Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (15 μέλη και 22 επισκέπτες)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.015
Πόντοι
4.655
Εντάξει, δεν είναι όλοι όσοι ψηφίζουν Μητσοτάκη σκουπίδια. Προφανώς εδώ έχει μαζευτεί ο κατιμάς του "κρίμα να πέσει η κυβέρνηση για ένα κωλοτραίνο".

1739994187517.png
Ε αφου το λεει το 99% του ΣΥΡΙΖΑ....μάλλον λάθος κάνουν

Π

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.692
Πόντοι
2.606
Εγώ κάτι επαγγέλλομαι δεν είμαι βολεμένος να με ταίζει το κόμμα για να το έχω ανάγκη και να διαδίδω τις μαλακίες του.

Εσύ που όλη μέρα είσαι εδώ και προσπαθείς να κάνεις πλύση εγκεφάλου για τις ανωμαλίες που πιστεύεις έχεις το πρόβλημα.

Δεν μιλάω για κανένα κόσμο τον εαυτό μου εκπροσωπώ. Στο είχα πει και την άλλη φορά....εσύ μιλάς λες και σε έχρισε κανένας εκπρόσωπο του κόσμου.

ΑΛλά επειδή είσαι μάγκας και -ως γνωστών τα κομματόσκυλα δεν είναι χαφιέδες- άντε να πεις στον ''κόσμο'' πόσα παίρνετε εσείς τα βολεμένα κομματόσκυλα....μέσα και έξω από την βουλή...οι διορισμένοι σε θεσούλες...άντε δέιξε την μισθοδοσία των αφεντικών σου στον ''κόσμο'' να δούμε ποιος ανήκει που.

Έκλασα μάντρες τώρα να ξέρεις...δε θα ξανά βγώ από το σπίτι....σιχαμένα κομματόσκυλα από όλα τα κόμματα...
κατουρα λιγο και συ ρε παιχτη ,χθεσινος κωλομπαρας σημερινος πουστης να ξερεις....ολα στην κοινωνια ειναι μποτομ λαιν που λενε και στο χωριο μου πολιτικη αποφαση...ειμαστε πολιτικα οντα απο την στιγμη που αποφασισαμε να ζουμε σε κοινωνιες.....δεν υπαρχει περιπτρωση να αλλαξει κατι αν πρωτα η αλλαγη δεν αποτυπωθει σε εκλογικο σωμα και πλειοψηφια.....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.415
Πόντοι
26.141
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
270
Πόντοι
21
ρε κινεζε αυτοκρατορα ,σοβαρα τωρα εχεις μπηφ με τον σαουλ δηλαδη....σοβαρατωρα?...και για να χουμε καλο ρωτημα ,ποιο ειναι το κομμα σου που λεει να πα να γαμηθει,γιατι τα χετε κανει λιγο ταναπου στην αντιγραφη και στο γαμωσταυριδι.....εχω μια αμυδρη εντυπωση πως βριζει ο ενας τον αλλο ετσι για το γιολο!
έχω μπηφ με τον φασίστα νοικοκυραίο κλοζερ, που η μόνη του έγνοια, μαζί και του άλλου, είναι πώς να αμαυρώσουν τον κόσμο που επιμένει να αντιτίθεται έμπρακτα στην κρατική κι αυθαίρετη βία

θα τους γαμάω όπου βρω

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.692
Πόντοι
2.606
Όλα αυτό γράφουν.
Βγήκε για βόλτα στο ποτάμι, εντός της πόλης, για κάποιο άγνωστο λόγο περπατούσε 4 μέρες, έκανε 15-18 χιλιόμετρα με τα πόδια, πήγε σε γειτονικό χωριό, αφού πρώτα πέρασε από ενδιάμεσα γειτονικά χωριά, δεν τον είδε κανείς και κατέληξε στα κατσαβραχα, όπου άραξε και περίμενε να πεθάνει από το κρύο.
Τα σκυλιά τις 45 μέρες που ήταν νεκρός στα κατσαβραχα εκεί, για κάποιον άγνωστο λόγο δεν τον μύρισαν. Τον εντόπισαν τις 4-5 τελευταίες μέρες.
Μπαζει από αρκετές μεριές αλλά οκ.
Θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις οπότε θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα.
μπορει να αυτολαρυγγωθηκε οσο περιμενε,αφου πρωτα ακουμπησε τα γυαλια του στο πλαι...μπορει και να το εκανε και σε αλλο σημειο αυτο και μετα να αποφασισε να μεταβει εκει που εχει σκλια μπας και τον μυρισουν και τον βρει κανεις.....δεν ειναι να εχεις εμπιστοσυνη στους νεκρους σημερα!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.083
Πόντοι
3.656
κατουρα λιγο και συ ρε παιχτη ,χθεσινος κωλομπαρας σημερινος πουστης να ξερεις....ολα στην κοινωνια ειναι μποτομ λαιν που λενε και στο χωριο μου πολιτικη αποφαση...ειμαστε πολιτικα οντα απο την στιγμη που αποφασισαμε να ζουμε σε κοινωνιες.....δεν υπαρχει περιπτρωση να αλλαξει κατι αν πρωτα η αλλαγη δεν αποτυπωθει σε εκλογικο σωμα και πλειοψηφια.....
Κανένα πρόβλημα με τα κόμματα και την Δημοκρατία.

Με το κομματόσκυλα έχω πρόβλημα και ξέρει αυτός ο παπάρας τι εννοώ.

Όλα τα κόμματα πάνε να φάνε από τα τέμπη κάτι....εμένα αυτό δεν μου αρέσει και ο συγκεκριμένος (αν δεν τρολλάρει και τα εννοεί αυτά που γράφει...ή αν δεν γράφει από το δαφνί...) είναι τίγκα στην κομματική προπαγάνδα.

Ε εδώ αυτό το θρεντ είναι για τέμπη ούτε για την ΝΔ ούτε για το ΚΚΕ. Πούλο η προπαγάνδα....διάβασε τι μου γράφει και θα καταλάβεις.

• Like

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.692
Πόντοι
2.606
έχω μπηφ με τον φασίστα νοικοκυραίο κλοζερ, που η μόνη του έγνοια, μαζί και του άλλου, είναι πώς να αμαυρώσουν τον κόσμο που επιμένει να αντιτίθεται έμπρακτα στην κρατική κι αυθαίρετη βία

θα τους γαμάω όπου βρω
? ρε μαλακα ο κλοζερ ειμαι.....συγκεντρωσου λιγο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.692
Πόντοι
2.606
Γιατί έχεις τη σημαία της Ελβετίας ;;;
Τελικά Ελβετία μάς έκανε ο Κούλης
την εβαλα για να τιμησω την προοδο και την ραγδαια αναπτυξη της χωρας μου βαση σωστον προτυπων!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.169
Πόντοι
5.506
έχεις δίκιο...άλλο ήθελα να γράψω αλλά βαριέμαι να το διορθώσω

για σένα έγραφα....οι άνθρωποι σέβονται τους νεκρούς δεν το βλέπουν κομματικά αυτό ήθελα να πω πάνω σε αυτά που έγραψες.
Δεκτον. Ανεξαρτητα παντως απο το ποιος σεβεται τι, παραμενει η αποψη μου πως το μητσοτακη γαμιεσαι παραμενει πιο ισχυρο κινητρο για πολλους απο τον πραγματικο σεβασμο στις οικογενειες των θυματων. Αποδειξη, τα μπινελικια και οι ψοφοι αυτων που "σεβονται περισσοτερο" απο αλλους την ανθρωπινη ζωη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.083
Πόντοι
3.656

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.555
Πόντοι
2.356

Π
Αστο αλάνι. Μη το κουράζεις. Από τότε που είδα τα χάλια σου, δεν μου κάνει κέφι να σε γλεντήσω.
Γράφε εσύ ότι θες.

Π(άρε τα χάπια σου κάνα 6μηνο ακόμη. 3 χιλιοστά είναι λίγα).

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.169
Πόντοι
5.506

Π
Και το 100% του κηραλοιφη μην ξεχασεις. Μλκς ειδικα αυτος ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ απο την ωρα που εγινε το μπαμ με τα τρενα.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.637
Πόντοι
6.256
βάλε στον λαό φώτο το ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ SUV των 50.000 που τσίμπησε ο Κουτσούμπας δωράκι από την Αστική Δημοκρατία των Καπιταλιστών

που το πλήρωσα εγώ με τους φόρους μου

υποκριτές :vomit:
Eσυ δεν εισαι φοροφυγας?:coffee::coffee::confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.169
Πόντοι
5.506

θα τους γαμάω όπου βρω
Σιγα βλαμμενε, σιγα μη σκισεις κανενα τερλικι και κρυωσουν τα εφηβικα πατουσακια σου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.083
Πόντοι
3.656
Δεκτον. Ανεξαρτητα παντως απο το ποιος σεβεται τι, παραμενει η αποψη μου πως το μητσοτακη γαμιεσαι παραμενει πιο ισχυρο κινητρο για πολλους απο τον πραγματικο σεβασμο στις οικογενειες των θυματων. Αποδειξη, τα μπινελικια και οι ψοφοι αυτων που "σεβονται περισσοτερο" απο αλλους την ανθρωπινη ζωη.
Τα έχουμε ξανά πει

Εγώ δεν σε βρίζω για την άποψη σου αυτή που αφορά τους ''αντι-μητσοτάκηδες"

εγώ σε βρίζω επειδή ειρωνεύεσαι τους γονείς που χάσανε τα παιδιά τους και επειδή σε κάθε στοιχείο έχεις μια ''απάντηση'' ενώ μας βαφτίζεις ψέκες.

• Like

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.169
Πόντοι
5.506
Τα έχουμε ξανά πει

Εγώ δεν σε βρίζω για την άποψη σου αυτή που αφορά τους ''αντι-μητσοτάκηδες"

εγώ σε βρίζω επειδή ειρωνεύεσαι τους γονείς που χάσανε τα παιδιά τους και επειδή σε κάθε στοιχείο έχεις μια ''απάντηση'' ενώ μας βαφτίζεις ψέκες.
Και σου ξαναγραφω μια τελευταια φορα πως δεν ειρωνευομαι ΚΑΝΕΝΑ γονιο που εχει αυτο τον πονο. Μια συγκεκριμενη κυρια κραζω, σε ενα φορουμ για πουτανες, επειδη εχει γινει δημοσια περσονα (=μαιντανος).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom