Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
να σου πω, το ΑΤΜ δεν εξυπηρετεί όμως προς το παρόν?
Δεν το γνωριζω. Προσωπικα εγω πηγαινω στο ΑΤΜ μονο για αναληψη
να σου πω, το ΑΤΜ δεν εξυπηρετεί όμως προς το παρόν?
Εκσυχρονιστειτε για να γλυτωνετε χρονο και χρημα.
για ενφια δεν χρεωνουν τιποτα μποθ,για πληρωμη λογαριασμων κρατανε προμηθεια μποθ,παιζει να ναι ,5 στο ταμειο και ,6 στο γουεμπ μπανκινγ :S :S :SΤο ebanking χρεωνει προμηθεια, το ταμειο οχι. Γι'αυτο οι τραπεζες σπρωχνουν το κοσμο στο ebanking για να αρμεγουν τις προμηθειες και να απολυουν ταμιες. Διπλο οφελος για τη τραπεζα.
Για πες μου μια πληρωμη που εχει προμηθεια?Το ebanking χρεωνει προμηθεια, το ταμειο οχι. Γι'αυτο οι τραπεζες σπρωχνουν το κοσμο στο ebanking για να αρμεγουν τις προμηθειες και να απολυουν ταμιες. Διπλο οφελος για τη τραπεζα.
ασφαλιστικα ταμεια,οτεΓια πες μου μια πληρωμη που εχει προμηθεια?
Εγω οσες πληρωμες εχω κάνει τωρα τελευταια, δεν εχω πληρωσει καθολου προμηθεια.
Για πες μου μια πληρωμη που εχει προμηθεια?
Εγω οσες πληρωμες εχω κάνει τωρα τελευταια, δεν εχω πληρωσει καθολου προμηθεια.
Εγω πληρωσα ΔΕΗ σημερα, μηδεν προμηθεια.για ενφια δεν χρεωνουν τιποτα μποθ,για πληρωμη λογαριασμων κρατανε προμηθεια μποθ,παιζει να ναι ,5 στο ταμειο και ,6 στο γουεμπ μπανκινγ :S :S :S
Βονταφον και ΔΕΗ σιγουρα ΔΕΝ εχουν προμηθειαVodafone, δεη, ευδαπ... οφειλες στην εφορια τυπου ενφια απ'οσο θυμαμαι δεν εχουν προμηθεια.
Ασφαλιστικα ταμεια ναι, αλλά εχουν και στο ταμειοασφαλιστικα ταμεια,οτε
την ειπες τι μαλακια σου?????... αστο δεν το κατεχεις το θεμα...Το ebanking χρεωνει προμηθεια, το ταμειο οχι. Γι'αυτο οι τραπεζες σπρωχνουν το κοσμο στο ebanking για να αρμεγουν τις προμηθειες και να απολυουν ταμιες. Διπλο οφελος για τη τραπεζα.
Δεη μεχρι τον προηγουμενο μηνα απο Εurobank ειχε προμηθεια Alex η Ευδαπ εχει ακομαΒονταφον και ΔΕΗ σιγουρα ΔΕΝ εχουν προμηθεια
αυτό ειπα πιο πανω,προχθες πληρωσα οτε κρατησαν ,6 ,όταν πληρωσω και δεη θα ενημερωσωΑσφαλιστικα ταμεια ναι, αλλά εχουν και στο ταμειο
Χθες πληρωσα ΔΕΗ με Eθνικη και δεν μου κρατησεΔεη μεχρι τον προηγουμενο μηνα απο Εurobank ειχε προμηθεια Alex
Δεν ξερω αν τωρα αλλαξε κατι
Βονταφον και ΔΕΗ σιγουρα ΔΕΝ εχουν προμηθεια
Οχι, δεν εχω κάνει κατι ιδιαιτερο.Μηπως εχεις κανα ειδικο πακετο στο τραπεζικο λογαριασμο που σου κανει τις συναλλαγες ανευ προμηθειας? Παιζουν τετοια.
Προσωπικα με e banking στη alpha δεν πληρωνω προμηθειες.Αντιθετα στα ταμεια για πολλες υπηρεσιες πληρωνεις.Το ebanking χρεωνει προμηθεια, το ταμειο οχι. Γι'αυτο οι τραπεζες σπρωχνουν το κοσμο στο ebanking για να αρμεγουν τις προμηθειες και να απολυουν ταμιες. Διπλο οφελος για τη τραπεζα.
την ειπες τι μαλακια σου?????... αστο δεν το κατεχεις το θεμα...
ΔΕΗ πλήρωσε απο το ουτε έξοδα ούτε τίποτα.Δεη μεχρι τον προηγουμενο μηνα απο Εurobank ειχε προμηθεια Alex η Ευδαπ εχει ακομα
Δεν ξερω αν τωρα αλλαξε κατι