Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 108 άτομα (39 μέλη και 69 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.884
Πόντοι
2.606
Ο ενθουσιασμός των αξιωματικών εξαντλήθηκε όταν η πολιτική ηγεσία τους είπε να κάνουν πίσω και να πούνε ότι τη σημαία που έμαθαν να υπερασπίζονται, την πήρε ο αέρας.

Συγκρίνεις την κατάσταση του 74 με κάποιον ανεγκέφαλο ο οποίος λέρωσε τη σκοπιά ; Μόνο με τέτοιους εχθρούς μπορεί πλέον να τα βάλει το στράτευμα ;

Να τον συλλάβει για βανδαλισμό ναι, αλλά να πυροβολήσει στον αέρα με τόσο κόσμο δίπλα του ;
Τύπε το παιδί ψήφιζε πανικα και παπαγεωργο από τότε που γεννήθηκε.... έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια....τώρα στα γεράματα μας προσφέρει γέλιο μην τον παρεξηγείς

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.351
Πόντοι
3.446
Την εναλλακτική την έχετε στο νου σας ή μπα; Φυσικά και είναι ανίκανη η κυβέρνηση του Κούλη. Πάμε παρακάτω. ΈΧετε κανέναν άλλον; Ή γενικώς και αορίστως γαβ ωαβ. Σου γράφω γιατί φαίνεσαι με παιδεία και μόρφωση όπως γράφεις. Ποιές είναι οι λύσεις; Ο Κασιδιάρης μήπως ή η Ζωή; Στα σοβαρά ρωτάω. ΌΛοι αυτοί σήμερα είναι οι χορηγοί του Κούλη.
Έτσι.
Η δεύτερη τετραετία του κυριάκου είναι τραγική. Σε όλα τα επίπεδα.
Αλλά όποια από τις σημερινές εναλλακτικές είναι τρις-χειρότερη...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.881
Πόντοι
6.515
Μπραδερινι εχεις 5 χιλιαδες μπατσους και ταυτοχρονα 10 λεπτα σε ζωντανη μεταδοση 10 ατομα να σπανε με βαριοπουλα τα μαρμαρινα σκαλια στο ξενοδοχειο
για να παρουνε πολεμοφόδια , οι μπατσοι ειναι στα 20 μετρα .. και πες μου εσυ για Βουλη
πως αλλιως θα ασχολουνται 3 μερες τα καναλια με το ποιοι ειναι αυτοι, γιατι δεν τους πιανουν κλπ, και θα αφησουν τα τεμπη στην ακρη? :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.315
Πόντοι
5.506
Μα ρε πουστη, εντάξει είναι καθυστερημένος,χουντικός,ανώμαλος ,όλα καλά, αλλά ο Μάλακας να παρακαλάει για μπιστολιες την ώρα που όλη η χώρα αναστεναζει για αυτά τα εγκλήματα που έχει κάνει η συμμορία που κυβερνά και αυτός να μην έχει πάρει γραμμή Χριστό?
Καλά, χαλάρωσε και 'σύ, ένα γκλομπ από την κωλοτρυπιδα μέχρι τον οισοφάγο για όλους αυτούς που έσπασαν και έβαψαν ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ θα ήταν μια πολύ καλή αρχή. Αλλά ας αφήσουμε το στρατό και μάλιστα τη συγκεκριμένη υπηρεσία στην άκρη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.410
Πόντοι
3.656
Βλέπω επεισόδια στην Αθήνα,δεν πήγε ο σαούλ να τους δείρει τελικά που έλεγε προχτές....κατάλαβα ,θα πλάκωσε τον Δαλάι στα κωλοδάχτυλα μέσα στο βανάκι και το γράψε στα αρχιδια του για την περιφρούρηση...θα μπει κάποια στιγμή ο Δαλάι με χαμόγελο και τσιγάρο και όλοι θα ξέρουμε....
πήγα

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.351
Πόντοι
3.446
Την εναλλακτική την έχετε στο νου σας ή μπα; Φυσικά και είναι ανίκανη η κυβέρνηση του Κούλη. Πάμε παρακάτω. ΈΧετε κανέναν άλλον; Ή γενικώς και αορίστως γαβ ωαβ. Σου γράφω γιατί φαίνεσαι με παιδεία και μόρφωση όπως γράφεις. Ποιές είναι οι λύσεις; Ο Κασιδιάρης μήπως ή η Ζωή; Στα σοβαρά ρωτάω. ΌΛοι αυτοί σήμερα είναι οι χορηγοί του Κούλη.
Για να μην αναφέρω τον κίνδυνο της ακροδεξιάς που επιστρέφει με άλλες, ηπιότερες και υπουλότερες, μορφές...
Και έχει μπολιαστεί και με αριστεροάπλυτους

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.369
Πόντοι
2.356
Έτσι.
Η δεύτερη τετραετία του κυριάκου είναι τραγική. Σε όλα τα επίπεδα.
Αλλά όποια από τις σημερινές εναλλακτικές είναι τρις-χειρότερη...
Μακάρι να υπήρχε αντιπολίτευση να πήγαινε στο διάλο αυτος ο κούλης. Δεν έχουμε. ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΓΙΟΣ μπροστά στους άλλους. Τι να πει κανείς; Ανδρουλάκης; Φάμελλος; Κουτσούμπας ή μήπως Κωνστατοπούλου με τον Κασιδιάρη αγκαλιά; Ή μήπβς η Νίκη και Βελόπουλος; ΚΑΝΕΝΑΣ. για αυτό έχει θρασσος και αλαζονεία ο Κούλης.
Και με τέτοιες χαζοπορείες δεν τον ρίχνεις. Χρειαζόμαστε σοβαρη αντιπολίτευση με εθνικές θέσεις και όχι ψεκασμένα σκουπίδια και ακραίους απάτριδες σαν αυτούς με τους οποίους κάποιοι πήγανε αγκαλιά σήμερα στη πορεία

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.315
Πόντοι
5.506
Πουσταραδες γαμω την κυβέρνηση σας γαμω ,δεν μπορεί κανείς σας να κρυφτεί πουθενά πλέον...δεν έχετε καμία δουλειά στη χώρα....
Πρόσεξε το μανικιούρ φίλε μου κομμουνιστή.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.369
Πόντοι
2.356
Για να μην αναφέρω τον κίνδυνο της ακροδεξιάς που επιστρέφει με άλλες, ηπιότερες και υπουλότερες, μορφές...
Και έχει μπολιαστεί και με αριστεροάπλυτους
ΑΚΡΙΒΩΣ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.410
Πόντοι
3.656
Μακάρι να υπήρχε αντιπολίτευση να πήγαινε στο διάλο αυτος ο κούλης. Δεν έχουμε. ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΓΙΟΣ μπροστά στους άλλους. Τι να πει κανείς; Ανδρουλάκης; Φάμελλος; Κουτσούμπας ή μήπως Κωνστατοπούλου με τον Κασιδιάρη αγκαλιά; Ή μήπβς η Νίκη και Βελόπουλος; ΚΑΝΕΝΑΣ. για αυτό έχει θρασσος και αλαζονεία ο Κούλης.
Και με τέτοιες χαζοπορείες δεν τον ρίχνεις. Χρειαζόμαστε σοβαρη αντιπολίτευση με εθνικές θέσεις και όχι ψεκασμένα σκουπίδια και ακραίους απάτριδες σαν αυτούς με τους οποίους κάποιοι πήγανε αγκαλιά σήμερα στη πορεία
Εγώ θα παραδεχτώ τον πρώτο που θα πει :

''Ναι συγκάλυψαν τις ευθύνες τους για τον θάνατο 60 παιδιών και στην συνέχεια έριξαν χωλή στις μανάδες τους αλλά δεν με νοιάζει γιατί φοβάμαι να μην χάσω τη δουλειά μου''

Όλοι το πάνε γύρω γύρω...αλλά κανένας δεν παραδέχεται την αλήθεια όταν στηρίζει τον ''ΑΓΙΟ''

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.871
Πόντοι
5.506
λυσανε να διαλυσουν την διαδηλωση στο συνταγμα τα γουρουνια...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.241
Πόντοι
19.795
Σκέψου κάτι καλύτερο κωλογερακο, μια χαρά μαζεύεται κόσμος στις διαδηλώσεις που παραδοσιακά γίνονται επεισόδια. Αν ήθελαν να φιμώσουν την εκδήλωση όπως λένε εδώ οι φωστήρες μια χαρά έστηναν ένα πανηγυρακι νωρίς και τους έδιωχναν κακήν κακώς. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, μαζεύτηκε ο κόσμος, έγινε η συγκέντρωση, οι ομιλίες και ότι έπρεπε και μετά ανέλαβαν τα ανταρσακια και τα ναζιδια που ζουν μόνο για τέτοια να "ξεσπάσουν την οργή τους". Αυτά με τους κουκουλοφόρους της αστυνομίας είναι για γέλια. Χρόνια τώρα.
Έλα όμως που εγώ είχα γνωστό μου αστυνομικό διοικητή που του είχανε φορτώσει στην υπηρεσία "μπαχαλακια" αστυνομικό, γιο απόστρατου αξιωματικού, που δεν έδινε λογαριασμό σε κανένα στο τμήμα, αλλά ο γνωστός μου διοικητής ήτανε υποχρεωμένος κάθε λίγο και λιγακι να πηγαίνει στα τμήματα που τον κάνανε προσαγωγή για να τον βγάζει έξω.
Εποχές Σημίτη.
Αν θες σε πμ να σου πω και το αστυνομικό τμήμα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.315
Πόντοι
5.506
Εν τω μεταξύ, οι ψεκασμένοι φίλοι μας εδώ μέσα δεν έχουν βγάλει άκρη μεταξύ τους ακόμα αν οι μπαχαλακηδες είναι μάγκες που τα σπάνε "να μάθει ο μητσοτακης" ΄η αν είναι όργανα της αστυνομίας και του Μητσοτάκη. Κάθε φορά τα ίδια.

Τα αλλά τα βούρλα του Οπεν (ακόμα του Ιβαν Ιγκνατιεβιτς είναι αυτό, του πατερούλη του κηραλοιφη) έχουν ρεπορτάζ με τις Αύρες να διαλύουν τους μπαχαλακηδες, κάνουν κοντινά σε κουκουλοφόρους με μάσκες και αντιασφυξιογονα και ουρλιάζουν για "ειρηνικούς διαδηλωτές που διώχνουν οι κακοί αστυνομικοί".

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
415
Πόντοι
21
Πάντως η επίσημη ιστοσελίδα του μπουρδέλου μιλάει για ΕΓΚΛΗΜΑ ,όχι δυστύχημα .Τους ξέφυγε?
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών και όλων ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.215
Πόντοι
12.756
Έλα όμως που εγώ είχα γνωστό μου αστυνομικό διοικητή που του είχανε φορτώσει στην υπηρεσία "μπαχαλακια" αστυνομικό, γιο απόστρατου αξιωματικού, που δεν έδινε λογαριασμό σε κανένα στο τμήμα, αλλά ο γνωστός μου διοικητής ήτανε υποχρεωμένος κάθε λίγο και λιγακι να πηγαίνει στα τμήματα που τον κάνανε προσαγωγή για να τον βγάζει έξω.
Εποχές Σημίτη.
Αν θες σε πμ να σου πω και το αστυνομικό τμήμα.

Εισαι ψεκ :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom