πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 81.197
- Πόντοι
- 15.931
για να διαλυσει την αντιπολιτευσηΤηλεμαιντανος.. κάποτε στο μέλλον θ μαθουμε ποιος τον έφερε κ γτ.
για να διαλυσει την αντιπολιτευσηΤηλεμαιντανος.. κάποτε στο μέλλον θ μαθουμε ποιος τον έφερε κ γτ.
για το σκουπηδοτενεκε ειναι ολλοι μηδενωσ εξαιρουμενου.μονο ο μεγαλοσ ο αντρεασ ηταν.κανενασ αλλοσ.Το θέμα είναι ότι το ΣΥΡΙΖΑ ήταν τόσο τσίρκο που επέτρεψε την υποψηφιότητα του και τη νίκη του. Όχι ότι τον έφεραν.
Νομίζεις ότι το κεφάλαιο, δεν έχει ζητήσει την αλλαγή ήδη;Θέλει συνέχεια απεργίες. γσεε αδεδυ συνέχεια να καλούν τον κοσμο σε απεργία. Εμας μας εχει κλασμενους το μπάσταρδο. Το κεφάλαιο πρέπει να χτυπηθεί με απεργίες. Αν παραλύει η χώρα καθε τρεις κ λιγο , θα τον ρίξει το κεφάλαιο
Άρα να μην ακούμε καθόλου τον τρελοχιο ε; Όπως δεν πρέπει να ακούμε τον φασίστα τον Τζημερο, τον ρουφιάνο του ΣΥΡΙΖΑ τον Βαξεβανη, την εφημερίδα των συντακτών. Τελικά ποιον να ακούμε; Τον Πρετεντέρη και το ΣΚΑΪ;Τι ακριβώς λέει ο Χίος;
Εσυ ακόμα να πάρεις την πολυπόθητη έγκριση απο χασοδικη71
Ερώτηση έκανα, δεν ξέρω τι λέει ο Χίος.Άρα να μην ακούμε καθόλου τον τρελοχιο ε; Όπως δεν πρέπει να ακούμε τον φασίστα τον Τζημερο, τον ρουφιάνο του ΣΥΡΙΖΑ τον Βαξεβανη, την εφημερίδα των συντακτών. Τελικά ποιον να ακούμε; Τον Πρετεντέρη και το ΣΚΑΪ;
Νομίζω ότι σου κακιωσε γιατί δεν εκτιμούσες τη φιλία σας και προσπαθούσες να πιάσεις φιλίες με τον καραγιοργεβιτς.και οχι μονο αυτο , ειμαι σε ακομα χειροτερη κατασταση
τα μουνοπανα εδω με την σπεκουλα και την λασπη τους
κατάφεραν να βαλουν δηλητηριο στην φιλία μου με τον Μπαροκ
και να μην μου μιλάει τωρα !!!
Ουτε καν με παραθέτει
Εκαναν πολεμο τα μουνιά![]()
Ναι σόρρυ φίλε. Στο άλλο παιδί ήθελα να απαντήσω αλλά δεν έβρισκα το αρχικό ποστ. Αυτός ήταν ο πρώτος που είπε για λαθρεμπόριο καυσίμων, ελληνική μαφία και το ξυλολιο τώρα. Για την δολοφονία του Καραιβαζ επισης. Εγώ αυτά ξέρω...Ερώτηση έκανα, δεν ξέρω τι λέει ο Χίος.
Υποθέτω ότι αναφέρεται σε ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά καλό είναι να ξέρω τι ακριβώς είπε.
ζηλια ειναι 99.9% γιατι δεν του καρφωσε την σουφραΝομίζω ότι σου κακιωσε γιατί δεν εκτιμούσες τη φιλία σας και προσπαθούσες να πιάσεις φιλίες με τον καραγιοργεβιτς.
Σε έφαγε η μεγαλομανια σου.
οντωσ αυτο θα γυνει στο τελοσ.αλλα για να μην βγει μεταξυ μασ πρεπει ορισμενα γιδια να σταματησουν να χαυουν τισ παχιεσ ωραιεσ μπουρδεσ που τουσ λενε οι ιδιοι και τα κοματοσκυλα.ουτε να βγαινουμε στουσ δρομουσ με τα πλακατ,γιατι τα 2 μονα που θα καταφερουμε ειναι να βραχνιασουμε και να χαλασουμε και 5 6 ζευγαρια παππουτσια.στα κλωτσιδια ολλοι μαζι και αποχη απ ολλουσ μασ να μην παει κανεισ μασ να ψηφισει.Ξέρεις πια είναι η μαλακία με τον κάτοικο εδώ;
αντέχει κι ανέχεται πολλά.
φτάνει μια στιγμή που το καζάνι είναι σε υπέρθερμο κορεσμό
κάπου εκεί γίνεται έκρηξη και δε μένει κολυμπηθρόξυλο
το μόνο που με απασχολεί σε μια τέτοια εξέλιξη είναι η οργή να μη βγει μεταξύ μας, αλλά..., να σκάσει στη μούρη των καθικιών των άπλυτων.
αντε παρατατα τωρα και γυρνα στην στανη μην σου φαει ο λυκος κανα κατσικιοντωσ αυτο θα γυνει στο τελοσ.αλλα για να μην βγει μεταξυ μασ πρεπει ορισμενα γιδια να σταματησουν να χαυουν τισ παχιεσ ωραιεσ μπουρδεσ που τουσ λενε οι ιδιοι και τα κοματοσκυλα.ουτε να βγαινουμε στουσ δρομουσ με τα πλακατ,γιατι τα 2 μονα που θα καταφερουμε ειναι να βραχνιασουμε και να χαλασουμε και 5 6 ζευγαρια παππουτσια.στα κλωτσιδια ολλοι μαζι και αποχη απ ολλουσ μασ να μην παει κανεισ μασ να ψηφισει.
αυτά που θέλουν να ακούσουν τα ψέκια και οι καφενόβιοι, δολοπλοκίες, συνωμοσίες, δολοφονίες, λαθρεμπόρια, μαφίες κλπ. Αυτό πουλάει ο χίος, τρέλα, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πει κάτι νορμαλ ή πραγματικό. ό,τι λέει, ξέρεις οτι συμβαίνει το αντιθετο. όπως και ο βελόπουλος, που ήταν γραφικός όταν πουλούσε επιστολές του ιησού κια φάρμακο για τη φαλάκρα, αλλά όταν είπε για ξυλόλια στο τρένο έγινε έγκριτος και το κάναμε σημαία.Τι ακριβώς λέει ο Χίος;
Νομίζω ότι σου κακιωσε γιατί δεν εκτιμούσες τη φιλία σας και προσπαθούσες να πιάσεις φιλίες με τον καραγιοργεβιτς.
Σε έφαγε η μεγαλομανια σου.
εχω το τσομπανοσκυλο το γκεκααντε παρατατα τωρα και γυρνα στην στανη μην σου φαει ο λυκος κανα κατσικι
τον μπακαλιαρο τον πουλησες ??? ρε παιχτη καλο το παραμυθακι σας αλλα δεν πειθει πιααυτά που θέλουν να ακούσουν τα ψέκια και οι καφενόβιοι, δολοπλοκίες, συνωμοσίες, δολοφονίες, λαθρεμπόριοα, μαφίες κλπ. Αυτό πουλάει ο χίος, τρέλα, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πει κάτι νορμαλ ή πραγματικό. ό,τι λέει, ξέρεις οτι συμβαίνει το αντιθετο. όπως και ο βελόπουλος, που ήταν γραφικός όταν πουλούσε επιστολές του ιησού κια φάρμακο για τη φαλάκρα, αλλά όταν είπε για ξυλόλια στο τρένο έγινε έγκριτος και το κάναμε σημαία.
Για τον φιλαθλο του Ολυμπιακου που εκτελεσαν και ειχε στην κατοχη του το αυτοκινητο του ομιλου του Αλαφουζου, τι εχεις να πεις; Ολοι οι δημοσιογραφοι ειπαν οτι ητνα μπλεγμενος στο κυκλωμα με τα λαθραια ακαυσιμα.αυτά που θέλουν να ακούσουν τα ψέκια και οι καφενόβιοι, δολοπλοκίες, συνωμοσίες, δολοφονίες, λαθρεμπόρια, μαφίες κλπ. Αυτό πουλάει ο χίος, τρέλα, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πει κάτι νορμαλ ή πραγματικό. ό,τι λέει, ξέρεις οτι συμβαίνει το αντιθετο. όπως και ο βελόπουλος, που ήταν γραφικός όταν πουλούσε επιστολές του ιησού κια φάρμακο για τη φαλάκρα, αλλά όταν είπε για ξυλόλια στο τρένο έγινε έγκριτος και το κάναμε σημαία.
Σκέψου τι προβολή είχε απο τα κανάλια. Κ επίσης πήγαινε όλος ο κόσμος να ψηφίσει, οχι απαραίτητα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος πάντων, άλλο θέμα καμία σχέση με οτι συζητάμε εδωΤο θέμα είναι ότι το ΣΥΡΙΖΑ ήταν τόσο τσίρκο που επέτρεψε την υποψηφιότητα του και τη νίκη του. Όχι ότι τον έφεραν.
Όχι ακόμα.Νομίζεις ότι το κεφάλαιο, δεν έχει ζητήσει την αλλαγή ήδη;
αυτά που θέλουν να ακούσουν τα ψέκια και οι καφενόβιοι, δολοπλοκίες, συνωμοσίες, δολοφονίες, λαθρεμπόρια, μαφίες κλπ. Αυτό πουλάει ο χίος, τρέλα, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πει κάτι νορμαλ ή πραγματικό. ό,τι λέει, ξέρεις οτι συμβαίνει το αντιθετο. όπως και ο βελόπουλος, που ήταν γραφικός όταν πουλούσε επιστολές του ιησού κια φάρμακο για τη φαλάκρα, αλλά όταν είπε για ξυλόλια στο τρένο έγινε έγκριτος και το κάναμε σημαία.