Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.296
- Πόντοι
- 6.955
Πραγματική ή με το μανδύα της τέλειας;Η τέλεια Δημοκρατία τι εμφάνιση θα είχε?
Πραγματική ή με το μανδύα της τέλειας;Η τέλεια Δημοκρατία τι εμφάνιση θα είχε?
Εσύ τι προτείνεις?τι να σε κρεμασουν ρε βλημα ,αν σου γαμησουν τη δουλεια και μεινεις χωρις σπιτι ,χρηματοδοτηση ,αυτοκινητο και διαλυθει η οικογενεια σου ,σε γαμησανε η οχι? γιατι να σε κρεμασουν στο συνταγμα,μαλακες ειναι να σε κανουν τραγουδι σε καμια επανασταση?
αν σήμερα δεν είσαι καλός πολίτης στη Σαουδική Αραβία σου κόβουν τα χέρια σε δημόσια θέαση και σε κρεμάνε ,Τι εννοείς όταν λες ότι αφήνουν περιθώρια μέχρι να ενοχληθούν? Αν είσαι καλός και υπάκουος πολίτης σου κάνουν τη χάρη να μην σε κρεμάσουν στο σύνταγμα?
Στο δια τάυτα......τι προτείνεις? να ανταλλάξουμε το καθεστώς που έχουμε σήμερα με τι? Με άλλη κυβέρνηση? με άλλο πολίτευμα? με χάος? τι προτείνεις...μη μου λες τι πάει στραβά σήμερα...δώσε μου μια λύση που δεν είναι οι εκλογές.
Φυσικά και δεν είναι οι εκλογές λύση, όταν έχουν υπογράψει παράδοση εθνικής κυριαρχίας οι προηγούμενοι. Κανένα νόημα δεν έχουν πρακτικά, όμως πρέπει να νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι για να παραμένουμε καλύτεροι σκλάβοι.ωραία εγώ είμαι χαζός και δεν διαβάζω αυτά που γράφεις.
Επειδή η συζήτηση ήταν για το ότι οι εκλογές δεν είναι η λύση στην κατάσταση σήμερα....να με συγχωρείς αν παρερμήνευσα αυτά που έγραψες για τις ένοπλες επαναστάσεις
Να σε ρωτήσω μια τελευταία. φορά....ξέρω καλά τι ζούμε σήμερα.....ΕΣΥ τι προτείνεις? διότι εμένα δεν με καλύπτει το ότι οι απελπισμένοι πρώτα βαράνε και μετά ρωτάνε που πάμε.
σε καλυπτει δε σε καλυπτει αυτο συμβαινει παντα ιστορικα....αν θες την γνωμη μου,αν δεις οτι φτανει το θεμα σε σημειο βρασμου ,φυλα τον κωλο σου μακρια απο κει που πεφτουν οι φαπες...μετα τις φαπες βλεπεις!ωραία εγώ είμαι χαζός και δεν διαβάζω αυτά που γράφεις.
Επειδή η συζήτηση ήταν για το ότι οι εκλογές δεν είναι η λύση στην κατάσταση σήμερα....να με συγχωρείς αν παρερμήνευσα αυτά που έγραψες για τις ένοπλες επαναστάσεις
Να σε ρωτήσω μια τελευταία. φορά....ξέρω καλά τι ζούμε σήμερα.....ΕΣΥ τι προτείνεις? διότι εμένα δεν με καλύπτει το ότι οι απελπισμένοι πρώτα βαράνε και μετά ρωτάνε που πάμε.
ΠραγματικήΠραγματική ή με το μανδύα της τέλειας;
ουτε καν και κει εχουν αλλαξει μεθοδους για το πρεστιζ...πρεπει να τους εχεις βαλει τεραστιο κωλοδαχτυλο για να σε κανουν κυβους μεσα σε πρεσβεια ...999,99 βρισκουν την ακρη αλλιως!αν σήμερα δεν είσαι καλός πολίτης στη Σαουδική Αραβία σου κόβουν τα χέρια σε δημόσια θέαση και σε κρεμάνε ,
οκέι .... να είμαστε φχαριστημένοι λοιπόν που με Κούλη δεν έχουμε τέτοια... λες και ο πχ Κασελάκης ή Ανδρουλάκης ή ο οποιοσδήποτε από τους 300
θα έστηνε κρεμάλες...
Ας συνεννοηθούμε λοιπόν πως τέτοιοι παραλληλισμοί είναι νάχαμε να λέγαμε όπως ομοίως άκυρα είναι τα "γκουλάγκ"
και έπειτα προχωράμε τη κουβέντα ..
Δεν υπάρχει, διότι η δημοκρατία, πρέπει να τους κάνει όλους καλά. Δεν γίνεται. Δεν γίνεται να είναι καλά και ο πλούσιος, και ο φτωχός και ο ανώμαλος και ο οικογενειάρχης και ο πεζός και ο μοτοσικλετιστής και ο πατινας.Πραγματική
δεν μπορω να σου πω!Εσύ τι προτείνεις?
μην αναμασάμε τα ίδια...ξέρω ναι μας γαμάνε το μεδούλι.
Ρε τύπε είμαστε πολιτισμένος δυτικός πολιτισμός. Δν χρειάζονται πλέον αυτά που λες. Ουτε τα γκουλαγκ, ουτε τα μαστιγώματα. Πλεον για να περάσεις ενα απολυταρχικό καθεστώς πρέπει να αφήνεις τν κοσμακη να νομίζει οτι εχει δημοκρατία, να νομίζει οτι η άποψη του μετράει κ συμμετέχει στα κεκτενομενα. Δν χρειάζεται πλέον βουρδουλα, αρτο κ θεαματα θελει κ οσο τον εχεις αποχαυνωμενο θα κάνεις την δουλίτσα σου ανενοχλητος. Δν ειναι κάτι καινούριο, τα εκαναν κ οι ΡωμαίοιΔιαφωνώ
οι κυβερνώντες έχουν απολυταρχικές τάσεις....δεν ζεις σε απολυταρχικό καθεστώς....παίρνεις μια αμυδρή γεύση.
διότι όταν λες την άποψη σου δεν πεθαίνεις από ''παθολογικά αίτια'' σε ένα γκούλαγκ ούτε την γυναίκα σου την μαστιγώνουν 76 φορές επειδή δεν φόραγε σωστά την μπούργκα.
Ναι η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πρόβλημα και η κυβέρνηση σήμερα την έχει πατήσει κάτω....αλλά αυτό για τα καθεστώτα άσε το πουν σε χώρες που πραγματικά ζουν σε τέτοια καθεστώτα.
τέλος θεωρείς ότι στις εκλογές βγάζουν ότι νάνε ότι και να ψηφίσεις?
αν σήμερα δεν είσαι καλός πολίτης στη Σαουδική Αραβία σου κόβουν τα χέρια σε δημόσια θέαση και σε κρεμάνε ,
οκέι .... να είμαστε φχαριστημένοι λοιπόν που με Κούλη δεν έχουμε τέτοια... λες και ο πχ Κασελάκης ή Ανδρουλάκης ή ο οποιοσδήποτε από τους 300
θα έστηνε κρεμάλες...
Ας συνεννοηθούμε λοιπόν πως τέτοιοι παραλληλισμοί είναι νάχαμε να λέγαμε όπως ομοίως άκυρα είναι τα "γκουλάγκ"
και έπειτα προχωράμε τη κουβέντα ..
Φυσικά και δεν είναι οι εκλογές λύση, όταν έχουν υπογράψει παράδοση εθνικής κυριαρχίας οι προηγούμενοι. Κανένα νόημα δεν έχουν πρακτικά, όμως πρέπει να νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι για να παραμένουμε καλύτεροι σκλάβοι.
Επειδή δεν μπορώ να απαντάω με ταχύτητα 50post/secσε καλυπτει δε σε καλυπτει αυτο συμβαινει παντα ιστορικα....αν θες την γνωμη μου,αν δεις οτι φτανει το θεμα σε σημειο βρασμου ,φυλα τον κωλο σου μακρια απο κει που πεφτουν οι φαπες...μετα τις φαπες βλεπεις!
Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου...δεν υπάρχει τέλεια δημοκρατία...γιατί? γιατί δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι.Δεν υπάρχει, διότι η δημοκρατία, πρέπει να τους κάνει όλους καλά. Δεν γίνεται. Δεν γίνεται να είναι καλά και ο πλούσιος, και ο φτωχός και ο ανώμαλος και ο οικογενειάρχης και ο πεζός και ο μοτοσικλετιστής και ο πατινας.
Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ. Αν όχι, θα στο αναλύσω σε λίγο (είναι ώρα φαγητού).
πρακτικά , βγαίνει ο πχ μαυρογιαλούρος χατζηδάκης και φτιάχνει τιμολόγια νερού όπως στο ρεύμα , 100 φορές πάνω ..(νταξ με <20% που πήγαν , κλάνουν),ουτε καν και κει εχουν αλλαξει μεθοδους για το πρεστιζ...πρεπει να τους εχεις βαλει τεραστιο κωλοδαχτυλο για να σε κανουν κυβους μεσα σε πρεσβεια ...999,99 βρισκουν την ακρη αλλιως!
Το γνωρίζω ότι δεν μπορείςδεν μπορω να σου πω!
Οπότε το πρόβλημα σου είναι με τους άρχοντες ή με τον κόσμο που είναι μαλάκας?Ρε τύπε είμαστε πολιτισμένος δυτικός πολιτισμός. Δν χρειάζονται πλέον αυτά που λες. Ουτε τα γκουλαγκ, ουτε τα μαστιγώματα. Πλεον για να περάσεις ενα απολυταρχικό καθεστώς πρέπει να αφήνεις τν κοσμακη να νομίζει οτι εχει δημοκρατία, να νομίζει οτι η άποψη του μετράει κ συμμετέχει στα κεκτενομενα. Δν χρειάζεται πλέον βουρδουλα, αρτο κ θεαματα θελει κ οσο τον εχεις αποχαυνωμενο θα κάνεις την δουλίτσα σου ανενοχλητος. Δν ειναι κάτι καινούριο, τα εκαναν κ οι Ρωμαίοι
Να αυτοκτονήσουμε με κωλοδάχτυλοΕπειδή δεν μπορώ να απαντάω με ταχύτητα 50post/sec
Τύποι....τα ίδια λέτε....μα σήμερα συμβαίνει αυτό και είναι όλα σκατά...μπράρο συμφωνώ....είδατε πουθενά να λέω εγώ ότι πρέπει να μείνει ο κούλης???? να μην λέμε και μαλακίες απλά για το επιχείρημα.
Εγώ λοιπόν σας ρωτάω για να βγάλουμε και ένα νόημα.......ΑΝ ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙ????
Ο ένας λέει ότι οι εκλογές δεν έχουν νόημα ο άλλος λέει για τους απελπισμένους που θα πάρουν τα όπλα.
Κανένας δεν λέει τι σκατά προτείνει για τον πολύ κόσμο.
οσο για το μετα ,αυτοι που απελπιζονται και ξεκινουν μια επανασταση ,ποτε δεν εχουν το μυαλο τους στο μετα ....αυτα τα βρισκουν αργοτερα -αφου ξεμπερδεψουν,αν ξεμπερδεψουν!
Και με τους δύο τα έχω. Δν ειναι ξεχωριστές οντότητες. Ειναι αλληλένδετες.Οπότε το πρόβλημα σου είναι με τους άρχοντες ή με τον κόσμο που είναι μαλάκας?
και τελικά αν το 90% του κόσμου ΕΠΙΛΕΓΕΙ τον άρτο και τα θεάματα τότε αυτό είναι η Δημοκρατία.