Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (16 μέλη και 31 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.433
Πόντοι
3.656
Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος,λογω της διαφαρος αλφαβητου μπορει να εννοεις αλλα για το ελληνικο:coffee::coffee::confused::confused::confused:
Αυτοί έχουν τελειώσει ιδιωτικά με άλλα τρία περίεργα γράμματα ξέρουν Εγγλέλιζα (και από περίεργα γράμματα) :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.319
Πόντοι
5.506
Μπράβο φίλε είσαι φοβερός

Αντί να βγάλεις κάνα συμπέρασμα για την υπόθεση τρέχεις πίσω από τα ποστ μου για να ''μου την πεις''
Τι συμπέρασμα, έγινε ότι γίνεται πάντα, υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβες; Σήμερα είναι Σάββατο, λίγο συμπαράσταση, λίγο μολότοφ, λίγο μπάτσοι γουρούνια, Μητσοτάκη γαμιεσαι και Βουρλιώτης για χαλβά, ταραμά, χαρταετό και λαγάνα.

Πάμε παρακάτω.

Α, έχουμε και τον πορτοκαλί που κάλεσε το μπούφο στο οβάλ τάζοντας συνεργασία και εκμετάλλευση ορυκτού πλούτου, τον ξεβράκωσε ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και ο μπούφος έφαγε "δυο χαστούκια" και έφυγε τρέχοντας. Ο χρήσιμος ηλίθιος για τον επόμενο που θα σηκώσει το τηλέφωνο να καλέσει το οβάλ γραφείο.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Ρε γαμημενε 4 χρόνια βρίζω τον αρχηγό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και έχεις το θράσος να με πεις και νεοδημοκρατη;

Τόσο μπάσταρδος είσαι;
Και που το ήξερα εγώ; δε διάβαζα ποστ σου.Οταν όμως κράζεις τον Τσίπρα και όχι μόνο τον Κούλη άλλα αποδεικνύεις.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.154
Πόντοι
6.955
Και που το ήξερα εγώ; δε διάβαζα ποστ σου.Οταν όμως κράζεις τον Τσίπρα και όχι μόνο τον Κούλη άλλα αποδεικνύεις.
Αποδεικνύω;
Δλδ πρέπει να είμαι κάπου βαμμένος ντε και καλά;
Αυτό σου μάθανε;
Εγκληματίας ο ένας, εγκληματίας και ο άλλος.
Άιντε κάνε μας τη χάρη πρωι πρωί

Edit: τον Νόθο τον έχω πει 1000αδες φορές αρχηγό ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

Την επόμενη μαλάκια που θα πεις, χαρακτηρισμό με ταμπέλα του στυλ πασοκος, νεοδημοκρατης, συριζαιος, χρυσαυγιτης, θα βρεθούμε να τα πούμε όμορφα και ωραία από κοντά. Κατανοητός;

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Τι έκανε ο τσιπρας μικρέ σταλινακο; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Ο Τσίπρας παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και διαλύθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ.Εχει πολύ μεγαλύτερη αξιοπρέπεια.Το άλλο το παρτάλι ο Κούλης όμως,δε παραιτείται γαμω τη μαλακια του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο τσιπρας είναι καλός μικρέ σταλιν;
Αν ο Τσίπρας είναι μια φορα μαλακά ο Κούλης είναι 100.Αυτο είναι συγουρο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.433
Πόντοι
3.656
Τι συμπέρασμα, έγινε ότι γίνεται πάντα, υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβες; Σήμερα είναι Σάββατο, λίγο συμπαράσταση, λίγο μολότοφ, λίγο μπάτσοι γουρούνια, Μητσοτάκη γαμιεσαι και Βουρλιώτης για χαλβά, ταραμά, χαρταετό και λαγάνα.

Πάμε παρακάτω.

Α, έχουμε και τον πορτοκαλί που κάλεσε το μπούφο στο οβάλ τάζοντας συνεργασία και εκμετάλλευση ορυκτού πλούτου, τον ξεβράκωσε ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και ο μπούφος έφαγε "δυο χαστούκια" και έφυγε τρέχοντας. Ο χρήσιμος ηλίθιος για τον επόμενο που θα σηκώσει το τηλέφωνο να καλέσει το οβάλ γραφείο.
Το συμπέρασμα είναι ότι αν ο κόσμος αυτός αποφασίσει ότι δεν θέλει να ψηφίσει ξανά τους κατηγορούμενους εγκληματίες μπορεί να δούμε μια αλλαγή. Το συμπέρασμα είναι ότι τα νούμερα υπάρχουν...δεν είναι 5-10 ψεμασμένοι που φωνάζουν όπως θα ήθελες.

Εσύ πήγαινε παρακάτω.....οι υπόλοιποι άνθρωποι μπορεί να μην μπορούν να πάνε παρακάτω μπροστά στην αηδία αυτή.

Τα διεθνή δεν έχουν σχέση με τα τέμπη.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.827
Πόντοι
3.556
Ο τσιπρας είναι καλός μικρέ σταλιν;
ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΜΠΑΡΟΚΑΡΕ. μη μασάς. όλοι τους και μόνος σου. δεν τους βλέπεις καν.

είσαι ένας αλλά ΛΕΩΝ :wanker::wanker::wanker:

Barking Nicki Minaj GIF by DNCE

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Αποδεικνύω;
Δλδ πρέπει να είμαι κάπου βαμμένος ντε και καλά;
Αυτό σου μάθανε;
Εγκληματίας ο ένας, εγκληματίας και ο άλλος.
Άιντε κάνε μας τη χάρη πρωι πρωί
Μόνο που στο μάτι ήταν φυσικός θάνατος δε συγκρίνεται με το έγκλημα στα Τέμπη άρα μη τους βάζεις στο ίδιο καλούπι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.319
Πόντοι
5.506
Ο Τσίπρας παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και διαλύθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ.Εχει πολύ μεγαλύτερη αξιοπρέπεια.Το άλλο το παρτάλι ο Κούλης όμως,δε παραιτείται γαμω τη μαλακια του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν ο Τσίπρας είναι μια φορα μαλακά ο Κούλης είναι 100.Αυτο είναι συγουρο.
Από την καρέκλα δεν κουνήθηκε ούτε να πάει για κατούρημα. Όταν τον παραίτησαν άλλη ιστορία.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.319
Πόντοι
5.506
Το συμπέρασμα είναι ότι αν ο κόσμος αυτός αποφασίσει ότι δεν θέλει να ψηφίσει ξανά τους κατηγορούμενους εγκληματίες μπορεί να δούμε μια αλλαγή. Το συμπέρασμα είναι ότι τα νούμερα υπάρχουν...δεν είναι 5-10 ψεμασμένοι που φωνάζουν όπως θα ήθελες.

Εσύ πήγαινε παρακάτω.....οι υπόλοιποι άνθρωποι μπορεί να μην μπορούν να πάνε παρακάτω μπροστά στην αηδία αυτή.

Τα διεθνή δεν έχουν σχέση με τα τέμπη.
Καλά, θύμισε μου να σου την πω γι αυτό το ποστ στις επόμενες εκλογές. Και για τους "υπόλοιπους ανθρώπους".
Δηλαδή εσύ είδες πως "τα νούμερα υπάρχουν", αυτό κατάλαβες από εχθές. Για να δούμε........τι θα αποφασίσει ο πάνσοφος.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.433
Πόντοι
3.656
Καλά, θύμισε μου να σου την πω γι αυτό το ποστ στις επόμενες εκλογές. Και για τους "υπόλοιπους ανθρώπους".
Δηλαδή εσύ είδες πως "τα νούμερα υπάρχουν", αυτό κατάλαβες από εχθές. Για να δούμε........τι θα αποφασίσει ο πάνσοφος.
Πόσος κόσμος μαζεύτηκε χθες ξέρεις?

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.011
Πόντοι
15.931
  • Like