You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 220K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (16 μέλη και 22 επισκέπτες)
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.025
- Πόντοι
- 2.606
απολυτα σωστη τοποθετησε κυριε κωλομπουρδα....σιγα μην καταλαβει βεβαια ο μπαγλαμας τι στον πουτσο του εγραψες....Δεν ασχολούμαι με τον Λακαφώση που προσπαθεί να υποστηρίξει τη μια πλευρά, ούτε με τον «ανεξάρτητο» οργανισμό που προσπαθεί να υποστηρίξει την άλλη πλευρά. Σχολιάζω ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Και γεγονός είναι ότι στο χώρο του δυστυχήματος έγιναν πρωτοφανείς ενέργειες που μπορούν να χαρακτηριστούν από αφελείς μέχρι ύποπτες. Επίσης γεγονός είναι ότι μέσα στα επόμενα δύο χρόνια από το δυστύχημα, οι περισσότερες ενέργειες και δηλώσεις του πρωθυπουργού και των κυβερνητικών στελεχών ήταν από άστοχες μέχρι ύποπτες. Είτε λοιπόν πρόκειται για αφελείς τενεκέδες είτε για μαφιόζους δολοπλόκους, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ.
Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.743
- Πόντοι
- 1.056
το καλυτερο ειναι κανεναν.οπωσ κανω εγω.μην πασ καν αποχη.Βλέπω ψυχω όνομα και πράγμα ΕΕ ; Εγώ που μισώ τον Κούλη τον ψήφισα ; Μη το ξαναπείς.Μεχρι τώρα ψήφιζα Τσίπρα και μια φορά ΚΚΕ και πλέον αν ξαναγίνουν εκλογές μικρά κόμματα οκ;
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.873
- Πόντοι
- 6.256
Καποτε επαιζε και στοιχηματακι για ανετη 3η τετραετια Κυριακου(απο μελος που ποθεις να σου κανει λαικ αλλα δεν)κάποιοι πίστευαν ότι ο Μητσοτάκης θα πέσει μετά την Παρασκευή κι αυτός βγήκε σήμερα πιο προκλητικός και πιο αισχρός από ποτέ![]()

CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.025
- Πόντοι
- 2.606
ετσι τυπε ,εκει ολοι πρεπει να ειναι...ο δικος σου σημερα ομολογησε στη βουλη που παραμιλουσε ...ειπε επι λεξη "κυβερναμε 51 χρονια" ,εφτιαξε το ματι ,την ηλεια ,την μανδρα ,ποσα αλλα ματια εχουν φτιαχτει επι των ημερων του κωμματος του ...ποσοι ανθρωποι ειναι ομηροι σε μελλοντικες καταστασεις αραγε εξαιτιας του κωμματος του....Σεβασμό στους νεκρούς και τους συγγενείς τους.
Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.743
- Πόντοι
- 1.056
λαθοσ μαγκα μου.το λευκο το ακυρο και τα μικρα κοματα ισον κουλησ.μονο η αποχη ισον σε κανεναν.Εσύ το έδωσες ρε ψυχακια που δε ψηφιζες κανέναν.Η αποχή ίσον Κούλης.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.458
- Πόντοι
- 12.756
Καποτε επαιζε και στοιχηματακι για ανετη 3η τετραετια Κυριακου(απο μελος που ποθεις να σου κανει λαικ αλλα δεν)![]()
Και άνετα θα βγει

tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.381
- Πόντοι
- 6.056
Τα βοθρο μέσα .... άρχισαν να λένε ότι ... μικραίνει η διαφορά με το ... ΠΑΣΟΚ ...
και ότι ... ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ ....
Κάτι σαν το καλοκαίρι του 2009 ... που έλεγαν στους ηλίθιους να πάνε για μπάνιο ....
να ανέβει το ΠΑΣΟΚ ... για να βγει μετά τον Οκτώβριο .....
Ετοιμάζει φαίνεται το σύστημα ... παρένθεση ΠΑΣΟΚ ... όπως το 2009 ........
Σκατίλα .... μπόχα .... κάτουρο ........
Κάτι σαν το καλοκαίρι του 2009 ... που έλεγαν στους ηλίθιους να πάνε για μπάνιο ....
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.873
- Πόντοι
- 6.256
Δυστυχως τυπε και τα 2 ισχυουν,και αποχη και οτιδηποτε εκτος βουλης/ακυρο/λευκο πανε στον Κυριο Κυριακο(ευτυχως δηλαδη)λαθοσ μαγκα μου.το λευκο το ακυρο και τα μικρα κοματα ισον κουλησ.μονο η αποχη ισον σε κανεναν.
Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.743
- Πόντοι
- 1.056
ντεν εκου αυτουκινιτου καρντια μουο φιλος απο προβατα και κατσικια ξερει ...απο τα αλλα δεν εχω αυτοκινητο καρδια μου

tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.381
- Πόντοι
- 6.056
Πολύ δύσκολο να αποφασίσει κανείς .......Και άνετα θα βγει![]()
Τι είναι μεγαλύτερη κατάρα, καρκίνος, χολέρα, όλεθρος , καταστροφή , δυστυχία, αθλιότητα, ρεμούλα ,
χοντροκονόμα των καρτελ των ολιγαρχών και των πολεθνικών .......
Να παραμείνει η γαλάζια χολέρα ή να επανέλθει ο κουβάς με σκατά του ΠΑΣΟΚ ;;;
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.381
- Πόντοι
- 6.056
Στο έσιαξα !!!Καποτε επαιζε και στοιχηματακι για ανετη 3η τετραετια Κυριακου(απομελοςΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ που ποθεις να σου κανει λαικ αλλα δεν)![]()
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.873
- Πόντοι
- 6.256
Δυσκολο,εκτος βεβαια αν γινει συγκυβερνηση και μπει και κανενα τριτο κομμα μεσα.Ξερετε περασμενα ξεχασμενα.Αγωνιζομαστε για την σωτηρια της χωρας κλπΠολύ δύσκολο να αποφασίσει κανείς .......
Τι είναι μεγαλύτερη κατάρα, καρκίνος, χολέρα, όλεθρος , καταστροφή , δυστυχία, αθλιότητα, ρεμούλα ,
χοντροκονόμα των καρτελ των ολιγαρχών και των πολεθνικών .......
Να παραμείνει η γαλάζια χολέρα ή να επανέλθει ο κουβάς με σκατά του ΠΑΣΟΚ ;;;

CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.025
- Πόντοι
- 2.606
αν ,καταφερουν σοβαρα να ερθει στην εξουσια κωμμα με προεδρο γιδοβοσκο κανονικο ,γιατι το παιδι ειναι γιδοβοσκος κανονικος περα πασης συζητησης χαιρετισματα ,ο ανθρωπος δεν κανει ,χιλιες φορες καλυτερος ας πουμε ο μπαροκ....το διαβατηριο ειναι ετοιμο στη βαλιτσα πανω,δεν νομιζω να χρειαστει βεβαια ...ο κοσμος δεν ειναι μαλακας ...μουσαμπενιο γκαλοπ πιο πολυ για να συσπειρωσει τους οπαδους του ανισσοροπου!Τα βοθρο μέσα .... άρχισαν να λένε ότι ... μικραίνει η διαφορά με το ... ΠΑΣΟΚ ...
Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.743
- Πόντοι
- 1.056
οπωσ το θετεισ ναι,γιατι οτι και να ψηφυσουμε οποιον θελουν θα βγαλουν,αλλα επειδη η δικη μου γνωμη και το εχω πει πολλεσ φορεσ ειναι οτι ειναι ολλοι για το σκουπηδοτενεκε μηδενωσ εξερουμενου,αποχη.μονο η αποχη δεν παει υπερ κανενοσ.Δυστυχως τυπε και τα 2 ισχυουν,και αποχη και οτιδηποτε εκτος βουλης/ακυρο/λευκο πανε στον Κυριο Κυριακο(ευτυχως δηλαδη)![]()
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.228
- Πόντοι
- 6.955
Μιλάς για τα τραίνα της Siemens που δεν μπορούσες ούτε παράθυρο να ανοίξεις;Ήταν κανένας που δεν υπερηφανευόταν για το πόσο αλλάξανε τα τρένα σε σχέση με το 1990-2000 που ταξίδευες Αθήνα Σαλονικη σαν σε πακτωμένη σαρδέλα,όρθιος με ανοιχτό παράθυρο για να αποφύγεις την μπόχα των δίπλα;
Μιας και είπα για Siemens, μήπως ανοίξει και αυτός ο φάκελος, ή ζητάω πολλά;
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.873
- Πόντοι
- 6.256
Κοιτα η αποχη δεν ειναι λυση(στο λεω εγω που απεχω).Τωρα αν ζορισει πολυ το πραγμα και υπαρχει κινδυνος να μην εξυπηρετηθουν καποια συμφεροντα μπορει ανετα να εχουμε κοινωνικες αναταραξεις(καμια δολοφονια σε διαδηλωση) και να σπευσουν δημοκρατικες δυναμεις να σωσουν το κρατος απο την ακυβερνησια/χαος κλποπωσ το θετεισ ναι,γιατι οτι και να ψηφυσουμε οποιον θελουν θα βγαλουν,αλλα επειδη η δικη μου γνωμη και το εχω πει πολλεσ φορεσ ειναι οτι ειναι ολλοι για το σκουπηδοτενεκε μηδενωσ εξερουμενου,αποχη.μονο η αποχη δεν παει υπερ κανενοσ.
Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.743
- Πόντοι
- 1.056
γιατι αγωνιζοντε για τι σωτηρια τησ χωρασ καλο το αλλο με τον τοτο το ξερεισ.Δυσκολο,εκτος βεβαια αν γινει συγκυβερνηση και μπει και κανενα τριτο κομμα μεσα.Ξερετε περασμενα ξεχασμενα.Αγωνιζομαστε για την σωτηρια της χωρας κλπ![]()
Peristeri_city
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2025
- Like
- 238
- Πόντοι
- 21
Εε όχι ρε φίλε είπαμε.Μη λες κουταμαρεςΤυπάρα .... είσαι σίγουρος ότι ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ 57 ... χωριανοί .... φίλοι ....
δεν τον ψήφισαν αμέσως μετά το ατύχημα ;;;
Εγώ καθόλου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έτσι είναι σα να ψηφίζεις Κούλη.το καλυτερο ειναι κανεναν.οπωσ κανω εγω.μην πασ καν αποχη.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.381
- Πόντοι
- 6.056
Το διαβατήριο και τη βαλίτσα, καλύτερα να τα έχεις έτοιμα σε κάθε περίπτωση.αν ,καταφερουν σοβαρα να ερθει στην εξουσια κωμμα με προεδρο γιδοβοσκο κανονικο ,γιατι το παιδι ειναι γιδοβοσκος κανονικος περα πασης συζητησης χαιρετισματα ,ο ανθρωπος δεν κανει ,χιλιες φορες καλυτερος ας πουμε ο μπαροκ....το διαβατηριο ειναι ετοιμο στη βαλιτσα πανω,δεν νομιζω να χρειαστει βεβαια ...ο κοσμος δεν ειναι μαλακας ...μουσαμπενιο γκαλοπ πιο πολυ για να συσπειρωσει τους οπαδους του ανισσοροπου!
Προσωπικά έτσι κάνω.
Ξεπουλάω και ακίνητα, τώρα που οι τιμές είναι πάλι σχετικά καλές.
Μετά θα βλέπω τα χάλια τους, από το ίντερνετ και την τηλεόραση .
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ.
Το στρατό που έστειλε ο Βενιζέλος στην Ουκρανία το 1919
να πολεμήσει τους Μπολσεβίκους, το τιμώρησε γερά ο Λένιν.
Και κλαίμε από το 1922 και θα κλαίμε μέχρι το 3122.
Και τώρα το ίδιο θα μας ξεπληρώσουν και θα πέσει κλάμα για άλλες 4000 χρόνια.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ , να τον βγάλουν φταίχτη .
ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΔΕΡΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 30K