Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 189K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (9 μέλη και 33 επισκέπτες)
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.887
Πόντοι
5.506
Όταν ήμουνα πιτσιρικάς και έκανα μαλακίες με χάλαγαν οι μπάτσοι γενικότερα και τους απέφευγα.
Τώρα πια που έκοψα τα περίεργα και είμαι νόμιμος σε όλα δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Δίπλα σε έναν αστυνομικό κάποιος που δεν έχει κάτι να κρύψει νιώθει πιο ασφαλής για τον ίδιο και το παιδί του, τι όχι?
οχι....οι μπατσοι γαμανε τα παιδια τους ...τι οχι?

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.377
Πόντοι
456

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.506
Πόντοι
6.256

Συνημμένα

• AQOovejqZs-jcUJtrg_4kxdV9MHYqX6_fYfesp_kPSiMfJlnxbkfPb-cOoGjQxhcVxsJI8ARHE-C_o9hN7I-Sa-e.mp4
    716,5 KB · Εμφανίσεις: 0

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.417
Πόντοι
3.656
Όταν ήμουνα πιτσιρικάς και έκανα μαλακίες με χάλαγαν οι μπάτσοι γενικότερα και τους απέφευγα.
Τώρα πια που έκοψα τα περίεργα και είμαι νόμιμος σε όλα δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Δίπλα σε έναν αστυνομικό κάποιος που δεν έχει κάτι να κρύψει νιώθει πιο ασφαλής για τον ίδιο και το παιδί του, τι όχι?
Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα περίεργα...ούτε ο κάθε καμένος που πάει να εκτονωθεί στις πορείες.

Εγώ σου είπα κάτι συγκεκριμένο....δίπλα σε έναν αστυνομικό δεν έχω κανένα πρόβλημα....όταν αυτός επίτηδες πετάει πέτρες στα ματ για να έρθουν μετά να με σπάσουν στο ξύλο με την ασπίδα και να με πνίξουν στα ληγμένα δακρυγόνα εσύ τι λες να είμαι ασφαλής?

Πάρε μπρος.....η αστυνομία είναι εκεί για να προστατεύει τους πολίτες από τα μπάχαλα...όχι να τα πυροδοτεί η ίδια για το συμφέρον των πολιτικών. Ξύπνα....

τα μαλακηστίρια που έσπαγαν την μ. βρετανία τους κοίταγαν οι ''ασφαλίτες'' από μακρυά....γιατί δεν πήγαν να τους τουλουμιάσιουν???????

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.506
Πόντοι
6.256

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.876
Πόντοι
6.056
ο λαός μίλησε , το κυβερνητικό μόρφωμα ξεψυχάει

@sex volcano η πολωνέζα ξανα"κλέφτηκε" , ο ανωμαλοκούλης θα πνίξει τον πόνο του στα ποτά Μολδαβικά τεκνά :pipa1::tooth:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.887
Πόντοι
5.506
Σου έχει γαμησει την γκόμενα μπάτσος ρε τυπε?
οχι ρε με την καμμια...εισαστε αναρχιδα...απλα ελεγα για τον συναδελφο σου στην βουλη που επειδη δεν μπορει οχι την γκομενα μου αλλα καμμιαγκομενα δεν μπορει να γαμησει γαμαγε τα παιδια του...
ενταξει ειμαστε ενομοταρχα? ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ktm950

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
48
Πόντοι
0
Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα περίεργα...ούτε ο κάθε καμένος που πάει να εκτονωθεί στις πορείες.

Εγώ σου είπα κάτι συγκεκριμένο....δίπλα σε έναν αστυνομικό δεν έχω κανένα πρόβλημα....όταν αυτός επίτηδες πετάει πέτρες στα ματ για να έρθουν μετά να με σπάσουν στο ξύλο με την ασπίδα και να με πνίξουν στα ληγμένα δακρυγόνα εσύ τι λες να είμαι ασφαλής?

Πάρε μπρος.....η αστυνομία είναι εκεί για να προστατεύει τους πολίτες από τα μπάχαλα...όχι να τα πυροδοτεί η ίδια για το συμφέρον των πολιτικών. Ξύπνα....

τα μαλακηστίρια που έσπαγαν την μ. βρετανία τους κοίταγαν οι ''ασφαλίτες'' από μακρυά....γιατί δεν πήγαν να τους τουλουμιάσιουν???????
Γιατί ήταν 10 και οι μπαχαλοι 200 μήπως?
Γιατί θα διακινδύνευαν και την ασφάλεια των υπόλοιπων διαδηλωτών μήπως?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.417
Πόντοι
3.656
περιπου το 60 τακατο των ανθρωπων στην ελλαδα δεν δινουν δεκαρα για τα μμε....απλα περιμενουν να πεθαθανουν οι μουμιες να ζησουν και αυτα
και παραπάνω από το 60%....σήμερα βγήκε στους. δρόμους η μισή Ελλάδα...

για κάθε 1 που βγήκε σήμερα υπάρχουν άλλοι 2 που ήθελαν και δεν μπόρεσαν.

ktm950

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
48
Πόντοι
0
οχι ρε με την καμμια...εισαστε αναρχιδα...απλα ελεγα για τον συναδελφο σου στην βουλη που επειδη δεν μπορει οχι την γκομενα μου αλλα καμμιαγκομενα δεν μπορει να γαμησει γαμαγε τα παιδια του...
ενταξει ειμαστε ενομοταρχα? ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Εντάξει μωρέ την είπες την μαλακια σου...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.417
Πόντοι
3.656
Γιατί ήταν 10 και οι μπαχαλοι 200 μήπως?
Γιατί θα διακινδύνευαν και την ασφάλεια των υπόλοιπων διαδηλωτών μήπως?
Τύπε μήπως είσαι ακατάλληλος?

Οι μπάχαλοι ήταν 10....τα ματ ήταν 200....και άλλοι 5000 πολίτες στο πεδίο...που προσπαθούσαν να διώξουν τους μπάχαλους.

Κάνε μας τη χάρη να πούμε αυτά πες τα σε κανέναν που γεννήθηκε χτες

αν θες έχουμε έναν μπούφο στο θρεντ αυτό που θα σε πιστέψει να σε παραπέμψω να τα πείτε

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.917
Πόντοι
6.515
Μην ανησυχείς κάποιον "φωστήρα" θα μας φέρουν πάλι. Μας φέραν τον Καραμανλή για να μπούμε στην Ε.Ο.Κ και να ξεχάσουμε τον Αττίλα, τον Σημίτη για να μπούμε στο ευρώ, τον Γ.Α.Π. για να μπούμε στο 1ο μνημόνιο, τον Παπαδήμο για να μπούμε στο 2ο μνημόνιο, τον Τσίπρα για να μπούμε στο 3ο μνημόνιο και να ξεχάσουμε την Μακεδονία, τον Κούλη για να ξεπουλήσει εδαφική ακεραιότητα και να στήσει τα ολιγοπώλια. Ο τρόπος υπάρχει, παίζεις για ένα τρίμηνο σε όλα τα κανάλια τη φάτσα του, υπόσχεται 13ο μισθό στο δημόσιο, μείωση ΦΠΑ, προσλήψεις, συλλογικές συμβάσεις κτλ. Δεν προβάλλεις τους άλλους και βγαίνει. Η ίδια συνταγή.
εχει αλλαξει λιγο η συνταγη, μεχρι τωρα τους διοριζε η αμερικη, τωρα η νεα διοικηση μαλλον δεν θα ασχοληθει

θα τους επιβαλλει το λομπυ φον ντερ λαιν - σωρρος :confused::confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.876
Πόντοι
6.056
στο μεταξύ αν τη συγκέντρωση την έκανε κόμμα βάζοντας τον κόσμο σε απόσταση ,
θα έκλεινε σχεδόν όλη η αττική
Τουλάχιστον 2 εκατομμύρια λαού υπήρχαν στην αθήνα , κυριολεκτικά ασφυκτικά γεμάτοι όλοι οι δρόμοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom