Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 505
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.125
Πόντοι
2.356
Ήδη πολλοί αντιδημοκράτες χρυσαυγίτες κ λοιποί φασίστες από αριστερά μέχρι δεξιά θα δώσουν πάρων. Μαζί τους θα δείτε και διάφορες καρικατούρες θεομπαίχτες και λοιπούς ψυχοπαθείς να λένε υβριστικά και να βρίσκονται σε υποτροπή.

Βλέποντας αυτά ο Μητσοτάκης θα κάνει πάρτυ.

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
13.790
Πόντοι
4.891
Ότι στο διάλο και να ψήφισα, και ακόμη χειρότερα δεν ψήφισα, ας τσακιστώ τώρα να πάω στη συγκέντρωση. Και να ξαναπάω, και να ξαναπάω. Μάλλον και το δικό μου οξυγόνο αρχίζει να λιγοστεύει.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
32.019
Πόντοι
11.146
Ντάξει να πω κάτι να με κράξετε.
Αλλά τα Τέμπη ατύχημα ήταν. Ούτε το σχεδίασαν ο Κούλης και η παρέα του, ούτε ήθελαν να γίνει.
Αυτά που σχεδιάζουν και κάνουν εν γνώσει τους είναι πολύ χειρότερα.
....μαγκα μου δεν ειναι ετσι!!!
Αν εγω εχω ενα παρατημενο αυτοκινητο "σαπακι" οπου τα φρενα δεν λειτουργουν, το τιμονι δεν στριβει, τα σωληνακια καυσιμου ειναι ξεραμενα-χιλιοτρυπημενα και το διαθεσω σ'ενα σχολειο για να πανε εκδρομες τα παιδια, πληρωνοντας κ εναν "οδηγο" που δεν εχει ιδεα απο οδηγηση-ΚΟΚ κ βαριεται ακομα κ την ζωη του, δεν ειμαι υπαιτιος στο μαθηματικα βεβαιο ατυχημα που θα συμβει????? :confused::confused::confused:
Τι θα επικαλεστω μετα, ατυχημα-κακια στιγμη?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.664
Πόντοι
6.515
Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις.
Πάρα πολύ σωστές.
Διαφωνώ μόνο σε αυτό που γράφεις για τη χούντα των ΜΜΕ.
Νομίζω ότι είναι περισσότερο αστικός μύθος ο ρόλος τους.
Πλέον στην εποχή των social media , που οι απόψεις κυκλοφορούν ελεύθερα , δεν διαμορφώνουν τα συστημικά κανάλια την άποψη που διαμόρφωναν κάποτε.
Είναι πλήρως απαξιωμένα.
Λάθος, στην επαρχία ειδικά όλοι οι 60+ ζούνε την ημέρα τους με την οθόνη του Σκάι και του άλφα αναμενη
Κι αυτοί είναι που ψηφιζουν

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.664
Πόντοι
6.515
Αλλά τα Τέμπη ατύχημα ήταν. Ούτε το σχεδίασαν ο Κούλης και η παρέα του, ούτε ήθελαν να γίνει.
Ποιο είναι ατύχημα φίλε μου? Ο αχθοφόρος που προηχθει σε σταθμαρχη με ρουσφέτι?
Ο άλλος που τον άφησε μόνο του?
Η παράνομη φόρτωση των χημικών?
Το μπάζωμα?
Οι Ρομά που διαλύουν τις σιδηροδρομικές υποδομές 30 χρόνια ανενόχλητοι?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.125
Πόντοι
2.356
Ήδη πολλοί αντιδημοκράτες χρυσαυγίτες κ λοιποί φασίστες από αριστερά μέχρι δεξιά θα δώσουν πάρων. Μαζί τους θα δείτε και διάφορες καρικατούρες θεομπαίχτες και λοιπούς ψυχοπαθείς να λένε υβριστικά και να βρίσκονται σε υποτροπή.

Βλέποντας αυτά ο Μητσοτάκης θα κάνει πάρτυ.
Αγαπητέ φίλε, όσοι είστε εδώ οι πιο πολλοί είστε νοήμονες και με το παραπάνω. Μην τη πατήσετε με την συνθηματολογία. Θα δείτε σήμερα ποιοί θα είναι στην συγκέντρωση: Χρυσαυγίτες και διάφοροι ψεκασμένοι με σταυρούς, Παναγίες και πολύ συναίσθημα χωρίς καμία λογική. Καμία λύση δεν θα προσφέρουν οι πλατείες των αγανακτισμένων. Είδαμε όλοι που οδήγησαν οι αγανακτισμένοι το 2015... Όταν οι άλλες χώρες με 2-3 χρόνια προσαρμογής λιτότητας επανήλθαν εμείς τσαλαβουτούσαμε στα μνημόνια 15 χρόνια γιατί είχαμε τα Ζάππεια, τους Σαμαράδες, τους αγανακτισμένους και μετά τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με το σιγοντάρισμα της ΝΔ.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.664
Πόντοι
6.515
Και στο Ματι σκατα τα εκαναν εκαψαν τον κοσμο και δεν πηγε ουτε ενας φυλακη και εδω εχουμε την ιδια καραμπινατη υποθεση
Δεν είναι το ίδιο, εκεί είχαμε και λάθη της κρατικής μηχανής ήταν όμως και έντονο φυσικό φαινόμενο, εδώ ο καιρός ήταν καλός

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.125
Πόντοι
2.356
Ποιο είναι ατύχημα φίλε μου? Ο αχθοφόρος που προηχθει σε σταθμαρχη με ρουσφέτι?
Ο άλλος που τον άφησε μόνο του?
Η παράνομη φόρτωση των χημικών?
Το μπάζωμα?
Οι Ρομά που διαλύουν τις σιδηροδρομικές υποδομές 30 χρόνια ανενόχλητοι?
Ναι ήταν μια τραγωδία/ατύχημα ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ. Τελεία και παύλα. Όποιος διαβάζει μακελειό και Μπαξεβάνη είναι δικό του θέμα. Είδαμε που μας οδήγησαν οι πλατείες των αγανακτισμένων ρε παιδιά. Θέλετε να το ξαναζήσουμε. Δεν με ενδιαφέρει κανένας Μητσοτάκης, να μην εκλεγεί ποτέ - με ενδιαφέρει να μην έχουμε αυτό το χάος που μονίμως οι κλάψες το επιδιώκουν.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.125
Πόντοι
2.356
Ναι ήταν τραγωδία - ατύχημα. Τα περί "βυσματούχος σταθμάρχης", κακός ΟΣΕ ή ΡΑΕ και άλλα τέτοια είναι παθογένεια δεκάδων ετών. Πηγαίντε σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ. Πάντα ήταν έτσι. Όλα τα κόμματα βόλευαν και βολεύουν δικούς τους. Τα περί μπαζώματος δεν είναι θέμα πορειών αλλά δικαιοσύνης. Εκείνη θα τιμωρήσει. Και όποιος ψέκος στηρίζει ότι είναι διαπλεκόμενη η δικαιοσύνη ας το αποδείξει - όχι εδώ αλλά στα δικαστήρια. Αλλιώς να μην μιλάει καν. Έχουμε πήξει στους ψευτοεπαναστάτες.

Τέμπη έχουμε και μάλιστα 2- 3 κάθε χρόνο στους άθλιους ελληνικούς δρόμους με την ανύπαρκτη τροχαία. Τι πρέπει να κάνουμε; Να βγούμε στο Σύνταγμα και να στήσουμε κρεμάλες και να "καεί το μπουρδέλο η Βουλή;" Αυτά είναι πολύ επικίνδυνα πράγματα και όσοι τα στηρίζουν είναι βαθιά φασίστες ξεκάθαρα.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.495
Πόντοι
5.506
@Kamigawa
μπασταρδε γραψε και δημοσια αυτα που μου στελνεις πμ....μουνοπανο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.125
Πόντοι
2.356
Δεν είναι το ίδιο, εκεί είχαμε και λάθη της κρατικής μηχανής ήταν όμως και έντονο φυσικό φαινόμενο, εδώ ο καιρός ήταν καλός
Εδώ έχουμε το "φυσικό φαινόμενο" του αποτελέσματος της κομματοκρατίας και όλης της παθογένειας του ελληνικού κράτους από τη μεταπολίτευση και μετά. Μακάρι να ήταν θέμα του αντιπαθέστατου και αλαζόνα ομολογώ "Κούλη". Θα τον στέλναμε σπίτι του και θα βρίσκαμε άλλον "σωσία" τύπου Κασιδιάρη να μας σώσει...

negroni-spritz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
2.004
Πόντοι
440
Ναι ήταν τραγωδία - ατύχημα. Τα περί "βυσματούχος σταθμάρχης", κακός ΟΣΕ ή ΡΑΕ και άλλα τέτοια είναι παθογένεια δεκάδων ετών. Πηγαίντε σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ. Πάντα ήταν έτσι. Όλα τα κόμματα βόλευαν και βολεύουν δικούς τους. Τα περί μπαζώματος δεν είναι θέμα πορειών αλλά δικαιοσύνης. Εκείνη θα τιμωρήσει. Και όποιος ψέκος στηρίζει ότι είναι διαπλεκόμενη η δικαιοσύνη ας το αποδείξει - όχι εδώ αλλά στα δικαστήρια. Αλλιώς να μην μιλάει καν. Έχουμε πήξει στους ψευτοεπαναστάτες.

Τέμπη έχουμε και μάλιστα 2- 3 κάθε χρόνο στους άθλιους ελληνικούς δρόμους με την ανύπαρκτη τροχαία. Τι πρέπει να κάνουμε; Να βγούμε στο Σύνταγμα και να στήσουμε κρεμάλες και να "καεί το μπουρδέλο η Βουλή;" Αυτά είναι πολύ επικίνδυνα πράγματα και όσοι τα στηρίζουν είναι βαθιά φασίστες ξεκάθαρα.
Σοβαρα πιστευεις οτι μπορει καποιος να αποδειξει οτι η δικαιοσυνη ειναι διαπλεκομενη; :confused:

Εχεις μπλεξει ποτε (με οποιονδηποτε τροπο) με τη δικαιοσυνη και τα δικαστηρια;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.125
Πόντοι
2.356
Σοβαρα πιστευεις οτι μπορει καποιος να αποδειξει οτι η δικαιοσυνη ειναι διαπλεκομενη; :confused:

Εχεις μπλεξει ποτε (με οποιονδηποτε τροπο) με τη δικαιοσυνη και τα δικαστηρια;
Δεν έχω μπλέξει αλλά κάτι ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ και το παραθέτω μόνο και μόνο επειδή το διαβάζω σε ψεκασμένα σαιτς δεν μπορώ να το αναπαράγω άκριτα. Ξαναλέω: Τον θεωρώ ΑΛΑΖΟΝΑ τον πρωθυουργό για να εξηγούμαστε.

negroni-spritz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
2.004
Πόντοι
440
Δεν έχω μπλέξει αλλά κάτι ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ και το παραθέτω μόνο και μόνο επειδή το διαβάζω σε ψεκασμένα σαιτς δεν μπορώ να το αναπαράγω άκριτα. Ξαναλέω: Τον θεωρώ ΑΛΑΖΟΝΑ τον πρωθυουργό για να εξηγούμαστε.
Δεν χρειαζεται να το διαβαζεις σε ψεκασμενα σαιτς. Ολες οι κινησεις που (δεν) εγιναν - μπαζωματα, χαμενα βιντεο κλπ - οδηγουν στο συμπερασμα οτι οντως κατι τρεχει.

Και επειδη εχω μπλεξει εγω με τη δικαιοσυνη για χρονια (αγωγες σε πρωην συνεταιρο κλπ) και ο καθε δικαστης εβγαζε οποια ηλιθια αποφαση ηθελε, προσπαθησε να κανεις αγωγη κακοδικιας σε δικαστικο λειτουργο να δω κατι. Κορακας κορακου ματι δεν βγαζει. Καλη τυχη στο να καταφερει καποιος να βρει καποιον που θα προχωρησει τις διαδικασιες για να αποδειχτει αν η δικαιοσυνη ειναι διαπλεκομενη η οχι.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.230
Πόντοι
2.306
Αυτό το αίσθημα ασφυξίας υπήρχε αλλά στην περίπτωση Τεμπών πήρε άλλες διαστάσεις.Δεν είναι οτι νιώθεις τη χώρα εναντίον σου αλλά σε σκοτώνει κιόλας.Λογικό να τα έχουν πάρει στο κρανίο οι συγγενείς.Το θέμα είναι οτι έχουν να κάνουν με γκάνγκστερ ΟΣΕ,κράτος,βιομηχάνους που νοθεύουν καύσιμα κτλ.Κανονικά θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν και οι συγγενείς γκανγκστερικές μεθόδους να βρουν αυτούς που φόρτωσαν την εμπορική να ομολογήσουν,αυτούς που έψαχναν τη νύχτα του δυστυχήματος με φακούς,αυτούς που έδωσαν εντολή για συγκάλυψη κτλ.Να βάλουν hackers να ανοίξουν όλα τα κινητά εμπλεκομένων,κοριούς κτλ.
Αλλά έχουν απέναντι βαθύ κράτος και πολύ ισχυρά συμφέροντα οπότε δε θα καταφερουν κατι.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.503
Πόντοι
26.141
Kαλο.ειμσι οι συνταξιούχοι να καθίσουν σπίτι τους να μην πηγαίνουν να ψηφίσουν κ να αφήσουν την νεολαία να διαμαρτυρηθει.....δικαίως

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.125
Πόντοι
2.356
Ακριβώς.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.125
Πόντοι
2.356
Kαλο.ειμσι οι συνταξιούχοι να καθίσουν σπίτι τους να μην πηγαίνουν να ψηφίσουν κ να αφήσουν την νεολαία να διαμαρτυρηθει.....δικαίως
Είδαμε τι έκανε η νεολαία: Χρυσή Αυγή, Κασιδιαραίοι, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μέρα 25 και Νίκη. Άστο καλύτερα.

Εδώ έχουμε ΝΔ υποτίθεται σοβαρή και καλά - και ακόμα είμαστε ουραγοί σε ένα σωρό δείκτες φαντάσου τι θα γινόταν με όλο αυτό το συρφετό.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.503
Πόντοι
26.141
Είδαμε τι έκανε η νεολαία: Χρυσή Αυγή, Κασιδιαραίοι, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μέρα 25 και Νίκη. Άστο καλύτερα.

Εδώ έχουμε ΝΔ υποτίθεται σοβαρή και καλά - και ακόμα είμαστε ουραγοί σε ένα σωρό δείκτες φαντάσου τι θα γινόταν με όλο αυτό το συρφετό.
Ο τρόπος που γράφεις είναι ένας βολεμμενος συνταξιούχος που για να μην χάσει τη σύνταξη του αποδέχεται οποιοδήποτε συστημικό κόμμα που καλό βολεύει συνταξιούχος και δημ υπαλλήλους με τη σιγουριά του μισθού σύνταξης ενώ ρημάζει την υπόλοιποι κοινωνία

Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να βγούμε να φωνάξουμε ούτε εμείς αλλά κ ούτε οι γονείς των παιδιών .. . Πρε εινξα μιλήσουν οι σφαίρες όταν ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με μαφιόζικο κράτος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom