Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 187K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (31 μέλη και 69 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.577
Πόντοι
8.346
Συγχαρητήρια στν Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Νέα Δημοκρατία και κυβέρνηση που κατάφερε να ενώσει όλους τους Έλληνες και να τους βγάλει στο δρόμο, σε πορείες σε όλες τις πόλεις με μέγεθος που δεν έχουμε ξαναδεί. Ειναι πραγματικά ασύλληπτο αυτό που κατάφερε.
Συγχαρητήρια επίσης στην ελληνική δικαιοσύνη που έχουν καταφέρει να κάνουν κάθε Έλληνα πολίτη να μην την εμπιστεύεται.

ktm950

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
48
Πόντοι
0
Όταν οι ασφαλίτες πετάνε πέτρες στα ματ τι πρέπει να τους κάνουμε εμείς οι διαδηλωτές τύπε? που θα φάμε τις ασπίδες στο κεφάλι μετά ενώ αυτοί θα την κάνουν πίσω από τις κλούβες?

πως πρέπει να αντιδράσουμε?
Είδες εσύ στο βίντεο πιο πάνω να πετάξει κάνεις πέτρες?
Μήπως απλά σε χαλάει ότι έχει να κάνει με αστυνομία γενικότερα?
Λέω εγώ τώρα

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.250
Πόντοι
3.656
Συγχαρητήρια στν Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Νέα Δημοκρατία και κυβέρνηση που κατάφερε να ενώσει όλους τους Έλληνες και να τους βγάλει στο δρόμο, σε πορείες σε όλες τις πόλεις με μέγεθος που δεν έχουμε ξαναδεί. Ειναι πραγματικά ασύλληπτο αυτό που κατάφερε.
Συγχαρητήρια επίσης στην ελληνική δικαιοσύνη που έχουν καταφέρει να κάνουν κάθε Έλληνα πολίτη να μην την εμπιστεύεται.
Να ξερεις οτι ειναι τοσο εγωπαθης που ειναι ικανος να το λεει σαν επιτυχια του....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.838
Πόντοι
9.297
Ο ενθουσιασμός των αξιωματικών εξαντλήθηκε όταν η πολιτική ηγεσία τους είπε να κάνουν πίσω και να πούνε ότι τη σημαία που έμαθαν να υπερασπίζονται, την πήρε ο αέρας.

Συγκρίνεις την κατάσταση του 74 με κάποιον ανεγκέφαλο ο οποίος λέρωσε τη σκοπιά ; Μόνο με τέτοιους εχθρούς μπορεί πλέον να τα βάλει το στράτευμα ;

Να τον συλλάβει για βανδαλισμό ναι, αλλά να πυροβολήσει στον αέρα με τόσο κόσμο δίπλα του ;
Θέλει αρχιδια να αμυνθείς και να υπερασπισθεις τον χώρο σου -εκεινη την στιγμη συμβολίζει το σπίτι σου και την χώρα σου- όργανα που απεδείχθη ότι δεν υπάρχουν σε πολλούς ένστολους.Τους εχει ευνουχισει η ευνουχισμενη ηγεσία τους.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.413
Πόντοι
3.656
Λέω εγώ τώρα
Όχι σε αυτό το βίντεο το έχω δει σε άλλα και το έχω δει και από κοντά.

Κανένα πρόβλημα με την αστυνομία....ίσα ίσα...υπάρχουν αστυνομικοί που κάνουν λειτούργημα που παίρνουν στο κατόπι εγκληματίες και τους γαζώνουν για 900 ευρώ

και μπάτσοι που η δουλειά τους είναι οι προβοκάτσιες και δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους γηπεδικούς.

Μήπως εσένα δεν σε χαλάνε οι δεύτεροι?

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.883
Πόντοι
5.506
Λέω εγώ τώρα
σε πιο τμημα εισαι τυπε να ρθω για μια υπευθηνη δηλωση αυριο?
στον μονο που σας λυπαμε ειναι για τον μισθο που σας δινει ο αφεντης σας

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.505
Πόντοι
6.256
Επειδή δουλευα.

Τι εγινε ;
Εκτονώθηκαν τα αριστερά σαπρόφυτα;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.838
Πόντοι
9.297
Έχω διαβάσει πολλές μαλακίες όλα τα χρόνια στο σαη, αλλά αργυροτοξε σήμερα πραγματικά αλάνι μου ξεπέρασες τις καλύτερες προσδοκίες που μπορούσε κάποιος να έχει.... βέβαια ανέκαθεν ήξερα ότι σε ακροδεξιά πυροβολημένα σκουπίδια η Αθήνα υστερεί,αλλά εσύ είσαι πραγματικά αστέρας τέτοιου μεγέθους που κανείς την πόλη μας έτη φωτός μπροστά από τους αθηνεζους σε χουντομαλακιαση....εύγε λαμπρό τέκνον της πόλης ,αν είχαμε χίλιους σαν και σένα ,ακόμα βέβαια θα είχαμε Βούλγαρους η Τούρκους ,αλλά θα σπαγαμε πλάκα για δέκα ζωές...
Υγ ..πόσο μαλακας είσαι ρε παικτη
Αν είχαμε χίλιους σαν εσένα θα είχαμε λέβα...άντε εξυπνε που έχεις € στην τσεπουλα σου....ευτυχώς είστε λίγοι...τραβά πίσω στον Αν.Μπλοκ τώρα.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.883
Πόντοι
5.506
παιδια τρολαρουν μαφια και συστημα ακομα στο συνταγμα.....ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ!!!!

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.250
Πόντοι
3.656
Οι κότες σκύβουν το κεφάλι .
Οι άνδρες και ιδίως οι αξιωματικοί ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ .
Αν ηταν αντρες,σημερα θα ειχαν συνταχθει με τον κοσμο και θα ειχαν ρημαξει στο ξυλο τα γνωστα τους μουνοπανα....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.838
Πόντοι
9.297
Αν ηταν αντρες,σημερα θα ειχαν συνταχθει με τον κοσμο και θα ειχαν ρημαξει στο ξυλο τα γνωστα τους μουνοπανα....
Υπάρχει έλλειμμα ανδρισμού στην ηγεσία τους κυρίως ..το κατώτερο προσωπικό εκτελεί εντολές.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.413
Πόντοι
3.656
παιδια τρολαρουν μαφια και συστημα ακομα στο συνταγμα.....ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ!!!!
μαν θα δεις αύριο σε όλα τα συστημικά μμε

ο τίτλος δεν θα είναι ''ο λαός μίλησε με την συμμετοχή του''

αλλά ''πολύωρη μάχη των αστυνομικών δυνάμεων με αντιεξουσιααστές"

και μετά ο σκατΆδωνης θα βγει στον σκαι θα λέει τα δικά του

• Like
Αντιδράσεις: koskam

ktm950

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
48
Πόντοι
0
Όχι σε αυτό το βίντεο το έχω δει σε άλλα και το έχω δει και από κοντά.

Κανένα πρόβλημα με την αστυνομία....ίσα ίσα...υπάρχουν αστυνομικοί που κάνουν λειτούργημα που παίρνουν στο κατόπι εγκληματίες και τους γαζώνουν για 900 ευρώ

και μπάτσοι που η δουλειά τους είναι οι προβοκάτσιες και δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους γηπεδικούς.

Μήπως εσένα δεν σε χαλάνε οι δεύτεροι?
Όταν ήμουνα πιτσιρικάς και έκανα μαλακίες με χάλαγαν οι μπάτσοι γενικότερα και τους απέφευγα.
Τώρα πια που έκοψα τα περίεργα και είμαι νόμιμος σε όλα δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Δίπλα σε έναν αστυνομικό κάποιος που δεν έχει κάτι να κρύψει νιώθει πιο ασφαλής για τον ίδιο και το παιδί του, τι όχι?

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.883
Πόντοι
5.506
μαν θα δεις αύριο σε όλα τα συστημικά μμε

ο τίτλος δεν θα είναι ''ο λαός μίλησε με την συμμετοχή του''

αλλά ''πολύωρη μάχη των αστυνομικών δυνάμεων με αντιεξουσιααστές"

και μετά ο σκατΆδωνης θα βγει στον σκαι θα λέει τα δικά του
περιπου το 60 τακατο των ανθρωπων στην ελλαδα δεν δινουν δεκαρα για τα μμε....απλα περιμενουν να πεθαθανουν οι μουμιες να ζησουν και αυτα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.838
Πόντοι
9.297
:confused:
FB_IMG_1740756141793.jpg
:cheesy::cheesy::kneel::kneel:

ktm950

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
48
Πόντοι
0
Άσε τα τρελά σου
σε πιο τμημα εισαι τυπε να ρθω για μια υπευθηνη δηλωση αυριο?
στον μονο που σας λυπαμε ειναι για τον μισθο που σας δινει ο αφεντης σας
Άσε τα τρελά σου ρε τρουμπακη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom