pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.015
- Πόντοι
- 4.655
ολα τα αλλα δεν συμφερουν το αφηγημαέτσι, μόνο δολοφονία και μόνο από τον κούλη θα δεχθούμε, τίποτα άλλο.
ολα τα αλλα δεν συμφερουν το αφηγημαέτσι, μόνο δολοφονία και μόνο από τον κούλη θα δεχθούμε, τίποτα άλλο.
Ε αφου το λεει το 99% του ΣΥΡΙΖΑ....μάλλον λάθος κάνουνΕντάξει, δεν είναι όλοι όσοι ψηφίζουν Μητσοτάκη σκουπίδια. Προφανώς εδώ έχει μαζευτεί ο κατιμάς του "κρίμα να πέσει η κυβέρνηση για ένα κωλοτραίνο".
![]()
κατουρα λιγο και συ ρε παιχτη ,χθεσινος κωλομπαρας σημερινος πουστης να ξερεις....ολα στην κοινωνια ειναι μποτομ λαιν που λενε και στο χωριο μου πολιτικη αποφαση...ειμαστε πολιτικα οντα απο την στιγμη που αποφασισαμε να ζουμε σε κοινωνιες.....δεν υπαρχει περιπτρωση να αλλαξει κατι αν πρωτα η αλλαγη δεν αποτυπωθει σε εκλογικο σωμα και πλειοψηφια.....Εγώ κάτι επαγγέλλομαι δεν είμαι βολεμένος να με ταίζει το κόμμα για να το έχω ανάγκη και να διαδίδω τις μαλακίες του.
Εσύ που όλη μέρα είσαι εδώ και προσπαθείς να κάνεις πλύση εγκεφάλου για τις ανωμαλίες που πιστεύεις έχεις το πρόβλημα.
Δεν μιλάω για κανένα κόσμο τον εαυτό μου εκπροσωπώ. Στο είχα πει και την άλλη φορά....εσύ μιλάς λες και σε έχρισε κανένας εκπρόσωπο του κόσμου.
ΑΛλά επειδή είσαι μάγκας και -ως γνωστών τα κομματόσκυλα δεν είναι χαφιέδες- άντε να πεις στον ''κόσμο'' πόσα παίρνετε εσείς τα βολεμένα κομματόσκυλα....μέσα και έξω από την βουλή...οι διορισμένοι σε θεσούλες...άντε δέιξε την μισθοδοσία των αφεντικών σου στον ''κόσμο'' να δούμε ποιος ανήκει που.
Έκλασα μάντρες τώρα να ξέρεις...δε θα ξανά βγώ από το σπίτι....σιχαμένα κομματόσκυλα από όλα τα κόμματα...
Γιατί έχεις τη σημαία της Ελβετίας ;;;τυπε δε στα πανε καλα.....ξερεις ποσους μπατσους εχει?
έχω μπηφ με τον φασίστα νοικοκυραίο κλοζερ, που η μόνη του έγνοια, μαζί και του άλλου, είναι πώς να αμαυρώσουν τον κόσμο που επιμένει να αντιτίθεται έμπρακτα στην κρατική κι αυθαίρετη βίαρε κινεζε αυτοκρατορα ,σοβαρα τωρα εχεις μπηφ με τον σαουλ δηλαδη....σοβαρατωρα?...και για να χουμε καλο ρωτημα ,ποιο ειναι το κομμα σου που λεει να πα να γαμηθει,γιατι τα χετε κανει λιγο ταναπου στην αντιγραφη και στο γαμωσταυριδι.....εχω μια αμυδρη εντυπωση πως βριζει ο ενας τον αλλο ετσι για το γιολο!
μπορει να αυτολαρυγγωθηκε οσο περιμενε,αφου πρωτα ακουμπησε τα γυαλια του στο πλαι...μπορει και να το εκανε και σε αλλο σημειο αυτο και μετα να αποφασισε να μεταβει εκει που εχει σκλια μπας και τον μυρισουν και τον βρει κανεις.....δεν ειναι να εχεις εμπιστοσυνη στους νεκρους σημερα!Όλα αυτό γράφουν.
Βγήκε για βόλτα στο ποτάμι, εντός της πόλης, για κάποιο άγνωστο λόγο περπατούσε 4 μέρες, έκανε 15-18 χιλιόμετρα με τα πόδια, πήγε σε γειτονικό χωριό, αφού πρώτα πέρασε από ενδιάμεσα γειτονικά χωριά, δεν τον είδε κανείς και κατέληξε στα κατσαβραχα, όπου άραξε και περίμενε να πεθάνει από το κρύο.
Τα σκυλιά τις 45 μέρες που ήταν νεκρός στα κατσαβραχα εκεί, για κάποιον άγνωστο λόγο δεν τον μύρισαν. Τον εντόπισαν τις 4-5 τελευταίες μέρες.
Μπαζει από αρκετές μεριές αλλά οκ.
Θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις οπότε θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα.
Κανένα πρόβλημα με τα κόμματα και την Δημοκρατία.κατουρα λιγο και συ ρε παιχτη ,χθεσινος κωλομπαρας σημερινος πουστης να ξερεις....ολα στην κοινωνια ειναι μποτομ λαιν που λενε και στο χωριο μου πολιτικη αποφαση...ειμαστε πολιτικα οντα απο την στιγμη που αποφασισαμε να ζουμε σε κοινωνιες.....δεν υπαρχει περιπτρωση να αλλαξει κατι αν πρωτα η αλλαγη δεν αποτυπωθει σε εκλογικο σωμα και πλειοψηφια.....
? ρε μαλακα ο κλοζερ ειμαι.....συγκεντρωσου λιγοέχω μπηφ με τον φασίστα νοικοκυραίο κλοζερ, που η μόνη του έγνοια, μαζί και του άλλου, είναι πώς να αμαυρώσουν τον κόσμο που επιμένει να αντιτίθεται έμπρακτα στην κρατική κι αυθαίρετη βία
θα τους γαμάω όπου βρω
την εβαλα για να τιμησω την προοδο και την ραγδαια αναπτυξη της χωρας μου βαση σωστον προτυπων!Γιατί έχεις τη σημαία της Ελβετίας ;;;
Τελικά Ελβετία μάς έκανε ο Κούλης
Δεκτον. Ανεξαρτητα παντως απο το ποιος σεβεται τι, παραμενει η αποψη μου πως το μητσοτακη γαμιεσαι παραμενει πιο ισχυρο κινητρο για πολλους απο τον πραγματικο σεβασμο στις οικογενειες των θυματων. Αποδειξη, τα μπινελικια και οι ψοφοι αυτων που "σεβονται περισσοτερο" απο αλλους την ανθρωπινη ζωη.έχεις δίκιο...άλλο ήθελα να γράψω αλλά βαριέμαι να το διορθώσω
για σένα έγραφα....οι άνθρωποι σέβονται τους νεκρούς δεν το βλέπουν κομματικά αυτό ήθελα να πω πάνω σε αυτά που έγραψες.
βάλε στον λαό φώτο το ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ SUV των 50.000 που τσίμπησε ο Κουτσούμπας δωράκι από την Αστική Δημοκρατία των Καπιταλιστώνθα τους γαμάω όπου βρω
Αστο αλάνι. Μη το κουράζεις. Από τότε που είδα τα χάλια σου, δεν μου κάνει κέφι να σε γλεντήσω.Ε αφου το λεει το 99% του ΣΥΡΙΖΑ....μάλλον λάθος κάνουν
Π
Και το 100% του κηραλοιφη μην ξεχασεις. Μλκς ειδικα αυτος ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ απο την ωρα που εγινε το μπαμ με τα τρενα.Ε αφου το λεει το 99% του ΣΥΡΙΖΑ....μάλλον λάθος κάνουν
Π
Eσυ δεν εισαι φοροφυγας?βάλε στον λαό φώτο το ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ SUV των 50.000 που τσίμπησε ο Κουτσούμπας δωράκι από την Αστική Δημοκρατία των Καπιταλιστών
που το πλήρωσα εγώ με τους φόρους μου
υποκριτές![]()
Σιγα βλαμμενε, σιγα μη σκισεις κανενα τερλικι και κρυωσουν τα εφηβικα πατουσακια σου.έχω μπηφ με τον φασίστα νοικοκυραίο κλοζερ, που η μόνη του έγνοια, μαζί και του άλλου, είναι πώς να αμαυρώσουν τον κόσμο που επιμένει να αντιτίθεται έμπρακτα στην κρατική κι αυθαίρετη βία
θα τους γαμάω όπου βρω
Τα έχουμε ξανά πειΔεκτον. Ανεξαρτητα παντως απο το ποιος σεβεται τι, παραμενει η αποψη μου πως το μητσοτακη γαμιεσαι παραμενει πιο ισχυρο κινητρο για πολλους απο τον πραγματικο σεβασμο στις οικογενειες των θυματων. Αποδειξη, τα μπινελικια και οι ψοφοι αυτων που "σεβονται περισσοτερο" απο αλλους την ανθρωπινη ζωη.
ναι ρε, σε εσένα απευθύνθηκα : "έχω μπηφ με τον φασίστα νοικοκυραίο, κλόζερ"? ρε μαλακα ο κλοζερ ειμαι.....συγκεντρωσου λιγο
Ε αυτά τα λίγα που έδωσα για να μη με πιάσει το τεκμήριοEσυ δεν εισαι φοροφυγας?![]()
ναι ρε, σε εσένα απευθύνθηκα : "έχω μπηφ με τον φασίστα νοικοκυραίο, κλόζερ"
Και σου ξαναγραφω μια τελευταια φορα πως δεν ειρωνευομαι ΚΑΝΕΝΑ γονιο που εχει αυτο τον πονο. Μια συγκεκριμενη κυρια κραζω, σε ενα φορουμ για πουτανες, επειδη εχει γινει δημοσια περσονα (=μαιντανος).Τα έχουμε ξανά πει
Εγώ δεν σε βρίζω για την άποψη σου αυτή που αφορά τους ''αντι-μητσοτάκηδες"
εγώ σε βρίζω επειδή ειρωνεύεσαι τους γονείς που χάσανε τα παιδιά τους και επειδή σε κάθε στοιχείο έχεις μια ''απάντηση'' ενώ μας βαφτίζεις ψέκες.