Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (17 μέλη και 22 επισκέπτες)

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
238
Πόντοι
21
δεν σου κάνει πχ η Λατινοπούλου, η Ζωή, ο Βελόπουλος , ο Φάμελος ακόμη και ο Ανδρουλάκης ?
υπάρχουν κι άλλοι αν ψάξεις ..αν ας πούμε καλοβλέπεις κούλη που είναι λίγο δροσερούλης γιατί να μη σ' αρέσει ο κασελάκης ?

ξέρω γω τέτοιο κατάντημα σαν τη κουλοσυμμορία ? άδωνις, βούλτεψη , σκέρτσος, μενδώνη, βορίδης, χρυσοχουντίδης, τουρκοπετρίτης ...
δεν υπάρχει κάτι χειρότερο ..
Συμφωνώ λατινοπουλου,ζωή,Βελόπουλος,φαμελος,Ανδρουλάκης,κασελακης είναι χίλιες φορές καλύτεροι από κουλοσυμμορια.Και τίποτα δε είναι τυχαίο,αυτοί που ανέφερα εκπεμπουν κάτι καλύτερο στο πρόσωπο από τη κουλοσυμμορια.Η κουλοσυμμορια στάζει κακία,σιχαμαρα.Ακομα και ο Κασιδιάρης πιο νορμάλ είναι από τη κουλοσυμμορια και ο κουτσουμπας καλύτερος εννοείται.Ψηφιστε τα πάντα αλλά όχι κουλοσυμμορια ρε πουστη μου.Μακαρι όλοι να σκέφτονταν όπως εσύ πάντως.Θα είχαμε μια υγιή κοινωνία με υγιής ανθρώπους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κοίτα κοίτα ....πρωθυπουργός :2funny:

ανωμαλομάλακς.jpg
Κοίτα φάτσα γαμω τη Πουτανα του.Το σκουπίδι δε βλέπεται.Καρκινο να πάθει.

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.743
Πόντοι
1.056

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.126
Πόντοι
6.056
Συμφωνώ λατινοπουλου,ζωή,Βελόπουλος,φαμελος,Ανδρουλάκης,κασελακης είναι χίλιες φορές καλύτεροι από κουλοσυμμορια.Και τίποτα δε είναι τυχαίο,αυτοί που ανέφερα εκπεμπουν κάτι καλύτερο στο πρόσωπο από τη κουλοσυμμορια.Η κουλοσυμμορια στάζει κακία,σιχαμαρα.Ακομα και ο Κασιδιάρης πιο νορμάλ είναι από τη κουλοσυμμορια και ο κουτσουμπας καλύτερος εννοείται.Ψηφιστε τα πάντα αλλά όχι κουλοσυμμορια ρε πουστη μου.Μακαρι όλοι να σκέφτονταν όπως εσύ πάντως.Θα είχαμε μια υγιή κοινωνία με υγιής ανθρώπους.
σωστός !!~!~!

οι καρκίνοι είναι περιττοί ,μην λες τέτοια...
άλλωστε τον κυνηγάνε οι 57 ψυχές ...

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
238
Πόντοι
21
σωστός !!~!~!

οι καρκίνοι είναι περιττοί ,μην λες τέτοια...
άλλωστε τον κυνηγάνε οι 57 ψυχές ...
Ξέρω,είναι άσχημο να λέω αυτό αλλά δε αντέχω άλλο με τον ανώμαλο.Μας έχει καταστρέψει όλους,ο σκοταδιστης.Αλλα έχεις δίκιο,δε θα πέσω στο επίπεδο του.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
238
Πόντοι
21

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.126
Πόντοι
6.056
Ξέρω,είναι άσχημο να λέω αυτό αλλά δε αντέχω άλλο με τον ανώμαλο.Μας έχει καταστρέψει όλους,ο σκοταδιστης.Αλλα έχεις δίκιο,δε θα πέσω στο επίπεδο του.
έχει αδειάσει τα ταμεία ο μούλος, έχει ξαμολύσει τους πολισμάνους να κόβουν κλήσεις , τα γαμωσταυρίδια πάνε σύννεφο από τον κόσμο,
σε λίγες μέρες στέλνει τα νοίκια για τα σπίτια μας ,ενφια κ το μνι της Ντόρας μάνας του

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.743
Πόντοι
1.056

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.743
Πόντοι
1.056
έχει αδειάσει τα ταμεία ο μούλος, έχει ξαμολύσει τους πολισμάνους να κόβουν κλήσεις , τα γαμωσταυρίδια πάνε σύννεφο από τον κόσμο,
σε λίγες μέρες στέλνει τα νοίκια για τα σπίτια μας ,ενφια κ το μνι της Ντόρας μάνας του
αα καλα οσο γι αυτο εχουν θρασεψει παρα πολυ κατι μουνοπανα εφοριακοι.μπαινουν μεσ τα μαγαζια του κοσμου λεσ και ειναι τσιφλικι τουσ,και τουσ ζωγραφιζουν για το παραμικρο για το τιποτα.εαν ειχα εγω μαγαζι και μου ερχοταν,εξω με τισ κλωτσιεσ θα τουσ πεταγα κατ ευθειαν και ασ μου εφερναν και την αστυνομια και οτι ηθελαν.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.126
Πόντοι
6.056
αα καλα οσο γι αυτο εχουν θρασεψει παρα πολυ κατι μουνοπανα εφοριακοι.μπαινουν μεσ τα μαγαζια του κοσμου λεσ και ειναι τσιφλικι τουσ,και τουσ ζωγραφιζουν για το παραμικρο για το τιποτα.εαν ειχα εγω μαγαζι και μου ερχοταν,εξω με τισ κλωτσιεσ θα τουσ πεταγα κατ ευθειαν και ασ μου εφερναν και την αστυνομια και οτι ηθελαν.
δεν έχει αφήσει σάλιο ...
υποχρεώνει μπάτσους εφοριακούς να του φέρνουν λεφτά

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
238
Πόντοι
21
Τη ακρίβεια που τη πας; Που ένα σουβλάκι δε μπορείς να φας συχνά έτσι όπως τα έχει κάνει το σκουπίδι.Τα νοίκια στο θεό 300-350 Μαξ ένα μπουρδέλο.Ντρεπομαι για τα χάλια του και δε ντρέπεται αυτός.Γιαυτο πριν του ευχήθηκα cancer φίλε μου.Εχει κάνει πολλά.

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.743
Πόντοι
1.056
δεν έχει αφήσει σάλιο ...
υποχρεώνει μπάτσους εφοριακούς να του φέρνουν λεφτά
ε ναι.και καλα οι μπατσοι.δεν φταινε ολλοι.τι να κανουν κι αυτοι.αλλα τουσ εφοριακουσ δεν του παω με τιποτα.ειναι πολυ μουνοπανα.εχουν πολυ θρασοσ.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
238
Πόντοι
21

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
238
Πόντοι
21
ε ναι.και καλα οι μπατσοι.δεν φταινε ολλοι.τι να κανουν κι αυτοι.αλλα τουσ εφοριακουσ δεν του παω με τιποτα.ειναι πολυ μουνοπανα.εχουν πολυ θρασοσ.
Και οι μπάτσοι να μη εκτελούν αυτά που τους λέει αλλά για το χρήμα και αυτοί πουλάνε και τη μητέρα τους.

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.743
Πόντοι
1.056
Πίστεψέ με τα παιδάκια μετά θα το φάνε όλο μη σου πω θα φάνε τετραπλή μερίδα
το μονο σιγουρο.τερμα το θα σασ δωσουμε στον κακο το λυκο η στο μπαμπουλα ξεπερασμενα.θα σασ δωσουμε στο κουλη τον καραμουζα:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.126
Πόντοι
6.056
Mε αυτά και μ'αυτα μού διώξατε τα κουλοψεκια :confused::cry:

δεν συνεννοούνται κι όλας τα χαζοπάρταλα
Πριν δυό εβδομάδες μπραβοκούλης έλεγε σοβαρό τον Λακαφώση ,
ενώ η μελιτζανονυφούλα τώρα σκίζει το στρινγκ της κατά του Λακαφώση :2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.381
Πόντοι
6.056
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κοίτα φάτσα γαμω τη Πουτανα του.Το σκουπίδι δε βλέπεται.Καρκινο να πάθει.
Μόνο ο Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ ... είναι τα ίδια με ΝΔ & Κούλη.
Μην ξεχνάμε .

Για όλα τα χάλια μας φταίνε
τα 2 ΠΑΣΟΚ .

Το αυθεντικό και η γαλάζια συνέχειά του, η σημερινή ΝΔ.
Απόλυτη συνέχεια του ΠΑΣΟΚ του Σημίτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom