Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (12 μέλη και 24 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.736
Πόντοι
8.346
και οχι μονο αυτο , ειμαι σε ακομα χειροτερη κατασταση
τα μουνοπανα εδω με την σπεκουλα και την λασπη τους
κατάφεραν να βαλουν δηλητηριο στην φιλία μου με τον Μπαροκ
και να μην μου μιλάει τωρα !!!
Ουτε καν με παραθέτει

Εκαναν πολεμο τα μουνιά :coffee:
Τέτοια αμοιβάδα ο μπαρόκ. Πίστεψε τα μποτς κ την προβοκάτσια?!

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.183
Πόντοι
456
Για τον φιλαθλο του Ολυμπιακου που εκτελεσαν και ειχε στην κατοχη του το αυτοκινητο του ομιλου του Αλαφουζου, τι εχεις να πεις; Ολοι οι δημοσιογραφοι ειπαν οτι ητνα μπλεγμενος στο κυκλωμα με τα λαθραια ακαυσιμα.
δεν ξέρω, δεν είμαι παντογνώστης. λαθρεμπόριο εννοείται οτι γίνεται, πως πλούτισαν όλοι που ασχολούνται.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.462
Πόντοι
12.756
δε μιλας καλα για το μπραδερινι :coffee:

Τα καλυτερα λεω γι αυτον οπου σταθω και οπου βρεθω ... αλλα ειναι καποιοι σαν και εσενα ας πουμε τωρα που προσπαθες να σπείρεις διχόνοια :coffee:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.827
Πόντοι
2.356
συντονισμενος πολεμος απο τους κομμουνιστες εδω μεσα και τα μποτς τους
Ενωθηκαν για να μας εξοντωσουν
Μιλάμε για τετοια μουνόπανα :coffee:
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Πως το πε αυτή η κυβερνητική εκπρόσωπος η Δημογλιδου;
Μποτς από χώρες της Ανατολής.
Τουρκία δεν είναι.
Που να βρει ο Ερντογάν καλυτερον; Σε λίγο ο Μητσοτάκης θα αντικαταστήσει τον όρο Φινλανδοποίηση με τον Ελληνοποίηση.
Ρωσία; Ούτε καν.
Κι ας είναι ο Μητσοτάκης ο μόνος που φοβάται ο Πούτιν, όπως μας ενημερωνε η Τζαβέλλα. Απλά κρύφτηκε ο γαμημένος πίσω από τον Τραμπ και τώρα δε φοβάται τον Κυριάκο μας.
Ποιός μένει; Α, γειά σου!
Οι Κινέζοι.
Είναι γνωστό ότι θέλουν να τον ανατρέψουν γιατί μετά την κήρυξη πολέμου στη Ρωσία, ο Μητσοτάκης είναι έτοιμος να δηλώσει ότι είμαστε σε πόλεμο και με την Κίνα. Αλληλέγγυοι στην Ταϊβάν.
Οπότε πρέπει να τον ανατρέψουν. Κάνει μπαμ ότι πίσω από τα μποτς είναι το ΚΚΚ.
Γι αυτό έχει ξαμοληθεί ο Μπουμπούκος και κραυγάζει στα κανάλια κομμουνιστές-κομμουνιστές, αριστεροί-αριστεροί.
Δε θα τους περάσει των γαμημενων.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.462
Πόντοι
12.756
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Τουρκία δεν είναι.
Που να βρει ο Ερντογάν καλυτερον; Σε λίγο ο Μητσοτάκης θα αντικαταστήσει τον όρο Φινλανδοποίηση με τον Ελληνοποίηση.
Ρωσία; Ούτε καν.
Κι ας είναι ο Μητσοτάκης ο μόνος που φοβάται ο Πούτιν, όπως μας ενημερωνε η Τζαβέλλα. Απλά κρύφτηκε ο γαμημένος πίσω από τον Τραμπ και τώρα δε φοβάται τον Κυριάκο μας.
Οι Κινέζοι.
Είναι γνωστό ότι θέλουν να τον ανατρέψουν γιατί μετά την κήρυξη πολέμου στη Ρωσία, ο Μητσοτάκης είναι έτοιμος να δηλώσει ότι είμαστε σε πόλεμο και με την Κίνα. Αλληλέγγυοι στην Ταϊβάν.
Γι αυτό έχει ξαμοληθεί ο Μπουμπούκος και κραυγάζει στα κανάλια κομμουνιστές-κομμουνιστές, αριστεροί-αριστεροί.

Μηπως ειναι τίποτα Ινδοι ή Πακιστανοι επειδη του κρατανε μουτρα που δεν πηρε κοσμο να τους φερει εδω για μάζεμα ελιων ;;

Πολλα περνανε απο το μυαλο μου :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.031
Πόντοι
2.606
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Τουρκία δεν είναι.
Ρωσία; Ούτε καν.
Οι Κινέζοι.
τελικα με το μνμ τι εγινε....την προχωρησε την μνσ η κομψοτατη?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.031
Πόντοι
2.606
Τα καλυτερα λεω γι αυτον οπου σταθω και οπου βρεθω ... αλλα ειναι καποιοι σαν και εσενα ας πουμε τωρα που προσπαθες να σπείρεις διχόνοια :coffee:
αυτα ειναι υποθεσεις επειδη εχω ενα παρελθον με τον μαλακα ,αλλα εννοειται πως δεν θα εμπαινα να σπειρω διχονοια ,καταλαβαινω μια φιλικη σχεση οταν τη βλεπω :coffee:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.183
Πόντοι
456
Για τον φιλαθλο του Ολυμπιακου που εκτελεσαν και ειχε στην κατοχη του το αυτοκινητο του ομιλου του Αλαφουζου, τι εχεις να πεις; Ολοι οι δημοσιογραφοι ειπαν οτι ητνα μπλεγμενος στο κυκλωμα με τα λαθραια ακαυσιμα.
να ο κλοσερ822 που μπήκε τώρα είναι παντογνώστης, πάει σε καλό καφενείο και εκεί τα αναλύουν όλα διεξοδικά, ρώτα αυτόν και θα σου πει με κάθε λεπτομέρεια.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.827
Πόντοι
2.356
Μηπως ειναι τίποτα Ινδοι ή Πακιστανοι επειδη του κρατανε μουτρα που δεν πηρε κοσμο να τους φερει εδω για μάζεμα ελιων ;;

Πολλα περνανε απο το μυαλο μου :coffee:
Κι αυτό πολύ πιθανό.
Εγώ μέχρι και τους Νοτιοκορεάτες σκέφθηκα.
Τώρα που ο Δένδιας θα ναυπηγησει Κονστελέισον, λέμε και καμία μαλακία να περνάει η ώρα, αυτοί θα χάσουν πολύ ψωμί από τα ναυπηγεία τους.
Κι αυτοί ύποπτοι είναι.
Κι οι Ιάπωνες το ίδιο.
Δεν πήραμε τα πυροσβεστικά τους και πήραμε τα καναντερ.
Είναι κι εκδικητική φάρα αυτοί. Μας το κράτησαν μανιάτικο.
Γενικά πολλή κακία στην Ανατολή.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.031
Πόντοι
2.606
να ο κλοσερ822 που μπήκε τώρα είναι παντογνώστης, πάει σε καλό καφενείο και εκεί τα αναλύουν όλα διεξοδικά, ρώτα αυτόν και θα σου πει με κάθε λεπτομέρεια.
Costume Party Laugh GIF by Halloween Party

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
13.402
Πόντοι
6.166
ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.827
Πόντοι
2.356
Ένας λογαριασμός των αντιφα που ποσταρει επί 10 χρόνια; Ξέρω γω, εσύ τι λες; Δεν πήρα τη φωτό έτοιμη. Ακολουθώ το λογαριασμό τους χρόνια.
Κι επειδή ποσταρουν δέκα χρόνια; Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν ασφαλιτες ανάμεσά τους;
Ή ότι λένε είναι θέσφατο;
Εδώ υπήρχε ειδική ομάδα σε πέταλο μίας από τις μεγάλες της Αθήνας που προσπαθούσε να ξετρυπώσει τους ασφαλιτες ανάμεσά τους.
Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στους δρόμους.

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.736
Πόντοι
8.346