Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 114 άτομα (41 μέλη και 73 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.540
Πόντοι
266
ΤΟΤΕ ΣΚΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ , ΣΚΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΠΟΥΤΣΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ

ΣΚΥΨΕ ΚΑΙ ΓΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ

katr2.jpg
Εγώ να σκάσω ή εσύ που προεκλογικά ενώ δεν έχει πει τίποτα εσύ επιμένεις για το αντίθετο

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
482
Πόντοι
26
Θέλω να δω αναρχικα και ακροαριστερα σκατα να φτύνουν αίμα και δόντια μετά από βανδαλισμούς

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
769
Πόντοι
96
Η νέα γενιά είναι πιο ευαίσθητη. Μεγαλωμένη μέσα στην κρίση του 2009.
Ο 35 άρης του τώρα, ήταν αυτός που είδε πρώτος να κόβουν μισθό σε γονείς, να είναι άνεργοι, να βλέπει αναξιοκρατία, να βλέπει τους φίλους να μεταναστεύουν.
Από τα σπλάχνα του λαού, κάποιος θα βγει, εγώ είμαι σίγουρος.
Αρκεί να μην τα σκατώσει στην πορεία.
Χίλιες φορές να βγει και να πει "παιδιά, δέχομαι αφόρητη πίεση", να πει αλήθειες, να μας πει τι συμβαίνει, παρά να γίνει σάπιος και αυτός.
προσκυνω την χαρη σου λαε μου:rockon:

ενας Sub zero θα μας σωσει:rockon:

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
606
Πόντοι
86
Ο κόσμος διαδήλωσε ειρηνικά μέχρι που τα αναρχοκουμμούνια όπως πάντα αποφάσισαν να κάψουν τα πάντα.

Υπήρχε κόσμος εκτός από τα αναρχοκουμμούνια κ και όσους υποστηρίζουν Κωνσταντοπούλου στη σημερινή διαδήλωση ; Τι απρόσμενη εξέλιξη αυτή ; (Η παραδοχή από Νεοδημοκράτες εννοώ, όχι ότι υπήρχε κόσμος που δεν πήγε να διαδηλώσει κομματικά. Μην παρεξηγούμαστε).

Τελευταία τροποποίηση:

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.164
Πόντοι
456
Απλά μια επιβεβαίωση ακόμα του τριτοκοσμικού μας κράτους.

Οι γνωστοί-άγνωστοι καταφέρνουν κάθε φορά να μολύνουν ειρηνικές εκδηλώσεις των πολιτών.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.315
Πόντοι
5.506
Σοβαρά ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις ότι φάγανε τα λεφτά κ στο βωμό του χρήματος ισοπέδωσαν την ασφάλεια των τρένων
Τι συγκρίνεις τώρα ; Τι Γερμανία κ Ισπανία με τα τρένα της Ελλάδος ;
Καλέ μου φίλε κομμουνιστή, ένας λόγος παραπάνω που στις Γερμανίες και τις Ισπανιες που τα τρένα ήταν και είναι ακόμα πιο σύγχρονα αλλά να, τι να κάνουμε, που και εκεί γίνονται δυστυχήματα. Από ανθρώπινα λάθη.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
232
Πόντοι
21
Είμαι περήφανος γιατί γύρισα σπίτι δίνοντας τον προσωπικό μου αγώνα. Αν καθόμουν εκεί θα σκότωνα άνθρωπο. Δεν μου αρέσει να μου χαλάνε την πορεία συστημικοί πουτανών γιοι και γιδοβοσκοί ματ. Οπότε βρήκα αφορμή να σκάσω αράουτ στην πλάτη σε ένα μουνί που ξύλωνε πλακάκια. Ακόμα θα πονάει το μουνόσκυλο. Είμαι περήφανος.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
606
Πόντοι
86
Άλλο δημοκρατία κι άλλο ασυδοσία. Με πλαστικές σφαίρες έπρεπε να αντιμετωπιζονται οι αναρχικοί και με drone που να τους βομβαρδίζουν με δακρυγόνα

Ξάδερφος του "εξαφανιστή" alex71 τύπε ?

IMG_3100.jpeg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.315
Πόντοι
5.506
Κανείς δε λέει για τις παράνομες προσλήψεις. Τίποτα, μουγγα. Λες και ο καραβλαχος από τη Λάρισα μπηκε μόνος του στο σταθμό και άρχισε να λειτουργεί τα τρένα.
Ο οποίος καραβλαχος από το Σεπτέμβρη είναι στο σπίτι του ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.

• Like
Αντιδράσεις: hiseus

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.800
Πόντοι
26.141
Καλέ μου φίλε κομμουνιστή, ένας λόγος παραπάνω που στις Γερμανίες και τις Ισπανιες που τα τρένα ήταν και είναι ακόμα πιο σύγχρονα αλλά να, τι να κάνουμε, που και εκεί γίνονται δυστυχήματα. Από ανθρώπινα λάθη.
Ayto δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε τηλεδιοικηση κ να φάνε οι πολιτικοί τα λεφτά εις βάρος της ασφάλειας μας

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.796
Πόντοι
456
Πληροφορίες για επεισόδια μεταξύ απλού κόσμου και μπαχαλάκηδων στη Θεσσαλονίκη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom