Νέα

Delight , Φραντζή 7, 4ος Όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 570K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

djnet71

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
33
Like
576
Πόντοι
6.055
Χωρίς όμως δεύτερο μπαλάκι στο πρόγραμμα με τα 80 ευρώ δεν είναι και πολύ vfm το μαγαζί...

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
9
Like
912
Πόντοι
371
Τι γίνεται εδώ?
Οι Ρωσσιδούλες Αλεξάνδρα και Βασιλική εργάζονται ακόμα στο κατάστημα?
Πολύ σιγή έπεσε τελευταία...

ddd13

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Σαν χώρος είναι έτσι αξιοπρεπέστατος που φαίνεται και στις φώτο?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.887
Πόντοι
19.795
Σαν χώρος είναι έτσι αξιοπρεπέστατος που φαίνεται και στις φώτο?
Ο χωρος ειναι πολυ καλος. Ειχα περασει απο εκει τη περασμενη εβδομαδα, για ενα στα γρηγορα, ηταν μονο η Ολγα διαθεσιμη, απλα διεκπεραιωτικη, τιποτα ιδιαιτερο.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.869
Πόντοι
216
περασμα από Φ7 σημερα, με 'Βασιλισσα' /Βασιλικη....
Ωραια κοπελιτσα, πολύ γλυκο προσωπο και γενικα από εμφανιση πολύ καλη!
Από σερβις μαγκες μου-ενώ δεν της το χα, γιατι πολύ στο φιλακι και στην αγκαλιτσα (?) αρχισαμε, απεδείχθη αρκετα μαχιμη, παραδόξως!
Λογω ηλικιας και στυλ δλδ, ξερεις ότι δεν θα παιρνε πρωτοβουλίες κτλπ, κι όμως μ εβαλε αυτή κατω και με καβαλησε σαν αγρια σκυλα!
Καθολου διεκπαιρεωτικη, μια φορα...

Ένα πραγμα που με ξενισε/παραξενεψε ισως, ηταν η πολλη αγκαλιτσα (η οποια δεν με χαλασε καθολου βεβαια, απλα δεν τετοιο βιωμα από ιεροδουλη, καθως και αφου τελειωσα κι εγω, με ειχε γραπωσει για τα καλα αρκετη ωρα(!)...
Μου θυμισε κατι εξωσυνοικιακα γαμησια που μου τυχαιναν ως εφηβος, με γκομενιτσες που γνωρίζαμε σε κατι σπιτικα παρτυ, φανταστείτε-ακριβως όμως!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ωραίος ρε Ανανία. Με πρίζωσες να την δοκιμάσω. Τετοιες φάσες μου αρέσουν

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.869
Πόντοι
216
Ωραίος ρε Ανανία. Με πρίζωσες να την δοκιμάσω. Τετοιες φάσες μου αρέσουν

αγκαλίτσας, να υποθεσω?

;)

εμφανισιακά αυτή η Ντανιελα μου αρεσε, ετσι σαν σκυλι ξεπλυμενο για βελασμα στην καυτη πετσα πανω, αλλα απ αυτά που διαβασα......μπου!
Προσωπικα τα πιπίνια δεν με τρελαινουν (τα αποφευγω γενικα, φαντασου) η Βασιλικη όμως με τραβηξε και τελικα γουσταρα!
Προτεινομενη!

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.069
Πόντοι
2.846
Από σερβις μαγκες μου-ενώ δεν της το χα, γιατι πολύ στο φιλακι και στην αγκαλιτσα (?) αρχισαμε, απεδείχθη αρκετα μαχιμη, παραδόξως!
Λογω ηλικιας και στυλ δλδ, ξερεις ότι δεν θα παιρνε πρωτοβουλίες κτλπ, κι όμως μ εβαλε αυτή κατω και με καβαλησε σαν αγρια σκυλα!
Καθολου διεκπαιρεωτικη, μια φορα...

Ένα πραγμα που με ξενισε/παραξενεψε ισως, ηταν η πολλη αγκαλιτσα (η οποια δεν με χαλασε καθολου βεβαια, απλα δεν τετοιο βιωμα από ιεροδουλη, καθως και αφου τελειωσα κι εγω, με ειχε γραπωσει για τα καλα αρκετη ωρα(!)...
Μου θυμισε κατι εξωσυνοικιακα γαμησια που μου τυχαιναν ως εφηβος, με γκομενιτσες που γνωρίζαμε σε κατι σπιτικα παρτυ, φανταστείτε-ακριβως όμως!
   :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: εισαι  μεγαλος  Αγκαλιτσας ανανια  τελικα ,  ευγε  τεκνο  μου  ;) ;) ;), πολυ  αγαπησιαρικο το μωρο θα  συμφωνησω κι  εγω σε  αυτο , αν και  εμενα  αγκαλιτσες δεν μου εκανε οταν  την ειχα  δοκιμασει ,  αλλα τα γλωσσοφιλα διναν  και περναν απ την μικρη  , σαν να ηταν  γκομενα μου εντελως  :rockon: :rockon: :rockon: , πολυ καυλιαρικο και παθιαρικο το μικρο και μπραβο της  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.541
Πόντοι
5.595
.
.
Οντως.. ωραιο μωρακι το συγκεκριμενο..
αλλα εχω μια απορια..  Καταφερες να συνεννοηθεις...???
Σε εμενα ελεγε μονο τα βασικα(ελληνικα).. και κατα τα αλα κατι ρωσικα... :idiot:

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Οντως.. ωραιο μωρακι το συγκεκριμενο..
αλλα εχω μια απορια..  Καταφερες να συνεννοηθεις...???
Σε εμενα ελεγε μονο τα βασικα(ελληνικα).. και κατα τα αλα κατι ρωσικα... :idiot:
μιλάει τη γλώσσα του σώματος...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Όταν αρχίζουν τα ρούσικα η βασια και η αλεξάνδρα...
Το καυλί μου γίνεται πέτρα....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
επίσκεψη του θεραπευτηρίου το μεσημέρι ..διαθέσιμες Όλγα Βερόνικα και Γιούλη θεραπεία με Γιούλη από Λευκορωσία  (συμπαθητική 1,62,μακρύ μαλλί  μελαχρινή,3ρι στήθος, κανονική όχι κοκαλιάρα , με tattoo στην μέση , piercing στον αφαλό)μασάζ άνω του μετρίου, άρτια στην συμμετοχή στο β΄μέρος δεν είναι πολύ ομιλητική αλλά περνάς όμορφα

• Like

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.490
Πόντοι
5.595

Από πρόσφατη επίσκεψη στο ελαιοτριβείο.. Επιτέλους φρεσκαδούρα! Να περιμένω στο δωμάτιο και να ακούω συζητήσεις με βαριά ρούσικη προφορά.. Κάβλα

Τρεις διαθέσιμες κορασίδες
Αλεξάνδρα, μπήκε στο δωμάτιο και μου φύγαν τα σάλια. φρέσκο όμορφο πιπίνι ρωσιδάκι σούπερ μουνάκι σε στυλ είμαι ωραία και το ξέρω κωλόγεροι!  :grin:

Γιούλη, με χαιρέτησε βιαστικά από το διάδρομο, καλή φάνηκε αλλά στα παπάρια μας αφού δεν μπήκε στο δωμάτιο..

Βασιλική, γλυκό πιπίνι εξ Ρωσίας φρεσκαδούρα ότι πρέπει για πορνόγερους, η οποία και επιλέχθηκε οριακά αφου φοβήθηκα ξεπέτα από Αλεξάνδρα..

Αργότερα θα γράψω και δυο λογάκια.. Το μαγάζι προτείνεται για αγκαλίτσες και φιλάκια με τα χίλια

• Like

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.490
Πόντοι
5.595
Ααα ξέχασα τη Στεφανία με κάτι βυζιά κτήνη κανονικά. Ως οπαδός του νεανικού στητού βύζου την απέρριψα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom