Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (12 μέλη και 15 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.736
Πόντοι
3.656
Ολα κομμενα κ ραμμενα στα μέτρα του τα έχει ο Κούλης. Με υποκλεψεις κρατάει στο χέρι δικούς του ,ακομα κ αντιπάλους. Τα ΜΜΕ τα εχει ταισει μεχρι σκασμο για να αποβλακωνουν κ αποπροσανατολιζουν τν κόσμο. Την δικαστική εξουσια την εχει στο χέρι του. Τώρα στν Άρειο Πάγο καπου διαβασα θα βάλουν εναν αδερφό ενός από την κυβέρνηση. Ηταν που ήταν μιλημενη η δικαιοσύνη τώρα θα ειναι τυφλή μουγκή κ κουφή. Οι νόμοι ειναι στα μέτρα τους ώστε να μην μπορεί να τους κουνήσει κανείς κ να σε κοροϊδεύουν στα μουτρα σου όταν μιλανε περι δημοκρατίας ή πλειοψηφιας.
Μονο αν βγουν ολοι με τα όπλα μπορεί να αλλαξει κάτι ή να τους ρίξει ο στρατός και να παραδώσει την χώρα πίσω στο λαο της. Αυτή την στιγμή είμαστε όλοι όμηροι ενός απολυταρχικού καθεστώτος
Την τελευταία φορά που πήρε ο στρατός την εξουσία δεν την παρέδωσε πίσω στον λαό της αλλά αν είχες παράπονα σε πήγαιναν βόλτα σε ένα κτίριο στην Αθήνα για φάλαγγα.

Φυσικά και δεν ζεις σε ένα απολυταρχικό καθεστώς διότι αν ζούσες θα φοβόσουν να το γράψεις.

Όλα όσα λες είναι πράξεις διεφθαρμένων που λειτουργούν σε Δημοκρατικό καθεστώς...αλλιώς δεν θα χρειαζόταν να διορίσει τους δικούς του ούτε να κάνει χάρες στους καναλάρχες για να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου. Θα αποφάσιζε θα διέταζε και αν δεν σου άρεσε θα πήγαινες διακοπές σε ξερονήσι.

Οι επιλογές υπάρχουν...εκλογές...και μέχρι τότε...απεργίες, διαδηλώσεις, να εκφράζεις την γνώση μου δημόσια μέχρι να πέσει η μαφία. Ούτε όπλα ούτε στρατόκαυλοι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.034
Πόντοι
9.297
δεν νομιζω.μαλλον με ανοιχτεσ αγγαλεσ θα τον υποδεχτει,διοτι εχουν 2 κοινα που κανουν για 10.ειναι και οι 2 μουνοπανα και βλυματα.γιατι ο τραμπ ειναι παν ιλιθιοσ σε περηπτωση που δεν το καταλαβεσ.
Hλιθιος ,ξε-ηλιθιος έχει το πάνω χέρι ο Τραμπ.
Και όταν θα δει πρωθυπουργό που ψήφισε τον γάμο του αισχους ,θα τον έχει στην φαπα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.034
Πόντοι
9.297
δεν νομιζω.μαλλον με ανοιχτεσ αγγαλεσ θα τον υποδεχτει,διοτι εχουν 2 κοινα που κανουν για 10.ειναι και οι 2 μουνοπανα και βλυματα.γιατι ο τραμπ ειναι παν ιλιθιοσ σε περηπτωση που δεν το καταλαβεσ.
Hλιθιος ,ξε-ηλιθιος έχει το πάνω χέρι ο Τραμπ.
Και όταν θα δει πρωθυπουργό που ψήφισε τον γάμο του αισχους ,θα τον έχει στην φαπα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.556
Πόντοι
12.756
Την τελευταία φορά που πήρε ο στρατός την εξουσία δεν την παρέδωσε πίσω στον λαό της αλλά αν είχες παράπονα σε πήγαιναν βόλτα σε ένα κτίριο στην Αθήνα για φάλαγγα.

Φυσικά και δεν ζεις σε ένα απολυταρχικό καθεστώς διότι αν ζούσες θα φοβόσουν να το γράψεις.

Όλα όσα λες είναι πράξεις διεφθαρμένων που λειτουργούν σε Δημοκρατικό καθεστώς...αλλιώς δεν θα χρειαζόταν να διορίσει τους δικούς του ούτε να κάνει χάρες στους καναλάρχες για να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου. Θα αποφάσιζε θα διέταζε και αν δεν σου άρεσε θα πήγαινες διακοπές σε ξερονήσι.

Οι επιλογές υπάρχουν...εκλογές...και μέχρι τότε...απεργίες, διαδηλώσεις, να εκφράζεις την γνώση μου δημόσια μέχρι να πέσει η μαφία. Ούτε όπλα ούτε στρατόκαυλοι.

Ειμαι κατά Στρατου και οπλων αλλά ετσι οπως παει και οι εκλογες σε λιγο θα ειναι αχρηστες, μια τυπικη διαδικασια.
Τα εχει γραψει και ο Χελ , και οι 300 ειναι η ιδια πλευρα της κασετας , σαν τα μαγαζια που ανηκουν στο ιδιο γκρουπ εταιριων
αλλα κανουν εναν τυπικο πολεμο τιμων μεταξυ τους και ο κοσμος νομιζει οτι εχει την επιλογη ενω τα λεφτα μπαινουν στην ιδια τσεπη.

Το εχουν κάνει κλειστη αγορά το κοινοβουλιο , οποιοι θελουν αυτοι μπαινουν μεσα , αφου ελεγχουν τα παντα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.799
Πόντοι
8.346

Ακόμα κ το εκλογικό σύστημα ειναι σαθρό. Έχουν αυτοδυναμία γτ πήραν μπόνους 50 έδρες. Ετσι γιατί θέλουν. Θέλει πολλές αλλαγές για να γίνουμε χώρα

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.736
Πόντοι
3.656
Ειμαι κατά Στρατου και οπλων αλλά ετσι οπως παει και οι εκλογες σε λιγο θα ειναι αχρηστες, μια τυπικη διαδικασια.
Τα εχει γραψει και ο Χελ , και οι 300 ειναι η ιδια πλευρα της κασετας , σαν τα μαγαζια που ανηκουν στο ιδιο γκρουπ εταιριων
αλλα κανουν εναν τυπικο πολεμο τιμων μεταξυ τους και ο κοσμος νομιζει οτι εχει την επιλογη ενω τα λεφτα μπαινουν στην ιδια τσεπη.

Το εχουν κάνει κλειστη αγορά το κοινοβουλιο , οποιοι θελουν αυτοι μπαινουν μεσα , αφου ελεγχουν τα παντα.
Βασίζονται πάνω στην ανάγκη του κόσμου για κάτι οικείο

και στην ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη του για να μην του σκοτίζουν και πολύ τα @@

Και να παρακαλούσαν τον λαό να βγάλει ένα κόμμα άσχετο από όλα τα τζάκια ο λαός θα τους παρακαλούσε να τον λυπηθούν και να αλλάξουν οι ίδιοι. Όλοι όσοι φωνάζουμε...κανένας δεν θα συμμετείχε ποτέ σε δημόσια προσπάθεια.

Ο στρατός τι διαφορετικό θα πετύχαινε? Σήμερα τα σώματα ασφαλείας ποιον υπηρετούν?

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.799
Πόντοι
8.346

Αν υπήρχε κάποιο κόμμα που διέφερε θα έφερνε προς ψήφιση την άρση της βουλευτικής και υπουργικής ασυλίας. Βέβαια να μου πεις άντε και το κάνει πχ. το ΚΚΕ. Θα είναι για τα μάτια του κόσμου αφου θα ξέρουν οτι δν θα ψηφιστεί.
Ακόμα κ η πρόταση δυσπιστίας ειναι για τα μάτια του κόσμου εφόσον θελει 50+1 για να περάσει. Ποσοστό που.δν το έχει η αντιπολίτευση.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.736
Πόντοι
3.656
Ακόμα κ το εκλογικό σύστημα ειναι σαθρό. Έχουν αυτοδυναμία γτ πήραν μπόνους 50 έδρες. Ετσι γιατί θέλουν. Θέλει πολλές αλλαγές για να γίνουμε χώρα
ο σύριζα άλλαξε τον εκλογικό νόμο νομίζω και το έκανε απλή αναλογική.

προφανώς αυτό δεν άρεσε στο 41% :confused:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.826
Πόντοι
456
Σε σχέση με εμάς ειναι. Εμεις πλεον μονο με τριτοκοσμικές χώρες μπορούμε να συγκριθουμε. Είμαστε πολυ τυχεροί π βρισκόμαστε στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Η νοοτροπία μας κ η κοινωνία μας, μας κατατάσσει καπου μεταξύ Αφρικής , νότια Αμερική ή κεντρική Ασία
Μη λες τέτοια...
Ξέρω μπόλικους που όταν ακούσουν ότι είμαστε σαν τη νότια Αμερική, φουσκώνουν από υπερηφάνεια...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.736
Πόντοι
3.656
έβαια να μου πεις άντε και το κάνει πχ. το ΚΚΕ.
Το ΚΚΕ είναι συστηματικά και με χαμηλούς τόνους το ίδιο συστημικό κόμμα με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Για αυτό και δεν σπάνε αυγά μεταξύ τους....όπου ακούς ''θεσμικά'' να το μεταφράζεις ως ''συντεχνία"

φωνάζουν γνωρίζοντας ότι δεν θα ακουστούν και αυτό είναι το branding τους.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.826
Πόντοι
456

Ναι, αλλά δε σου δίνει επιλογές ουσιαστικά.
Γιατί έχει δημιουργήσει τέτοιες κοινωνικο οικονομικές συνθήκες που και οι επόμενοι που θα εκλεγούν, είναι με δεμένα χέρια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.736
Πόντοι
3.656
Ναι, αλλά δε σου δίνει επιλογές ουσιαστικά.
Γιατί έχει δημιουργήσει τέτοιες κοινωνικο οικονομικές συνθήκες που και οι επόμενοι που θα εκλεγούν, είναι με δεμένα χέρια.
Ενώ οποιαδήποτε άλλη κατάσταση τι επιλογές θα σου έδινε δηλαδή?

Μπορείς να μου πεις ένα μέρος στον κόσμο που η δικτατορία λειτούργησε σε όφελος του λαού?

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.826
Πόντοι
456

Μπορείς να μου πεις ένα μέρος στον κόσμο που η δικτατορία λειτούργησε σε όφελος του λαού?
Με παρεξήγησες.
Εγώ δεν είπα ότι η δικτατορία ήταν καλή.
Είπα ότι τώρα περνάμε μία φάση, που και να θες να δημιουργήσεις στη χώρα σου ως ιδιώτης, δεν υπάρχουν οι συνθήκες.
Ακόμα και οι επόμενοι που θα εκλεγούν, δε θα υπάρξουν συνθήκες.
Θεωρώ ότι μόνο μετά από 20-30 χρόνια θα μπορέσουμε να έρθουμε πάλι σε μία αξιόλογη κατάσταση ως Ελλάδα, αλλά με την προυπόθεση, όλοι όσοι εκλεγούν, να έχουν τη βούληση για μία καλύτερη Ελλάδα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.799
Πόντοι
8.346
Το ΚΚΕ είναι συστηματικά και με χαμηλούς τόνους το ίδιο συστημικό κόμμα με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Για αυτό και δεν σπάνε αυγά μεταξύ τους....όπου ακούς ''θεσμικά'' να το μεταφράζεις ως ''συντεχνία"

φωνάζουν γνωρίζοντας ότι δεν θα ακουστούν και αυτό είναι το branding τους.
Το ίδιο λεμε. Κ το ΚΚΕ ηταν παράδειγμα μη κολλάς. Βάλε όποιο άλλο κόμμα θες στην πρόταση, το νόημα δν αλλάζει.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.736
Πόντοι
3.656
Με παρεξήγησες.
Εγώ δεν είπα ότι η δικτατορία ήταν καλή.
Είπα ότι τώρα περνάμε μία φάση, που και να θες να δημιουργήσεις στη χώρα σου ως ιδιώτης, δεν υπάρχουν οι συνθήκες.
Ακόμα και οι επόμενοι που θα εκλεγούν, δε θα υπάρξουν συνθήκες.
Θεωρώ ότι μόνο μετά από 20-30 χρόνια θα μπορέσουμε να έρθουμε πάλι σε μία αξιόλογη κατάσταση ως Ελλάδα, αλλά με την προυπόθεση, όλοι όσοι εκλεγούν, να έχουν τη βούληση για μία καλύτερη Ελλάδα.
Συγνώμη αλλά νομίζω άλλο το οικονομικό θέμα του καθενός και άλλο το θέμα Δημοκρατίας και πολιτικών της χώρας.

Φυσικά και σήμερα μπορείς να δημιουργήσεις μια χαρά ως ιδιώτης....ίσα ίσα οι συνθήκες είναι καλές...ιδιαίτερα σε σχέση με τα χρόνια 2008-2015.

Κεφάλαιο χρειάζεται..αν το έχεις....και δανεισμός υπάρχει...και ξένο χρήμα που μπαίνει στη χώρα και το Δημόσιο κάνει δουλειές...και ο κόσμος γενικά κινεί το χρήμα σε κάποια όρια. Τώρα αν εννοείς όπως παλιά που ο κάθε πικραμένος έμπαινε στην τράπεζα και έφευγε με δάνειο για να ανοίξει επιχείρηση και με ένα τζιπ δώρο...όχι δεν γίνεται αυτό.

Δεν υπάρχει αξιόλογη κατάσταση για την Ελλάδα....είμαστε μια κλανιά δεν παράγουμε τίποτα και ο λαός μας είναι βολεψάκιας. Αυτή είναι η φάση μας και με αυτή θα ζήσουμε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.556
Πόντοι
12.756
Βασίζονται πάνω στην ανάγκη του κόσμου για κάτι οικείο

και στην ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη του για να μην του σκοτίζουν και πολύ τα @@

Και να παρακαλούσαν τον λαό να βγάλει ένα κόμμα άσχετο από όλα τα τζάκια ο λαός θα τους παρακαλούσε να τον λυπηθούν και να αλλάξουν οι ίδιοι. Όλοι όσοι φωνάζουμε...κανένας δεν θα συμμετείχε ποτέ σε δημόσια προσπάθεια.

Ο στρατός τι διαφορετικό θα πετύχαινε? Σήμερα τα σώματα ασφαλείας ποιον υπηρετούν?

Ε αρα τι μας λες για ψηφοφοριες και μαλακίες ;;
Αφου και κατι καινουργιο να ερθει , που δεν θα ερθει , δεν θα το ψηφίσουν.
Εκλογες λες η λυση και οι απεργιες και μετα μου γραφεις το παραπανω , αρα ο λαος εχει το προβλημα , συνδρομο Στοκχόλμης..
Ε τοτε η μονη λυση, αν γινει ποτέ, ειναι να τρελαθει καμιά ομαδα κοσμου και να τα βαλει με όλους .. ξερεις πως ονομαζεται περιπου αυτο ε ; ανατροπη καταστασης , και αφου με εκλογες
οπως λες δεν θα βρουμε λυση , μαντεψε πως αλλιως μπορει να γινει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.556
Πόντοι
12.756

Θα σου πουμε εμεις μερη οταν μας πεις εσυ καποιο μέρος που απο αυτη την κατάσταση ειχε οφελος ο λαος ;
Ιραν ; Τσαντ ; , Νικαραγουα ; , Σουδαν ; Μηπως διπλα στην Τουρκια ;; αλλη μια δημοκρατικη χωρα που εχει εκλογες :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.736
Πόντοι
3.656
Ε αρα τι μας λες για ψηφοφοριες και μαλακίες ;;
Αφου και κατι καινουργιο να ερθει , που δεν θα ερθει , δεν θα το ψηφίσουν.
Εκλογες λες η λυση και οι απεργιες και μετα μου γραφεις το παραπανω , αρα ο λαος εχει το προβλημα , συνδρομο Στοκχόλμης..
Ε τοτε η μονη λυση, αν γινει ποτέ, ειναι να τρελαθει καμιά ομαδα κοσμου και να τα βαλει με όλους .. ξερεις πως ονομαζεται περιπου αυτο ε ; ανατροπη καταστασης , και αφου με εκλογες
οπως λες δεν θα βρουμε λυση , μαντεψε πως αλλιως μπορει να γινει.
Θα σου πουμε εμεις μερη οταν μας πεις εσυ καποιο μέρος που απο αυτη την κατάσταση ειχε οφελος ο λαος ;
Ιραν ; Τσαντ ; , Νικαραγουα ; , Σουδαν ; Μηπως διπλα στην Τουρκια ;; αλλη μια δημοκρατικη χωρα που εχει εκλογες :coffee:

Σεντόνι αλερτ :confused:

Εγώ προτιμώ ένα καθεστώς που σου δίνει την επιλογή να τα κάνεις σκατά

παρά ένα καθεστώς που σου επιβάλλει την ''σωστή'' επιλογή.

Φυσικά και φταίει ο λαός...εκτός από 50 οικογένειες και 300 πολιτικούς...όλοι οι άλλοι λαός είναι. Από τον μπάτσο που βαράει γριές μέχρι τον σιχαμερό λίγδα που γλύφει κατουρημένες ποδιές για μια σύνταξη, ένα διορισμό ή μια επιδότηση.

Να τα λέμε όλα...αυτοί ήμασταν για 4 δεκαετίες.

Από την άλλη....το τι θεωρεί ο καθένας σωστό...αλλαγή και τι θεωρεί ότι είναι προς το συμφέρον του λαού διαφέρει δεν διαφέρει???? Το ΚΚΕ θέλει να έρθει να σου μασήσει τις καταθέσεις (αν τις βρει :coffee::coffee::coffee:)

η χρυσή αυγή ήθελε να σου επιβάλει στρατιωτικό νόμο....

άλλος θέλει σοσιαλισμό με ξένα λεφτά...

άλλος θέλει καπιταλισμό με κρατικοδίαιτη οικονομία...

άλλος θέλει απλά να εισπράτει μισθουλάκι και να μην ρωτάει παραπάνω.

Ποιος είναι αυτός που εκφράζει τους πάντες και θα ρίξει το καθεστώς για πάρτη μας????? Σχεδόν πουθενά στον πλανήτη δεν έχει όφελος ο λαός ποτέ δεν είχε από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Δεν είναι άσπρο μαύρο....στο Ιράν είναι χειρότερα από ότι στην Ελλάδα...και στην Σουιδία είναι καλύτερα από ότι στην Ελλάδα.

Το πρόβλημα σου είναι οι θεσμοί ή οι άνθρωποι που τους κατουράνε?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.556
Πόντοι
12.756
22085d71-percentCEpercent94percentCEpercentB9percentCEpercentB1percentCFpercent86percentCEpercentACpercentCEpercentBDpercentCEpercentB5percentCEpercentB9percentCEpercentB16-1024x576.webp

Δηλαδη το δειγμα ειναι μονο απο διαδηλωτες της 28ης Φεβρουαρίου ;;
Μονο απαντησεις κομμουνιστων δηλαδη :coffee:
Μαλιστα , μαλιστα :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom