Έλα όμως που εγώ είχα γνωστό μου αστυνομικό διοικητή που του είχανε φορτώσει στην υπηρεσία "μπαχαλακια" αστυνομικό, γιο απόστρατου αξιωματικού, που δεν έδινε λογαριασμό σε κανένα στο τμήμα, αλλά ο γνωστός μου διοικητής ήτανε υποχρεωμένος κάθε λίγο και λιγακι να πηγαίνει στα τμήματα που τον κάνανε προσαγωγή για να τον βγάζει έξω.
Εποχές Σημίτη.
Αν θες σε πμ να σου πω και το αστυνομικό τμήμα.
Ξέρεις πως εσένα δε θα σε αμφισβητούσα ποτέ, δεν χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες. Προφανώς υπάρχει και εκεί μεγάλη λέρα, ειδικά εκεί που έχουν περισσότερο από οπουδήποτε άλλου την αίσθηση της δύναμης της εξουσίας. Και 'γώ έχω άλλη περίπτωση παιδιού, που μάλιστα είναι εξαιρετικός άνθρωπος αλλά και αστυνομικός που τον έκαναν τούμπανο στα Πανεπιστήμια γιατί τον τσάκωσαν με την ταυτότητα ενώ ήταν ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ βαλτός να κυκλοφορεί εκεί μέσα (με ανάλογο στυλ και ένδυση) για συγκέντρωση πληροφοριών.
Δεν ξέρω κατα ποσό υπάρχουν "μπαχαλακηδες που βγαίνουν από τις κλούβες μέσα" αλλά το ότι είναι ΠΑΝΤΑ εκεί συντεταγμένα και με συγκεκριμένους σκοπούς, ανταρσυες, ναζιδια, βλαμμενοι, καμμενοι, χούλιγκαν ομάδων ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ είναι το μόνο σίγουρο.