Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (22 μέλη και 39 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.249
Πόντοι
5.506
@barock τι έχεις να πεις για τα fake news που διαδίδεις για τη Καρυστιανού, την επιμέλεια των παιδιών της και τη σχέση με τον πρώην σύζυγο της;

Ξέχεσμα των γονιών στα τρολ της ΝΔ και των τρολ της

Αριστερό σκουπίδι, έγραψα επίθεση λέξη "γράφεται ότι" δεν υιοθέτησα τίποτα από το συγκεκριμένο, ούτε πως είναι αληθές. Τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της την έχει περιγράψει Ο ΙΔΙΟΣ, καθώς δεν έχει καμία επαφή μαζί της, ούτε συμμετέχει στο σύλλογο που έχει ιδρύσει Η ΙΔΙΑ, όπως λέει ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ.

Κατάλαβες ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΚΑΤΟ;

Τρέχα τώρα να μας αναρτήσεις τις μαλακιες της ΘΕΟΜΟΥΡΛΗΣ ΑΚΡΙΤΑ που έχει χαζέψει από την αγαμία και βλέπει φαντάσματα στα Χ και τα Facebook.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.253
Πόντοι
3.656
αλλά να προχωρήσει σε προληπτικές προσαγωγές υπόπτων
Και σε πιστοποιητικά φρονημάτων θα πρότεινα εγώ

γιατί υπάρχουν κάποιοι που πολύ διαμαρτύρονται και είναι επικίνδυνοι για την Δημοκρατία μας

αυτή την δική μας που της δίνουμε ότι σχήμα θέλουμε :sunglasses:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.289
Πόντοι
8.346
Ψιτ, πιτσιρίκο, ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΑ @@ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ αφού όντως ήταν προκλητικό για την ψυχοσύνθεση σας, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ της παρέας σου δεν έχει σταματήσει στιγμή να γράφει ΠΑΠΑΡΙΕΣ νομίζοντας πως θα κάνει κάτι περισσότερο από το ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ. Και 'σύ ουρά τους να βαράς το ντέφι. Όποτε, υποδείξεις άλλου. Κοιτάξου λοιπόν στον καθρέφτη και σκέψου και 'σύ ποσό "κλαουντια, στραπονιαρης" είσαι και ποσό γουστάρεις "τσοντοσινεμαδες και μελιτζάνες στον κωλο". Αιντε γατιά που νομίζετε πως γαυγίζετε και κάνετε κάτι.

ΥΓ Μόνο ο Χελ κάποια φορά έβαλε χέρι σε κάποιον που έπιασε στο στόμα του μανάδες, άλλο αν κατάντησε τα ίδια και χειρότερα κι αυτός. Όλοι οι υπόλοιποι παραμείνατε ΚΟΤΕΣ ΛΕΙΡΑΤΕΣ.

Αιντε μπράβο, ετοιμαστείτε, έχετε αγώνα την Παρασκευή.
Γλου γλου γλου γλου γλου γλου γλου γλου
Παλι μπουκωμενη εισαι μωρη χλαπατσα.. δν ακουγεσαι!! Βγαλε την ψωλη απ'το στόμα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.249
Πόντοι
5.506
Δεν είχες ούτε τα @@ να μην το γράψεις ούτε τα @@ να το κατεβάσεις. Το κατέβασες αφού στο είπα και αφού κατάλαβες ότι θα γίνεις ρεζίλι.

Για βρες μου ένα δικό μου ποστ που να έχω πιάσει στο στόμα μου την μάνα κανενός ή που να έχω υποστηρίξει κάποιον που έβρισε με αυτόν τον τρόπο?
Δε θα βρεις...γιατί είσαι αδερφάρα και προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Χωρίς ξύλο μαρτυρας πανάθεμά σε, έχει χάρη που είσαι μικρός και χαζούλης.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.712
Πόντοι
5.506
το επομενο ποστ του βρωμυλου μπουστη\
GkgVeEDWwAEQQ6G.jpeg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.249
Πόντοι
5.506

Μιτσωτακυ αιμπροιστυ δωλωφωναι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.249
Πόντοι
5.506

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.289
Πόντοι
8.346

Έτοιμος από καιρό για απόκριες εσύ
Mr Rogers Clown GIF

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.253
Πόντοι
3.656
έχω καταλήξει στο ότι ο τύπος είναι attention whore

και επειδή δεν μπορεί να τραβήξει την προσοχή γράφοντας ενδιαφέροντα πράγματα καθώς αυτό προϋποθέτει εγκέφαλο

κάνει τον καραγκιόζη :cry:

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.121
Πόντοι
456
Έχω διαβάσει καμιά δεκαριά σελίδες από το νήμα και πραγματικά μου φαίνεται αδιανόητο πόσο ναυάγια είναι μερικοί. Ασταμάτητο τρολάρισμα, σίγουρα οι μισοί είναι κλώνοι και δώστου αναλύσεις επί αναλύσεων από όλους τους ειδικούς επί παντός επιστητού...

Μικρογραφία της κοινωνίας όμως εντελώς...

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.977
Πόντοι
3.446

θες να γινεις Ελια στην θεση της Ελιας αν δεν εισαι η Ελια!!! περνεις πολλα λεξοτανιλ!!!

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.289
Πόντοι
8.346
έχω καταλήξει στο ότι ο τύπος είναι attention whore

και επειδή δεν μπορεί να τραβήξει την προσοχή γράφοντας ενδιαφέροντα πράγματα καθώς αυτό προϋποθέτει εγκέφαλο

κάνει τον καραγκιόζη :cry:
Πες του το στα ελληνικά να καταλάβει

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.762
Πόντοι
456
Καπιταλισμό έχουμε όταν τα μέσα παραγωγής δεν ανήκουν μόνο στο κράτος
Αρα έχουμε καπιταλισμό

Εσύ μιλάς για μειονεκτήματα του καπιταλισμού που έχουμε
Αυτό είναι ένα άλλο θέμα
Ρε συ μου κάνεις πλάκα; Ξάδερφος του Άδωνη είσαι που λέει ηλιθιότητες λες και απευθύνεται σε τρίχρονα;
Αυτό είναι το πρόβλημά μας; Τα μέσα παραγωγής;
Δηλαδή ουσιαστικά μας λες, ότι "έλα μωρέ, σημασία έχει ότι ΔΕΝ κάνει κουμάντο το κράτος ούτε σε ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ, όλα έγιναν πριβέ". Γιατί υποτίθεται ότι αυτοί που τα πήραν, θα δώσουν καλύτερες υπηρεσίες και προιόντα, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι είναι αποδοτικοί και πληρώνονται γι' αυτό και δεν είναι καρεκλάτοι όπως οι ΔΥ, που απλά περιμένουν να πέφτει ο μισθός.
Και από την άλλη μου λες ότι "έλα μωρέ, είναι το μειονέκτημα του καπιταλισμού αυτό".!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όταν γράφεις, σκέφτεσαι;

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom