Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (17 μέλη και 37 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.294
Πόντοι
8.346
Αδωνης δηλωσε να αντιδρουν εντονα οι ψηφοφοροι σε οτιδηποτε ειπωθει κατα της ΝΔ.Καλα που δεν το ειπε κανενας υστερικος αριστερος να κατηγορηθει για υποκινηση βιας:confused::confused::confused::coffee::coffee:
Ασε ασε, στο τσακ γλυτωσαμε τον εμφύλιο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.267
Πόντοι
3.656
Ειχε και καγκελα γυρω γυρω το κωριο?Προαυλισμο τι ωρα ειχατε?:confused::confused::confused::coffee:
αυτά είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα

μόνο στην άννα μισέλ δίνω το δικαίωμα να τα ανακτήσει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
Αδωνης δηλωσε να αντιδρουν εντονα οι ψηφοφοροι σε οτιδηποτε ειπωθει κατα της ΝΔ.Καλα που δεν το ειπε κανενας υστερικος αριστερος να κατηγορηθει για υποκινηση βιας:confused::confused::confused::coffee::coffee:
γιατι αριστερος,οποιος θεωρει οτι εχει γινει συγκαληψη-δηλαδη οι 4 στους 5-ακουει νεοδημοκρατη να αντιδρα και να του τα χωνει ,ας αντιδρα και αυτος απευθειας ....ωραια θα περασουμε!

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.723
Πόντοι
6.256
γιατι αριστερος,οποιος θεωρει οτι εχει γινει συγκαληψη-δηλαδη οι 4 στους 5-ακουει νεοδημοκρατη να αντιδρα και να του τα χωνει ,ας αντιδρα και αυτος απευθειας ....ωραια θα περασουμε!
Δεν μπορει ο καθενας να διασπειρει ψευδεις ειδησεις και να συκοφαντει προσωπα και ολοκληρο κομμα(μην κοιτας που αυτος που παροτρυνει για εντονες αντιδρασεις εκανε ακριβως το ιδιο και μαλιστα σε τηλεοπτικο σταθμο πανελλαδικης εμβελειας):coffee::coffee::confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.263
Πόντοι
5.506
Το πρωί το ανέβασα, για αυτό που έγινε ο πιτσιρικάς θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη στρατιωτική δικαιοσύνη επειδή είναι φαντάρος.
Και όχι τίποτα άλλο, κατευθείαν το κατάλαβαν πως είναι παρεξήγηση αλλά η αστυνομία είχε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία.
Α ναι, ο πιτσιρικάς είναι φαντάρος.......
Δακτοιλως κοιρυακου δωλωφωνου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.263
Πόντοι
5.506
Εδώ ο Καζάκης αναφέρει οτι η ιταλική εταιρία που κατέχει τη Hellenic train έχει μετόχους της Ndragheta και κατηγορείται σε ευρωπαικές χώρες για λαθρεμπόριο.

Ε πες το ντε, άμα το λέει ο Καζακης......

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
σας δινω ενα υποθετικο παραδειγμα σε καφενειο στα ορεινα σεκλανα της χιου ...5 νοματαιοι μεσα,ο καφετζης που πηρε την επιστρεπτεα ο γνωστος πλεον φιλος του αλεξ και τεσσερις πελατες...μιλανε αυτοι και συζητανε για τα τεμπη και την συγκαληψη....τρελενεται ο καφετζης και μετα και τις συμβουλες του κλαπαρχιδα αντιδρα δυναμικα και τους κανει μαρς...τους πεταει δυο μπρικια ελληνικο μετριο , ενα πολλα βαρυ με ολιγη και ενα τσιπουρο δεκαρακι με μεζε σπεσιαλ κομπλε...εχουν η δεν εχουν μετα απο αυτο καθε δικαιωμα να του κανουν τη σουφρα φλαιοβερ....

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.063
Πόντοι
6.955
Είμαστε στα χαρακώματα. Άδωνις κάλεσε επιστράτευση στο 20% των νεοδημοκρατων να επιτεθεί στο υπόλοιπο 80%
Ισχύει. Τσακώθηκα με κάτι μπάσταρδα στο fb και όλοι ήταν ΝΔ κομματοσκυλα. Ένας ρε πουστη μου να ψοφήσει από τον κρατικό μηχανισμό.
Βασικά μαλακίες λέω. Δεν έπεσε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας πριν 1-2 χρόνια από το μπαλκόνι; Κρίμα να μην έχουν κάνει μήνυση οι συγγενείς του και να τον βάλουν φυλακή μετά θάνατον.

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
106
Πόντοι
0
σας δινω ενα υποθετικο παραδειγμα σε καφενειο στα ορεινα σεκλανα της χιου ...5 νοματαιοι μεσα,ο καφετζης που πηρε την επιστρεπτεα ο γνωστος πλεον φιλος του αλεξ και τεσσερις πελατες...μιλανε αυτοι και συζητανε για τα τεμπη και την συγκαληψη....τρελενεται ο καφετζης και μετα και τις συμβουλες του κλαπαρχιδα αντιδρα δυναμικα και τους κανει μαρς...τους πεταει δυο μπρικια ελληνικο μετριο , ενα πολλα βαρυ με ολιγη και ενα τσιπουρο δεκαρακι με μεζε σπεσιαλ κομπλε...εχουν η δεν εχουν μετα απο αυτο καθε δικαιωμα να του κανουν τη σουφρα φλαιοβερ....
μπα, απλά θα τους τα κεράσει και μετά να δείς για το πότε αλλάζουν γνώμη

• Like
Αντιδράσεις: barock

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.723
Πόντοι
6.256
Eπρεπε να εχει βαλει λουκετο εδω και χρονια:confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.263
Πόντοι
5.506
Μια και έχουμε και το φίλο μου τον κλοζερ στην παρέα, για να δείτε ποιοι είστε και γενικά ποιοι είμαστε εδώ μέσα και εκεί έξω....
Άσχετο με το θέμα αλλά ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΡΑΤΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.....
λευτεριά στα αδέλφια;
είναι τίποτε κακοποιοί χούλιγκαν;
σαν τους άλλους τους παοκτζήδες που δολοφόνησαν τον καμπανό;

Μην συγκρίνεις ολόκληρη εγκληματική οργάνωση του Πειραιά με 12 μαλάκες του ΠΑΟΚ..

Τι σημασία έχει τι ομάδα είμαι εγώ; Αμφιβάλεις για την εγκληματική οργάνωση του Ολυμπιακού σε επίπεδο διοίκησης και οπαδικό; Να σου θυμίσω την δολοφονία του Φιλόπουλου το 2007; Την δολοφονία του Λυγγερίδη το 2023; Την επίθεση στον Τζήλο το 2018; Την έκρηξη στον φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα; Την πρόσφατη επίθεση σε κατάστημα εστίασης του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης; Να πιάσουμε και την πολύκροτη υπόθεση του Noor 1; Γι' αυτό μην κάνεις συγκρίσεις ανάμεσα στην εγκληματική οργάνωση του Πειραιά και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ..

Άρα οι 12 "μαλακες" του μπαοκ ΔΕΝ είναι δολοφόνοι, έτσι;

Ο φίλος μου ο Μυθικαλ Ζώα(ν) εξαφανίστηκε τελικά μόλις πιέστηκε λίγο το εγώ του (η ομάδα του στην προκειμένη).

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.263
Πόντοι
5.506
Ο Καζάκης να ξέρεις ήταν ο μονος πολιτικος που ήταν ενάντια στο ναζισμό την περίοδο 2020-2024.
Αν και δε μου λέει κάτι αυτό, κομμουνιστής είναι ο τύπος, είχαμε ναζισμό κάπου την περίοδο 2020-2024;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.294
Πόντοι
8.346
Μια και έχουμε και το φίλο μου τον κλοζερ στην παρέα, για να δείτε ποιοι είστε και γενικά ποιοι είμαστε εδώ μέσα και εκεί έξω....

Ο φίλος μου ο Μυθικαλ Ζώα(ν) εξαφανίστηκε τελικά μόλις πιέστηκε λίγο το εγώ του (η ομάδα του στην προκειμένη).
Τι ποιοι είμαστε και ποιοι είσαστε βρε ζαβο... Τραβα στα στενα του one salonica να πάρεις κανα τσιμπούκι σε κανα τραβελι να ξεχαρμανιασεις

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
22
Like
10.154
Πόντοι
2.046

Δεν θέλω να σπαμάρω σε αυτό το νήμα για τα οπαδικά. Για πες μας ποιοι είστε εσείς εδώ μέσα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom