντοι
81
Ώπα φίλε, και το μάτι δεξιοί το κάψανε..
Και πατήσανε επί πτωμάτων για να πάρουν την εξουσία..
Και επειδή δεν είμαστε ίδιοι, γι'αυτό δεν χρησιμοποιούμε νεκρούς για να τους ρίξουμε τώρα..
Όλοι θέλουμε απονομή δικαιοσύνης, απλά διαφωνούμε στον τρόπο..

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.114
Πόντοι
2.356
ενα παιδι παλευει 600 μερες για ζησει...
ο σκατοπουστας λεει για πλαστα ντοκουμεντα.....
με το το παιδι ρε μουνοπανο ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ!!!!
Εν τω μεταξύ βγήκε η μάνα της κοπέλας που φοιτούσε στη ΣΑΣ ιατρική και χάθηκε στο τραίνο και είπε ότι τα ηχητικά που έχουν κατατεθεί στον εισαγγελέα είναι χειρότερα από αυτό που κυκλοφόρησε. Κι ότι αυτή δεν ήθελε να βγουν τα ηχητικά τώρα γιατί ήθελε να ακουστούν για πρώτη φορά στη δίκη. Ενώ άλλοι συγγενείς συμφώνησαν να βγει αυτό στον αέρα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.306
Πόντοι
2.606
Ντάξει να πω κάτι να με κράξετε.
Αλλά τα Τέμπη ατύχημα ήταν. Ούτε το σχεδίασαν ο Κούλης και η παρέα του, ούτε ήθελαν να γίνει.
Αυτά που σχεδιάζουν και κάνουν εν γνώσει τους είναι πολύ χειρότερα.
Τύπε ένα τελευταίο και φεύγω...θα τρώγαμε όλοι το παραμύθι περί ατυχήματος ,κακίας στιγμής ,μαλακοκαυλη σταθμάρχη, αν δεν βλέπαμε τους αληταραδες δύο χρόνια τώρα να καλύπτουν κόντρα σε κάθε έννοια λογικής το έγκλημα πάση θυσία....τι στον πουτσο είναι αυτό που τρέμουν....μετά το έγκλημα έχουν στήσει μια ολόκληρη μηχανή διαστρέβλωσης της πραγματικότητας....κουβάλησαν φορτηγά με χώμα σε οικόπεδο ιδιωτη με εταιρεία φάντασμα,που συστάθηκε πολύ μετά το ξεμπαζωμα...μπαζωσαν και τσιμεντωσαν το σημείο σε χρόνο αψε σβήσε...πήγαν τα συντρίμμια σε άγνωστα σημεία... σιδηροδρομικοί έπαθαν θανατηφόρα ατυχήματα το αμέσως επόμενο διάστημα... βαγόνι φάντασμα στο εμπορικό,φορτίο φάντασμα επίσης .. βίντεο από τους σταθμούς διέλευσης και φορτωσης εξαφανισμένα... ηχητικά παραπλανητικά μονταρισμένα....και το κυριότερο ο ίδιος ο πθ να μας λέει την επόμενη μέρα μόλις για λάδια σιλικόνης που ανατινάχτηκαν ...πόση παπατζα ρε τυπε δηλαδή αντέχεις??

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.338
Πόντοι
2.356
Αν δεν βρεθεί ένας πολιτικός σχηματισμός αποτελούμενος από ανθρώπους ακέραιους ,με κοινό παρονομαστή τους την προκοπή την δικαιοσύνη και την ισονομία ,να ηγηθεί έναν αγώνα τίμιο ενάντια στη χούντα των ΜΜΕ που βιώνει η χώρα και οι πολίτες της...κλαφτα Χαράλαμπε...με μάζες αταίριαστες και ετερόκλητες μεταξύ τους δεν κερδίζονται αγώνες....άλλωστε αυτό ζούμε σήμερα...τη χώρα κυβερνά μια ολιγαρχία βασισμένη σε πλειοψηφία επί της ουσίας ούτε είκοσι τακατο.....και αντιπολίτευση παραμαγαζα,κυρίως βλαμενων που τους ενδιαφέρει μόνο η καρεκλιτσα και η βολευτική αποζημίωση....
Ρε ανεκδιήγητο κουμμούνι, ο Κουτσούμπας που ψηφίζεις δεν είναι ακέραιος χαρακήρας δηλ; :think:

Το ΚΚΕ το ενδιαφέρει κάτι άλλο εκτός από την καρεκλίτσα και τη βολευτική αποζημίωση; :jerking:

E; :2funny:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.338
Πόντοι
2.356

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.546
Πόντοι
456
1737840524313.jpeg

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.450
Πόντοι
8.346
ΓΤΧΣΚΤΠΣ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.335
Πόντοι
6.056
Έτσι.

Μουνόπανα χρυσαυγίτες & συριζαίοι μαζί.

Πάνω & κάτω πλατεία.
Ενώ οι υποστηρικτές της παρούσας κατάστασης, είναι δύο κατηγορίες.
Βολεμένοι που κάνουν ζωάρα και ηλίθιοι .

Με μία ματιά στον τραπεζικό του λογαριασμό ο καθένας , βρίσκει την κατηγορία που ανήκει .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.335
Πόντοι
6.056
. Στο Ματι ειχατε ομως, γι αυτο καψαλισατε 104 ψυχες χωρις μια συγγνωμη
Στο Μάτι οι κάτοικοι , είχαν κλείσει την πρόσβαση στη θάλασσα.
Για να μην πηγαίνει ο κάθε πλέμπας να κάνει μπάνιο και ενοχλούνται .
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΣΕ ΟΛΑ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.335
Πόντοι
6.056
GiH4imZXcAAUncc.jpeg

απο αυτο το κοριτσι δεν εχουν βρει τιποτα.....
μουλε κοιμασε καλα τα βραδια?
Ειλικρινά τώρα ....

Πιστεύεις ότι οποιοσδήποτε από εμάς, έχει κάποια αξία για αυτούς ;

Απλά το πόπολο .... ας χαίρεται που δεν έχει χούντα ... και γλυξμπουργκ ...
και χωροφύλακες που δέρνουν ...

και θέρμανση το χειμώνα ... και κλιματισμό το καλοκαίρι ... και να φάει εκτός από ΣΚΑΤΑ ΕΤΙΚΕΤΑΣ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.159
Πόντοι
12.756
Δεν με ενδιαφερουν αυτοι οι ανθρωπο ρε κλο..Μου ειναι αδιαφοροι εντελως οπως και καποια νικ εδω μεσα..
Το οτι ενα κρατος πονταρει στη ληθη με ενοχλει..Οχι απο αυτους που ειναι τωρα μονο..ΟΛΟΙ τους βολευονται με τη ληθη..
Ελα μωρε θα φωναξουνε,θα σπασουνε και τιποτα,θα τους ριξουμε και κανα δακρυγονο και μετα απο 3 μηνες ποιος θα το θυμαται!!!

δινεις δηλαδη περισσοτερο φταιξιμο στο κρατος που στηριζεται πανω στη μνήμη χρυσοψαρου των πολιτων του απο τους ιδιους τους πολίτες για την μνήμη που έχουν ;
Αναλυσε την σκέψη σου λιγο παραπανω

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.335
Πόντοι
6.056
Όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου ,κάθε βράδυ και κάθε 2-3 ώρες πήγαινα στο κρεβατάκι τους να νιώσω την ανάσα τους. Σήμερα το βράδυ σκεφτείτε ότι κάποια παιδιά φώναζαν στους γονείς τους #Δεν_Εχω_Οξυγονο Αύριο όλοι στις πλατείες .
Ένα μήνα πριν το ατύχημα η γυναίκα μου έπρεπε να πάει στη θεσσαλονίκη εκτάκτως
με κάποιους συγγενείς. Αποφάσισε να μην πάρει αυτοκίνητο . Μου έλεγε ότι είχε ακούσει
ότι το πιο άνετο μέσο ήταν το γρήγορο τρένο , πάει σβέλτα, έχει ωραίο μπαρ ...
της ξέκοψα ότι θα πάει με το ΚΤΕΛ. Μου έλεγε μαλακίες , για το τι ωραίο είναι το τρένο.
Της λέω ότι σε μέσο που η τύχη του εξαρτάται από τυπάκια σαν τον αγαπημένο μου συνταξιούχο των 2700€ στο βίντεο , εγώ δεν το εμπιστεύομαι .
ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΤΕΛ , ΕΒΓΑΛΑ ΕΓΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ .

Μου έλεγε ένα μήνα , ότι είμαι ακραίος ... οι πολιτικές μου πεποιθήσεις με επηρεάζουν σε όλα ...
είμαι περίεργος .... όταν συνέβει το ολοκαύτωμα , έπαψε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom