Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (14 μέλη και 24 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.107
Πόντοι
6.056
Η αλήθεια είναι ότι την ιδρώνει τη κουλοφανελα :coffee:
Μεγάλη αδικία ... να έχουν πάρει τίτλο ο πίκερ .... και ο μπόλντερμορτ ...
και να μην έχει γίνει Mr Malakas
αυτός ο υπερμαλάκας , ο τιτάνας της μαλακίας.
Άλεξ , Τραμού ... ακόμη κι ο Πίξουλας .... ήταν κυριλέ μπροστά σε αυτό τον
ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑ.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.684
Πόντοι
2.606

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.082
Πόντοι
3.656
το αυτοκινητο δειχνει την ιδεολογια σου δηλαδη ,ετσι οπως το λες να ζητησει να μην εχει θερμανση και στη βουλη ,ουτε εδρανα ,να μαζευονται στον κηπο πισω να τα λενε και μετα να μαγκωνουν το κτελ να γυριζουν στα χωρια τους.....τυπε πες οτι εισαι χαζουλης χωρις να πεις οτι εισαι χαζουλης και απλα τρολαρεις να περασει η ωρα ευχαριστα...μπες να συνεχισεις το λολ στο ονλαιν με τζιμανια και ασε τα πολιτικα για τους μεγαλους!
Είδες τώρα γιατί δεν θα πάει ποτέ μπροστά αυτή η χώρα?

Διότι ο καθένας ανάλογα με τις ιδεολογίας του....κλείνει τα μάτια μπροστά σε αυτά που βλέπει...όπως ο μπαρόκ δεν δέχεται αυτά που βλέπει μπροστά του...έτσι κάνεις και εσύ με αυτό που λες.

Πες ότι μπορεί να ήταν καλύτεροι από την γαλάζια μαφία...μην μου δικαιολογείς την παπάτζα τους.

Το κόβω εδώ γιατί το θέμα είναι για τα τέμπη και όχι για τους παπάτζες του ΚΚΕ.

Στα @@ σου τι είμαι εγώ...κάτσε σκέψου τι (λένε ότι) αντιπροσωπεύουν και αν αυτά ταιριάζουν με το αμάξι των 50Κ. Αλλιώς αυτά που ισχυρίζονται είναι παπαριές ως βάση για την ιδεολογία τους.

Τώρα για το αν βοηθάνε και που είναι άλλη ιστορία. Απλά να ξέρουμε και τι λέμε.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.637
Πόντοι
6.256

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.411
Πόντοι
26.141

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.107
Πόντοι
6.056
Γιατι εχεις την εντυπωση οτι θα παρει μπρος για να φτασεις στην πρωτη στροφαρα?:coffee::coffee::confused::confused::confused:
Σοβαρά τώρα .... υποστηρίζετε ότι υπάρχουν διαφορές στην αξιοπιστία και στα προβλήματα
ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ;;;

Μάλλον έχετε μείνει πίσω κύριοι .

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.684
Πόντοι
2.606
Είδες τώρα γιατί δεν θα πάει ποτέ μπροστά αυτή η χώρα?

Διότι ο καθένας ανάλογα με τις ιδεολογίας του....κλείνει τα μάτια μπροστά σε αυτά που βλέπει...όπως ο μπαρόκ δεν δέχεται αυτά που βλέπει μπροστά του...έτσι κάνεις και εσύ με αυτό που λες.

Πες ότι μπορεί να ήταν καλύτεροι από την γαλάζια μαφία...μην μου δικαιολογείς την παπάτζα τους.

Το κόβω εδώ γιατί το θέμα είναι για τα τέμπη και όχι για τους παπάτζες του ΚΚΕ.

Στα @@ σου τι είμαι εγώ...κάτσε σκέψου τι (λένε ότι) αντιπροσωπεύουν και αν αυτά ταιριάζουν με το αμάξι των 50Κ. Αλλιώς αυτά που ισχυρίζονται είναι παπαριές ως βάση για την ιδεολογία τους.

τι λέμε.
δε λεμε ,το ξεκαθαριζω,απλα γραφεις μαλακιες ,κατι τετοιες αρλουμπες να ξες λενε ολοι μερα κατι κυραλοιφες στα καφενεια,αναμεσα στις κλανιες.....σε ενημερωνω σιγα μην καταλαβεις τη βλακειες γραφεις βεβαια

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.107
Πόντοι
6.056
Τυπε δεν ξέρω ....δεν προδίδω το saxo μου :confused:
Εγώ θέλω να πάρω μία W124 , αλλά οι κολλητοί μου μηχανικοί όταν τους το είπα
μου είπαν να τους ξεχάσω άπαξ και κάνω την αγορα και να μην ενημερωθούν ποτέ ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.169
Πόντοι
5.506
Hθελε να πάρει το σοσιαλιστικό κινεζικό byd αλλά δεν το προέβλεπε η ελληνική βουλή
Αναλγητοι δυτικοι καπιταλιστες που δε νοιαζονται για τις αναγκες του λαου της αριστερας.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.684
Πόντοι
2.606
Γιατι εχεις την εντυπωση οτι θα παρει μπρος για να φτασεις στην πρωτη στροφαρα?:coffee::coffee::confused::confused::confused:
μαλακα φανταζεσαι να το αγορασεις και να πατησεις καμια μαλακια κουμπι και σου μπει το μενου στα κινεζικα....τη γαμησες,αν σου τυχει καμια εθνικη σιγουρο πολυνεκρο....

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
270
Πόντοι
21
το αυτοκινητο δειχνει την ιδεολογια σου δηλαδη ,ετσι οπως το λες να ζητησει να μην εχει θερμανση και στη βουλη ,ουτε εδρανα ,να μαζευονται στον κηπο πισω να τα λενε και μετα να μαγκωνουν το κτελ να γυριζουν στα χωρια τους.....τυπε πες οτι εισαι χαζουλης χωρις να πεις οτι εισαι χαζουλης και απλα τρολαρεις να περασει η ωρα ευχαριστα...μπες να συνεχισεις το λολ στο ονλαιν με τζιμανια και ασε τα πολιτικα για τους μεγαλους!

μην ασχολείσαι, ναρκισσισμός λέγεται
παντού ολόγυρα βλέπουν το είδωλό τους
όντας "νοικοκυραίοι" οι ίδιοι που κοιτούν μόνο την πάρτη τους, βλέπουν νοικοκυραίους παντού

κλασικό σύνδρομο του μικροαστού ιδιώτη που έχει πάρει έναν καθρέφτη στην πλάτη του και έχει διπλασιάσει τον κόσμο

ό,τι χρειάζεται να γνωρίζουμε για τον κόσμο από έναν μπάτσο δεν χάνουμε την ευκαιρία να το μαθαίνουμε από τον ίδιο και τους ομοίους του, οι οποίοι πρώτο πράγμα που έκαναν μόλις ξεμύτισαν από τις τρύπες τους είναι να πατρονάρουν τον κόσμο

ποιος να τους πει ότι ο κόσμος θα αναπνεύσει καλύτερα χωρίς αυτούς

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.082
Πόντοι
3.656
δε λεμε ,το ξεκαθαριζω,απλα γραφεις μαλακιες ,κατι τετοιες αρλουμπες να ξες λενε ολοι μερα κατι κυραλοιφες στα καφενεια,αναμεσα στις κλανιες.....σε ενημερωνω σιγα μην καταλαβεις τη βλακειες γραφεις βεβαια
Εντάξει μαν οπότε πίστεψε ότι θέλεις δεν μου κάνει και καμιά διαφορά.

Όπως σου είπα εδώ είναι το θέμα των τεμπών και το κόβω ότι επιχειρήματα είχα τα είπα...αν σε πείθει το ότι το κράτησε από υποχρέωση όλα κομπλέ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.169
Πόντοι
5.506
Μεγάλη αδικία ... να έχουν πάρει τίτλο ο πίκερ .... και ο μπόλντερμορτ ...
και να μην έχει γίνει Mr Malakas
αυτός ο υπερμαλάκας , ο τιτάνας της μαλακίας.
Άλεξ , Τραμού ... ακόμη κι ο Πίξουλας .... ήταν κυριλέ μπροστά σε αυτό τον
ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑ.
Αστα αυτα τωρα Λακη, ξερω τον πονο σου, πες μας λιγο, καθαρα για ιστορικους και στατιστικους λογους, ποιος εκανε καλυτερες μπιζνες στη φαμιλια, ο προπαππους σου με τους ναζι ή ο παππους σου με τη χουντα;; :coffee:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.684
Πόντοι
2.606
μην ασχολείσαι, ναρκισσισμός λέγεται
παντού ολόγυρα βλέπουν το είδωλό τους
όντας "νοικοκυραίοι" οι ίδιοι που κοιτούν μόνο την πάρτη τους, βλέπουν νοικοκυραίους παντού

κλασικό σύνδρομο του μικροαστού ιδιώτη που έχει πάρει έναν καθρέφτη στην πλάτη του και έχει διπλασιάσει τον κόσμο

ό,τι χρειάζεται να γνωρίζουμε για τον κόσμο από έναν μπάτσο δεν χάνουμε να το μαθαίνουμε από τον ίδιο και τους ομοίους του, οι οποίοι πρώτο πράγμα που έκαναν μόλις ξεμύτισαν από τις τρύπες τους είναι να πατρονάρουν τον κόσμο

ποιος να τους πει ότι ο κόσμος θα αναπνεύσει καλύτερα χωρίς αυτούς
μαλακα εχεις τρελαθει τελειως.....δυο ποστ πισω με ανεβαζες κυρ παντελη ρε πουστη μου....αποφασισε ,μου χεις γαμησει την ψυχολογια ρε τρελακια

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.760
Πόντοι
606
μου είπαν να τους ξεχάσω άπαξ και κάνω την αγορα και να μην ενημερωθούν ποτέ ...
Απλά τα συνέργεια αποφευγουν τα παλια αυτοκίνητα Λάκη. Στις δέκα βίδες που θα λυσεις, οι πεντε σου μένουν στο κατσαβίδι

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
270
Πόντοι
21
μαλακα εχεις τρελαθει τελειως.....δυο ποστ πισω με ανεβαζες κυρ παντελη ρε πουστη μου....αποφασισε ,μου χεις γαμησει την ψυχολογια ρε τρελακια

κλόζερ κλείστο, άντε καμιά βόλτα να πάρεις φρέσκο αέρα και ξαναέλα αύριο γιατί διαβάζεις ό,τι θες

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.107
Πόντοι
6.056
Απλά τα συνέργεια αποφευγουν τα παλια αυτοκίνητα Λάκη. Στις δέκα βίδες που θα λυσεις, οι πεντε σου μένουν στο κατσαβίδι
Η W124 ανήκει στα παλιά μου λες ; ή μήπως είναι εξαίρεση ;

Απλά είναι μουνόπανα οι πρώην φίλοι μου !
Γαμημένοι .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.082
Πόντοι
3.656
εμένα λέει κυρ παντελή μπάτσο και ακροδεξιό φασίστα της νδ ρε τύπε έλεος πάρε στροφές :2funny::2funny::2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.684
Πόντοι
2.606
θελω το w123 ,το 124 ειναι λιγο μαλακια θεωρω,αλλα δεν εχω χρημα για τετοιες καβλαντες ,γιατι ειναι ξεκαθαρα χρημα που το απλα το πετας ....αλλα με τρελαινει το συγκεκριμενο,ειναι καβλα οι καμπυλες του!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom