Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 115 άτομα (51 μέλη και 64 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
771
Πόντοι
81
Πάντως εδώ σε εμάς στην πρώτη Σερρών όλα ήταν φινα
Δεν είχε φασαρίες κ ούτε ένας δεν κατέβηκε στο συλλαλητήριο "δεν έχω οξυγόνο"
P2-1.jpg
ντροπη στους σερραιους

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.790
Πόντοι
26.141
Η νέα γενιά είναι πιο ευαίσθητη. Μεγαλωμένη μέσα στην κρίση του 2009.
Ο 35 άρης του τώρα, ήταν αυτός που είδε πρώτος να κόβουν μισθό σε γονείς, να είναι άνεργοι, να βλέπει αναξιοκρατία, να βλέπει τους φίλους να μεταναστεύουν.
Από τα σπλάχνα του λαού, κάποιος θα βγει, εγώ είμαι σίγουρος.
Αρκεί να μην τα σκατώσει στην πορεία.
Χίλιες φορές να βγει και να πει "παιδιά, δέχομαι αφόρητη πίεση", να πει αλήθειες, να μας πει τι συμβαίνει, παρά να γίνει σάπιος και αυτός.
Συμφωνώ απόλυτα
Αν κ δεν ανήκω σε αυτή τη γενιά έχεις δικιο
Εγώ δυστυχώς είμαι 18-19 ακομη

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
771
Πόντοι
81
δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το μπέρδεμα

οι αναρχικοί δεν έχουν πειράξει ποτέ ούτε έναν διαδηλωτή
οι ματατζήδες επ'αφορμή των αναρχικών διαλύουν πάντοτε τις διαδηλώσεις

ο κόσμος δεν υποφέρει από τις μολότοφ
ο κόσμος υποφέρει από τα χημικά

ο κίνδυνος δεν είναι οι αναρχικοί
ο κίνδυνος είναι τα ματ

αυτό το έργο βλέπουμε σε κάθε διαδήλωση

αντί να μας φταίνε τα πραγματικά αντικοινωνικά στοιχεία, δλδ τα ματ,
τα βάζουμε με τους αναρχικούς

και αντί να αποδεχτούμε το γεγονός ότι υπάρχουν(και θα υπάρχουν) ομάδες που ασκούν (και θα ασκούν) αντιβία στα κοπρόσκυλα που αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε,
ούτως ώστε να οργανωθούμε για να μη μας διαλύουν τις διαδηλώσεις με δακρυγόνα και χημικά,

μας φταίνε αυτοί που σηκώνουν κεφάλι στη βία του κράτους.

είμαστε μαλάκες;
είμαστε

είμαστε ραγιάδες;
είμαστε
αναρχοκουμμουνια ηταν αυτοι που πηγαν στα γραφεια της hellenic train το πρωι.....

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
11.060
Πόντοι
3.446
Θα μας πεις τι ρόλο παίζουν οι συστημικοί κουκολοφόροι εκεί πέρα. Τι προσφέρουν; Τα ματ όπως πάντα τεμπέληδες άχρηστοι αλλά οι άλλοι τι προαφέρουν; Χαλάνε τις πορείες οι συστημικοί κουκλουλοφόροι. Το μουνί της μάνας τους.
αυτο που ειπες!! χαλανε τις πορειες, το σκεφτεται ενας που δεν εχει κατεβει ποτε αν θα κατεβει, και τα καναλια μετα αντι να δειξουν το λογο τις πορειας συνηθως το κανουν με μια απλη αναφορα και επικεντρωνονται στα επισοδεια και γινεται δουλιτσα

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
227
Πόντοι
21
Κανονικά ο κόσμος πρέπει να σαπίσει εντελώς στο ξύλο κουκουλοφόρους και ματ. Μην νομίζετε ότι είναι δύσκολο. Οι πρώτοι χαλάνε τις πορείες κι οι δεύτεροι είναι στο κόλπο και καλά στην καταστολή.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
606
Πόντοι
86
Εφοσον ολοι αυτοι οι μπαχαλακηδες ειναι φυτευτοι της αστυνομιας του Κουλη του κρατους κτλ, γιατι δεν βγαινουν στην αρχη της πορειας να τα σπασουν ,να μη μπορεσει να μιλησει ουτε η Καρυστιανου να ακυρωθει η συγκεντρωση τελειως, και το ιδιο για καθε αλλη συγκεντρωση πορεια κτλ?

Ηρεμα ρωταω

Και τι θες ; Να μην ξεκινήσει καν η συγκέντρωση ; Να επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα, και να είναι ακόμη πιο φορτωμένος ο κόσμος διότι τις ενδιάμεσες μέρες θα συζητάνε όλοι πως κάποιοι δεν θέλανε να γίνει ; Και ποιος δεν θέλει να γίνονται συγκεντρώσεις ;

Και γώ ήρεμα απαντάω :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: koskam

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
771
Πόντοι
81
Ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει. Τελείωσε δεν τον θέλει ο κόσμος. Το ερώτημα πλέον ποιος πουτανας γιος ποιο εξάμβλωμα μπορεί να κυβερνήσει από τα σαπίδια; δεν βλέπω κανέναν ικανό.
οπως εφυγε ο προεδρος του 15μελους το 2017 με το ματι και 103 νεκρους...α και την μανδρα με τους 30...

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
771
Πόντοι
81
Κανονικά ο κόσμος πρέπει να σαπίσει εντελώς στο ξύλο κουκουλοφόρους και ματ. Μην νομίζετε ότι είναι δύσκολο. Οι πρώτοι χαλάνε τις πορείες κι οι δεύτεροι είναι στο κόλπο και καλά στην καταστολή.
κατεβα μαζι μου σε μια πορεια να σου δειξω στο πεδιο πως δημιουργουνται τα επεισοδια...θα χασεις πασαν ιδεα..

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81
Θα πας στην επόμενη διαδήλωση αν ξέρεις ότι θα γίνουν επεισόδια;
Nα που παει κοσμος ομως, και μαλιστα παρα πολυς! Οταν υπαρχει σοβαρος λογος και οχι για την καθε μαλακια του ΠΑ.Μ.Ε

Εγω το εχω πει. Ας κανουν ταυτοχρονα πορειες σε 3-4 σημεια της ΑΘηνας, να δουμε που θα πρωτοπανε τα ΜΑΤ. Ο συνωστιμος στο Συνταγμα μονο το μπαχαλο, την ταλαιπωρια του κοσμου και την μικροπολιτικη των φορεων εξυπηρετει.

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
313
Πόντοι
21
Θα μας πεις τι ρόλο παίζουν οι συστημικοί κουκολοφόροι εκεί πέρα. Τι προσφέρουν; Τα ματ όπως πάντα τεμπέληδες άχρηστοι αλλά οι άλλοι τι προαφέρουν; Χαλάνε τις πορείες οι συστημικοί κουκλουλοφόροι. Το μουνί της μάνας τους.

αν μπήκες εδώ μέσα για να μάθεις από μένα τον ρόλο που παίζουν οι "συστημικοί κουκουλοφόροι", τότε προφανώς και είσαι ένας κοινός τεμπέλης που περιμένει να τον ταΐσουν μασημένη τροφή, αντί να πάει να ενημερωθεί από χίλιες δυο πηγές στο διαδίκτυο, και κυρίως από τα κείμενα των ίδιων των αναρχικών, για τον ρόλο που παίζουν–

ή μπορεί και να έχεις εθιστεί στους τηλεδικαστές και έτσι περιμένεις από μένα να παίξω τον συνήγορό τους

αντ'αυτών πρόσεξε καλύτερα την ασυμμετρία της κρατικής βίας, που αντί να μαζεύει τα "αντικοινωνικά" στοιχεία που εσύ θεωρείς τέτοια, και συγχρόνως να διαφυλάσσει τις διαδηλώσεις προστατεύοντας τους διαδηλωτές, όπως και οφείλει να κάνει,

χτυπάει αδιακρίτως όσους δεν της επιτίθενται και διαλύει βίαια όλες τις ειρηνικές διαδηλώσεις

κοίταξε να διεκδικήσεις και να απαιτήσεις πρώτα ένα σωστό κράτος, και μετά βάλτα με τους "ταραξίες"

κοίταξε πρώτα να οργανωθείς στην συστημική αυθαιρεσία της κρατικής βίας, και μετά ρίξε το φταίξιμο σε αυτούς που δεν μασάνε να πιαστούν χέρι με χέρι με τα αρχίδια

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
36.107
Πόντοι
5.006
Ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει. Τελείωσε δεν τον θέλει ο κόσμος. Το ερώτημα πλέον ποιος πουτανας γιος ποιο εξάμβλωμα μπορεί να κυβερνήσει από τα σαπίδια; δεν βλέπω κανέναν ικανό.
Κωλομπαραδες ολοι τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom