Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (17 μέλη και 22 επισκέπτες)

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
233
Πόντοι
21
Μόνο ο Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ ... είναι τα ίδια με ΝΔ & Κούλη.
Μην ξεχνάμε .

Για όλα τα χάλια μας φταίνε
τα 2 ΠΑΣΟΚ .

Το αυθεντικό και η γαλάζια συνέχειά του, η σημερινή ΝΔ.
Απόλυτη συνέχεια του ΠΑΣΟΚ του Σημίτη.
Συμφωνώ μαζί σου αλλά και πάλι είναι λίγο καλύτερο το ΠΑΣΟΚ από κουλοσυμμορια.Τουλαχιστον το ΠΑΣΟΚ δε σκότωσε 57 ψυχές.Εκανε οικονομικά εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων.

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.381
Πόντοι
6.056
Τη ακρίβεια που τη πας; Που ένα σουβλάκι δε μπορείς να φας συχνά έτσι όπως τα έχει κάνει το σκουπίδι.Τα νοίκια στο θεό 300-350 Μαξ ένα μπουρδέλο.Ντρεπομαι για τα χάλια του και δε ντρέπεται αυτός.Γιαυτο πριν του ευχήθηκα cancer φίλε μου.Εχει κάνει πολλά.
Γιατί ρε τοξικέ, γεμάτε αρνητισμό , που έχεις υποκύψει στο λαϊκισμό των άκρων ;;
16 τυλιχτά για μια οικογένεια και 4 μπύρες ντελίβερυ
κάνουν

16 Χ 4.40€ = 70.40€
2€ Χ 4 = 8€

με 80€ τρώτε 4 τυλιχτά και 4 μπύρες ντελίβερυ !

Τι θέλετε πια ρε ;

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.030
Πόντοι
456
Παράνομα δεν σημαίνει για εμένα κάτι γενικό και αόριστο
Ακριβώς επειδή είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο, θα ήθελα να μάθω για ποιο αδίκημα γίνεται η έρευνα για να δω αν έχει νόημα αυτή η συζήτηση ή οχι.
Γιατί αν μιλάμε για την παράβαση καθήκοντος, τζάμπα το μελάνι.
Άλλο ένα αδίκημα μπορώ να σκεφτώ εκ του προχείρου, αλλά δεν έχει νόημα το τι υποθέτουμε αλλά το τι όντως ερευνάται.

Αν βρεις κάτι συγκεκριμένο, στείλτο μου.

• Like

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.381
Πόντοι
6.056
Συμφωνώ μαζί σου αλλά και πάλι είναι λίγο καλύτερο το ΠΑΣΟΚ από κουλοσυμμορια.Τουλαχιστον το ΠΑΣΟΚ δε σκότωσε 57 ψυχές.Εκανε οικονομικά εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων.
Ναι . Έκανε 5000 επαγγελματίες να αυτοκτονήσουν επίσημα ....
και καμιά 100.000 να πάθουν καρκίνο ή καρδιακά μεταξύ 40 και 50 .....

Μια χαρά .

Στο διάολο όλοι .

• Like
Αντιδράσεις: hijra

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.733
Πόντοι
5.565
να τουσ αρχησουμε στισ κλωτσιεσ ολλοι μαζι θελει αλλα κανενασ δεν το κανει.

Ξέρεις πια είναι η μαλακία με τον κάτοικο εδώ;
αντέχει κι ανέχεται πολλά.
φτάνει μια στιγμή που το καζάνι είναι σε υπέρθερμο κορεσμό
κάπου εκεί γίνεται έκρηξη και δε μένει κολυμπηθρόξυλο
το μόνο που με απασχολεί σε μια τέτοια εξέλιξη είναι η οργή να μη βγει μεταξύ μας, αλλά..., να σκάσει στη μούρη των καθικιών των άπλυτων.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
233
Πόντοι
21
Γιατί ρε τοξικέ, γεμάτε αρνητισμό , που έχεις υποκύψει στο λαϊκισμό των άκρων ;;
16 τυλιχτά για μια οικογένεια και 4 μπύρες ντελίβερυ
κάνουν

16 Χ 4.40€ = 70.40€
2€ Χ 4 = 8€

με 80€ τρώτε 4 τυλιχτά και 4 μπύρες ντελίβερυ !

Τι θέλετε πια ρε ;
Το τρολ του αιώνα κάνεις τώρα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.381
Πόντοι
6.056
φτάνει μια στιγμή που το καζάνι είναι σε υπέρθερμο κορεσμό
κάπου εκεί γίνεται έκρηξη και δε μένει κολυμπηθρόξυλο
Πότε έγινε αυτό ;
Που πρέπει να φτάσει η κατάσταση ;
Έβαλα παραπάνω παράδειγμα ....
ένας κατώτατος μισθός .... είναι 9 παραγγελίες σουβλάκια μπύρες για τέσσερις ...
που πρέπει να φτάσει ;;; 8 παραγγελίες ;;;

5 ;;;

3 ;;;

Μία ;;;

Μισή ;;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το τρολ του αιώνα κάνεις τώρα.
Γιατί ; Δεν ισχύουν τα νούμερα ;;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.126
Πόντοι
6.056
Μόνο ο Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ ... είναι τα ίδια με ΝΔ & Κούλη.
Μην ξεχνάμε .

Για όλα τα χάλια μας φταίνε
τα 2 ΠΑΣΟΚ .

Το αυθεντικό και η γαλάζια συνέχειά του, η σημερινή ΝΔ.
Απόλυτη συνέχεια του ΠΑΣΟΚ του Σημίτη.
οι κουλοσυμμορίτες χειρότεροι είναι Λάκαρε
Ο σημίτης έκανε ένα καλό, ας ήταν η συνέχεια της δουλειάς των προηγούμενων , έβαλε τη Κύπρο στην ευρώπη
Τότο το βλέδυγμα απομόνωσε εντελώς την χώρα ,
μέχρι ο μακρόν που τον προικήσαμε με τα εξοπλιστικά και του κρατάγαμε φανάρι στα woke γούστα, μας άδειασε δίνοντας στους τούρκους meteor..
τα ίδια οι γερμανοί με τα υποβρύχια που δίνουν στους τούρκους..και ευροφάιτερ θα πάρουνε..
Αμερικάνοι μας έχουν στην ανυποληψία, ρώσοι στη ροχάλα, ευρωπαίοι μας γράφουν στα στρινγκ τους
Αν ο τούρκος τα βρεί με τον εβραίο , τελειώσαμε σαν χώρα , καήκαμε από τα καπρίτσια του μπάσταρδου
Το μόνο που μας σώζει είναι να πάει στον αγύριστο γρήγορα και να ΜΗΝ τα βρουν τουρκία-ισραήλ
Τα εσωτερικά με την οικονομία που έχει βαλτώσει ,τα ξέρεις....

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
233
Πόντοι
21
Ναι . Έκανε 5000 επαγγελματίες να αυτοκτονήσουν επίσημα ....
και καμιά 100.000 να πάθουν καρκίνο ή καρδιακά μεταξύ 40 και 50 .....

Μια χαρά .

Στο διάολο όλοι .
Εμένα τι μου τα λες ; Συμφωνώ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ οι χειρότεροι.Αλλα τώρα μη ασχολείστε με άλλους έχω χιλιοπει.Σκοπος είναι να φύγει ο Κούλης και να βρει ποινικές ευθύνες για τα Τέμπη.

• Χαχα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.581
Πόντοι
3.656
Ακριβώς επειδή είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο, θα ήθελα να μάθω για ποιο αδίκημα γίνεται η έρευνα για να δω αν έχει νόημα αυτή η συζήτηση ή οχι.
Γιατί αν μιλάμε για την παράβαση καθήκοντος, τζάμπα το μελάνι.
Άλλο ένα αδίκημα μπορώ να σκεφτώ εκ του προχείρου, αλλά δεν έχει νόημα το τι υποθέτουμε αλλά το τι όντως ερευνάται.

Αν βρεις κάτι συγκεκριμένο, στείλτο μου.
O Αγοραστός είμαι σίγουρος για παράβαση καθήκοντος.

Ο Τριαντόπουλος ακόμα δεν έχει κατηγορηθεί αφού δεν έχει περάσει την επιτροπή.

Αν το βρω εκεί που το είχα διαβάσει θα σου το στείλω. Ποιο αδίκημα αφορά η αλλοίωση του χώρου ενός εγκλήματος?

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
233
Πόντοι
21
οι κουλοσυμμορίτες χειρότεροι είναι Λάκαρε
Ο σημίτης έκανε ένα καλό, ας ήταν η συνέχεια της δουλειάς των προηγούμενων , έβαλε τη Κύπρο στην ευρώπη
Τότο το βλέδυγμα απομόνωσε εντελώς την χώρα ,
μέχρι ο μακρόν που τον προικήσαμε με τα εξοπλιστικά και του κρατάγαμε φανάρι στα woke γούστα, μας άδειασε δίνοντας στους τούρκους meteor..
τα ίδια οι γερμανοί με τα υποβρύχια που δίνουν στους τούρκους..και ευροφάιτερ θα πάρουνε..
Αμερικάνοι μας έχουν στην ανυποληψία, ρώσοι στη ροχάλα, ευρωπαίοι μας γράφουν στα στρινγκ τους
Αν ο τούρκος τα βρεί με τον εβραίο , τελειώσαμε σαν χώρα , καήκαμε από τα καπρίτσια του μπάσταρδου
Το μόνο που μας σώζει είναι να πάει στον αγύριστο γρήγορα και να ΜΗΝ τα βρουν τουρκία-ισραήλ
Τα εσωτερικά με την οικονομία που έχει βαλτώσει ,τα ξέρεις....
Χειρότεροι από τους κουλοσυμμορητες δε θα υπάρξουν ποτέ αυτό είναι το μόνο συγουρο.Η μεγαλύτερη μαφία που πέρασε ποτέ στη γη.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.381
Πόντοι
6.056
Εμένα τι μου τα λες ; Συμφωνώ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ οι χειρότεροι.Αλλα τώρα μη ασχολείστε με άλλους έχω χιλιοπει.Σκοπος είναι να φύγει ο Κούλης και να βρει ποινικές ευθύνες για τα Τέμπη.
Το να περιμένεις να αποδωθούν ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
είναι πιο εξωπραγματικό από το να πάρουμε την Πόλη μέχρι το 2035.

Στο πάρσιμο της πόλης, δίνω μία πιθανότητα στο δις.
Για ποινική ευθύνη πολιτικού ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
233
Πόντοι
21
Το να περιμένεις να αποδωθούν ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
είναι πιο εξωπραγματικό από το να πάρουμε την Πόλη μέχρι το 2035.

Στο πάρσιμο της πόλης, δίνω μία πιθανότητα στο δις.
Για ποινική ευθύνη πολιτικού ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.
Το ξέρω γι'αυτό εμείς οι Έλληνες δε θα βρούμε δικαίωση ποτέ γι'αυτα που έκανε η ΝΔ.Ουτε οι συγγενής των Τεμπών ούτε τα οικονομικά εγκλήματα που έκανε σε εμάς.

• Χαχα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.381
Πόντοι
6.056
Το ξέρω γι'αυτό εμείς οι Έλληνες δε θα βρούμε δικαίωση ποτέ γι'αυτα που έκανε η ΝΔ.Ουτε οι συγγενής των Τεμπών ούτε τα οικονομικά εγκλήματα που έκανε σε εμάς.
Αν συνεχίζουν να .... βρίζουν τη χούντα ... το μεταξά .... και τους γλυξμπουργκ ....
ίσως τους αξίζει να αφανιστούν .

Τέρμα για τον πούτσο .

Ο άλλος δεν έχει πάει διακοπές ποτέ .... βρωμάει τζακίλα .... τρώει ληγμένα ....
και μου λέει για τους χωροφύλακες του 1950 ..... και την προίκα που δώσαμε στη Σοφία ....

Για να καταλάβεις για ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ...

Η προίκα ήταν 300.000 $ ενώ οι εκλογικές αναμετρήσεις από το 1960 μέχρι το 1964 ....
κόστισαν 33.000.000 $ ..........

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.030
Πόντοι
456
O Αγοραστός είμαι σίγουρος για παράβαση καθήκοντος.

Ο Τριαντόπουλος ακόμα δεν έχει κατηγορηθεί αφού δεν έχει περάσει την επιτροπή.

Αν το βρω εκεί που το είχα διαβάσει θα σου το στείλω. Ποιο αδίκημα αφορά η αλλοίωση του χώρου ενός εγκλήματος?
Συγκεκριμένο αδίκημα για αυτήν ακριβώς τη πράξη δεν υπάρχει, αν δεν κάνω λάθος.
Δικονομική υποχρέωση των ανακριτικών υπαλλήλων είναι.
Όπως βλέπω από τις γραφές (τέτοια ώρα δύσκολη, τέτοια λόγια βέβαια), μόνο η κατάχρηση εξουσίας μπορεί να στοιχειοθετηθεί.
Αλλά εκεί απαιτείται α) να αθωωθεί ο κατηγορούμενος και β) άμεσος δόλος του υπαλλήλου, δηλαδή να ήξερε και να ήθελε να αθωωθεί ο κατηγορούμενος.
Δεν πάει και πολύ καλά όπως καταλαβαίνεις.

Επιφυλάσσομαι βέβαια γιατι και δύσκολη ώρα είναι και δεν το έχω ψάξει. Γι' αυτό ήθελα να δω αν υπάρχει συγκεκριμένη πράξη που να ερευνάται.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.126
Πόντοι
6.056
ρε συ τρώει μέχρι από τα συσσίτια στις δομές....
σε κάθε πχ μερίδα των 10 ευρώ που σερβίρει ο κολλητός με φωτογραφική ανάθεση κέτερινγκ , τρώει τα 5 , τα μισά !!!! ακρίδες !!!
αυτό είναι το ντηλ, παίρνεις τη δουλειά αλλά μου δίνεις τα μισά,,
πλούτισε η κυρά σοφία , ο κλέψας του κλέψαντος, τύφλα νάχει το κλεφτοπασοκ

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
233
Πόντοι
21
Αν συνεχίζουν να .... βρίζουν τη χούντα ... το μεταξά .... και τους γλυξμπουργκ ....
ίσως τους αξίζει να αφανιστούν .

Τέρμα για τον πούτσο .

Ο άλλος δεν έχει πάει διακοπές ποτέ .... βρωμάει τζακίλα .... τρώει ληγμένα ....
και μου λέει για τους χωροφύλακες του 1950 ..... και την προίκα που δώσαμε στη Σοφία ....

Για να καταλάβεις για ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ...

Η προίκα ήταν 300.000 $ ενώ οι εκλογικές αναμετρήσεις από το 1960 μέχρι το 1964 ....
κόστισαν 33.000.000 $ ..........
Εννοείται ότι ο κόσμος φταίει που τους ψήφισε.Οι Έλληνες είναι μαλακες και αυτό πληρώνουμε τώρα.

• Χαχα

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
233
Πόντοι
21
ρε συ τρώει μέχρι από τα συσσίτια στις δομές....
σε κάθε πχ μερίδα των 10 ευρώ που σερβίρει ο κολλητός με φωτογραφική ανάθεση κέτερινγκ , τρώει τα 5 , τα μισά !!!! ακρίδες !!!
αυτό είναι το ντηλ, παίρνεις τη δουλειά αλλά μου δίνεις τα μισά,,
πλούτισε η κυρά σοφία , ο κλέψας του κλέψαντος, τύφλα νάχει το κλεφτοπασοκ
Το ξέρω εκεί καταντησαμε να τρώμε στη μάπα τη ΝΔ και να κυβερνάνε και τη χώρα μας.Αυτο για μένα είναι προσβολή.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.581
Πόντοι
3.656
Συγκεκριμένο αδίκημα για αυτήν ακριβώς τη πράξη δεν υπάρχει, αν δεν κάνω λάθος.
Δικονομική υποχρέωση των ανακριτικών υπαλλήλων είναι.
Όπως βλέπω από τις γραφές (τέτοια ώρα δύσκολη, τέτοια λόγια βέβαια), μόνο η κατάχρηση εξουσίας μπορεί να στοιχειοθετηθεί.
Αλλά εκεί απαιτείται α) να αθωωθεί ο κατηγορούμενος και β) άμεσος δόλος του υπαλλήλου, δηλαδή να ήξερε και να ήθελε να αθωωθεί ο κατηγορούμενος.
Δεν πάει και πολύ καλά όπως καταλαβαίνεις.

Επιφυλάσσομαι βέβαια γιατι και δύσκολη ώρα είναι και δεν το έχω ψάξει. Γι' αυτό ήθελα να δω αν υπάρχει συγκεκριμένη πράξη που να ερευνάται.
Μόνο για τον αγοραστό θυμάμαι με σιγουριά για παράβαση καθήκοντος.

Τώρα έχουν υιοθετήσει ένα παραμύθι ότι ο ανακριτής έδωσε προφορική εντολή να καθαριστεί ο χώρος. Για μεγάλη παπάτζα μου ακούγεται....

Δεν γνωρίζω τον νομικό όρο...αλλά φαντάζομαι ότι αν πετάξεις τα αποδεικτικά στοιχεία ενός εγκλήματος δεν είναι νόμιμο. Αν το κάνεις και με υποψία συγκάλυψης κάποιοι άλλοι γεγονότος...εγώ δεν είμαι ανακριτής αλλά δεν μου φαίενται λογικό να το παραβλέψουν απλά.

Το ότι ο Αγοραστός έχει κατηγορηθεί με την παράβαση καθήκοντος δεν σημαίνει ότι στο μέλλον δε θα κατηγορηθεί και για κάτι άλλο αν προκύψει σωστά?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.126
Πόντοι
6.056
Το ξέρω εκεί καταντησαμε να τρώμε στη μάπα τη ΝΔ και να κυβερνάνε και τη χώρα μας.Αυτο για μένα είναι προσβολή.
γι αυτό λέμε πως είναι χειρότεροι από το κλεφτοπασοκ του σημίτη , πιό αδίστακτη η κουλοσυμμορία
Απλά δεν βγαίνουν όλα στη φόρα, θυμάσαι έναν άλλον κουλικό τον Πάτση ? εγκληματική οργάνωση ....

Πάτσης: Γνώριζαν στη ΝΔ για τις εταιρείες μου από το 2019 - "Όλη η Ελλάδα γνώριζε τη δράση μου" (vid)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom