Νέα

Delight , Φραντζή 7, 4ος Όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 566K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Greek_stud

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2009
Κριτικές
23
Like
477
Πόντοι
290
Τι να πω για την Λίζα φαίνεται έπεσα έξω. Προφανώς οι πιο παλιοί γνωρίζουν περισσότερα (respect). Στην συνεδρία πάντως μου έβγαλε κάτι σε ντροπαλό - καμία σχέση με περπατημένη με τρελά χιλιόμετρα στο κοντέρ. Ίσως ήταν της στιγμής...

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Εννοεί οτι στο 2017 δεν έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα ακόμα

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.264
Πόντοι
4.365
Τι να πω για την Λίζα φαίνεται έπεσα έξω. Προφανώς οι πιο παλιοί γνωρίζουν περισσότερα (respect). Στην συνεδρία πάντως μου έβγαλε κάτι σε ντροπαλό - καμία σχέση με περπατημένη με τρελά χιλιόμετρα στο κοντέρ. Ίσως ήταν της στιγμής...

Ναι ρε, πλάκα κάνουμε. Εξάλου το Λιζάκι είναι ωραίο άτομο  :rockon:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Και στην Αχιλλεως ετσι το επαιζε. Κοριτσι της διπλανης πορτας. Γι αυτο ηταν απο τα δυνατα χαρτια της Νατασσας.

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.223
Πόντοι
456
Χθεσινή πρώτη επίσκεψη , λόγω έλλειψης χρόνου πήρα στο μισάωρο την μοναδική διαθέσιμη Βικτωρια, μετά-μιλφ, κοντό μαλλί , ωραίο βυζι σεξυ εμφάνιση με ζαρτιέρα , μασαζάκι απολαυστικό και ξεκουραστικό τελείωμα στο χέρι, αυτό ακριβώς που ήθελα .

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Και στην Αχιλλεως ετσι το επαιζε. Κοριτσι της διπλανης πορτας. Γι αυτο ηταν απο τα δυνατα χαρτια της Νατασσας.

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω........η Λίζα,για όσους την ξέρουν,δεν το παίζει,είναι κορίτσι της διπλανής πόρτας.....και πράγματι,στην Αχιλλέως,έκανε τα περισσότερα ραντεβού....το πρόγραμμά της είναι άπαιχτο.

Είναι απο τα λίγα ατομα,στο χωρο αυτόν,για τα οποια μπορω να τα πω αυτά.......μακαρι να υπήρχαν περισσότερες.........

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.223
Πόντοι
456
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω........η Λίζα,για όσους την ξέρουν,δεν το παίζει,είναι κορίτσι της διπλανής πόρτας.....και πράγματι,στην Αχιλλέως,έκανε τα περισσότερα ραντεβού....το πρόγραμμά της είναι άπαιχτο.

Είναι απο τα λίγα ατομα,στο χωρο αυτόν,για τα οποια μπορω να τα πω αυτά.......μακαρι να υπήρχαν περισσότερες.........

+1000

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Στη Λίζα είχα πάει πριν 5,5 χρόνια μία μοναδική φορά. Θετική εντύπωση. Ανέβασα και κριτική τότε.

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26

Δεν θα διαφωνήσω για το Λιζάκι, αλλά για να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα, είχε τη συνήθεια να κάνει το μισάωρο τέταρτο, να μην πω δεκάλεπτο. Μόνο 'όταν δεν την έπερνε, ή ήξερε ότι ο πελάτης γράφει σε site κράταγε χρόνους. Το κατέχει πολύ καλά το επικοινωνιακό. Καλή, αλλά για έμπειρους παίχτες.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν θα διαφωνήσω για το Λιζάκι, αλλά για να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα, είχε τη συνήθεια να κάνει το μισάωρο τέταρτο, να μην πω δεκάλεπτο. Μόνο 'όταν δεν την έπερνε, ή ήξερε ότι ο πελάτης γράφει σε site κράταγε χρόνους. Το κατέχει πολύ καλά το επικοινωνιακό. Καλή, αλλά για έμπειρους παίχτες.

και εδω θα διαφωνήσω........και εξηγω : όταν η κοπέλλα ξεκιναει να κάνει μασαζ,και το κανει πολύ καλά,και ο πελάτης στο δεκάλεπτο αρχίζει τις "επιθέσεις",είναι λογικό η συνεδρία να κρατήσει λίγο.......προσωπικά,και στην Αχιλλέως και στην Καλλιθέα,καμμία συνεδρία με τη Λίζα δεν κρατησε λιγότερο απο τρια τέταρτα και ποτέ δεν κοίταξε ρολοι.....
Τωρα κάποιοι συναγωνιστές δεν θέλουν μασαζ,η έχουν λόγους να βιάζονται......μου έχει τυχει και μένα.Δεν φταίει η κοπέλλα όμως.........

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
και εδω θα διαφωνήσω........και εξηγω : όταν η κοπέλλα ξεκιναει να κάνει μασαζ,και το κανει πολύ καλά,και ο πελάτης στο δεκάλεπτο αρχίζει τις "επιθέσεις",είναι λογικό η συνεδρία να κρατήσει λίγο.......προσωπικά,και στην Αχιλλέως και στην Καλλιθέα,καμμία συνεδρία με τη Λίζα δεν κρατησε λιγότερο απο τρια τέταρτα και ποτέ δεν κοίταξε ρολοι.....
Τωρα κάποιοι συναγωνιστές δεν θέλουν μασαζ,η έχουν λόγους να βιάζονται......μου έχει τυχει και μένα.Δεν φταίει η κοπέλλα όμως.........
Ειδικά Αχιλλέως, ξέρεις καλύτερα από μένα, τι γινόταν. Ήταν θέμα ανταγωνισμού, ποια θα είναι γρήγορα έξω να κάνει τα πιο πολλά. Εγώ δεν είχα θέμα μαζί της, ούτε και εσύ σίγουρα.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
....πέρασμα από το θεραπευτήριο... ήταν η Βερόνικα και άλλες 3... πήρα Βερόνικα μασαζ δυνατό, καλαμάκι μέτριο μπριζόλα καλή... (όλα χωρίς βιασύνη) στα της εμφάνισης λεπτή γύρω στα 37 στήθος 1+ γύρω στο 1,72 μακρύ ξανθό μαλλί συμπαθέστατη και ευγενική...ο χώρος άνω του μετρίου παντόφλες πετσέτες σε νάυλον, κρεβάτι μασάζ φαρδύ μαλακό και στέρεο, καμπίνα ντουζ στο δωμάτιο και άνετη...
(παλαιότερα είχε περάσει από μεσογείων 289)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
1.72 με τα τακούνια... 1.62 χωρίς...

elgreco1

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ρε εμπειροι εσεις που ξερετε,μεταξυ τζεσικας και λιζας για μας που πρεπει να αποφασισουμε,τι να διαλεξουμε για πρωτη επισκεψη?

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
ρε εμπειροι εσεις που ξερετε,μεταξυ τζεσικας και λιζας για μας που πρεπει να αποφασισουμε,τι να διαλεξουμε για πρωτη επισκεψη?
Αν είναι χαλαρά και δεν βαράν κουδούνια, Λίζα, για εμένα.

elgreco1

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0

απ οτι εχω διαβασει υπαρχουν καλες κριτικες για βερονικα,λυκα και λιζα

τελικα αν καποιος θελει ωραια εμφανιση και καλο πακετο υπηρεσιων και πισω πορτα που πρεπει να παει...

Αν είναι χαλαρά και δεν βαράν κουδούνια, Λίζα, για εμένα.

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128