Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.494
Πόντοι
26.141
GiIMz5TWcAAYBYy.jpeg

επειδη δεν θελω να ζω στην κολομβια της ευρωπης....
Kαποιοι ομως θέλησαν να ζουν στην Κολομβία και μάς άφησαν :confused:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.229
Πόντοι
3.715
τρομάζουν όταν μαζεύεται κόσμος
τρέμουν όταν αυτός ο κόσμος δεν διαβάλλεται από την κομματική πρέζα
αύριο δηλώνουμε το παρόν και την αντίθεσή μας στο θάψιμο της υπόθεσης
αύριο η μαφία θα πρέπει να ανησυχήσει
εκτός από τα ΜΑΤ που θα κεράσουν μάλλον χημικά τον κόσμο με γελοίο πρόσχημα , το πιο πιθανό είναι να ανακοινώσει η μαφία τη Δευτέρα κανένα pass μπας και σωπάσει το πόπολο.

Charlie H.

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2025
Like
4
Πόντοι
0
Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τη σημερινή κοινωνία είναι ότι θεωρούμε ότι κάποιος θα τιμωρηθεί πραγματικά. Την μεγαλύτερη φράση του σήμερα για μένα την είπε ο Παγκάλος, "Μαζί τα φάγαμε". Και έτσι ακριβώς είναι γιατί όταν όλοι ψηφίζουν αυτούς για να ένα ρουσφέτι ή μια "εξυπηρέτηση" έμμεσα και άμεσα "τρώει" κι αυτός. Όσο για την τιμωρία τους μην αγχώνεστε θα τιμωρήσουν πάλι κάποιον Τσοχατζόπουλο σε φυλακή που έχει συνθήκες 1000 φορές καλύτερα από οποιοδήποτε δικό μας σπίτι.

Αν δεν αλλάξουμε εμείς, δεν θα αλλάξει τίποτα...

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.452
Πόντοι
8.346
Μεγαλύτερο σκουπίδι απο τον Άδωνι δεν υπάρχει. Δν υπάρχουν αρκετές καταρες σε ολες τις γλώσσες του κόσμου για αυτό το απάνθρωπο σκουπίδι. Είναι απορίας άξιο πάντως πως έχει καταφέρει ακόμα να μην φάει ξύλο. Δείχνει οτι το επιζητεί, οτι προκαλεί και λέει πράγματα για να τν σαπίσουν ώστε να εχει να βγαίνει στα κανάλια

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.657
Πόντοι
456
Μεγαλύτερο σκουπίδι απο τον Άδωνι δεν υπάρχει. Δν υπάρχουν αρκετές καταρες σε ολες τις γλώσσες του κόσμου για αυτό το απάνθρωπο σκουπίδι. Είναι απορίας άξιο πάντως πως έχει καταφέρει ακόμα να μην φάει ξύλο. Δείχνει οτι το επιζητεί, οτι προκαλεί και λέει πράγματα για να τν σαπίσουν ώστε να εχει να βγαίνει στα κανάλια
Το συγκεκριμένο σκουπίδι αν το χτυπήσεις θα τον κάνεις ήρωα. Άσε που θα παίζουν θέατρο σαν τον Αγοραστό και θα βγαίνει με τις σερβιέτες κολλημένες στην μούρη.

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.573
Πόντοι
2.546
Εκτος απο τα προφανη,ολη η κοινωνια δεν εψει οξυγονο απο το οικονομοψυχολογικο πνιξιμο κ θα ναι σωστο να παμε ολοι,οχι μονο συγγενεις των παιδιων.Ειναι συνθημα για ολους τους λαους στο πλανητη οσο υπαρχουν φτωχοι.Ποσο μαλλον σε ζητηματα ζωης οπως των Τεμπων

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
27
Like
4.859
Πόντοι
2.846
Εκτος απο τα προφανη,ολη η κοινωνια δεν εψει οξυγονο απο το οικονομοψυχολογικο πνιξιμο κ θα ναι σωστο να παμε ολοι,οχι μονο συγγενεις των παιδιων.Ειναι συνθημα για ολους τους λαους στο πλανητη οσο υπαρχουν φτωχοι.Ποσο μαλλον σε ζητηματα ζωης οπως των Τεμπων
Πολύ σωστά

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.229
Πόντοι
3.715
ακριβώς, δίνουμε παρόν για να δώσουμε την πρέπουσα τιμή στους χαμένους, αξία στην ανθρώπινη ζωή, ύπαρξη, ψυχή, συνολικά και συλλογικά. Ο κάθε άνθρωπος μετράει, είτε είναι θύμα των Τεμπών, ή θύμα των φαρμακευτικών, ή των κορακιών, ή της Γάζας ή του Βερολίνου.

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.573
Πόντοι
2.546
ακριβώς, δίνουμε παρόν για να δώσουμε την πρέπουσα τιμή στους χαμένους, αξία στην ανθρώπινη ζωή, ύπαρξη, ψυχή, συνολικά και συλλογικά. Ο κάθε άνθρωπος μετράει, είτε είναι θύμα των Τεμπών, ή θύμα των φαρμακευτικών, ή των κορακιών, ή της Γάζας ή του Βερολίνου.
Εννοειται κ γενικα σε συγκεντρωσεις πρεπει να μαστε ενωμενοι κ οχι μονο οταν μας αφορα.Πρεπει να σταματησουμε αυτκ το αισθημα του δεν ειναι προβλημα μου κ να συμπονεσουμε τουλαχιστον μεταξυ μας για τα βασικα που ζουμε κ περναμε ολοι μας ως μονιμοι κατοικοι απο προγονους εως απογονους.Σε οποιον αρεσει η μαυριλα παντου κ ο πονος παντου δεν ανηκει στην πραγματικη Ελληνικη κοινωνια γιατι οσοι πονανε δεν αντεχουν αλλο τα βολεματα τα βυσματα κτλ.Καποτε ελεγα οταν δεν εχεις προβλημα περνας απο νοσοκομεια αδιαφορα,οταν επαθες κατι κ περνας εχεις αναμνησεις κ σιωπας.Πρεπει να ξυπνησουμε οταν ειμαστε στα καλα μας,οχι οταν τα παθουμε γτ η σαπιλα ευνοησε λαθραιους κ ανθελληνες που ζουν απο εμας που γινομαστε θυματα σαν τα παιδια στα τεμπη,φτανει.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.229
Πόντοι
3.715
Εννοειται κ γενικα σε συγκεντρωσεις πρεπει να μαστε ενωμενοι κ οχι μονο οταν μας αφορα.Πρεπει να σταματησουμε αυτκ το αισθημα του δεν ειναι προβλημα μου κ να συμπονεσουμε τουλαχιστον μεταξυ μας για τα βασικα που ζουμε κ περναμε ολοι μας ως μονιμοι κατοικοι απο προγονους εως απογονους.Σε οποιον αρεσει η μαυριλα παντου κ ο πονος παντου δεν ανηκει στην πραγματικη Ελληνικη κοινωνια γιατι οσοι πονανε δεν αντεχουν αλλο τα βολεματα τα βυσματα κτλ.Καποτε ελεγα οταν δεν εχεις προβλημα περνας απο νοσοκομεια αδιαφορα,οταν επαθες κατι κ περνας εχεις αναμνησεις κ σιωπας.Πρεπει να ξυπνησουμε οταν ειμαστε στα καλα μας,οχι οταν τα παθουμε γτ η σαπιλα ευνοησε λαθραιους κ ανθελληνες που ζουν απο εμας που γινομαστε θυματα σαν τα παιδια στα τεμπη,φτανει.
θεωρώ ως λαθραία την ντόπια ¨ελίτ¨που προέρχεται από τζάκια που κανονικά θα έπρεπε να έχουν κατεδαφιστεί εδώ και 2 αιώνες. Αυτή η ¨ελίτ¨ είναι που δημιουργεί όλη την παραφωνία και το έγκλημα συν την συγκοινωνία μεταξύ πολιτικής, δικανικής, δημοσιογραφικής και επιχειρηματικής διαφθοράς. Μαέστροι πια, ε, αυτοί θα πρέπει να πέσουν. Ας γίνει η δήλωση αύριο. Κι οι δράσεις κλιμακούμενες και συνεχείς.

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.573
Πόντοι
2.546
θεωρώ ως λαθραία την ντόπια ¨ελίτ¨που προέρχεται από τζάκια που κανονικά θα έπρεπε να έχουν κατεδαφιστεί εδώ και 2 αιώνες. Αυτή η ¨ελίτ¨ είναι που δημιουργεί όλη την παραφωνία και το έγκλημα συν την συγκοινωνία μεταξύ πολιτικής, δικανικής, δημοσιογραφικής και επιχειρηματικής διαφθοράς. Μαέστροι πια, ε, αυτοί θα πρέπει να πέσουν. Ας γίνει η δήλωση αύριο. Κι οι δράσεις κλιμακούμενες και συνεχείς.
Σε πιαστες ναρκωτικων κυκλοφορουν η με οσους τα φερνουν/διακινουν κανουν παρεες.Γενιες κ γενιες μαθαινουν τα κολπα κ διατηρουνται.Αν δε τους πονεσουμε σε στοχευμενα μερη που τους πονουν θα μας γραφουν αιωνιως.Πορειες πηγαν απατες αλλα τωρα εχουμε τα πατηματα κ τις διαθεσεις διοτι δεν αντεχουμε σχεδον ολες οι γενιες.Δε τους γουσταρουμε ανεξαρτητου ηλικιας πλεον.Μπουχτησαμε ολοι.Κ μαθαμε κ περισσοτερα εκ παρελθοντος κ παρωντος.Δεν εχει κανενας αμφιβολιες οτι ειναι σαπιοι.Μα παραμενουν με εκνευριστικο βαθμο οπως ειναι,αυτο τρελενει τους λαους.Θα προσθεσω οτι κ οταν "φευγουν" παρσμενουν προνομιουχοι.Ε φτανει!Νομιζω το λαθος των Ελληνων ειναι η προσδοκια γιατι οταν χαιρομαστε επειδη καποιος ειπε οσα λεμε κανουμε σαν παιδακια αντι να δουμε οτι ειναι ενας κ ειμαστε ολοι αρα δεν τον ειχαμε αναγκη οσο την ενωση μας.Απο τη στιγμη που σε ολο το φασμα κυριαρχουν τα ιδια ακριβως προβληματα,πρεπει να σταματησουμε να φερομαστε σαν παραδωμενοι στον εχθρο.Δε ψηφιζουμε αλλα δεν ενωνομαστε κιολας,ε δεν αλλαζει κατι ετσι.Τοσα χρονια ακουω το εμετικο "δε βγαζεις ακρη" "εσυ θα τα αλλαξεις" "ετσι ειναι".Ε οχι δεν ειναι ετσι και ναι εγω θα τα αλλαξω!Αλλα οχι μονο για μενα,αυτο ειναι το ζουμι!Κ μια χαρα,θα βγαλω ακρη αν ειμαι ενωμενος!Προσπαθειες μοναχικες δε βγαζουν κατι,ουτε ολα για την οικογενεια μας ατομικα ειναι λυσεις.Ειτε μας αρεσει ειτε οχι πρεπει να ενωθουμε γιατι οι εχθροι μας ενωθηκαν κ μας εφεραν στο τωρα.Δε μπορουν μονο,γι αυτο μας παρακαλανε για ψηφους.Στη πραγματικοτητα αυτοι ειναι μονοι,εμεις με τη κωλοσυμφεροντολογια γιναμε αηδιαστικοι

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.997
Πόντοι
11.146
....μαγκες μαζι σας, πελεκυς στους διεφθαρμενους, αλλα μν ζουμε κ σε συννεφακια! Η σχεση μεταξυ πολιτικης-τραπεζων-επιχειρηματιων-ΜΜΕ κ υποκοσμου ειναι παγκοσμιο φαινομενο κ πεπατημενη για καθε πολιτικο σχηματισμο-αρχηγο (δυστυχως)! Απλα αν παρ' ελπιδα ξεκινησει κατι κ οδηγησει απο τυχη σε θετικα αποτελεσματα, βιτρινα θα αλλαξουμε, το μαγαζι ιδιο θα μεινει!
Και μια ερωτηση σας εχω, αν εμφανιστουν τα γνωστα κομματοσκυλα-ινστρουχτορες (δεξιοστροφα ή αριστεροστροφα, τα ιδια ειναι) με τα σημαιακια τους, τα πλακατ κ τους πυρινους λογους "ειλικρινους θυμου κ οργης" ωστε να καπηλευτουν την διαμαρτυρια των πολιτων, τι θα κανετε? Ποια η αντιδραση σας απεναντι τους?
:hi:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.721
Πόντοι
2.306
Και μια ερωτηση σας εχω, αν εμφανιστουν τα γνωστα κομματοσκυλα-ινστρουχτορες (δεξιοστροφα ή αριστεροστροφα, τα ιδια ειναι) με τα σημαιακια τους, τα πλακατ κ τους πυρινους λογους "ειλικρινους θυμου κ οργης" ωστε να καπηλευτουν την διαμαρτυρια των πολιτων, τι θα κανετε? Ποια η αντιδραση σας απεναντι τους?
:hi:

Δυστυχώς αυτός είναι ο λόγος που δεν θα πάω αυτη τη φορά αν και η οργή για ο,τι έγινε στα Τέμπη δεν έχει καταλαγιάσει μέσα μου, αντιθέτως έχει αυξηθεί με οσα βλεπουμε. Δεν ανέχομαι καπέλωμα από ινστρουχτορες ούτε "μπλοκ" ούτε "τοπικές" ούτε λόγους από θλιβερά κομματόσκυλα που αν ήταν στη θέση του Κούλη θα έκαναν ακριβώς τα ίδια. Όταν αποφασίσει να ξυπνήσει ο λαός μας και τους αρχίσουμε στο ξύλο όλους μαζί , θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Προσφέρομαι και για δήμιος αν στηθούν γκιλοτίνες.

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
85
Πόντοι
0
Δεν έχω οξυγόνο και δεν έχω υδρογόνο... πουτσες μπλε, ο Μητσοτάκης είπε δεν υπήρχε εύφλεκτο υλικό.

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
737
Πόντοι
81
Εγώ πάντως συμφωνώ με την κυβέρνηση.. θα μπορούσαμε να θρηνουμε βουβά..
Και να μην χρησιμοποιούμε για μια εβδομάδα κανένα ΜΜΜ πχ.. και οποία άλλη εταιρεία υπάγεται σε αυτούς τους ομίλους..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.497
Πόντοι
3.656
Εγώ πάντως συμφωνώ με την κυβέρνηση.. θα μπορούσαμε να θρηνουμε βουβά..
Και να μην χρησιμοποιούμε για μια εβδομάδα κανένα ΜΜΜ πχ.. και οποία άλλη εταιρεία υπάγεται σε αυτούς τους ομίλους..
Επειδή αυτοί καταλαβαίνουν μόνο το κράξιμο από τα αφεντικά

αυτό θα τους πονούσε περισσότερο από 10 διαδηλώσεις στο σύνταγμα...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.375
Πόντοι
3.846
Διαιρει και βασίλευε. Αυτό επιβεβαιώνετε κάποιοι εδώ μέσα με τις απόψεις σας. Εσύ που λες ειμαι υπερ του σκοπού αλλά δεν πάω επειδή πάνε οι μαλακές σκέψου για λίγο. Ποιος χαίρεται αν δεν πας; Κάνεις κακο στον εχθρο σου ή στο σκοπό που υποστηρίζεις; Πας για σενα ή για τους άλλους; Θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα; Εμείς θα τα αλλαξουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom