Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 188K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (19 μέλη και 45 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.835
Πόντοι
9.931
Ξαναρωταω πως γίνεται εδω και 40 χρονια να μην εχουν καταφέρει αριστεροί και κομμουνιστές να πιάσουν εστω και ΕΝΑΝ μπατσο-μπαχαλακια και να αποδείξουν ετσι τον παρακρατικό μηχανισμό που δρα μεσα στις πορειες και στις συγκεντρώσεις... εκτος αν βολεύει και αυτούς να υπάρχει παρακράτος!!

• Like
Αντιδράσεις: ktm950

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.413
Πόντοι
3.656
Στην επόμενη μεγάλη συγκέντρωση, κερνάω καφεδάκι με τυρόπιτα, Προύσου και Μηλέων γωνιά.

Παίζει καλή τσόντα.
τυρόπιτα δεν τον δελεάζει προς μελιτζανοσαλάτα πιο πολύ πηγαίνει και βασικά μελιτζάνες πριν γίνουν σαλάτα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.422
Πόντοι
25.467
Ξαναρωταω πως γίνεται εδω και 40 χρονια να μην εχουν καταφέρει αριστεροί και κομμουνιστές να πιάσουν εστω και ΕΝΑΝ μπατσο-μπαχαλακια και να αποδείξουν ετσι τον παρακρατικό μηχανισμό που δρα μεσα στις πορειες και στις συγκεντρώσεις... εκτος αν βολεύει και αυτούς να υπάρχει παρακράτος!!

Όπως γίνεται εδώ και σαράντα χρόνια να έχει ¨μυστικούς¨ η αστυνομία στις τάξεις των "γνωστών αγνώστων" και να μην έχει συλληφθεί κανείς.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.883
Πόντοι
5.506
τυρόπιτα δεν τον δελεάζει προς μελιτζανοσαλάτα πιο πολύ πηγαίνει και βασικά μελιτζάνες πριν γίνουν σαλάτα
μην το γαμας τωρα....ΜΟΝΟ τυροπιτα....απο τοτε που ειδα τι κανει ο μπαροκ με της μελιτζανες αηδιαζω

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
236
Πόντοι
21
Κρατάει γερά ο θηριώδης βράχος της διαδήλωσης όσο κι αν οι πουτάνων γιοι κουκουλοφόροι με τα καρκινώματα των ματ παίζουν τα πουλάκια τους σε στημένους καυγάδες. Όλα αυτά λίγο πριν πάνε να πάρουν τις μανάδες τους από τα μπουρδέλα.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.991
Πόντοι
15.931
Εσύ είσαι τόσο πανχαζος που ούτε περνάει κάτι από το κρανίο σου (σκέψη και μυαλό είναι για τους κανονικούς ανθρώπους) ΠΩΣ κατάφεραν να ανέβουν στην ταράτσα ενός κτιρίου "αστακού".......
Εσύ όμως προτιμάς τα λουκάνικα και τίς μελιτζάνες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.413
Πόντοι
3.656
μην το γαμας τωρα....ΜΟΝΟ τυροπιτα....απο τοτε που ειδα τι κανει ο μπαροκ με της μελιτζανες αηδιαζω
και ποιος σου είπε ότι καμιά φορά δεν ξενοκοιτάει και τυρόπιτες κουρού :coffee:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.357
Πόντοι
3.446
η παρεξηγηση λυθηκε με τον τυπο
η γνωμη σου μας ειναι αχρηστη
Σε σένα ίσως, σε άλλους ίσως όχι.
αν και όπως και να λύθηκε, το ποστ παραμένει απαράδεκτο.
Whatever, αδιαφορώ και πάω παδακάτω

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.357
Πόντοι
3.446
Τυπε οι λεγόμενοι «μπαχαλακιδες» υπάρχουν εδω και 40 χρονια σε ολες τις πορείες μεγάλες και μικρές. Πως γίνεται ολα αυτα τα χρονια οι αριστερά να μην εχει καταφέρει να αποδείξει οτι ολοι αυτοι ειναι κατευθυνόμενοι απο την αστυνομία... και μην ξεχνάμε μάλιστα οτι ειχαμε για 4 χρονια αριστερή κυβέρνηση. Τοσο καλα φυλαγμένο μυστικό ειναι;;
Είναι σαν το άγιο φως τύπε...
Δεν πρόλαβε δυστυχώς να το ξεσκεπάσει ο πολάκης, ασχολούταν με τα φάρμακα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.887
Πόντοι
2.606
Αυτός ο κλοκλο ρε πουστιμ ήταν ανέκαθεν ΚΑΙ εθνοπροδότης εκτός από χαζός κομμουνιστής;
εθνοπροδοτης.....ωραια λεξη πομπωδεις,σαν τη λες να ακουγεται σημαντικη,βαρυγδουπη....ομως οι λεξεις εχουν νοημα οταν τις ξεστομιζουν στοματα ανθρωπων ,οχι οταν τις εκφερουν σεσημασμενες κωλοτρυπιδες...ναι γαμω την πουτανα σου πουστη ,για σενα ειμαι εθνοπροδοτης και τιμη μου πουστη να σου τριβω στη μουρη τη σημαια που εχετε για κουρελοπανο....γιατι γαμημενε αν τη σημαια την κρατανε κωλοτρυπιδες σαν εσενα και την συμμορια τοτε δεν αξιζει κανενα εθνος...εθνος μπινε ειναι οι ανθρωποι του, δεν ειναι κατι αφηρημενο ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΜΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ....ΜΕ ΤΕΤΟΙΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΟΙΚΕΩΣΗΝΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ....ΓΙΑ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ,ΜΟΝΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ!

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
617
Πόντοι
86

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.809
Πόντοι
3.556
@barock μπαρόκαρα κάνε σκασια να πεις το γνωστό ότι ο τεας αστειεύονταν όταν σου έλεγε ότι σου βάζει μελιτζάνες στο πάτο σου . :wanker::wanker::wanker: :bigdick::bigdick::bigdick: είμαι εδώ για να διαμορφώσω την αντζεντα. ρίχνω λίγα σκουπίδια και εξαφανίζομαι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.413
Πόντοι
3.656
@barock μπαρόκαρα κάνε σκασια να πεις το γνωστό ότι ο τεας αστειεύονταν όταν σου έλεγε ότι σου βάζει μελιτζάνες στο πάτο σου . :wanker::wanker::wanker: :bigdick::bigdick::bigdick: είμαι εδώ για να διαμορφώσω την αντζεντα. ρίχνω λίγα σκουπίδια και εξαφανίζομαι
έχω ακούσει τις φήμες αλλά δεν ήθελα να πιστέψω :undecided:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.315
Πόντοι
5.506
τιμη μου πουστη να σου τριβω στη μουρη τη σημαια που εχετε για κουρελοπανο....
Έτσι μπράβο μικρέ σταλινακο, τώρα μιλάς με ειλικρίνεια.
ΜΟΝΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ!
Όπως σου είπα και νωρίτερα, το μανικιούρ να προσεχεις.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.723
Πόντοι
2.356
Έλα όμως που εγώ είχα γνωστό μου αστυνομικό διοικητή που του είχανε φορτώσει στην υπηρεσία "μπαχαλακια" αστυνομικό, γιο απόστρατου αξιωματικού, που δεν έδινε λογαριασμό σε κανένα στο τμήμα, αλλά ο γνωστός μου διοικητής ήτανε υποχρεωμένος κάθε λίγο και λιγακι να πηγαίνει στα τμήματα που τον κάνανε προσαγωγή για να τον βγάζει έξω.
Εποχές Σημίτη.
Αν θες σε πμ να σου πω και το αστυνομικό τμήμα.
Είναι γνωστό πως η ασφάλεια δεν έχει κρυφούς φυτεμένους σε πέταλα και σε αριστερές οργανώσεις. Απλά παρακολουθεί έκπληκτη τους ίδιους και τους ίδιους να τα σπάνε κάθε φορά. Τους "χιλιάδες" μπαχαλακηδες.
Τι να πρωτοκανει και αυτή η κρατική ασφάλεια;

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
11.071
Πόντοι
3.446
Ο Κωστάκης δεν ήξερε τι του γινόταν, ο Κυριάκος είναι ανίκανος για συγκάληψη.
Κανέναν ικανό έχει η κυβέρνηση των "Αρίστων" ;
1000002682.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom