Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 186K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (25 μέλη και 61 επισκέπτες)

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
610
Πόντοι
86
Λες δηλαδή ότι η Αθήνα δεν έχει σοβαρά ΜΜΜ;;; Και ότι ο μέσος Αθηνεζος που κατα τα αλλά "πεινάει" χρειάζεται 2-3 αυτοκίνητα ανά οικογένεια;

Εάν είσαι όλη μέρα σπίτι σου και γράφεις στο μπου, φυσικά και θα υποστηρίξεις πως δεν υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά τις συγκοινωνίες.

• Like
Αντιδράσεις: koskam

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.905
Πόντοι
6.515
live στο 247 στο youtube, εκατονταδες ματ πανε να την πεσουν σε εναπομειναντες συνταγμα :confused:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.374
Πόντοι
2.356
Εγώ θα παραδεχτώ τον πρώτο που θα πει :

''Ναι συγκάλυψαν τις ευθύνες τους για τον θάνατο 60 παιδιών και στην συνέχεια έριξαν χωλή στις μανάδες τους αλλά δεν με νοιάζει γιατί φοβάμαι να μην χάσω τη δουλειά μου''

Όλοι το πάνε γύρω γύρω...αλλά κανένας δεν παραδέχεται την αλήθεια όταν στηρίζει τον ''ΑΓΙΟ''
Δεν συγκάλυψαν. ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Απλά έκαναν εντελώς λάθος χειρισμούς. Μη τους έχεις τόσο ικανούς στη Κυβέρνηση. Για να ενεργήσεις με δόλο πρέπει να έχεις ικανότητες. Αυτοί δεν έχουν απλά έκαναν τραγική διαχείριση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

live στο 247 στο youtube, εκατονταδες ματ πανε να την πεσουν σε εναπομειναντες συνταγμα :confused:
Οι επανομείναντες, μια ςκαι το παρακολουθώ πολύ ώρα είναι ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ. Έτσι για να ξέρεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.315
Πόντοι
5.506
Έλα όμως που εγώ είχα γνωστό μου αστυνομικό διοικητή που του είχανε φορτώσει στην υπηρεσία "μπαχαλακια" αστυνομικό, γιο απόστρατου αξιωματικού, που δεν έδινε λογαριασμό σε κανένα στο τμήμα, αλλά ο γνωστός μου διοικητής ήτανε υποχρεωμένος κάθε λίγο και λιγακι να πηγαίνει στα τμήματα που τον κάνανε προσαγωγή για να τον βγάζει έξω.
Εποχές Σημίτη.
Αν θες σε πμ να σου πω και το αστυνομικό τμήμα.
Ξέρεις πως εσένα δε θα σε αμφισβητούσα ποτέ, δεν χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες. Προφανώς υπάρχει και εκεί μεγάλη λέρα, ειδικά εκεί που έχουν περισσότερο από οπουδήποτε άλλου την αίσθηση της δύναμης της εξουσίας. Και 'γώ έχω άλλη περίπτωση παιδιού, που μάλιστα είναι εξαιρετικός άνθρωπος αλλά και αστυνομικός που τον έκαναν τούμπανο στα Πανεπιστήμια γιατί τον τσάκωσαν με την ταυτότητα ενώ ήταν ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ βαλτός να κυκλοφορεί εκεί μέσα (με ανάλογο στυλ και ένδυση) για συγκέντρωση πληροφοριών.

Δεν ξέρω κατα ποσό υπάρχουν "μπαχαλακηδες που βγαίνουν από τις κλούβες μέσα" αλλά το ότι είναι ΠΑΝΤΑ εκεί συντεταγμένα και με συγκεκριμένους σκοπούς, ανταρσυες, ναζιδια, βλαμμενοι, καμμενοι, χούλιγκαν ομάδων ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ είναι το μόνο σίγουρο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.374
Πόντοι
2.356

Και εδώ οι αναρχικοί χτυπάνε έναν μπατριώτη. Αυτά συμβαίνουν όταν σε μια πορεία πάνε από Χρυσαυγίτες μέχρι και αλήτες αναρχικοί.

• Like
Αντιδράσεις: 968

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.411
Πόντοι
3.656
Δεν συγκάλυψαν. ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Απλά έκαναν εντελώς λάθος χειρισμούς. Μη τους έχεις τόσο ικανούς στη Κυβέρνηση. Για να ενεργήσεις με δόλο πρέπει να έχεις ικανότητες. Αυτοί δεν έχουν απλά έκαναν τραγική διαχείριση.
Όπως είπα...θα παραδεχθώ τον πρώτο...αλλά δεν θα υπάρχει ποτέ κανένας.

Κατά τα άλλα....τα παραμύθια....είναι για τις δηλώσεις του κυβ. εκπρ.

σε μένα δεν έχουν ισχύ οπότε μην τα χαραμίζεις

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.905
Πόντοι
6.515

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.835
Πόντοι
9.931
Έλα όμως που εγώ είχα γνωστό μου αστυνομικό διοικητή που του είχανε φορτώσει στην υπηρεσία "μπαχαλακια" αστυνομικό, γιο απόστρατου αξιωματικού, που δεν έδινε λογαριασμό σε κανένα στο τμήμα, αλλά ο γνωστός μου διοικητής ήτανε υποχρεωμένος κάθε λίγο και λιγακι να πηγαίνει στα τμήματα που τον κάνανε προσαγωγή για να τον βγάζει έξω.
Εποχές Σημίτη.
Αν θες σε πμ να σου πω και το αστυνομικό τμήμα.
Τυπε οι λεγόμενοι «μπαχαλακιδες» υπάρχουν εδω και 40 χρονια σε ολες τις πορείες μεγάλες και μικρές. Πως γίνεται ολα αυτα τα χρονια οι αριστερά να μην εχει καταφέρει να αποδείξει οτι ολοι αυτοι ειναι κατευθυνόμενοι απο την αστυνομία... και μην ξεχνάμε μάλιστα οτι ειχαμε για 4 χρονια αριστερή κυβέρνηση. Τοσο καλα φυλαγμένο μυστικό ειναι;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.315
Πόντοι
5.506
πολυ πιθανον, δεν ασκουν καποια βια ομως απ οτι φαινεται
Καλά, αυτοί αξίζουν τραμπούκο και μόνο που υπάρχουν, δεν αρκεί ότι είναι εκεί και έκαναν ότι έκαναν νωρίτερα; Άλλο που τους βαφτίζουν "εναπομείναντες διαδηλωτές".

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.411
Πόντοι
3.656
στοχοποιουν οπαδους.....θα παει καλα αυτο
υπάρχει λόγος που άφησαν την διαδήλωση να παέι καλά και μετά σιγά σιγά την διαλύουν.

Δεν άντεχε η εικόνα τους προφανώς την ωμή βία με τις γιαγιάδες και τους παππούδες εκεί....τους εκφόβισαν...έφυγαν...

έμειναν οι σωστοί ''στόχοι''

και τώρα θα γίνει το γλέντι...και αύριο θα προσπαθήσουν να μείνει στον κόσμο η εικόνα από το "γλέντι''

Γκέμπελς στα καλύτερα του.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.315
Πόντοι
5.506

Και εδώ οι αναρχικοί χτυπάνε έναν μπατριώτη. Αυτά συμβαίνουν όταν σε μια πορεία πάνε από Χρυσαυγίτες μέχρι και αλήτες αναρχικοί.
Να δεις που και αυτοί είναι "μπαχαλακηδες της αστυνομίας".

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.947
Πόντοι
4.546
υπάρχει λόγος που άφησαν την διαδήλωση να παέι καλά και μετά σιγά σιγά την διαλύουν.

Δεν άντεχε η εικόνα τους προφανώς την ωμή βία με τις γιαγιάδες και τους παππούδες εκεί....τους εκφόβισαν...έφυγαν...

έμειναν οι σωστοί ''στόχοι''

και τώρα θα γίνει το γλέντι...και αύριο θα προσπαθήσουν να μείνει στον κόσμο η εικόνα από το "γλέντι''

Γκέμπελς στα καλύτερα του.
Μια κλασσική πορεία, λίγο διαδήλωση, λίγο βαβούρα με μπαχαλάκιδες, λίγα ματ, λίγες προσαγωγές. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.886
Πόντοι
2.606
Καλά, χαλάρωσε και 'σύ, ένα γκλομπ από την κωλοτρυπιδα μέχρι τον οισοφάγο για όλους αυτούς που στηριζουν μαφιοζους θα ήταν μια πολύ καλή αρχή. Αλλά ας αφήσουμε το στρατό και μάλιστα τη συγκεκριμένη υπηρεσία στην άκρη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.411
Πόντοι
3.656
Μια κλασσική πορεία, λίγο διαδήλωση, λίγο βαβούρα με μπαχαλάκιδες, λίγα ματ, λίγες προσαγωγές. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια....
ε αυτο ξέρουν αυτό εμπιστεύονται

μόνο που έχουν χάσει το παιχνίδι γιατί κανένας δεν τους εμπιστεύεται πλέον...ίσα ίσα σε λίγο και αλήθεια να πουν θα το θεωρήσουν όλοι απατεωνιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom