Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (13 μέλη και 19 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.970
Πόντοι
6.256
Πληρωνω 100 ευρω μεροκαματο να παρει ο Μπιρλας στις ελιες του τον Γιαρεμτσουκ για εργατη....μπορει να τον βαλει ολη τη χρονια να κανει αερα στα δεντρα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.311
Πόντοι
2.306
Εξαρταται απο πολλα αυτο..σε ποια περιοχη,εαν ποτιζες,εαν εβρεξε,εαν ψεκασες και ποσες φορες...το ιδιο χωραφι μπορει μια χρονια να το μαζεψεις αρχες Νοεμβρη και να σου δωσει 5/1 και 0,5 γραμμες και το ιδιο την επομενη χρονια να παει 8/1 και πανω απο 1 οξεο..
ωραιος!
παντως δεν ειναι τυχαιο οτι εκ καταβολης κοσμου, η ελια ειναι δεντρο σταθμος στην εξελιξη του ανθρωπου.
Η ενασχοληση μαζι του ειναι ευλογια.
το κοβω εδω γιατι ειμαστε τελειως off topic

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.312
Πόντοι
6.056
γιατί είπα εγώ κάτι διαφορετικό?

το πρόβλημα δεν είναι ότι οι μισθοί είναι χαμηλοί

το πρόβλημα είναι ο πληθωρισμός και το αυξανόμενο κόστος ζωής.

στην αγορά δεν κάνουν όλες οι εταιρείες υπερ-κέρδη δισεκατομμύρια

κάνε τον βασικό 1200 ευρώ..(τόσα θες για να ζήσεις αξιοπρεπώς σήμερα)....ξέρεις πόσες απολύσεις θα γίνουν την επόμενη ΩΡΑ? Νομίζεις ότι οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να δώσουν 1600 μικτάΧ14?????

να δούμε αν αυτοί που λένε θεωρίες θα έδιναν αν ήταν εργοδότες....
λες για μικρές -μικρομεσαίες επιχειρήσεις γενικά και λίγο αόριστα

Θα πω συγκεκριμένα , μιά βιοτεχνία ρούχων έχει πακιστανούς να ράβουν 8ωρο με 25 ευρώ μεροκάματο κ χωρίς όλα τα ένσημα
Δεν υπάρχει εκμετάλλευση ? σχέτως αν ο πακιστανός είναι υπερ ευχαριστημένος
Διότι με ζωή κάτεργου επιτυγχάνει αποταμίευση και στέλνει στην πατρίδα του χρηματικά ποσά
που εδώ έχουν ελάχιστη αξία ενώ στην χώρα του επαρκούν να αλλάξει κοινωνικό στάτους..

Ούτε έλληνας ,ούτε αλβανός δέχονται τέτοιες μλκίες..
σε λίγο ούτε πάκια....
θα αντικατασταθούν από άλλους σκλάβους ,από τα βάθη της Ινδίας που θα μαζεύουν ελιές με 5ευρο και θα λένε φχαριστώ αφέντη

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.970
Πόντοι
6.515
Εξαρταται απο πολλα αυτο..σε ποια περιοχη,εαν ποτιζες,εαν εβρεξε,εαν ψεκασες και ποσες φορες...το ιδιο χωραφι μπορει μια χρονια να το μαζεψεις αρχες Νοεμβρη και να σου δωσει 5/1 και 0,5 γραμμες και το ιδιο την επομενη χρονια να παει 8/1 και πανω απο 1 οξεο..
0,5 - 1 μάλλον δεν είναι Λακωνία, μεσσηνια

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.310
Πόντοι
3.656
ωραιος!
παντως δεν ειναι τυχαιο οτι εκ καταβολης κοσμου, η ελια ειναι δεντρο σταθμος στην εξελιξη του ανθρωπου.
Η ενασχοληση μαζι του ειναι ευλογια.
το κοβω εδω γιατι ειμαστε τελειως off topic
Ειναι τρελο γαμησι οι ελιες τυπε..φαντασου εμενα δεν ειναι καν το βασικο μου επαγγελμα(ετυχε να ερθουν στα χερια μου και επρεπε να τις παλεψω απο μικρος) και μου τρωνε τρελο χρονο..και ετσι και τις παρατησεις κανα δυο χρονια μετα δεν ερχονται βολτα καθολου ευκολα..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.419
Πόντοι
5.506
Η ιστορία έδειξε ότι τον Τσίπρα τον έφερε ο Σαμαράς και η πολιτική του. Τον Μητσοτάκη τον έφερε ο Τσίπρας και η πολιτική του. Αν έρθει το χάος, ποιος θα το έχει φέρει;
Τον τσιπρα τον εφερε η μαλακια που δερνει τον μεσο ελληνα ψηφοφορο. Που πιστεψε στα λεφτοδεντρα και στο τσοβολα δωστα ολα.

riding

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.992
Πόντοι
2.306
Ειναι τρελο γαμησι οι ελιες τυπε..φαντασου εμενα δεν ειναι καν το βασικο μου επαγγελμα(ετυχε να ερθουν στα χερια μου και επρεπε να τις παλεψω απο μικρος) και μου τρωνε τρελο χρονο..και ετσι και τις παρατησεις κανα δυο χρονια μετα δεν ερχονται βολτα καθολου ευκολα..
Το πιστεύουμε λόγω Κουλη.

Ο μύστης ειναι πρωθυπουργός χώρας δις,πρόεδρος μυστικών υπηρεσιών,ιδιοκτήτης 50 ακινήτων αλλά κάθε χρόνο δεν ξεχνά να παίρνει επίδομα ελιάς;

Γιατί;

Επειδή είναι κάτι απλό;
Οοοοχι...γιατί τρώει πουτσα με τις ελιές το παιδί

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.311
Πόντοι
2.306
δεν αμφιβαλλω , ελπιζω η ενασχοληση να σου δινει μια καποια ικανοποιηση τουλαχιστον

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.035
Πόντοι
1.106
Tην υποθεση θα την ειχε καθαρίσει το ελληνικό FBI αλλα εχει δουλειά. Ψαχνει τις ντουλαπες των μοναχων στο Αγιο Ορος για τιποτα ρουβλια

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.311
Πόντοι
2.306
Τον τσιπρα τον εφερε η μαλακια που δερνει τον μεσο ελληνα ψηφοφορο. Που πιστεψε στα λεφτοδεντρα και στο τσοβολα δωστα ολα.
Σωστα.
Γιατι ειχε την επιλογη να μεινει με αυτους που του φορεσαν το χρεος κοστουμακι δεκαετιες ολλκληρες και βγαλαν τα απειρα λεφτα στην Ελβετια και να μπει στον εναρετο βιο μαζι τους.
Τα θες και τα λες αυτα ρε συ?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.970
Πόντοι
6.256

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.311
Πόντοι
2.306

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.312
Πόντοι
6.056
Το πιστεύουμε λόγω Κουλη.

Ο μύστης ειναι πρωθυπουργός χώρας δις,πρόεδρος μυστικών υπηρεσιών,ιδιοκτήτης 50 ακινήτων αλλά κάθε χρόνο δεν ξεχνά να παίρνει επίδομα ελιάς;

Γιατί;

γιατί τρώει πούτσα με τις ελιές το παιδί
τους αρέσει τύπε, άλλωστε το ομολογούν με λοατκι νομοθετήματα οι κυβερνώντες
αλλά και οι ταλιμπάνοι ψηφοφόροι τους δεν πάνε πίσω ...
άλλοι περήφανοι τραβελολάγνοι ,άλλοι με πουστοαβατάρ ,παιδεροαβατάρ.. της νέας τραβελοκρατίας το κωλοτρυπίδι γίνεται :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.736
Πόντοι
3.656
λες για μικρές -μικρομεσαίες επιχειρήσεις γενικά και λίγο αόριστα

Θα πω συγκεκριμένα , μιά βιοτεχνία ρούχων έχει πακιστανούς να ράβουν 8ωρο με 25 ευρώ μεροκάματο κ χωρίς όλα τα ένσημα
Δεν υπάρχει εκμετάλλευση ? σχέτως αν ο πακιστανός είναι υπερ ευχαριστημένος
Διότι με ζωή κάτεργου επιτυγχάνει αποταμίευση και στέλνει στην πατρίδα του χρηματικά ποσά
που εδώ έχουν ελάχιστη αξία ενώ στην χώρα του επαρκούν να αλλάξει κοινωνικό στάτους..

Ούτε έλληνας ,ούτε αλβανός δέχονται τέτοιες μλκίες..
σε λίγο ούτε πάκια....
θα αντικατασταθούν από άλλους σκλάβους ,από τα βάθη της Ινδίας που θα μαζεύουν ελιές με 5ευρο και θα λένε φχαριστώ αφέντη
τώρα εσύ μιλάς για άλλο πράγμα εγώ σου μιλάω για θεσμοθετημένη νόμιμη εργασία με τον κατώτατο μισθό και εσύ μου λες για πακιστανούς.

έχεις δει ποτέ πακιστανούς να δουλεύουν? είναι πιο αργοί και από replay....όχι ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις. Προφανώς και είναι εκμετάλλευση...ακόμα χειρότερη επειδή τον πιάνει κορόιδο.

Και ο Έλληνας και ο αλβανός το δέχονται...απλά αντί για 25 μαύρα ζητάνε 50 μαύρα.

Σε όλα αυτά μία είναι η απάντηση : όποιος δίνει μαύρα λεφτά είναι μαλάκας και θέτει τον εαυτό του στο έλεος του κάθε εργαζόμενου. καλύτερα με ένσημα και 30 ευρώ καθαρά παρά χωρίς ένσημα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.685
Πόντοι
1.406
13ωρο όμως έτσι ;
Ξεκινάνε μισή ώρα πριν το χάραμα, να είναι εκεί στο χάραμα .... και φεύγουν 15 λεπτά μετά τη δύση .
Ρε Λάκη μιλα για τα ιατρικά που τα ξέρεις κ άσε τα αγροτικά γιατί πετάς τουβλα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.419
Πόντοι
5.506

Stories

Νέο!

Stories