Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.310
- Πόντοι
- 3.656
οχι που νομιζε οτι θα τον παω γυρω γυρω Αργεντινη να μου χορευει τανγκο...@troubakhs ετοιμασου να παμε να μαζεψουμε τις ελιες του Κου Μπιρλα![]()
οχι που νομιζε οτι θα τον παω γυρω γυρω Αργεντινη να μου χορευει τανγκο...@troubakhs ετοιμασου να παμε να μαζεψουμε τις ελιες του Κου Μπιρλα![]()
ωραιος!Εξαρταται απο πολλα αυτο..σε ποια περιοχη,εαν ποτιζες,εαν εβρεξε,εαν ψεκασες και ποσες φορες...το ιδιο χωραφι μπορει μια χρονια να το μαζεψεις αρχες Νοεμβρη και να σου δωσει 5/1 και 0,5 γραμμες και το ιδιο την επομενη χρονια να παει 8/1 και πανω απο 1 οξεο..
λες για μικρές -μικρομεσαίες επιχειρήσεις γενικά και λίγο αόρισταγιατί είπα εγώ κάτι διαφορετικό?
το πρόβλημα δεν είναι ότι οι μισθοί είναι χαμηλοί
το πρόβλημα είναι ο πληθωρισμός και το αυξανόμενο κόστος ζωής.
στην αγορά δεν κάνουν όλες οι εταιρείες υπερ-κέρδη δισεκατομμύρια
κάνε τον βασικό 1200 ευρώ..(τόσα θες για να ζήσεις αξιοπρεπώς σήμερα)....ξέρεις πόσες απολύσεις θα γίνουν την επόμενη ΩΡΑ? Νομίζεις ότι οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να δώσουν 1600 μικτάΧ14?????
να δούμε αν αυτοί που λένε θεωρίες θα έδιναν αν ήταν εργοδότες....
0,5 - 1 μάλλον δεν είναι Λακωνία, μεσσηνιαΕξαρταται απο πολλα αυτο..σε ποια περιοχη,εαν ποτιζες,εαν εβρεξε,εαν ψεκασες και ποσες φορες...το ιδιο χωραφι μπορει μια χρονια να το μαζεψεις αρχες Νοεμβρη και να σου δωσει 5/1 και 0,5 γραμμες και το ιδιο την επομενη χρονια να παει 8/1 και πανω απο 1 οξεο..
Ειναι τρελο γαμησι οι ελιες τυπε..φαντασου εμενα δεν ειναι καν το βασικο μου επαγγελμα(ετυχε να ερθουν στα χερια μου και επρεπε να τις παλεψω απο μικρος) και μου τρωνε τρελο χρονο..και ετσι και τις παρατησεις κανα δυο χρονια μετα δεν ερχονται βολτα καθολου ευκολα..ωραιος!
παντως δεν ειναι τυχαιο οτι εκ καταβολης κοσμου, η ελια ειναι δεντρο σταθμος στην εξελιξη του ανθρωπου.
Η ενασχοληση μαζι του ειναι ευλογια.
το κοβω εδω γιατι ειμαστε τελειως off topic
Τον τσιπρα τον εφερε η μαλακια που δερνει τον μεσο ελληνα ψηφοφορο. Που πιστεψε στα λεφτοδεντρα και στο τσοβολα δωστα ολα.Η ιστορία έδειξε ότι τον Τσίπρα τον έφερε ο Σαμαράς και η πολιτική του. Τον Μητσοτάκη τον έφερε ο Τσίπρας και η πολιτική του. Αν έρθει το χάος, ποιος θα το έχει φέρει;
Το πιστεύουμε λόγω Κουλη.Ειναι τρελο γαμησι οι ελιες τυπε..φαντασου εμενα δεν ειναι καν το βασικο μου επαγγελμα(ετυχε να ερθουν στα χερια μου και επρεπε να τις παλεψω απο μικρος) και μου τρωνε τρελο χρονο..και ετσι και τις παρατησεις κανα δυο χρονια μετα δεν ερχονται βολτα καθολου ευκολα..
δεν αμφιβαλλω , ελπιζω η ενασχοληση να σου δινει μια καποια ικανοποιηση τουλαχιστονΕιναι τρελο γαμησι οι ελιες τυπε..φαντασου εμενα δεν ειναι καν το βασικο μου επαγγελμα(ετυχε να ερθουν στα χερια μου και επρεπε να τις παλεψω απο μικρος) και μου τρωνε τρελο χρονο..και ετσι και τις παρατησεις κανα δυο χρονια μετα δεν ερχονται βολτα καθολου ευκολα..
δεν αμφιβαλλω , ελπιζω η ενασχοληση να σου δινει μια καποια ικανοποιηση τουλαχιστον
Σωστα.Τον τσιπρα τον εφερε η μαλακια που δερνει τον μεσο ελληνα ψηφοφορο. Που πιστεψε στα λεφτοδεντρα και στο τσοβολα δωστα ολα.
Σκασε ΤΡΥΠΙΕ!Τον τσιπρα τον εφερε η μαλακια που δερνει τον μεσο ελληνα ψηφοφορο. Που πιστεψε στα λεφτοδεντρα και στο τσοβολα δωστα ολα.
Δεν το συζητω , απλα αν δεν σε πειραζει να σου το δωσω σε πεντολιτρα μη μας πιασουν και κατηγορηθεις αδικως!καλά το πας ... ζητα του 2 τενεκεδες και ο ενας δικός μου![]()
Δεν το συζητω , απλα αν δεν σε πειραζει να σου το δωσω σε πεντολιτρα μη μας πιασουν και κατηγορηθεις αδικως!
Ωχωχωχ! Αχνοφαινεται ποινικο αδικημα…εχω δελτια αποστολής , μην μου στεναχωριέσαι![]()
τους αρέσει τύπε, άλλωστε το ομολογούν με λοατκι νομοθετήματα οι κυβερνώντεςΤο πιστεύουμε λόγω Κουλη.
Ο μύστης ειναι πρωθυπουργός χώρας δις,πρόεδρος μυστικών υπηρεσιών,ιδιοκτήτης 50 ακινήτων αλλά κάθε χρόνο δεν ξεχνά να παίρνει επίδομα ελιάς;
Γιατί;
γιατί τρώει πούτσα με τις ελιές το παιδί
τώρα εσύ μιλάς για άλλο πράγμα εγώ σου μιλάω για θεσμοθετημένη νόμιμη εργασία με τον κατώτατο μισθό και εσύ μου λες για πακιστανούς.λες για μικρές -μικρομεσαίες επιχειρήσεις γενικά και λίγο αόριστα
Θα πω συγκεκριμένα , μιά βιοτεχνία ρούχων έχει πακιστανούς να ράβουν 8ωρο με 25 ευρώ μεροκάματο κ χωρίς όλα τα ένσημα
Δεν υπάρχει εκμετάλλευση ? σχέτως αν ο πακιστανός είναι υπερ ευχαριστημένος
Διότι με ζωή κάτεργου επιτυγχάνει αποταμίευση και στέλνει στην πατρίδα του χρηματικά ποσά
που εδώ έχουν ελάχιστη αξία ενώ στην χώρα του επαρκούν να αλλάξει κοινωνικό στάτους..
Ούτε έλληνας ,ούτε αλβανός δέχονται τέτοιες μλκίες..
σε λίγο ούτε πάκια....
θα αντικατασταθούν από άλλους σκλάβους ,από τα βάθη της Ινδίας που θα μαζεύουν ελιές με 5ευρο και θα λένε φχαριστώ αφέντη
Ρε Λάκη μιλα για τα ιατρικά που τα ξέρεις κ άσε τα αγροτικά γιατί πετάς τουβλα13ωρο όμως έτσι ;
Ξεκινάνε μισή ώρα πριν το χάραμα, να είναι εκεί στο χάραμα .... και φεύγουν 15 λεπτά μετά τη δύση .
Αφου εχουν αποφασισει ολοι οι ταξιτζηδες εδω μεσα, χωρια που εχουν αποφασισει οτι δεν υπαρχει δικαιοσυνη.όχι - πρέπει να αποφασίσει η διακιοσύνη. Άυτό λέω.