μας πήραν χαμπάρι , παμε για 15% https://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Βιομηχανία-των-bots-Όταν-ο-Μητσοτάκης-α/
Κούλη καλά το πας, συνέχισε έτσι να πιάσει η ΝΔ ιστορικό χαμηλό
μας πήραν χαμπάρι , παμε για 15% https://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Βιομηχανία-των-bots-Όταν-ο-Μητσοτάκης-α/
Κούλη καλά το πας, συνέχισε έτσι να πιάσει η ΝΔ ιστορικό χαμηλό
Γαμιέται ο Πειραιάς;Εχω παρει λαικ πριν απο λιγο ..
ΠΟΝΑΣ ;;;; ΠΟΝΑΣ ;;;;;;;;;;![]()
Έλα να σε ψεκασω με τα χυσια μου μπασταρδεάραγε γιατί όλοι οι ψεκασμένοι καφενόβιοι εδώ μέσα λένε τα ίδια ακριβώς πράγματα με τον τρελοχίο?
τυπε ο χιος εισαι?Έλα να σε ψεκασω με τα χυσια μου μπασταρδε
Όπου και όπου θες
Μπορεί.τυπε ο χιος εισαι?
Γαμησε τους τις σουφρες να μυρίσουν μαστίχαΜπορεί.
βρε σταμάτα πιάΠοιός να καταδικαστεί ρε νούμερο;
Ο μηχανοδηγός που οδηγούσε, έτρεχε και παραβίασε τα σήματα σκοτώθηκε.
Να καταδικαστεί ο βοηθός που δεν ήταν στο θάλαμο οδήγησης και λόγω αυτού αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών;
νταξει ο χιος εισαι!Για να προλάβω τα μπασταρδα, ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΥΓΙΉ ΠΛΗΘΥΣΜΌ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΝΑΖΊ (ΜΕ ΤΗ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΚΩΜ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ)
ΣΙΧΑΜΑΤΑ
Α συγνώμη που δεν έχω αποκτηνωθεί ξεκάθαρα αυτό που λες εσύ είναι το σωστό.άλλος ένας που γεννήθηκε χθες
πάμε παρακάτω,
όπως θα έλεγε και αυτός που παρακολουθεί, εκφράζει την ευαρέσκεια του αλλά ουδέποτε συμμετέχει
με την δικαιοσυνη ηταν ,οχι με τον μιχο ....θεωρουσε οτι το δωδεκαχρονο εφταιγε που ξεροκαυλωσε ο ανωμαλος δεξιος με το μινι μαρκετ!βρε σταμάτα πιά
άστον να πάει επισκεπτήριο ,τσιγάρα, καπότες πρωκτού στον ομοιδεάτη του Μίχο
που με τόσο κομματικό πάθος και γραφικότητα τον υπεράσπιζε στο νήμα του κουλοπαιδέρα![]()
Δεν θα σου απαντήσω επειδή είσαι τρολλΕ αφου ειναι σιγουρος τοτε τι ανακριτικες και μαλακιες. Κατευθειαν φυλακη.
ΠΑς καλα ρε φιλε? Για τους ΟΣΕτζιδες λεξη δεν εχω ακουσει. Μα γιατι?
Π
τυπε ανοιξε το αυτο διπλανο νημα ,εδω ειναι για τα τρενα ,ανοιξε νημα "λιστα επσταιν-εδω τα γραφουμε ολα " και ξηγησου καραμουζα ...προβλεπω θα παει τρενο....Θα μας πει κάποιο απ' τα σιχαμερά αποβρασματα που υπερασπίζονται την εγκληματική οργάνωση,
Ποιοι είναι στη λίστα Επσταιν από ελληνικά ονόματα ή να τα αναφέρω εγώ;
Δεν είναι όλοι βολεμένοι . Αντιθέτως. Οι ΗΛΙΘΙΟΙ , είναι περισσότεροι από τους βολεμένους.Αν ήταν οποιοδήποτε αλλο κόμμα που είχε κάνει ότι έκανε η Νέα Δημοκρατία σε μια 6ετια διακυβέρνησης, τώρα αυτό το κόμμα θα ειχε εξαφανιστεί απο προσώπου γης. Όχι 23% κ αρχιδιες.
Φαντάσου ποσο βολεμενα είναι τα δεξια κομματοσκυλα
ΕσυΘα μας πει κάποιο απ' τα σιχαμερά αποβρασματα που υπερασπίζονται την εγκληματική οργάνωση,
Ποιοι είναι στη λίστα Επσταιν από ελληνικά ονόματα ή να τα αναφέρω εγώ;
Mαλλον εκριθη ότι ακριβώς επειδή είναι μια διαχρονική πληγή στο σώμα του ΟΣΕ δεν χρειαζόταν ειδική αναφορά.Οι μόνοι που έμειναν έξω από το πόρισμα πάντως είναι οι γύφτοι που διαχρονικά καταστρέφουν τις υποδομές του ΟΣΕ κλέβοντας καλώδια, μετασχηματιστές και ράγες...![]()
λέω πως αυτός με το σφυρί και το σταυρό στο τζόκευ φαίνεται ότι είναι ανάρχας κομουνιστής και όχι αστυνόμος και όλοι γνωστοί φίλοι συγγενείς και εδώ στο σάητ με φωνάζουνε ΜΑΛΑΚΑ ,δεν είμαι μαλάκας αυτοί είναι ψέκες
ο καμαρωτός με το κουστούμι και το μαραφέτι στο χέρι και ο αυτός με το άσπρο πουλοβερ δεν ήταν αστυνόμοι ρε ψέκες ,αναρχικοί είναι ή πράκτορες του πούτινα , γιατί με λέτε ηλίθιο και ΜΑΛΑΚΑ?
![]()
Ασφαλώς ,όπως κ η πολιτική αδιαφορία στο βωμό του χρήματοςMαλλον εκριθη ότι ακριβώς επειδή είναι μια διαχρονική πληγή στο σώμα του ΟΣΕ δεν χρειαζόταν ειδική αναφορά.