Νέα

Delight , Φραντζή 7, 4ος Όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 566K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
Δυο 20 χρονα ρωσικα θηρια ηρθαν σημερα στο καταστημα
Αλεξανδρα και Βασια
Πολυ ομορφες με γαλαζια  ματια και φοβερα κορμια
Χορχε.....καταστροφα!

Άψογος γι άλλη μια φορά ο Ζίρο! Τώρα θα μου απαντήσεις αν είναι σήμερα στο κατάστημα η Λίζα κι αν ξέρεις κάτι για Ναταλή νέα από Σ296 επειδή στο άλλο νήμα απόκριση δεν είχα

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.159
Πόντοι
42.697
Άψογος γι άλλη μια φορά ο Ζίρο! Τώρα θα μου απαντήσεις αν είναι σήμερα στο κατάστημα η Λίζα κι αν ξέρεις κάτι για Ναταλή νέα από Σ296 επειδή στο άλλο νήμα απόκριση δεν είχα

φιλε μου χθες ( και σημερα) οπως εμαθα η Λιζα απουσιαζει
δυστυχως πρωινες ωρες και απογευμα γραφω απο κινητο οποτε δεν μου ειναι ευκολο να τα βλεπω ολα και να τα απαντω
μπορειτε ομως καλλιστα να παρετε τηλ στο μαγαζι (υπαρχει το τηλ και στον καταλογο και στο μπαννερ και να ενημερωθειτε για το ροστερ )

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.159
Πόντοι
42.697
Τι λες τώρα.... και μόλις έχυσα....
Πέρασες Καταστρόφα ;

δεν προλαβαινα Χορχε
στο φτερο περαστικος ημουν
τις ειδα ομως και πραγματικα ειναι απο τα κοριτσια που σπανια βλεπεις σε μασατζιδικα
κουκλαρες

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
Ευχαριστώ κι εδώ για τη Μηδενική Ανοχή στα αναπάντητα ερώτηματά μου.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
..καλα.. μην τρελενεστε με τις 'κουκλαρες'...
Και η Ντανιελα ωραιο μουνακι ειναι..αλλα στο δωματιο ειναι επιπλπο!!!

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.951
Πόντοι
2.846
δεν προλαβαινα Χορχε
στο φτερο περαστικος ημουν
τις ειδα ομως και πραγματικα ειναι απο τα κοριτσια που σπανια βλεπεις σε μασατζιδικα
κουκλαρες

Πολυ  γλυκα  μωρακια  και τα  δυο , η  Βασιλικη πιο  μετρια  βεβαια σε  φατσα σαν την  φοιτητρια  του απο κατω οροφου ,  αυτη  που  ηταν κουκλαρα  ηταν η  Αλεξανδρα η μελαχρινη με την  μακρια της  μαλλουρα  και με τις Σιβηρικες της  γαλαζιες  γατησιες  ματαρες , καυλερο σωματακι η νεαρα ,  ωραια  ποδια ομορφος  κωλος και  ωραιο  μουτρακι κ χαμογελο ,  ηθελα  να περασω εκεινη την  στιγμη επι τοπου ο καυλομενος αμοιρος ... αλλα μου ειπε  οτι  μπαινει σε  δωματειο  και θα  βγει σε 45 λεπτα , κι  ετσι την  εκανα διοτι βαριομουν την  αναμονη , παντως  φαινεται  πιο καυλερη απ την αλλη δεν  διχνει για  φολοειδες , την  εχω  ηδη λοκαρει λογικα η  αυριο η απο Δευτερα που θα ειναι πιο  χαλαρες διοτι  οταν  πηγα  και οι δυο μπαιναν και βγαιναν  στα δωματια , καλα  τοσος  κοσμακης  τις  πηρε χθες ουτε  ενας δεν ειναι απ το  μπου να  γραψει  κατι  :think: :think: :think:  η Αλεξανδρα πρεπει να το ετρεξε καλα το κοντερ της για πρωτη  μερα ,  παντος  ειναι νεα σαν τα κρυα τα νερα τα  Ρωσσιδακια αν  ειναι και καυλομενα και φιλοτιμα κι  οχι πονηρα  πρεπει να  χτυπησε  φλεβα  παλι  το  Φραντζη  :booty: :booty: :lheel: :lheel: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αχ κάνε Θεέ μου να δίνουν και κώλο...

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.951
Πόντοι
2.846
αχ κάνε Θεέ μου να δίνουν και κώλο...
  Χορχακο μου κι εμενα στο κωλι τους πηγε  το μυαλο μου  διοτι εχουνε πολυ  ωραια νεανικα  κορμια και κωλια  ....  αλλα  φαινονται  πολυ αματουρ  next door τα  μωρα οποτε  λογικα παιζει και να μην την  εχουνε δουλεψει πολυ την  πισω  κινηση , αν και οι   Σιβηρικες νεαρες  6 στις 10  το γουσταρουν και το  δινουν  με τρελα το σουφριδι τους , απλα μου φανηκαν λιγο αβγαλτες οι συγκεκριμενες , anyway  οταν  τεσταριστουν θα δουμε αν γουσταρουν απο  αντιχειρα  μεχρι πεοντα  ;) ;) ;) :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Τελικά εδώ πέρασε κανένας?
Χόρχε...?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Πέρασμα χθες Σάββατο μεσημεράκι...!
Κοπέλες αρκετές,πλούσιο ρόστερ για Σάββατο...
Σειρά όπως παρέλασαν...

Πρώτη,πρώτη η Βασιλική,πιπινάκι με ωραίο σώμα και πρόσωπο αλλά και καυλιάρικη φωνούλα...
Λίζα,η γνωστή κοπέλα που αναφέρουν αρκετοί...
Βερόνικα Ήταν η μοναδική που δεν είδα,ήταν στο δωμάτιο σε πρόγραμμα μίας ώρας.
Βικτώρια,αεράτη στο σαλονάρισμα με ωραίο χαμόγελο...
Αλεξάνδρα,καινούργια κοπέλα και αυτή,όμορφη με ωραίο σώμα.
Ντανιέλα,όμορφο κορίτσι με ωραία χαρακτηριστικά.
Μαρία η κοκκινομάλλα του ιδρύματος...
Και τέλος μόλις είχε έρθει η Ελένη...Ξανθιά με ωραίο τύπο...Την είδα με τα πολιτικά της...

Αυτά...! :wanker:

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
το προγραμμα της 1 ωρας ειναι με 2 εκτονωσεις??? :huh: :huh:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Πέρασμα χθες Σάββατο μεσημεράκι...!
Κοπέλες αρκετές,πλούσιο ρόστερ για Σάββατο...
Σειρά όπως παρέλασαν...

Πρώτη,πρώτη η Βασιλική,πιπινάκι με ωραίο σώμα και πρόσωπο αλλά και καυλιάρικη φωνούλα...
Λίζα,η γνωστή κοπέλα που αναφέρουν αρκετοί...
Βερόνικα Ήταν η μοναδική που δεν είδα,ήταν στο δωμάτιο σε πρόγραμμα μίας ώρας.
Βικτώρια,αεράτη στο σαλονάρισμα με ωραίο χαμόγελο...
Αλεξάνδρα,καινούργια κοπέλα και αυτή,όμορφη με ωραίο σώμα.
Ντανιέλα,όμορφο κορίτσι με ωραία χαρακτηριστικά.
Μαρία η κοκκινομάλλα του ιδρύματος...
Και τέλος μόλις είχε έρθει η Ελένη...Ξανθιά με ωραίο τύπο...Την είδα με τα πολιτικά της...

Αυτά...! :wanker:
..δεν είδες και την Γιούλη.. συμπαθητική μετρίου αναστήματος καστανή γεματούλα γλυκιά..
οι δύο νέες κοπέλες είναι αδελφές ... μικρότερη , 20 ετών περίπου η Αλεξάνδρα (1,68 περίπου , λεπτή 58 κιλά περίπου πολύ μακριά μαύρα μαλλιά - ίσως και extension - 1,5 στήθος υπέροχη κατανομή σώματος 
η Βασιλική γύρω στα 25΄λίγο πιο καντή και αδύνατη από την Αλεξάνδρα με ανάλογο σώμα και οι δύο συμπαθέστατες και ευγενικές....
αυτά...

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Μάλλον προσπαθούν να το αποφύγουν. Δεν είμαι και σίγουρος βέβαια. Αυτά από τα μισόλογα της σερίφισας
απο τις κριτικές εδώ νομιζω δεν υπαρχει ουτε μια με 2 εκτονώσεις μαλλον είναι ο κανόνας.

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.159
Πόντοι
42.697
Βασιλικη  και Αλεξανδρα (οι νεοεισερχομενες) νεαρα δροσερα, ομορφα καλλιγραμμα κοριτσια.
Η Μαρια επισης η κοκκινομαλλα πολυ γλυκια με ομορφα εκφραστικα ματια.
Η Αλινα επίσης απο τις καινουργιες ειναι όμορφο και σεξι μιλφακι και σε πρωτη ευκαιρια θα προτιμηθει

alapis

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
9
Like
132
Πόντοι
1
Μάλλον προσπαθούν να το αποφύγουν. Δεν είμαι και σίγουρος βέβαια. Αυτά από τα μισόλογα της σερίφισας

Ισχυει. Μου το ειπε κοπελα σε προηγουμενη επισκεψη οτι εχουν παρα πολυ δουλεια και το αποφευγουν. Οπως καταργηθηκε το 3+1 στη μιση τιμη.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
Ισχυει. Μου το ειπε κοπελα σε προηγουμενη επισκεψη οτι εχουν παρα πολυ δουλεια και το αποφευγουν. Οπως καταργηθηκε το 3+1 στη μιση τιμη.

Μάλιστα, οπότε το πρόγραμμα των 80 είναι ψιλομουφέ.. Πάντως έχει ωραία μουνιά το κατάστημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom