Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 505
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
27
Like
13.036
Πόντοι
3.466
Εδώ έχουμε το "φυσικό φαινόμενο" του αποτελέσματος της κομματοκρατίας και όλης της παθογένειας του ελληνικού κράτους από τη μεταπολίτευση και μετά. Μακάρι να ήταν θέμα του αντιπαθέστατου και αλαζόνα ομολογώ "Κούλη". Θα τον στέλναμε σπίτι του και θα βρίσκαμε άλλον "σωσία" τύπου Κασιδιάρη να μας σώσει...
Αρα καταληγουμε στο συμπερασμα οτι πριν την μεταπολιτευση ηταν πιο καλα τα πραγματα.

Τι προτεινεις σαν λαος να κανουμε για να φτιαξει επιτελους αυτη η χωρα?
Διοτη απο οτι ζω, βλεπω τον μαλακα να ειναι κυβερνηση εσαει ετσι οπως ειναι το πολιτικο συστημα

Μαλλον για αλλος ντολμας μου φαινεσαι

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.092
Πόντοι
456
Δεν είναι το ίδιο, εκεί είχαμε και λάθη της κρατικής μηχανής ήταν όμως και έντονο φυσικό φαινόμενο, εδώ ο καιρός ήταν καλός
κανένα φυσικό φαινόμενο. ανθρώπινο χέρι έβαλε τη φωτιά, άνθρωποι επί δεκαετίες είχαν μετατρέψει έναν φυσικό χώρο σε ποντικοπαγίδα με τις αυθαιρεσίες τους, επομένως ανθρώπινη βλακεία 100% ήταν όλο το σκηνικό, μην τα ρίχνουμε στη φύση.φυσικό φαινόμενο είναι ένας σεισμός, ένα τσουνάμι κλπ

Daku2025

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
852
Πόντοι
81
IMG_5234.jpeg

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.664
Πόντοι
6.515
Δεν χρειαζεται να το διαβαζεις σε ψεκασμενα σαιτς. Ολες οι κινησεις που (δεν) εγιναν - μπαζωματα, χαμενα βιντεο κλπ - οδηγουν στο συμπερασμα οτι οντως κατι τρεχει.
το τρενο μετεφερε παρανομο φορτιο χημικων που επρεπε να μεταφερονται με ειδικη αμαξοστοιχια
τα χημικα προριζονταν για νοθευση πετρελαιου? ποιοι εχουν πετρελαια? 3 ονοματα, μηπως ειναι και καναλαρχες και χρηματοδοτες του κουλη?
ποιος μπορουσε να δωσει τετοια εντολη, μπαζωμα, μεταφορα χωματων με ανθρωπινα στοιχεια μεσα, τσιμενταρισμα...
ποιος αλλος απο τον ηγετη?
αν στην πρωτη φαση ηταν ατυχημα μετα εγινε εγκλημα :angry:

Daku2025

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
852
Πόντοι
81
Κουλης μαλακα
Αυτό το πράγμα θεωρείται αντρας και ο καλύτερος μέσα στην βουλή οπου εγινε πθ
Οτι πρέπει να γνωρίζει κάποιος για την κοινωνία σημερα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.664
Πόντοι
6.515
κανένα φυσικό φαινόμενο. ανθρώπινο χέρι έβαλε τη φωτιά, άνθρωποι επί δεκαετίες είχαν μετατρέψει έναν φυσικό χώρο σε ποντικοπαγίδα με τις αυθαιρεσίες τους, επομένως ανθρώπινη βλακεία 100% ήταν όλο το σκηνικό, μην τα ρίχνουμε στη φύση.φυσικό φαινόμενο είναι ένας σεισμός, ένα τσουνάμι κλπ
δεν διαφωνω για τις αυθαιρεσιες, αναφερομαι στην ενταση του αερα, και στην καλιφορνια η ισχυροτερη χωρα του κοσμου δεν μπορουσε να σταματησει το κακο

Daku2025

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
852
Πόντοι
81
Τέμπη – Nέες αποκαλύψεις: «Κόψαμε τα τελευταία 10 δευτερόλεπτα από το ηχητικό γιατί δεν πρέπει να τα ακούσει καμία οικογένεια», ανέφερε ο Κοκοτσάκης

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.125
Πόντοι
2.356
Αρα καταληγουμε στο συμπερασμα οτι πριν την μεταπολιτευση ηταν πιο καλα τα πραγματα.

Τι προτεινεις σαν λαος να κανουμε για να φτιαξει επιτελους αυτη η χωρα?
Διοτη απο οτι ζω, βλεπω τον μαλακα να ειναι κυβερνηση εσαει ετσι οπως ειναι το πολιτικο συστημα

Μαλλον για αλλος ντολμας μου φαινεσαι
Σαν λαός μπορούμε να κάνουμε πολλά όχι όμως να κάνουμε πορείες και διαμαρτυρίες τύπου άνω και κάτω πλατείας. Δες ποιοί θα είναι σήμερα στη διαμαρτυρία. Δες μόνο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.125
Πόντοι
2.356
Ο τρόπος που γράφεις είναι ένας βολεμμενος συνταξιούχος που για να μην χάσει τη σύνταξη του αποδέχεται οποιοδήποτε συστημικό κόμμα που καλό βολεύει συνταξιούχος και δημ υπαλλήλους με τη σιγουριά του μισθού σύνταξης ενώ ρημάζει την υπόλοιποι κοινωνία

Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να βγούμε να φωνάξουμε ούτε εμείς αλλά κ ούτε οι γονείς των παιδιών .. . Πρε εινξα μιλήσουν οι σφαίρες όταν ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με μαφιόζικο κράτος
Ούτε βολεμένος είμαι ούτε συνταξιούχος. Έχω πληρώσει σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο τα αποτελέσματα των αντιμνημονίων και των διαφόρων αριστεροδεξιών φασιστών που στο όνομα της δημοκρατίας το παίζανε επαναστάτες. Έτσι έχασα και την εργασία μου παλαιότερα. Δεν θα τα αναλύσω εδώ μην περιμένετε κάποιοι.

Όταν σε όλες τις άλλες χώρες δουλέψανε σωστά οι κυβερνήσεις και αντιμετωπίσανε τα προβλήματα εμείς εδώ πουλούσαμε στις πλατείες "επανάστα" και για κρατηθούν στις θέσεις τους κάποιοι - απλά μειώσαμε μισθούς συντάξεις και κλείσαμε εταιρίες που ήταν κερδοφόρες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.503
Πόντοι
26.141
Ούτε βολεμένος είμαι ούτε συνταξιούχος. Έχω πληρώσει σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο τα αποτελέσματα των αντιμνημονίων και των διαφόρων αριστεροδεξιών φασιστών που στο όνομα της δημοκρατίας το παίζανε επαναστάτες. Έτσι έχασα και την εργασία μου παλαιότερα. Δεν θα τα αναλύσω εδώ μην περιμένετε κάποιοι.

Όταν σε όλες τις άλλες χώρες δουλέψανε σωστά οι κυβερνήσεις και αντιμετωπίσανε τα προβλήματα εμείς εδώ πουλούσαμε στις πλατείες "επανάστα" και για κρατηθούν στις θέσεις τους κάποιοι - απλά μειώσαμε μισθούς συντάξεις και κλείσαμε εταιρίες που ήταν κερδοφόρες.
Σού έγραψα ότι γράφεις σαν βολεμμενος συνταξιουχος ή δημ υπαλλήλους ..όχι ότι είσαι....( Που να το ξέρω εξάλλου ) ...

Επίσης και εγώ όπως εσύ είμαι κατά των συγκεντρώσεων κ ειδικά των γονιών

Ας μιλήσουν τα μολύβια κ τα 45 αρια διότι μόνο από αυτά καταλαβαίνουν οι μαφιοζοι

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
35
Πόντοι
0
Πάντα υπάρχουν αυτοί που στηρίζουν τη συγκάλυψη και το έγκλημα αν έχουν διαπραχθεί απ' τους ισχυρούς, σπιλώνοντας την τιμή και την υπόληψη όσων έχουν μια στάλα συνείδηση. Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο.
Αυτό που με απασχολεί είναι άλλο : όλοι αυτοί οι πρωκτοσάλτηδες που ξερνούν όλη μέρα κι όλη νύχτα σκατά, νομίζουν πως έτσι θα αποτρέψουν τον κόσμο απ' το να κατέβει σήμερα στις πλατείες;
Ή μήπως η τακτική τους θα φέρει αντίθετο αποτέλεσμα;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.125
Πόντοι
2.356
Σού έγραψα ότι γράφεις σαν βολεμμενος συνταξιουχος ή δημ υπαλλήλους ..όχι ότι είσαι....( Που να το ξέρω εξάλλου ) ...

Επίσης και εγώ όπως εσύ είμαι κατά των συγκεντρώσεων κ ειδικά των γονιών

Ας μιλήσουν τα μολύβια κ τα 45 αρια διότι μόνο από αυτά καταλαβαίνουν οι μαφιοζοι
Ούτε μολύβια ούτε σαρανταπεντάρια να μην μιλήσουν. Ντροπή και αίσχος μόνο και μόνο αυτά που γράφετε ορισμένοι. Αυτό που λες διώκεται με Νόμο από τον ΠΚ.

Άρθρο 184 Διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια​

1. Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη πλημμελήματος ή κακουργήματος τιμωρείται με φυλάκιση ως ένα έτος ή με χρηματική ποινή.

Κάποιοι ενώ φαίνεστε σοβαροί παριστάνετε τους μη σοβαρούς. Μην γράφετε τέτοια πράγματα γιατί μπορεί κάποιος να ασχοληθεί μαζί σας στα σοβαρά.

1737875089968.png

Πηγή: https://www.dsa.gr/

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.503
Πόντοι
26.141
Ούτε μολύβια ούτε σαρανταπεντάρια να μην μιλήσουν. Ντροπή και αίσχος μόνο και μόνο αυτά που γράφετε ορισμένοι. Αυτό που λες διώκεται με Νόμο από τον ΠΚ.

Άρθρο 184 Διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια​

1. Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη πλημμελήματος ή κακουργήματος τιμωρείται με φυλάκιση ως ένα έτος ή με χρηματική ποινή.

Κάποιοι ενώ φαίνεστε σοβαροί παριστάνετε τους μη σοβαρούς. Μην γράφετε τέτοια πράγματα γιατί μπορεί κάποιος να ασχοληθεί μαζί σας στα σοβαρά.

1737875089968.png

Πηγή: https://www.dsa.gr/
Δικαστικός λειτουργός τυπε ;;:confused::think:

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
27
Like
13.036
Πόντοι
3.466
Σαν λαός μπορούμε να κάνουμε πολλά όχι όμως να κάνουμε πορείες και διαμαρτυρίες τύπου άνω και κάτω πλατείας. Δες ποιοί θα είναι σήμερα στη διαμαρτυρία. Δες μόνο.
Γι αυτο ρωτησα και να μοιραστουμε τις γνωσεις σου

Οταν το πολιτικο συστημα δεν επιτρεπει τις αλλαγες λογω ενισχυμενης αναλογικης, διοτι δεν υπαρχει αντιπολιτευση τι μενει να κανουμε?

Εμενα προσωπικα δεν με εκφραζει κανενα κιομμα απο αυτα που υπαρχουν αλλα για να ξεκουμπιστει αυτη η λαιλαπα της νδ θα ψηφιζα ενα μικρο κομμα. Δυστυχως ομως η ψηφος μου θα καταλειξη στον μαλακα που το κομμα του μας εφερε εδω που ειμαστε.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.125
Πόντοι
2.356
Γι αυτο ρωτησα και να μοιραστουμε τις γνωσεις σου

Οταν το πολιτικο συστημα δεν επιτρεπει τις αλλαγες λογω ενισχυμενης αναλογικης, διοτι δεν υπαρχει αντιπολιτευση τι μενει να κανουμε?

Εμενα προσωπικα δεν με εκφραζει κανενα κιομμα απο αυτα που υπαρχουν αλλα για να ξεκουμπιστει αυτη η λαιλαπα της νδ θα ψηφιζα ενα μικρο κομμα. Δυστυχως ομως η ψηφος μου θα καταλειξη στον μαλακα που το κομμα του μας εφερε εδω που ειμαστε.
Εμένα φίλε μου, με εξέφραζε η Δημιουργία Ξανά - με τις θέσεις της οποίας είχα επιμέρους διαφωνίες αλλά αυτούς ψήφιζα από το 2012. Τώρα πια κανέναν από τους υπάρχοντες. Η Δημιουργία με την απόσυρση του Τζήμερου παραπαίει.

Δεν χρειαζόμαστε Απλή Αναλογική γιατί θα έχουμε ακυβερνησία.

Daku2025

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
852
Πόντοι
81
Εμένα φίλε μου, με εξέφραζε η Δημιουργία Ξανά - με τις θέσεις της οποίας είχα επιμέρους διαφωνίες αλλά αυτούς ψήφιζα από το 2012. Τώρα πια κανέναν από τους υπάρχοντες. Η Δημιουργία με την απόσυρση του Τζήμερου παραπαίει.

Ο Τζημερος είναι υπερ της συγκέντρωσης για σημερα

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
39
Like
4.090
Πόντοι
5.396
Ο ωχ αδερφισμός και το "γιατί τότε" μας έχει φάει.
Άλλο Μάτι άλλο Τέμπη.

Σήμερα είναι Τέμπη και οφείλουμε για 1000+2 λόγους να ήμαστε εκεί.
Αύριο θα είναι κάτι άλλο δυστυχώς και καλό είναι βάσει συνείδησης του καθενός να είναι εκεί.
Κατ'εμέ θα έπρεπε πάντα να ήμαστε δίπλα στον διπλανό μας για δικαίωση και συμπαράσταση.
Τόσο απλά.
Το whataboutism έχει γίνει καραμέλα προπαγάνδας.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.125
Πόντοι
2.356
Ο Τζημερος είναι υπερ της συγκέντρωσης για σημερα
Το γνωρίζω. Δεν είπα ότι συμφωνούσα και συμφωνώ στο 100% με τον Θάνο Τζήμερο. Η συμφωνία του για σήμερα προφανώς δεν έχει τα χαρακτηριστικά "Να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή" και άλλα τέτοια που θα ακουστουν σήμερα. Η διαμαρτυρία δεν είναι κακό πράγμα - κακό πράγμα είναι οι κάθε είδους Αγανακτισμένοι τους οποίους πληρώσουμε πολύ ακριβά - πάρα πολύ ακριβά.

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
27
Like
13.036
Πόντοι
3.466

Καλυτερα ακυβερνησια παρα κυβερνηση τρομοκρατιας, διαφθορας, λαμογιας κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom