ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 926
- Πόντοι
- 81
Α είναι απο 2019, τα λεγανε και τα κάνουνε, ναι οκ. Δημοκραταρέοι γαρ.
Α είναι απο 2019, τα λεγανε και τα κάνουνε, ναι οκ. Δημοκραταρέοι γαρ.
τι πιστευεις ρε φιλε μια δημοσιευσηΑ είναι απο 2019, τα λεγανε και τα κάνουνε, ναι οκ. Δημοκραταρέοι γαρ.
Oχι θα αφησουμε τους αναρχοαριστεροκεντρωοπροδοτοκομμουνιστοαπλυτους να καψουν την χωρα,τι ειμαστε εμεις αχρηστοι δηλαδη?![]()
Από τότε μεγαλο κοπέλα προς γριετζω φαινόταν -το χέρι το είχε βάλει μπροστά για να μη φανεί ο άσχημος γερασμένος λαιμός της.Καβλιαρικο βλέμμα.
Σωστός. Μόνο που την εξέγερση στη Ρουμανία την ενορχήστρωσαν οι άσπονδοι φίλοι μας Αμερικλάνοι. Ενώ εδώ στην χώρα μας έχει αγανακτήσει ο λαός με τον @υτιστικουλη νερωνακο με τα καμώματα του και την περίεργη παρέα του.Η κατασταση θυμισε Ρουμανική εξέγερση 1989 αλλα στο πιο αναιμακτο, εδω η γλυκουλα αστυνομια δεν ανοίγει πυρ, έχει σικέ καραγκιόζηδες που κάνουν τον κοσμο και πετανε πραματα στους κανονικους μπατσους των ματ. Τι πλακα έχουν τα ζωάδια ολα τους.
Έχω κάνει μποτοξ. Παμε στο επόμενο παρατράγουδοΤύπε θα σπάσει η επιδερμίδα σου, μην τσιτώνεσαι
Το ίδιο παρατράγουδο πάλι.Άχουτο μωρέ, είναι αναρχικούλι...
τυπε σε βλεπω τωρα που σπατσαρισε ο κουγιας να μπαινεις δυναμικα στη μαχιμη δικηγορια ,ξεκινας απο χαμηλα αλλα εχεις σθενος και αναλαμβανεις δυσκολες και ανιατες περιπτωσεις οπως ο τοξοβρονταλος...στα ρχιδια σου βεβαια ,μολις πυκνωσει η καραμουζα που θα φας ,σβηνεις τον λογαριασμο και φτιαχνεις νεο!Τύπε θα σπάσει η επιδερμίδα σου, μην τσιτώνεσαι
δε φταιει αυτος,ο δημοσιογραφος φταιει που το ακουσε και δεν τον στολισε δυο τρια γαμωσταυριδια και ενα μπουνιδι να τον επαναφερει σε εργοστασιακες ρυθμισεις!Διάλογος παρουσιαστη του κωλου στο αλερτ με λοβερδο, το γερο
-καλα τι ήταν αυτό με το μπαζωμα
-επρεπε να επαναλειτουργήσουν τα τρένα
-μα εδω ειχαμε 57 νεκρους
-και τι να κάνουμε να κόψουμε την ελλαδα στα δυο?
Μιλαμε οι τυποι ειναι απιστευτα αθλιοι και επικινδυνοι
Βάλε και υαλουρονικό, θα σου πηγαίνει...Έχω κάνει μποτοξ. Παμε στο επόμενο παρατράγουδο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το ίδιο παρατράγουδο πάλι.
Next
Α, γεια σου!Μπορεί να εχεις και δίκιο. Σήμερα πάντως ήταν πολύ άοσμη. 0'παλμος. Και στο γήπεδο εγώ έβγαινα 2 γραμμές μπροστά και υποτιθέμενοι μαχημοι με έχουν πουλήσει αρκετές φορές. Κάπως έτσι ξεκίνησαψνα κόβω...
Oρθη σκεψη,να λειτουργησουν αμεσα και χωρις τηλεδιοικηση για να μπορει να κινειται ο κοσμος ασφαλης.Αμαν πια,μην παρει μπρος η κρατικη μηχανη αμεσως να γκρινιαξετεΔιάλογος παρουσιαστη του κωλου στο αλερτ με λοβερδο, το γερο
-καλα τι ήταν αυτό με το μπαζωμα
-επρεπε να επαναλειτουργήσουν τα τρένα
-μα εδω ειχαμε 57 νεκρους
-και τι να κάνουμε να κόψουμε την ελλαδα στα δυο?
Μιλαμε οι τυποι ειναι απιστευτα αθλιοι και επικινδυνοι
Είσαι διορατικός, είσαι γνώστης, εισαι κλόζερτυπε σε βλεπω τωρα που σπατσαρισε ο κουγιας να μπαινεις δυναμικα στη μαχιμη δικηγορια ,ξεκινας απο χαμηλα αλλα εχεις σθενος και αναλαμβανεις δυσκολες και ανιατες περιπτωσεις οπως ο τοξοβρονταλος...στα ρχιδια σου βεβαια ,μολις πυκνωσει η καραμουζα που θα φας ,σβηνεις τον λογαριασμο και φτιαχνεις νεο!
δε φανταζεσαι καν ποσο κλοζερ ειμαι,δεν βγηκε τυχαια το νικ να ξερεις!Είσαι διορατικός, είσαι γνώστης, εισαι κλόζερ
Αμε μου στο διάολο σκουπίδι.Ρε μαλακες, ΕΧΕΤΕ ΧΑΖΕΨΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ;