Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (16 μέλη και 21 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.169
Πόντοι
5.506
Πονάει πιο πολύ το να σου φαν τα παιδιά παρά τον εαυτό σου ...

Οι σταθμάρχες πρέπει να ζήσουν κ να μπουν φυλακή για να έχουμε τον χρήσιμο βλάκα υπαίτιο του δυστυχήματος

Φυσικά για να σσοβαρολογουμε ασφαλώς κ δεν ξέρω αν σχετίζεται ή όχι ο θάνατος του παιδιού με την υπόθεση
Πω πω....προχωωωω

Κανεις δεν ξερει αλλα οι γνωστοι αγνωστοι θα το βαλουν κι αυτο στην ατζεντα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.415
Πόντοι
26.141
Ε, ως συντοπιτης και ο κυριος Κρεταν ισχυριζεται πως αυτοι που ειναι μαθημενοι απο θαλασσες και καραβια κανουν διασκεδαση και δουλεια εν πλω, τρενα ουτε τα εχουν ακουστα. :confused:

Δεν πιστευω να εχεις κατι με τη συμπαθη ταξη των ντελιβεραδων :knuppel:
Κ πως θα φέρεις εν πλω ξυλολιο από τα Σκόπια και τη Σόφια;;:confused::confused::confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.415
Πόντοι
26.141
δεν έχεις όμως παράπονο από τα γεροντοπουστράκια μπραβοκούλικα !!!
σήμερα μάθαμε πως η μεταφορά ξυλολίου είναι safe με βαν και με παπάκια :confused:
Ζουν ανάμεσα μας ....:confused:προφανως κ τρολαρουν για να μας τσιγλισουν.....
Ο μπαρόκ μού λέει ότι θα μεταφέρει από Σκόπια κ Σόφια μέσω καραβιών το ξυλολιο :confused:.

Αυτοί θα βρουν λιμάνι κ στο Ουλάν Μπατόρ ...να μού το θυμηθείς

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.169
Πόντοι
5.506
Εν τω μεταξυ το αστειο με τη μικρη κοινωνια του μπου ειναι πως μολις κινηθει λιγο το πραγμα, βρεθουν ακομα κανα 2-3 να ψελλισουν κατι κατα των θεωριων συνομωσιας που εχουμε μπλεξει, ξεκιναει ενα γαιτανακι, πως να το περιγραψω γαμωτο, πως γινεται ας πουμε ενα τυχαιο παραδειγμα οταν εχεις ενα τρακαρισμα ή μανουρα με πχ εναν ταξιτζη και πεφτει συρμα απο τον ασυρματο και σε 2.5 δευτερολεπτα εχουν μαζευτει 50 κιτρινα, κατι τετοιο και εδω μεσα, παιρνουν φωτια τα πιμια και η αγελη ειναι απικο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.169
Πόντοι
5.506
Κ πως θα φέρεις εν πλω ξυλολιο από τα Σκόπια και τη Σόφια;;:confused::confused::confused:
Η Θεσσαλονικη δεν εχει λιμανι; Μονο εκει υπαρχει απ αυτο το μαραφετι; Τοσο μπροστα οι σκοπιανοβουλγαροι;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.467
Πόντοι
6.056
Είχα δάσκαλο τον μπατζανακη που ξέρει απο Κολομβιανες μαφιες κ πως κάνανε τις δουλειές :confused::rockon:
γάτος ο μπατζανάκης σου , έχει πάρει πρέφα ότι ο κυβερνητικός κατήφορος δεν σώζεται και έκοψε λάσπη ...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.415
Πόντοι
26.141
Η Θεσσαλονικη δεν εχει λιμανι; Μονο εκει υπαρχει απ αυτο το μαραφετι; Τοσο μπροστα οι σκοπιανοβουλγαροι;
Πάρε αύριο τηλέφωνο στα γραφεία εταιρίας στο λιμάνι Θεσσαλονίκης και πες τους ότι θέλω να μεταφέρω δέκα παλετοδεξαμενες για Πειραιά ...

Πρώτον δεν υπάρχουν συχνά δρομολόγια κοντέινεραδικα Θεσσαλονίκη Πειραιά δεύτερο εκφόρτωση φόρτωση από τρένο σοφία Θεσσαλονίκη κ από εκεί σε καράβι στοιχίζει κ σε χρόνο κ σε χρήμα κ πρακτικά δεν ξέρω κανέναν να το κάνει αυτό ...
Ακόμα κ χημικά είτε κατεβαίνουν μονομιάς Αθήνα από Σοφία Σκόπια είτε μετέπειτα μέσω ΤIR

Εμπορική γραμμή οποίοι κοντέινεραδικου Θεσσαλονίκη Αθήνα δεν ξέρω καν αν υπάρχει ......θα ρωτήσω κ θα σου πω αλλά σίγουρα δεν συμφέρει

Νομίζω προτιμότερο με μηχανάκι efood
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γάτος ο μπατζανάκης σου , έχει πάρει πρέφα ότι ο κυβερνητικός κατήφορος δεν σώζεται και έκοψε λάσπη ...
Αποσύρθηκε με ψηλά το κεφάλι :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.169
Πόντοι
5.506
Πάρε αύριο τηλέφωνο στα γραφεία εταιρίας στο λιμάνι Θεσσαλονίκης και πες τους ότι θέλω να μεταφέρω δέκα παλετοδεξαμενες για Πειραιά ...

Πρώτον δεν υπάρχουν συχνά δρομολόγια κοντέινεραδικα Θεσσαλονίκη Πειραιά δεύτερο εκφόρτωση φόρτωση από τρένο σοφία Θεσσαλονίκη κ από εκεί σε καράβι στοιχίζει κ σε χρόνο κ σε χρήμα κ πρακτικά δεν ξέρω κανέναν να το κάνει αυτό ...
Ακόμα κ χημικά είτε κατεβαίνουν μονομιάς Αθήνα από Σοφία Σκόπια είτε μετέπειτα μέσω ΤIR

Εμπορική γραμμή οποίοι κοντέινεραδικου Θεσσαλονίκη Αθήνα δεν ξέρω καν αν υπάρχει ......θα ρωτήσω κ θα σου πω αλλά σίγουρα δεν συμφέρει

Oι βαρδινολατσηδες λες να ψαχνουν για καραβι ενω εχουν ετοιμο το εμπορευμα για μεταφορα; Μια παντοφλα θα αγορασουν επι τοπου απο εναν κακομοιρη στη Σαλονικη και ετοιμος εισαι.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.467
Πόντοι
6.056

τρίκυκλο δε παίζει ? ποιός θα φανταστεί πως μεταφέρει ξυλόλιο ?
επομένως στο τρένο δεν υπήρχε ξυλόλιο :confused:

https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/312132229-nomik

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.415
Πόντοι
26.141
Oι βαρδινολατσηδες λες να ψαχνουν για καραβι ενω εχουν ετοιμο το εμπορευμα για μεταφορα; Μια παντοφλα θα αγορασουν επι τοπου απο εναν κακομοιρη στη Σαλονικη και ετοιμος εισαι.
Προδόθηκε ο λιμανισιος με την ορολογία παντόφλα

Συμφέρει οικονομικά να πας πάνω κάτω μια παντόφλα ;; Κ συμφέρει να σε πιάσουν με το δικό σου όχι ή έστω με το όχημα πλοίο σε εταιρία φάντασμα ;;;

Είπαμε ήταν βαλβολινη κ έκανε το μανιτάρι...τέλος

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.856
Πόντοι
12.756
σας πηγαινει αιμα το μπραδερινι μου ο Μπαροκ , 10 μαζι ειστε και γραφετε και σας παιζει μπαλιτσα :rockon::rockon:

Μονος του ρε μουνια και ολοι σας και παλι σας εχει :rockon::rockon::rockon::zfuck::zfuck::zfuck::zfuck:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.467
Πόντοι
6.056
σας πηγαινει αιμα το μπραδερινι μου ο Μπαροκ , 10 μαζι ειστε και γραφετε και σας παιζει μπαλιτσα :rockon::rockon:

Μονος του ρε μουνια και ολοι σας και παλι σας εχει :rockon::rockon::rockon::zfuck::zfuck::zfuck:
έτσι !!! μόνο αλήθειες από τον Μέγα Διδάσκαλο της Στοάς !!!:hi:

και τους δέκα κ παραπάνω τους βολεύει η νυφούλα :confused:

ΚΛΑΟΎΝΤΙΑ.jpg

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.440
Πόντοι
1.706
Εν τω μεταξυ, το εχω γραψει εδω και παρα πολυ καιρο, οι χοντροκεφαλοι δε μπορουν να διανοηθουν πως αυτοι που υπονοουν μπορουν να κουβαλανε καθημερινα χιλιαδες λιτρα λαθραιου πετρελαιου ανα την υφηλιο σε δεξαμενες των πλοιων τους και συνεχιζουν να χορευουν τσιφτετελι. Το δε σεναριο πως διακινειται το ξυλολιο "λιγο λιγο, καθε μερα, με τα τρενα για να μην το πιασουν"........ τι να πεις ρε πουστικ, ΜΑΓΕΙΑ.
Σε δεξαμενές πλοίων???
Που να δεις να μπαίνει φορτηγό σε πλοίο της γραμμής και όλοι να σκύβουν το κεφάλι ή να αγναντεύουν τη θάλασσα γιατί είναι "φορτίο" του τάδε.
Αυτά βέβαια πολύ παλιά που ήμουν ακόμα παιδί, τώρα δεν κάνουν τέτοια :angel:
Μιας και εδώ κάτω δεν έχουμε τρένα να μπω λες στον κόπο να γράψω για τη μεταφορά με αεροπλάνο???
Που το χρησιμοποίησα όταν είχαμε απεργίες στα πλοία και είχα αέρα κοπανιστό να πουλήσω.....

Τρεις εκδοσεις ειναι συνηθως ολα αυτα τα βαν, κοντο, μεσαιο και μακρυ σασι, το ιδιο και σε υψος, ανεξαρτητως κινητηρα. Πες του ομως τι ομορφα χωρανε τα βανακια μεταφορας πελατων σε ολους τους δρομους να μαθει ο Ευτυχης ο Μπλετσας του μπου.
Αίσχος!!!!!!!!!
4 γιατί υπάρχει και μια εξτρα λονγκ αλλά βγαίνει από τη σειρά 4 και πάνω χωρίς όμως να αλλάζει το ωφέλιμο.
Άλλο αυτά τα βανάκια, εκεί πήγαν οι πουστοταρίφες και δώσαν άδειες για να γεμίσουμε με τέτοια.......
Δεν μπορώ όμως να του γράψω κάτι, το αποφεύγω δηλαδής, γιατί ο μεταφραστής του δεν είναι καλορυθμισμένος και δεν μπορώ να καταλάβω τι γράφει.
Άσε να μην μαλώνουμε όλη την ώρα :rolleyes:

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
270
Πόντοι
21

Μονος του ρε μουνια και ολοι σας και παλι σας εχει :rockon::rockon::rockon::zfuck::zfuck::zfuck::zfuck:

αν και δεν παρακολουθώ τις αντιμαχίες των μελών με τον μέγα αθλητή, και παρότι οι κλωτσές κι φάπες που τρώει καθημερινά είναι κάτι παραπάνω από σεβαστές,

έρχονται στιγμές που αναρωτιέμαι αν δεν είναι τόσο επουσιώδης ο ρόλος του ηγήτορα των εξευτελισμών εδώ μέσα αλλά τουναντίον απαραίτητος και ως εκ τούτου αναγκαίος–

αν δεν υπήρχε δηλαδή μήπως τα μέλη έφταναν στον σημείο να τον εφεύρουν, καθώς η ανακούφιση που προσφέρει στο νήμα είναι πέρα για πέρα αισθητή.

παρόλα αυτά, εύχομαι να μην ισχύσει το ίδιο με τον μαφιόζο που μας κυβερνά και την κοράκλα του που έχει αναμιχθεί στα παιχνίδια των πετρελαιάδων –ποιος ξέρει τι βρώμικες εκδουλεύσεις προσφέρει αυτό το παλιοθήλυκο σε ελληνικά και σιωνιστικά καθάρματα

γιατί και τώρα πόλεμο έχουμε, και κάποιοι που πουλάνε πατρίδα την ξεπουλάνε και κονομάνε, όπως τότε–

όπως και να 'χει η 28η δεν είναι μακριά

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.637
Πόντοι
6.256

Aμφιρροπη αναμετρηση,πρεπει να βρεθουν 5-10 ακομα για να ισορροπησει η κατασταση:sad2::confused::confused::confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.246
Πόντοι
6.256

Εσυ όλο μαλακιες να πούμε... το νήμα θα το ανοίξεις να ξεκινήσει το τραμπούκισμα;

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.676
Πόντοι
1.056
Προβατααααα!

Ψεκια του μπου...

Εισαγγελέας και ιατροδικαστής απεφάνθησαν πως δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια περί του πτώματος Βασίλη.

Απλα δεν γνωρίζουν πως μπορεί να βρέθηκε στον λόφο με πολτοποιημένο κεφάλι!

Ισως μέσω παλίρροιας του ποταμού όπου πιο πριν είχε τρακάρει με κάνα ποταμόψαρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom