Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (9 μέλη και 27 επισκέπτες)

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.121
Πόντοι
456
IMG_5876.jpeg
Ναι οκ βγήκε ένοχος ο σταθμάρχης....και ? Το πως φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση δεν παίζει ρόλο ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.263
Πόντοι
5.506
έχω καταλήξει στο ότι ο τύπος είναι attention whore

και επειδή δεν μπορεί να τραβήξει την προσοχή γράφοντας ενδιαφέροντα πράγματα καθώς αυτό προϋποθέτει εγκέφαλο

κάνει τον καραγκιόζη :cry:
Για να σε βοηθήσω λιγάκι, δε μπορώ την απύθμενη μαλακια αυτού του λαού. Και επειδή το μέρος είναι μικρογραφία της έξω κοινωνίας, ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΤΕ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.263
Πόντοι
5.506
Ρε συ μου κάνεις πλάκα; Ξάδερφος του Άδωνη είσαι που λέει ηλιθιότητες λες και απευθύνεται σε τρίχρονα;
Αυτό είναι το πρόβλημά μας; Τα μέσα παραγωγής;
Δηλαδή ουσιαστικά μας λες, ότι "έλα μωρέ, σημασία έχει ότι ΔΕΝ κάνει κουμάντο το κράτος ούτε σε ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ, όλα έγιναν πριβέ". Γιατί υποτίθεται ότι αυτοί που τα πήραν, θα δώσουν καλύτερες υπηρεσίες και προιόντα, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι είναι αποδοτικοί και πληρώνονται γι' αυτό και δεν είναι καρεκλάτοι όπως οι ΔΥ, που απλά περιμένουν να πέφτει ο μισθός.
Και από την άλλη μου λες ότι "έλα μωρέ, είναι το μειονέκτημα του καπιταλισμού αυτό".!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όταν γράφεις, σκέφτεσαι;
Το βάρος που γλιτώνεις να πληρώνεις ΑΡΓΟΜΙΣΘΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, μέχρι να πεθάνουν το έχεις καθόλου στο μυαλό σου;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.295
Πόντοι
8.346
Για να σε βοηθήσω λιγάκι, δε μπορώ την απύθμενη μαλακια αυτού του λαού. Και επειδή το μέρος είναι μικρογραφία της έξω κοινωνίας, ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΤΕ.
Κοιταχτηκες στο καθρέφτη δικέ μου και απογοητευτηκες?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.263
Πόντοι
5.506
Ναι οκ βγήκε ένοχος ο σταθμάρχης....και ? Το πως φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση δεν παίζει ρόλο ?
Φυσικά και παίζει, ποιος είπε το αντίθετο; Ίσα ίσα που όλοι αυτοί οι φελλοί που έχουν φάει το τυράκι με τα ξυλολια και τις συγκαλύψεις δεν έχουν πάρει μυρωδιά από όλα τα υπόλοιπα, ψελλίζουν μόνο ένα "τηλεδιοίκησης" χωρίς να ξέρουν καν τι είναι. Και συντάσσονται με αυτούς που ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥΣ έκαναν κάτι για να μη φτάσουμε εδώ, απλά είχαν την τύχη να μη "σκάσει η στραβή στη βάρδια τους".

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
22
Like
10.155
Πόντοι
2.046
λευτεριά στα αδέλφια;
είναι τίποτε κακοποιοί χούλιγκαν;
σαν τους άλλους τους παοκτζήδες που δολοφόνησαν τον καμπανό;
Μην συγκρίνεις ολόκληρη εγκληματική οργάνωση του Πειραιά με 12 μαλάκες του ΠΑΟΚ..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.267
Πόντοι
3.656
τι δε μπορείς ρε κακομοίρη μπάρμπα που για να ''την πεις'' σε ανγώστους στο ίντερνετ έχεις ξεράσει ότι αηδία και ότι σκατοψυχιά υπάρχει

και έχεις κάνει ανγώστους σε ένα σαιτ για πουτάνες.....που μπάινουν για χαβαλέ...να ξερνάνε με αυτά που γράφεις

θες και μικρογραφίες της κοινωνίας....:jerking:

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
22
Like
10.155
Πόντοι
2.046
Άντε να στο εξηγήσω. Ο κόσμος δεν έχει ξεσηκωθεί μόνο για το δυστύχημα αλλά και για την προσπάθεια συγκάλυψης από την ίδια την κυβέρνηση. Βλέπε μπάζωμα, βλέπε απόκρυψη και καταστροφή στοιχείων και ένα σορό ακόμα σκάνδαλα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.263
Πόντοι
5.506
τι δε μπορείς ρε κακομοίρη μπάρμπα που για να ''την πεις'' σε ανγώστους στο ίντερνετ έχεις ξεράσει ότι αηδία και ότι σκατοψυχιά υπάρχει

και έχεις κάνει ανγώστους σε ένα σαιτ για πουτάνες.....που μπάινουν για χαβαλέ...να ξερνάνε με αυτά που γράφεις

θες και μικρογραφίες της κοινωνίας....:jerking:
Ποιους εκπροσωπείς πιτσιρίκο μου εσύ;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.543
Πόντοι
26.141
Δεν είχες ούτε τα @@ να μην το γράψεις ούτε τα @@ να το κατεβάσεις. Το κατέβασες αφού στο είπα και αφού κατάλαβες ότι θα γίνεις ρεζίλι.

Για βρες μου ένα δικό μου ποστ που να έχω πιάσει στο στόμα μου την μάνα κανενός ή που να έχω υποστηρίξει κάποιον που έβρισε με αυτόν τον τρόπο?
Δε θα βρεις...γιατί είσαι αδερφάρα και προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Μανάδες δεν βρίζουμε ποτέ
Ούτε εγώ καν έχω βρίσει τη Μαρίκα του μπάσταρδου Κούλη ....
Ούτε καν τη γυναίκα του που την πηδούσε ο νικολαιδης κ αυτός έκανε τον χανο για να πάρει την εύνοια και τα χρήματα στήριξης στον προεκλογικό αγώνα από τους εφοπλιστές

Σεβασμός στις μαναδες κ στη Μαρίκα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.263
Πόντοι
5.506
Άντε επειδή είσαι και λίγο "ελαφρύς" να στο εξηγήσω. Ο κόσμος δεν έχει ξεσηκωθεί μόνο για το δυστύχημα αλλά και για την προσπάθεια συγκάλυψης από την ίδια την κυβέρνηση. Βλέπε μπάζωμα, βλέπε απόκρυψη και καταστροφή στοιχείων και ένα σορό ακόμα σκάνδαλα.
Δε μου απάντησες στο προηγούμενο για να δω ποσο "βαρύς" είσαι εσύ.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.386
Πόντοι
206
Αριστερό σκουπίδι, έγραψα επίθεση λέξη "γράφεται ότι" δεν υιοθέτησα τίποτα από το συγκεκριμένο, ούτε πως είναι αληθές. Τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της την έχει περιγράψει Ο ΙΔΙΟΣ, καθώς δεν έχει καμία επαφή μαζί της, ούτε συμμετέχει στο σύλλογο που έχει ιδρύσει Η ΙΔΙΑ, όπως λέει ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ.

Κατάλαβες ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΚΑΤΟ;

Τρέχα τώρα να μας αναρτήσεις τις μαλακιες της ΘΕΟΜΟΥΡΛΗΣ ΑΚΡΙΤΑ που έχει χαζέψει από την αγαμία και βλέπει φαντάσματα στα Χ και τα Facebook.
Πούστη πληρωμένο τρολάκι της ΝΔ μην τα παίρνεις πίσω ρε πουστάρα. Έβαζες αυτά τα ποστ για να να κάνεις δολοφονία χαρακτήρα της χαροκαμένης μάνας σκουπίδι. Έλα εδώ να τα πεις μπροστά μου αυτά παλιοπόυστη!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.267
Πόντοι
3.656
Μήπως είσαι λίγο μικρός και ασήμαντος για να αναλάβεις τέτοιο φορτίο, τρομάρα σου;
όχι είναι πολύ εύκολη δουλειά όταν μιλάει κανείς μαζί σου.

τώρα πάρε πούλο.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.417
Πόντοι
456

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
22
Like
10.155
Πόντοι
2.046
Τι ομάδα είσαι παίκτη;
Τι σημασία έχει τι ομάδα είμαι εγώ; Αμφιβάλεις για την εγκληματική οργάνωση του Ολυμπιακού σε επίπεδο διοίκησης και οπαδικό; Να σου θυμίσω την δολοφονία του Φιλόπουλου το 2007; Την δολοφονία του Λυγγερίδη το 2023; Την επίθεση στον Τζήλο το 2018; Την έκρηξη στον φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα; Την πρόσφατη επίθεση σε κατάστημα εστίασης του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης; Να πιάσουμε και την πολύκροτη υπόθεση του Noor 1; Γι' αυτό μην κάνεις συγκρίσεις ανάμεσα στην εγκληματική οργάνωση του Πειραιά και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.263
Πόντοι
5.506
Πούστη πληρωμένο τρολάκι της ΝΔ μην τα παίρνεις πίσω ρε πουστάρα. Έβαζες αυτά τα ποστ για να να κάνεις δολοφονία χαρακτήρα της χαροκαμένης μάνας σκουπίδι. Έλα εδώ να τα πεις μπροστά μου αυτά παλιοπόυστη!
Σιγά Πίπα μην έρθω μπροστά σου να μου πάρεις καμία πίπα.

Ένα ποστ έγραψα και ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, αρχιδι του κερατά, σταλινοφασιστα. Την κυρία Καρυστιανου την έχω κράξει γιατί έχει χάσει τη μπάλα και έχει γίνει περσονα, ΙΣΩΣ και χωρίς να το θέλει ή να μην το έχει καταλάβει μέσα στη σύγχυση της. Καμία σχέση με τον πόνο που μόνο όσοι τον έχουν περάσει, ΚΑΝΕΙΣ ΓΟΝΙΟΣ ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, καταλαβαίνει, παλιομαλακα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom