ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 5.595
Ναι οντως.. καταργηθικε.....Οπως καταργηθηκε το 3+1 στη μιση τιμη.
αλλα μου ειπαν οτι θα ξεκινησουν νεα 'προσφορα... Για να δουμε..
Ναι οντως.. καταργηθικε.....Οπως καταργηθηκε το 3+1 στη μιση τιμη.
Σωστος..μαλλον θα επρεπε να φτιαξουν το προγραμμα των 80 με δυο εκτονωσεις. τα αλλα ειναι ψιλομαλακιες για μενα
Ακριβώς!!!μαλλον θα επρεπε να φτιαξουν το προγραμμα των 80 με δυο εκτονωσεις. τα αλλα ειναι ψιλομαλακιες για μενα
Σωστος..
αλλα προτιμουν να παιρνουν στο μισαωρο(ισως κ 20λεπτο)το 60αρι...με λιγο μασαζ κ λιγο σεξ...
παρα 80 για μια ωρα..με πολυ μασαζ κ πολυ σεξ!(Στην ωρα εχουν παρει 120...με το αλλο σεναριο)
Λογικο για αυτες...
Νιετ ρε μπλιετ !!!
στην προφουρά θα τα χαλάσουμε...
μουρό μου...
κι εγώ έπεσα χτές πάνω στην 'κίνηση' αλλά με προτροπή της σερίφισας περίμενα κάνα 15λεπτο και μπήκα με Βασιλική (έγραψα κριτική). Είχε πλάκα γιατί μου γκρίνιαξε ότι κοίτα να δεις που όλοι έρχονται την ίδια ώρα (5-6 το απογευμα). Της λέω τι να κάνουμε τέτοια ώρα τελειώνει η δούλειά...
Τελικά ξέρει κανείς ποιες κοπέλες από τα νέα ρωσιδάκια δίνουν πίσω πόρτα; Η Βασιλική είπε νιετ...
Χορχε οχι μπλιετ
БЛЯДЬ ειναι το σωστο, προφερεται μπλιατ δηλ γαμωτο ελληνιστη fuck αγγλιστη
Σε υποθετική ερώτηση σε δύο κοπέλες, 1 κατηγορηματικά η μία και η άλλη είπε {άσε να κάνουμε το ένα και βλέπουμε}. Για πίσω δεν ρώτησα.Ναι ρε παιδια. Ας απαντηση καποιος , ποια κοριτσια δινουν πισω πορτα. Και αν στα 80€ ριχνεις 2 μπαλακια. Γιατι και αυτο αναφερθηκε κατι για 1 μπαλακι