Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (6 μέλη και 13 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
τι να σε κρεμασουν ρε βλημα ,αν σου γαμησουν τη δουλεια και μεινεις χωρις σπιτι ,χρηματοδοτηση ,αυτοκινητο και διαλυθει η οικογενεια σου ,σε γαμησανε η οχι? γιατι να σε κρεμασουν στο συνταγμα,μαλακες ειναι να σε κανουν τραγουδι σε καμια επανασταση?
Εσύ τι προτείνεις?

μην αναμασάμε τα ίδια...ξέρω ναι μας γαμάνε το μεδούλι.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.326
Πόντοι
6.056
Τι εννοείς όταν λες ότι αφήνουν περιθώρια μέχρι να ενοχληθούν? Αν είσαι καλός και υπάκουος πολίτης σου κάνουν τη χάρη να μην σε κρεμάσουν στο σύνταγμα?

Στο δια τάυτα......τι προτείνεις? να ανταλλάξουμε το καθεστώς που έχουμε σήμερα με τι? Με άλλη κυβέρνηση? με άλλο πολίτευμα? με χάος? τι προτείνεις...μη μου λες τι πάει στραβά σήμερα...δώσε μου μια λύση που δεν είναι οι εκλογές.
αν σήμερα δεν είσαι καλός πολίτης στη Σαουδική Αραβία σου κόβουν τα χέρια σε δημόσια θέαση και σε κρεμάνε ,
οκέι .... να είμαστε φχαριστημένοι λοιπόν που με Κούλη δεν έχουμε τέτοια... λες και ο πχ Κασελάκης ή Ανδρουλάκης ή ο οποιοσδήποτε από τους 300
θα έστηνε κρεμάλες...

Ας συνεννοηθούμε λοιπόν πως τέτοιοι παραλληλισμοί είναι νάχαμε να λέγαμε όπως ομοίως άκυρα είναι τα "γκουλάγκ"
και έπειτα προχωράμε τη κουβέντα ..

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.296
Πόντοι
6.955
ωραία εγώ είμαι χαζός και δεν διαβάζω αυτά που γράφεις.

Επειδή η συζήτηση ήταν για το ότι οι εκλογές δεν είναι η λύση στην κατάσταση σήμερα....να με συγχωρείς αν παρερμήνευσα αυτά που έγραψες για τις ένοπλες επαναστάσεις :confused:

Να σε ρωτήσω μια τελευταία. φορά....ξέρω καλά τι ζούμε σήμερα.....ΕΣΥ τι προτείνεις? διότι εμένα δεν με καλύπτει το ότι οι απελπισμένοι πρώτα βαράνε και μετά ρωτάνε που πάμε.
Φυσικά και δεν είναι οι εκλογές λύση, όταν έχουν υπογράψει παράδοση εθνικής κυριαρχίας οι προηγούμενοι. Κανένα νόημα δεν έχουν πρακτικά, όμως πρέπει να νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι για να παραμένουμε καλύτεροι σκλάβοι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.086
Πόντοι
2.606
ωραία εγώ είμαι χαζός και δεν διαβάζω αυτά που γράφεις.

Επειδή η συζήτηση ήταν για το ότι οι εκλογές δεν είναι η λύση στην κατάσταση σήμερα....να με συγχωρείς αν παρερμήνευσα αυτά που έγραψες για τις ένοπλες επαναστάσεις :confused:

Να σε ρωτήσω μια τελευταία. φορά....ξέρω καλά τι ζούμε σήμερα.....ΕΣΥ τι προτείνεις? διότι εμένα δεν με καλύπτει το ότι οι απελπισμένοι πρώτα βαράνε και μετά ρωτάνε που πάμε.
σε καλυπτει δε σε καλυπτει αυτο συμβαινει παντα ιστορικα....αν θες την γνωμη μου,αν δεις οτι φτανει το θεμα σε σημειο βρασμου ,φυλα τον κωλο σου μακρια απο κει που πεφτουν οι φαπες...μετα τις φαπες βλεπεις!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.086
Πόντοι
2.606
αν σήμερα δεν είσαι καλός πολίτης στη Σαουδική Αραβία σου κόβουν τα χέρια σε δημόσια θέαση και σε κρεμάνε ,
οκέι .... να είμαστε φχαριστημένοι λοιπόν που με Κούλη δεν έχουμε τέτοια... λες και ο πχ Κασελάκης ή Ανδρουλάκης ή ο οποιοσδήποτε από τους 300
θα έστηνε κρεμάλες...

Ας συνεννοηθούμε λοιπόν πως τέτοιοι παραλληλισμοί είναι νάχαμε να λέγαμε όπως ομοίως άκυρα είναι τα "γκουλάγκ"
ουτε καν και κει εχουν αλλαξει μεθοδους για το πρεστιζ...πρεπει να τους εχεις βαλει τεραστιο κωλοδαχτυλο για να σε κανουν κυβους μεσα σε πρεσβεια ...999,99 βρισκουν την ακρη αλλιως!

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.296
Πόντοι
6.955
Δεν υπάρχει, διότι η δημοκρατία, πρέπει να τους κάνει όλους καλά. Δεν γίνεται. Δεν γίνεται να είναι καλά και ο πλούσιος, και ο φτωχός και ο ανώμαλος και ο οικογενειάρχης και ο πεζός και ο μοτοσικλετιστής και ο πατινας.

Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ. Αν όχι, θα στο αναλύσω σε λίγο (είναι ώρα φαγητού).

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.800
Πόντοι
8.346
Διαφωνώ

οι κυβερνώντες έχουν απολυταρχικές τάσεις....δεν ζεις σε απολυταρχικό καθεστώς....παίρνεις μια αμυδρή γεύση.

διότι όταν λες την άποψη σου δεν πεθαίνεις από ''παθολογικά αίτια'' σε ένα γκούλαγκ ούτε την γυναίκα σου την μαστιγώνουν 76 φορές επειδή δεν φόραγε σωστά την μπούργκα.

Ναι η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πρόβλημα και η κυβέρνηση σήμερα την έχει πατήσει κάτω....αλλά αυτό για τα καθεστώτα άσε το πουν σε χώρες που πραγματικά ζουν σε τέτοια καθεστώτα.

τέλος θεωρείς ότι στις εκλογές βγάζουν ότι νάνε ότι και να ψηφίσεις?
Ρε τύπε είμαστε πολιτισμένος δυτικός πολιτισμός. Δν χρειάζονται πλέον αυτά που λες. Ουτε τα γκουλαγκ, ουτε τα μαστιγώματα. Πλεον για να περάσεις ενα απολυταρχικό καθεστώς πρέπει να αφήνεις τν κοσμακη να νομίζει οτι εχει δημοκρατία, να νομίζει οτι η άποψη του μετράει κ συμμετέχει στα κεκτενομενα. Δν χρειάζεται πλέον βουρδουλα, αρτο κ θεαματα θελει κ οσο τον εχεις αποχαυνωμενο θα κάνεις την δουλίτσα σου ανενοχλητος. Δν ειναι κάτι καινούριο, τα εκαναν κ οι Ρωμαίοι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
θα έστηνε κρεμάλες...

Φυσικά και δεν είναι οι εκλογές λύση, όταν έχουν υπογράψει παράδοση εθνικής κυριαρχίας οι προηγούμενοι. Κανένα νόημα δεν έχουν πρακτικά, όμως πρέπει να νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι για να παραμένουμε καλύτεροι σκλάβοι.
σε καλυπτει δε σε καλυπτει αυτο συμβαινει παντα ιστορικα....αν θες την γνωμη μου,αν δεις οτι φτανει το θεμα σε σημειο βρασμου ,φυλα τον κωλο σου μακρια απο κει που πεφτουν οι φαπες...μετα τις φαπες βλεπεις!
Επειδή δεν μπορώ να απαντάω με ταχύτητα 50post/sec

Τύποι....τα ίδια λέτε....μα σήμερα συμβαίνει αυτό και είναι όλα σκατά...μπράρο συμφωνώ....είδατε πουθενά να λέω εγώ ότι πρέπει να μείνει ο κούλης???? να μην λέμε και μαλακίες απλά για το επιχείρημα.

Εγώ λοιπόν σας ρωτάω για να βγάλουμε και ένα νόημα.......ΑΝ ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙ????

Ο ένας λέει ότι οι εκλογές δεν έχουν νόημα ο άλλος λέει για τους απελπισμένους που θα πάρουν τα όπλα.

Κανένας δεν λέει τι σκατά προτείνει για τον πολύ κόσμο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
Δεν υπάρχει, διότι η δημοκρατία, πρέπει να τους κάνει όλους καλά. Δεν γίνεται. Δεν γίνεται να είναι καλά και ο πλούσιος, και ο φτωχός και ο ανώμαλος και ο οικογενειάρχης και ο πεζός και ο μοτοσικλετιστής και ο πατινας.

Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ. Αν όχι, θα στο αναλύσω σε λίγο (είναι ώρα φαγητού).
Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου...δεν υπάρχει τέλεια δημοκρατία...γιατί? γιατί δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι.

Οπότε το καλύτερο που έχουμε είναι το περίγραμμα του πολιτεύματος και την καθημερινή προσπάθεια για να είμαστε καλύτεροι.

Όποιος σου υπόσχεται επαναστάσεις και παράδεισο βασισμένο σε άλλες ιδεολογίες είναι είτε απελπισμένος που θέλει να σου πάρει την θέση είτε ξέρει ότι μετά την επανάσταση θα είναι ο καινούριος άρχοντας.

Καλή όρεξη μαν

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.326
Πόντοι
6.056
ουτε καν και κει εχουν αλλαξει μεθοδους για το πρεστιζ...πρεπει να τους εχεις βαλει τεραστιο κωλοδαχτυλο για να σε κανουν κυβους μεσα σε πρεσβεια ...999,99 βρισκουν την ακρη αλλιως!
πρακτικά , βγαίνει ο πχ μαυρογιαλούρος χατζηδάκης και φτιάχνει τιμολόγια νερού όπως στο ρεύμα , 100 φορές πάνω ..(νταξ με <20% που πήγαν , κλάνουν),
βγαίνεις να διαμαρτυρηθείς και σε κάνουν τα ματ μαύρο στο ξύλο ... αποφασίζουμε-διατάζουμε

πάμε παρακάτω

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
Ρε τύπε είμαστε πολιτισμένος δυτικός πολιτισμός. Δν χρειάζονται πλέον αυτά που λες. Ουτε τα γκουλαγκ, ουτε τα μαστιγώματα. Πλεον για να περάσεις ενα απολυταρχικό καθεστώς πρέπει να αφήνεις τν κοσμακη να νομίζει οτι εχει δημοκρατία, να νομίζει οτι η άποψη του μετράει κ συμμετέχει στα κεκτενομενα. Δν χρειάζεται πλέον βουρδουλα, αρτο κ θεαματα θελει κ οσο τον εχεις αποχαυνωμενο θα κάνεις την δουλίτσα σου ανενοχλητος. Δν ειναι κάτι καινούριο, τα εκαναν κ οι Ρωμαίοι
Οπότε το πρόβλημα σου είναι με τους άρχοντες ή με τον κόσμο που είναι μαλάκας?

και τελικά αν το 90% του κόσμου ΕΠΙΛΕΓΕΙ τον άρτο και τα θεάματα τότε αυτό είναι η Δημοκρατία.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.800
Πόντοι
8.346
Επειδή δεν μπορώ να απαντάω με ταχύτητα 50post/sec

Τύποι....τα ίδια λέτε....μα σήμερα συμβαίνει αυτό και είναι όλα σκατά...μπράρο συμφωνώ....είδατε πουθενά να λέω εγώ ότι πρέπει να μείνει ο κούλης???? να μην λέμε και μαλακίες απλά για το επιχείρημα.

Εγώ λοιπόν σας ρωτάω για να βγάλουμε και ένα νόημα.......ΑΝ ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙ????

Ο ένας λέει ότι οι εκλογές δεν έχουν νόημα ο άλλος λέει για τους απελπισμένους που θα πάρουν τα όπλα.

Κανένας δεν λέει τι σκατά προτείνει για τον πολύ κόσμο.
Να αυτοκτονήσουμε με κωλοδάχτυλο

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.326
Πόντοι
6.056
οσο για το μετα ,αυτοι που απελπιζονται και ξεκινουν μια επανασταση ,ποτε δεν εχουν το μυαλο τους στο μετα ....αυτα τα βρισκουν αργοτερα -αφου ξεμπερδεψουν,αν ξεμπερδεψουν!
:hi:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.800
Πόντοι
8.346
Οπότε το πρόβλημα σου είναι με τους άρχοντες ή με τον κόσμο που είναι μαλάκας?

και τελικά αν το 90% του κόσμου ΕΠΙΛΕΓΕΙ τον άρτο και τα θεάματα τότε αυτό είναι η Δημοκρατία.
Και με τους δύο τα έχω. Δν ειναι ξεχωριστές οντότητες. Ειναι αλληλένδετες.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.450
Πόντοι
15.931
ρε λεβεντες οι επαναστασεις πρεπει να εχουυν κινητρο πχ το κρουασαν που ελεγε η μαρια αντουανετα..εδω θα γινει η επανασταση τις μελιτζανας με τον μπαροκ μπροσταρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom