Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (11 μέλη και 24 επισκέπτες)

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.754
Πόντοι
1.056
Το θέμα είναι ότι το ΣΥΡΙΖΑ ήταν τόσο τσίρκο που επέτρεψε την υποψηφιότητα του και τη νίκη του. Όχι ότι τον έφεραν.
για το σκουπηδοτενεκε ειναι ολλοι μηδενωσ εξαιρουμενου.μονο ο μεγαλοσ ο αντρεασ ηταν.κανενασ αλλοσ.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.816
Πόντοι
456
Θέλει συνέχεια απεργίες. γσεε αδεδυ συνέχεια να καλούν τον κοσμο σε απεργία. Εμας μας εχει κλασμενους το μπάσταρδο. Το κεφάλαιο πρέπει να χτυπηθεί με απεργίες. Αν παραλύει η χώρα καθε τρεις κ λιγο , θα τον ρίξει το κεφάλαιο
Νομίζεις ότι το κεφάλαιο, δεν έχει ζητήσει την αλλαγή ήδη;

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
573
Πόντοι
81
Τι ακριβώς λέει ο Χίος;
Άρα να μην ακούμε καθόλου τον τρελοχιο ε; Όπως δεν πρέπει να ακούμε τον φασίστα τον Τζημερο, τον ρουφιάνο του ΣΥΡΙΖΑ τον Βαξεβανη, την εφημερίδα των συντακτών. Τελικά ποιον να ακούμε; Τον Πρετεντέρη και το ΣΚΑΪ;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.462
Πόντοι
12.756
Εσυ ακόμα να πάρεις την πολυπόθητη έγκριση απο χασοδικη71

και οχι μονο αυτο , ειμαι σε ακομα χειροτερη κατασταση
τα μουνοπανα εδω με την σπεκουλα και την λασπη τους
κατάφεραν να βαλουν δηλητηριο στην φιλία μου με τον Μπαροκ
και να μην μου μιλάει τωρα !!!
Ουτε καν με παραθέτει

Εκαναν πολεμο τα μουνιά :coffee:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.816
Πόντοι
456
Άρα να μην ακούμε καθόλου τον τρελοχιο ε; Όπως δεν πρέπει να ακούμε τον φασίστα τον Τζημερο, τον ρουφιάνο του ΣΥΡΙΖΑ τον Βαξεβανη, την εφημερίδα των συντακτών. Τελικά ποιον να ακούμε; Τον Πρετεντέρη και το ΣΚΑΪ;
Ερώτηση έκανα, δεν ξέρω τι λέει ο Χίος.
Υποθέτω ότι αναφέρεται σε ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά καλό είναι να ξέρω τι ακριβώς είπε.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.827
Πόντοι
2.356
και οχι μονο αυτο , ειμαι σε ακομα χειροτερη κατασταση
τα μουνοπανα εδω με την σπεκουλα και την λασπη τους
κατάφεραν να βαλουν δηλητηριο στην φιλία μου με τον Μπαροκ
και να μην μου μιλάει τωρα !!!
Ουτε καν με παραθέτει

Εκαναν πολεμο τα μουνιά :coffee:
Νομίζω ότι σου κακιωσε γιατί δεν εκτιμούσες τη φιλία σας και προσπαθούσες να πιάσεις φιλίες με τον καραγιοργεβιτς.
Σε έφαγε η μεγαλομανια σου.

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
573
Πόντοι
81
Ερώτηση έκανα, δεν ξέρω τι λέει ο Χίος.
Υποθέτω ότι αναφέρεται σε ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά καλό είναι να ξέρω τι ακριβώς είπε.
Ναι σόρρυ φίλε. Στο άλλο παιδί ήθελα να απαντήσω αλλά δεν έβρισκα το αρχικό ποστ. Αυτός ήταν ο πρώτος που είπε για λαθρεμπόριο καυσίμων, ελληνική μαφία και το ξυλολιο τώρα. Για την δολοφονία του Καραιβαζ επισης. Εγώ αυτά ξέρω...

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.197
Πόντοι
15.931
Νομίζω ότι σου κακιωσε γιατί δεν εκτιμούσες τη φιλία σας και προσπαθούσες να πιάσεις φιλίες με τον καραγιοργεβιτς.
ζηλια ειναι 99.9% γιατι δεν του καρφωσε την σουφρα

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.754
Πόντοι
1.056
Ξέρεις πια είναι η μαλακία με τον κάτοικο εδώ;
αντέχει κι ανέχεται πολλά.
φτάνει μια στιγμή που το καζάνι είναι σε υπέρθερμο κορεσμό
κάπου εκεί γίνεται έκρηξη και δε μένει κολυμπηθρόξυλο
το μόνο που με απασχολεί σε μια τέτοια εξέλιξη είναι η οργή να μη βγει μεταξύ μας, αλλά..., να σκάσει στη μούρη των καθικιών των άπλυτων.
οντωσ αυτο θα γυνει στο τελοσ.αλλα για να μην βγει μεταξυ μασ πρεπει ορισμενα γιδια να σταματησουν να χαυουν τισ παχιεσ ωραιεσ μπουρδεσ που τουσ λενε οι ιδιοι και τα κοματοσκυλα.ουτε να βγαινουμε στουσ δρομουσ με τα πλακατ,γιατι τα 2 μονα που θα καταφερουμε ειναι να βραχνιασουμε και να χαλασουμε και 5 6 ζευγαρια παππουτσια.στα κλωτσιδια ολλοι μαζι και αποχη απ ολλουσ μασ να μην παει κανεισ μασ να ψηφισει.

• Like
Αντιδράσεις: Nevio

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.197
Πόντοι
15.931
οντωσ αυτο θα γυνει στο τελοσ.αλλα για να μην βγει μεταξυ μασ πρεπει ορισμενα γιδια να σταματησουν να χαυουν τισ παχιεσ ωραιεσ μπουρδεσ που τουσ λενε οι ιδιοι και τα κοματοσκυλα.ουτε να βγαινουμε στουσ δρομουσ με τα πλακατ,γιατι τα 2 μονα που θα καταφερουμε ειναι να βραχνιασουμε και να χαλασουμε και 5 6 ζευγαρια παππουτσια.στα κλωτσιδια ολλοι μαζι και αποχη απ ολλουσ μασ να μην παει κανεισ μασ να ψηφισει.
αντε παρατατα τωρα και γυρνα στην στανη μην σου φαει ο λυκος κανα κατσικι

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.183
Πόντοι
456
Τι ακριβώς λέει ο Χίος;
αυτά που θέλουν να ακούσουν τα ψέκια και οι καφενόβιοι, δολοπλοκίες, συνωμοσίες, δολοφονίες, λαθρεμπόρια, μαφίες κλπ. Αυτό πουλάει ο χίος, τρέλα, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πει κάτι νορμαλ ή πραγματικό. ό,τι λέει, ξέρεις οτι συμβαίνει το αντιθετο. όπως και ο βελόπουλος, που ήταν γραφικός όταν πουλούσε επιστολές του ιησού κια φάρμακο για τη φαλάκρα, αλλά όταν είπε για ξυλόλια στο τρένο έγινε έγκριτος και το κάναμε σημαία.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.462
Πόντοι
12.756

συντονισμενος πολεμος απο τους κομμουνιστες εδω μεσα και τα μποτς τους
Ενωθηκαν για να μας εξοντωσουν
Μιλάμε για τετοια μουνόπανα :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: resp

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.197
Πόντοι
15.931
αυτά που θέλουν να ακούσουν τα ψέκια και οι καφενόβιοι, δολοπλοκίες, συνωμοσίες, δολοφονίες, λαθρεμπόριοα, μαφίες κλπ. Αυτό πουλάει ο χίος, τρέλα, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πει κάτι νορμαλ ή πραγματικό. ό,τι λέει, ξέρεις οτι συμβαίνει το αντιθετο. όπως και ο βελόπουλος, που ήταν γραφικός όταν πουλούσε επιστολές του ιησού κια φάρμακο για τη φαλάκρα, αλλά όταν είπε για ξυλόλια στο τρένο έγινε έγκριτος και το κάναμε σημαία.
τον μπακαλιαρο τον πουλησες ??? ρε παιχτη καλο το παραμυθακι σας αλλα δεν πειθει πια

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
573
Πόντοι
81
αυτά που θέλουν να ακούσουν τα ψέκια και οι καφενόβιοι, δολοπλοκίες, συνωμοσίες, δολοφονίες, λαθρεμπόρια, μαφίες κλπ. Αυτό πουλάει ο χίος, τρέλα, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πει κάτι νορμαλ ή πραγματικό. ό,τι λέει, ξέρεις οτι συμβαίνει το αντιθετο. όπως και ο βελόπουλος, που ήταν γραφικός όταν πουλούσε επιστολές του ιησού κια φάρμακο για τη φαλάκρα, αλλά όταν είπε για ξυλόλια στο τρένο έγινε έγκριτος και το κάναμε σημαία.
Για τον φιλαθλο του Ολυμπιακου που εκτελεσαν και ειχε στην κατοχη του το αυτοκινητο του ομιλου του Αλαφουζου, τι εχεις να πεις; Ολοι οι δημοσιογραφοι ειπαν οτι ητνα μπλεγμενος στο κυκλωμα με τα λαθραια ακαυσιμα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.735
Πόντοι
8.346
Το θέμα είναι ότι το ΣΥΡΙΖΑ ήταν τόσο τσίρκο που επέτρεψε την υποψηφιότητα του και τη νίκη του. Όχι ότι τον έφεραν.
Σκέψου τι προβολή είχε απο τα κανάλια. Κ επίσης πήγαινε όλος ο κόσμος να ψηφίσει, οχι απαραίτητα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος πάντων, άλλο θέμα καμία σχέση με οτι συζητάμε εδω

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.030
Πόντοι
2.606
Clown Makeup GIF by Christina Xing

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom