Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 126K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (5 μέλη και 10 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.714
Πόντοι
2.606
Παει, τον εφαγε και το γιο ο κουλης. Το περιεργο ειναι βεβαια γιατι εφαγε το γιο και οχι την ιδια τη μανα αλλα δε γαμιεται, μαλακιες να γραφετε.
η μανα με λιγο σωστη πιεση μπορει και να εκανε τη δουλεια οπως θελαν,νεκρη βεβαια οχι....τωρα βεβαια μπορει να εκανε και του κεφαλιου της ,οποτε τα αποτελεσματα τα βλεπουμεολοι!

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.444
Πόντοι
1.706
Τυπε είσαι λάθος
Μπορούσαν με βανακι mercedes Vito ή με ντελιβερα να μεταφέρουν το παράνομο υγρό :confused:
Γιατί το Sprinter τι είναι???
Βαρύ φορτηγό μήπως?
Ψάξε λίγο να δεις τι ωφέλιμο έχουν οι σειρές 4 και 5 :coffee:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.714
Πόντοι
2.606
Τυπε είπαμε ...αρουραίοι κατέστρεψαν όλες τις κάμερες καταγραφικα του ΟΣΕ την ίδια μέρα κ εμφανίστηκε μετά από δύο χρόνια ένα στικάκι σαν αυτά που έχω εγώ στο σπίτι μου από φωτογραφίες στη Ζιμπάμπουε .

Φυσικά καταστράφηκαν κ οι κάμερες στους σταθμούς κ τελωνεία στα σημεία ελέγχων κ φορτωσεων .εκεί τυφλοπόντικες έφαγαν όλο το υλικό

Α ξέχασα δεν τους έδωσε κανένας εντολή να κρατήσουν το υλικό κ το επανεγραψαν....το μεγαλύτερο δυστύχημα της Ελλάδος κ αυτοί έσβησαν επανεγραψαν ....όταν εμάς τους πολίτες που ζητάνε επιστροφή λόγω φπα μάς ζητάνε σε περιπτώσεις κ τις κάμερες από τα τελωνεία δύο ετών ( μέσω διαβιβαστικου στο κατά τόπου τελωνείο εισόδου εξόδου )

Είπαμε όμως φτάει ο σταθμάρχης
τυπε πες μου οτι εχεις και στικακι με πορνιδια απο χαραρε?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.462
Πόντοι
26.141
τυπε πες μου οτι εχεις και στικακι με πορνιδια απο χαραρε
Ναι τυπε αλλά πέρασαν κ τρία χρόνια κ δεν ξέρω καν αν παίζει

Μόνο αυτά που εμφανίζει ο πορτοσαλτε παίζουν με σιγουριά :confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.117
Πόντοι
6.056
η μανα με λιγο σωστη πιεση μπορει και να εκανε τη δουλεια οπως θελαν,νεκρη βεβαια οχι....τωρα βεβαια μπορει να εκανε και του κεφαλιου της ,οποτε τα αποτελεσματα τα βλεπουμεολοι!
Στην Ελλάδα δεν τρώνε κόσμο . Τα ξέρουμε αυτά από την εποχή του Δραγούμη.
Έχει μελετήσει κανείς την πορεία των οικογενειών των επικεφαλής της εκτέλεσης ;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.462
Πόντοι
26.141
Γιατί το Sprinter τι είναι???
Βαρύ φορτηγό μήπως?
Ψάξε λίγο να δεις τι ωφέλιμο έχουν οι σειρές 4 και 5 :coffee:
Έχει κ 716 σπρίντερ το μακρύ αλλά στην Κρήτη δεν χώρα πουθενά στους καροδρομους της ..

Βλέπεις ένα εκατομμύριο νησί κ δεν του έχουν φτιάξει ακόμη δρόμους ....οι ελληνικές κυβερνήσεις....

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.444
Πόντοι
1.706
Δεν υπαρχουν μικρές ποσότητες. Σωρευτικά λειτουργεί το θέμα. Εκτός κι αν θεωρείς ότι όλη η δουλειά είναι αυτό το ένα δρομολόγιο.

Για τζίρο εγραψε. Γι αυτό μιλάμε για τζίρο 5.000 λιτρων και όχι τονων. Χοντρικά τον υπολόγισε στα 10.000€ που δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα. Εκτός κι αν φουλαρεις στη Βεΐκου, στο βενζινάδικο που πάει ο γνωστός δικηγόρος.
Δεν πουλάει κανείς βενζίνη με το κιλό στην αντλία.
Δεν είμαι εξοικειωμένος με τον κανονισμό λειτουργίας που ακολουθούν οι μηχανοδηγοί. Πες αυτό που έχεις στο μυαλό σου.
Όχι δεν πιστεύω πως ήταν δουλειά μια και έξω.
Έτσι όμως ενισχύεται αυτό που γράφω από το πρωί, δεν θα στείλεις μικρές ποσότητες με τρένο.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.444
Πόντοι
1.706
Έχει κ 716 σπρίντερ το μακρύ αλλά στην Κρήτη δεν χώρα πουθενά στους καροδρομους της ..

Βλέπεις ένα εκατομμύριο νησί κ δεν του έχουν φτιάξει ακόμη δρόμους ....οι ελληνικές κυβερνήσεις....
Πόσο πιο μακρύ είναι από το 4αρι και το 5αρι??
Γιατί οι σειρές αλλάζουν από τους κινητήρες που έχουν και όχι από το αμάξωμα (καλά, περίπου).
Και μην αρχίσεις εξυπνάδες για ειδικές κατασκευές, τα έτοιμα που πουλάει η αντιπροσωπεία.
Τα ωφέλιμα τα βρήκες??
Ναι, δρόμους έχουμε σκατά.
Θέλουμε ακόμα για να φτάσουμε τη μεγαλοσύνη της πατρίδας σου.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.302
Πόντοι
6.256
Αυνανοδουρας αποκλειστικο....

1739800344289.gif

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.462
Πόντοι
26.141
Πόσο πιο μακρύ είναι από το 4αρι και το 5αρι??
Γιατί οι σειρές αλλάζουν από τους κινητήρες που έχουν και όχι από το αμάξωμα (καλά, περίπου).
Και μην αρχίσεις εξυπνάδες για ειδικές κατασκευές, τα έτοιμα που πουλάει η αντιπροσωπεία.
Τα ωφέλιμα τα βρήκες??
Ναι, δρόμους έχουμε σκατά.
Θέλουμε ακόμα για να φτάσουμε τη μεγαλοσύνη της πατρίδας σου.
Με δημόσιους υπαλλήλους δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για επαγγελματικά αμάξια παρά μόνο μπορώ να συμβουλευτώ για το πώς να πάρω μουφαδενια αναρρωτική .....

Τώρα όσο για την πατρίδα μου ,αυτά κυρ λεφθερακι αλλου ....

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.444
Πόντοι
1.706
Με δημόσιους υπαλλήλους δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για επαγγελματικά αμάξια παρά μόνο μπορώ να συμβουλευτώ για το πώς να πάρω μουφαδενια αναρρωτική .....

Τώρα όσο για την πατρίδα μου ,αυτά κυρ λεφθερακι αλλου ....
Όσο είμαι εγώ δημόσιος άλλο τόσο είσαι εσύ ..........
ξέρεις τώρα αλλά συνέχισε :coffee:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.569
Πόντοι
2.356
Όχι δεν πιστεύω πως ήταν δουλειά μια και έξω.
Έτσι όμως ενισχύεται αυτό που γράφω από το πρωί, δεν θα στείλεις μικρές ποσότητες με τρένο.
Είναι το πιο λογικό για μένα. Οδικώς ούτε καν. Μόνο νόμιμο φορτίο.
Ας μείνουμε στο ότι διαφωνούμε.
Και μια πληροφορία, που έρχεται από την ECHA.
Η ποσότητα ξυλολιου που δουλεύεται ετησίως στην ΕΕ κυμαίνεται σε ένα εύρος μεταξύ 1.000-10.000 τόνων. Σε κάθε είδους χρήση, βιομηχανική και μη.
Σκέψου τι πανηγύρι γινεται με τη λαθρομεταφορα του, αν δεχθούμε οτι σε ένα απλό δρομολογιο οι 3-4 τονοι μεταφέρονται για πλάκα.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.462
Πόντοι
26.141

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.761
Πόντοι
4.895
Παει, τον εφαγε και το γιο ο κουλης. Το περιεργο ειναι βεβαια γιατι εφαγε το γιο και οχι την ιδια τη μανα αλλα δε γαμιεται, μαλακιες να γραφετε.
Κανονικά πρέπει να συσχετιστεί η υπόθεση αυτή με την υπόθεση των Τεμπών, να πέσει άπλετο φως και να αποκαλυφτεί η συμμορία του Μαξίμου.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.642
Πόντοι
6.256
Δεν υπαρχουν περιπτωσεις στο παρελθον που να το επιβεβαιωνουν αυτο:coffee::coffee::confused::confused::confused:

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
2.012
Πόντοι
456

«Περίπου 4-5 ημέρες τα σκυλιά γάβγιζαν, αλλά δεν δίναμε σημασία. Κάποια στιγμή σήμερα πήγε ένας από τους εργάτες μας να δει γιατί γαβγίζανε.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.683
Πόντοι
1.056

Εν τω μεταξύ όλοι οι πρωθυπουργοί της ΝΔ,όλοι κριτικαροι λεβέντες.

Μητσοτάκης δλδ το 93 Μητσοτάκης απ το 2019

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.678
Πόντοι
1.106

«Περίπου 4-5 ημέρες τα σκυλιά γάβγιζαν, αλλά δεν δίναμε σημασία. Κάποια στιγμή σήμερα πήγε ένας από τους εργάτες μας να δει γιατί γαβγίζανε.
Ειχε και κανα τρυπημενο CD πάνω του?

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.683
Πόντοι
1.056
Δυστυχώς αυτή η σκατοκυβερνηση "στιγμάτισε" την πόλη της Λάρισας και τον Νόμο της.

Τι ανατινάξεις τρένων, τι μπαζώματα ,τι δικαστήρια περί "Τεμπων", τι δολοφονίες μαρτύρων ....

Όλα τα αίσχη τους εδώ θα τα βγάλουν.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.518
Πόντοι
6.056
θα μπορουσαν και με εθελοντες νεοδημοκρατες ,να τους χωνουν μπουκαλια στη σουφρα και να το κατεβαζουν αθηνα κομματι κομματι...σαν τις βραζιλιανες τα αβγα με την κοκο απο κολομπα!
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom