Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 771
- Πόντοι
- 81
ντροπη στους σερραιουςΠάντως εδώ σε εμάς στην πρώτη Σερρών όλα ήταν φινα
Δεν είχε φασαρίες κ ούτε ένας δεν κατέβηκε στο συλλαλητήριο "δεν έχω οξυγόνο"![]()
ντροπη στους σερραιουςΠάντως εδώ σε εμάς στην πρώτη Σερρών όλα ήταν φινα
Δεν είχε φασαρίες κ ούτε ένας δεν κατέβηκε στο συλλαλητήριο "δεν έχω οξυγόνο"![]()
Συμφωνώ απόλυταΗ νέα γενιά είναι πιο ευαίσθητη. Μεγαλωμένη μέσα στην κρίση του 2009.
Ο 35 άρης του τώρα, ήταν αυτός που είδε πρώτος να κόβουν μισθό σε γονείς, να είναι άνεργοι, να βλέπει αναξιοκρατία, να βλέπει τους φίλους να μεταναστεύουν.
Από τα σπλάχνα του λαού, κάποιος θα βγει, εγώ είμαι σίγουρος.
Αρκεί να μην τα σκατώσει στην πορεία.
Χίλιες φορές να βγει και να πει "παιδιά, δέχομαι αφόρητη πίεση", να πει αλήθειες, να μας πει τι συμβαίνει, παρά να γίνει σάπιος και αυτός.
αναρχοκουμμουνια ηταν αυτοι που πηγαν στα γραφεια της hellenic train το πρωι.....δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το μπέρδεμα
οι αναρχικοί δεν έχουν πειράξει ποτέ ούτε έναν διαδηλωτή
οι ματατζήδες επ'αφορμή των αναρχικών διαλύουν πάντοτε τις διαδηλώσεις
ο κόσμος δεν υποφέρει από τις μολότοφ
ο κόσμος υποφέρει από τα χημικά
ο κίνδυνος δεν είναι οι αναρχικοί
ο κίνδυνος είναι τα ματ
αυτό το έργο βλέπουμε σε κάθε διαδήλωση
αντί να μας φταίνε τα πραγματικά αντικοινωνικά στοιχεία, δλδ τα ματ,
τα βάζουμε με τους αναρχικούς
και αντί να αποδεχτούμε το γεγονός ότι υπάρχουν(και θα υπάρχουν) ομάδες που ασκούν (και θα ασκούν) αντιβία στα κοπρόσκυλα που αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε,
ούτως ώστε να οργανωθούμε για να μη μας διαλύουν τις διαδηλώσεις με δακρυγόνα και χημικά,
μας φταίνε αυτοί που σηκώνουν κεφάλι στη βία του κράτους.
είμαστε μαλάκες;
είμαστε
είμαστε ραγιάδες;
είμαστε
αυτο που ειπες!! χαλανε τις πορειες, το σκεφτεται ενας που δεν εχει κατεβει ποτε αν θα κατεβει, και τα καναλια μετα αντι να δειξουν το λογο τις πορειας συνηθως το κανουν με μια απλη αναφορα και επικεντρωνονται στα επισοδεια και γινεται δουλιτσαΘα μας πεις τι ρόλο παίζουν οι συστημικοί κουκολοφόροι εκεί πέρα. Τι προσφέρουν; Τα ματ όπως πάντα τεμπέληδες άχρηστοι αλλά οι άλλοι τι προαφέρουν; Χαλάνε τις πορείες οι συστημικοί κουκλουλοφόροι. Το μουνί της μάνας τους.
Εφοσον ολοι αυτοι οι μπαχαλακηδες ειναι φυτευτοι της αστυνομιας του Κουλη του κρατους κτλ, γιατι δεν βγαινουν στην αρχη της πορειας να τα σπασουν ,να μη μπορεσει να μιλησει ουτε η Καρυστιανου να ακυρωθει η συγκεντρωση τελειως, και το ιδιο για καθε αλλη συγκεντρωση πορεια κτλ?
Ηρεμα ρωταω
οπως εφυγε ο προεδρος του 15μελους το 2017 με το ματι και 103 νεκρους...α και την μανδρα με τους 30...Ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει. Τελείωσε δεν τον θέλει ο κόσμος. Το ερώτημα πλέον ποιος πουτανας γιος ποιο εξάμβλωμα μπορεί να κυβερνήσει από τα σαπίδια; δεν βλέπω κανέναν ικανό.
κατεβα μαζι μου σε μια πορεια να σου δειξω στο πεδιο πως δημιουργουνται τα επεισοδια...θα χασεις πασαν ιδεα..Κανονικά ο κόσμος πρέπει να σαπίσει εντελώς στο ξύλο κουκουλοφόρους και ματ. Μην νομίζετε ότι είναι δύσκολο. Οι πρώτοι χαλάνε τις πορείες κι οι δεύτεροι είναι στο κόλπο και καλά στην καταστολή.
Nα που παει κοσμος ομως, και μαλιστα παρα πολυς! Οταν υπαρχει σοβαρος λογος και οχι για την καθε μαλακια του ΠΑ.Μ.ΕΘα πας στην επόμενη διαδήλωση αν ξέρεις ότι θα γίνουν επεισόδια;
Θα μας πεις τι ρόλο παίζουν οι συστημικοί κουκολοφόροι εκεί πέρα. Τι προσφέρουν; Τα ματ όπως πάντα τεμπέληδες άχρηστοι αλλά οι άλλοι τι προαφέρουν; Χαλάνε τις πορείες οι συστημικοί κουκλουλοφόροι. Το μουνί της μάνας τους.
Κωλομπαραδες ολοι τυπεΟ Μητσοτάκης πρέπει να φύγει. Τελείωσε δεν τον θέλει ο κόσμος. Το ερώτημα πλέον ποιος πουτανας γιος ποιο εξάμβλωμα μπορεί να κυβερνήσει από τα σαπίδια; δεν βλέπω κανέναν ικανό.
Ωχ ειδα στο πλήθος και τον αλαικσανδρο μας