Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (18 μέλη και 30 επισκέπτες)

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
237
Πόντοι
21
λαθοσ μαγκα μου.το λευκο το ακυρο και τα μικρα κοματα ισον κουλησ.μονο η αποχη ισον σε κανεναν.
Αν ήταν έτσι δε θα έβγαζε 41 τοις εκατό ο δολοφόνος.Δε τον ψήφισαν τόσοι να ξέρεις απλά όσοι δε πήγαν να ψηφίσουν βγήκε Κούλης αυτό.Οι περισσότεροι δε πήγαν να ψηφίσουν.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.381
Πόντοι
6.056
Κοιτα η αποχη δεν ειναι λυση(στο λεω εγω που απεχω).Τωρα αν ζορισει πολυ το πραγμα και υπαρχει κινδυνος να μην εξυπηρετηθουν καποια συμφεροντα μπορει ανετα να εχουμε κοινωνικες αναταραξεις(καμια δολοφονια σε διαδηλωση) και να σπευσουν δημοκρατικες δυναμεις να σωσουν το κρατος απο την ακυβερνησια/χαος κλπ:confused::confused::confused:
Ξεχνάς ότι δικτατορίες εντός Ε.Ε. δεν γίνονται.
Θεμελιώδης κανόνας της ένωσης.
Άπαξ και γίνει δικτατορία , παύει να είναι μέλος.

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.743
Πόντοι
1.056
Κοιτα η αποχη δεν ειναι λυση(στο λεω εγω που απεχω).Τωρα αν ζορισει πολυ το πραγμα και υπαρχει κινδυνος να μην εξυπηρετηθουν καποια συμφεροντα μπορει ανετα να εχουμε κοινωνικες αναταραξεις(καμια δολοφονια σε διαδηλωση) και να σπευσουν δημοκρατικες δυναμεις να σωσουν το κρατος απο την ακυβερνησια/χαος κλπ:confused::confused::confused:
οκ ασ πουμε οτι δεν ειναι λυση η αποχη.για παμε να τουσ δουμε και τουσ αλλουσ συριζα και κιναλ που ειναι ολο ιδιοι με τον κουλη αποδεδειγμενα,οι βρωμο φασιστεσ που οριοντε οτι ειναι πατριωτεσ ,που μονο πατριωτεσ δεν ειναι τη στιγμη που υμνουν το χιτλερ η οι κκε που ειναι μονο παχια ωραια λογια και απο πραξεισ 0.

• Like
Αντιδράσεις: Nevio

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.873
Πόντοι
6.256
Ξεχνάς ότι δικτατορίες εντός Ε.Ε. δεν γίνονται.
Θεμελιώδης κανόνας της ένωσης.
Άπαξ και γίνει δικτατορία , παύει να είναι μέλος.
Πουθενα δεν γινονται(εκτος αν υπαρχουν αντικρουομενα συμφεροντα),απλα αναλαμβανουν να κυβερνησουν καποιοι ανιδιοτελεις ανθρωποι ωστε να μην πεσει η εκαστοτε χωρα στα βραχια.:confused::confused::confused::coffee:

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.733
Πόντοι
5.565
αυτό μου είχε ξεφύγει εντελώς, μπράβο στους Αρβύλα που το έβγαλαν σήμερα για να ευθυμήσουμε κλαίγοντας ταυτόχρονα με την κατάντια του κάθε μαλάκα που τρώει αμάσητη την παραμύθα...

Αχ. Καραμανλής: Σε εξέλιξη στην Ελλάδα 125 πρότζεκτ που ξεπερνούν τα 40 δισ. ευρώ -Στόχος, τρένα υδρογόνου έως το 2025

πινοκιο.jpg

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.381
Πόντοι
6.056
αν ,καταφερουν σοβαρα να ερθει στην εξουσια κωμμα με προεδρο γιδοβοσκο κανονικο ,γιατι το παιδι ειναι γιδοβοσκος κανονικος περα πασης συζητησης χαιρετισματα
Νομίζω το ποστ σου είναι άδικο . Και προσβλητικό . Για τους γιδοβοσκούς.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.381
Πόντοι
6.056
Πουθενα δεν γινονται(εκτος αν υπαρχουν αντικρουομενα συμφεροντα),απλα αναλαμβανουν να κυβερνησουν καποιοι ανιδιοτελεις ανθρωποι ωστε να μην πεσει η εκαστοτε χωρα στα βραχια.:confused::confused::confused::coffee:
Καλά ... υπάρχει ... τραπεζικό στέλεχος ... με μακροχρόνια πορεία ... και βαρύ βιογραφικό ...
που αν γίνει υπηρεσιακός πρωθυπουργός ... θα νοσταλγούμε μνημόνια, παπαδήμο , κατρούγκαλο , κάπιταλ κοντρόλς , μεσοπρόθεσμο , μητσοτάκη και 5073/2023 ......

Μη σου πω και τον αποκλεισμό της αθήνας από αγγλικό στόλο ... και το χειμώνα του 1942 ....
ή το συνωστισμό στο λιμάνι της σμύρνης ........

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.873
Πόντοι
6.256
οκ ασ πουμε οτι δεν ειναι λυση η αποχη.για παμε να τουσ δουμε και τουσ αλλουσ συριζα και κιναλ που ειναι ολο ιδιοι με τον κουλη αποδεδειγμενα,οι βρωμο φασιστεσ που οριοντε οτι ειναι πατριωτεσ ,που μονο πατριωτεσ δεν ειναι τη στιγμη που υμνουν το χιτλερ η οι κκε που ειναι μονο παχια ωραια λογια και απο πραξεισ 0.
:confused::confused::confused::coffee:
shrug.gif

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.743
Πόντοι
1.056
Αν ήταν έτσι δε θα έβγαζε 41 τοις εκατό ο δολοφόνος.Δε τον ψήφισαν τόσοι να ξέρεις απλά όσοι δε πήγαν να ψηφίσουν βγήκε Κούλης αυτό.Οι περισσότεροι δε πήγαν να ψηφίσουν.
μα οτι και να ψηφισουμε εγω και συ και ο καθε εγω και ο καθε εσυ οτι θελουν αυτοι θα βγαλουν 1ον,και 2ον ,οκ ασ πουμε οτι δεν εβγαινε ο κουλησ θα εβγαινε η ο ανδρουλακησ η ο τσιπρασ που ειναι ιδιοσ και χοιρωτεροσ.ολλα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουνε.

• Ουάου
Αντιδράσεις: Nevio

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
237
Πόντοι
21
μα οτι και να ψηφισουμε εγω και συ και ο καθε εγω και ο καθε εσυ οτι θελουν αυτοι θα βγαλουν 1ον,και 2ον ,οκ ασ πουμε οτι δεν εβγαινε ο κουλησ θα εβγαινε η ο ανδρουλακησ η ο τσιπρασ που ειναι ιδιοσ και χοιρωτεροσ.ολλα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουνε.
Ο Κούλης είναι ο χειρότερος απολους να ξέρεις.Μη το συζητάμε τώρα.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
947
Πόντοι
81
Η δημοκρατία αντέχει, ειναι ισχυρή! Δεν έχει αδιέξοδα. Είναι το ανώτερο αγαθό μας λεγαν στο σχολειο κατι τρισαθλιοι χλεμπίκουλες καθηγητές.
Γουστάρετε Έλληνες; Φάτε δημοκρατία με το κουταλι να χορτασετε. Καλη χώνεψη!!

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.743
Πόντοι
1.056
Ο Κούλης είναι ο χειρότερος απολους να ξέρεις.Μη το συζητάμε τώρα.
συμφωνουμε απολυτα σ αυτο,αλλα και ολλοι οι αλλοι ειναι ολο ιδιοι παρεουλα ειναι ολλοι μαζι.βεβεοτατο αυτο. πιο βεβεο πεθαινεισ.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.381
Πόντοι
6.056
Η δημοκρατία αντέχει, ειναι ισχυρή! Δεν έχει αδιέξοδα. Είναι το ανώτερο αγαθό μας λεγαν στο σχολειο κατι τρισαθλιοι χλεμπίκουλες καθηγητές.
Γουστάρετε Έλληνες; Φάτε δημοκρατία με το κουταλι να χορτασετε. Καλη χώνεψη!!
Έτσι είναι.
Αφού ακόμη τα σκουπίδια ψηφοφόροι που τρώνε σκατά ετικέτας, ψοφάνε από το κρύο το χειμώνα
και σκάνε από τη ζέστη το καλοκαίρι κάνοντας .... staycation ....
βρίζουν τη χούντα ... το μεταξά ... και διαβάζουν ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ...
που λένε για οικονομικά σκάνδαλα ... με στολές της ΕΟΝ ... και για την προίκα ελληνίδας πριγκίπισας ....
ΑΚΟΜΗ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .... ΤΟ 2020 ... 2025 ....

Τέρμα Ζώα.
Σκουπίδια.
Τους αξίζει να μετακομίσουν σε φαβιέλες και χαρτονόκουτες.
Στις ΗΠΑ, κάπου 10% ζουν σε χαρτόκουτα. Εμείς ... πρέπει να φτάσουμε στο 20% .

• Ουάου
Αντιδράσεις: hijra

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
237
Πόντοι
21
συμφωνουμε απολυτα σ αυτο,αλλα και ολλοι οι αλλοι ειναι ολο ιδιοι παρεουλα ειναι ολλοι μαζι.βεβεοτατο αυτο. πιο βεβεο πεθαινεισ.
Το ξέρω αλλά στόχος μας τώρα να τιμωρηθεί ο Κούλης να μπει φυλακή εις τη δικαίωση μνήμης 57 ψυχών.Ας αφήσουμε τους άλλους.Ειναι αρνιά μπροστά στον Κούλη.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.126
Πόντοι
6.056
όπως τα λες αλλά ο κούλης είναι διαταραγμένος , πήγαινες μαζί του πχ σε μιά καφετέρια ?
να γουρλώνει τα μάτια, να μην μπορεί να μαζέψει τα χέρια του , να κάνει γκριμάτσες, να πετάει λαλακίες ...
θα γινόσουν νούμερο μαζί του και γκόμενα δεν θα σταύρωνες βεβαιότατο αυτό ,στανταράκι

Μετά είναι ότι έχει μαζέψει όλα τα παρτάλια , από φασίστες έως κλεφτοπασόκους κ ορφανούς κκέδες ..
Επομένως ζύγισε πάλι τα πράματα διότι ακόμη και ίδιος να είναι με τους άλλους ,
γιατί να μην τον αλλάξουμε με έναν -μίαν που τουλάχιστον σαν παρουσιαστικό είναι φυσιολογικός άνθρωπος ?

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
947
Πόντοι
81
Έτσι είναι.
Αφού ακόμη τα σκουπίδια ψηφοφόροι που τρώνε σκατά ετικέτας, ψοφάνε από το κρύο το χειμώνα
και σκάνε από τη ζέστη το καλοκαίρι κάνοντας .... staycation ....
βρίζουν τη χούντα ... το μεταξά ... και διαβάζουν ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ...
που λένε για οικονομικά σκάνδαλα ... με στολές της ΕΟΝ ... και για την προίκα ελληνίδας πριγκίπισας ....
ΑΚΟΜΗ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .... ΤΟ 2020 ... 2025 ....

Τέρμα Ζώα.
Σκουπίδια.
Τους αξίζει να μετακομίσουν σε φαβιέλες και χαρτονόκουτες.
Στις ΗΠΑ, κάπου 10% ζουν σε χαρτόκουτα. Εμείς ... πρέπει να φτάσουμε στο 20% .
Είναι φοβερό οτι το καθεστως κατάφερε να καλλιμπραρει στα μυαλά τους- απο σταλινοκουμουνια και αναρχοζεους ως κεντρόους γλυκούληδες δημοκρατες- πως η βασιλική οικογένεια, οι συνταγματάρχες, ο κθούλου και ο νταρι βέιντερ φταίνε για τα κακα της χώρας και τι κακοί που είναι. Ούτε απομονωμένες φυλες στην αφρική δεν έχουν τέτοια αφέλεια.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
947
Πόντοι
81
Το ξέρω αλλά στόχος μας τώρα να τιμωρηθεί ο Κούλης να μπει φυλακή εις τη δικαίωση μνήμης 57 ψυχών.Ας αφήσουμε τους άλλους.Ειναι αρνιά μπροστά στον Κούλη.
Ποιός θα βαλει φυλακη τον φρι-κούλη; Οι δικαστες και εισαγγελεις δικοί του, ολος ο μηχανισμός δικος του. Αστυνομία δικιά του. Οτι θελει κάνει, δε μπορεί κανείς να του κάνει τίποτα.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
2.005
Πόντοι
216
ρε τύπε αλάνι... Μήπως είναι καλή ιδέα πριν μας κάνεις μαθήματα δημοκρατίας να προσφέρεις πρώτα στον ευατόν σου μερικά μαθήματα ορθογραφίας ?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.581
Πόντοι
3.656
παρένθεση : υπέπεσε στην αντίληψη μου ότι σήμερα δεν εξέφρασα την στήριξη μου σε κάθε φασιστική φαντασίωση

:shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit:

συνεχίστε :hi::coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom