ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 740
- Like
- 52.018
- Πόντοι
- 36.988
Εύγε κε Μπαρούχε, αναμένουμε κριτική. Να υποθέσω ταλαντεύτηκες ανάμεσα σε Λίζα και Βασιλική?
Κάπως έτσι...Χαχαχα η κριτική ανεβαίνει!!!
Εύγε κε Μπαρούχε, αναμένουμε κριτική. Να υποθέσω ταλαντεύτηκες ανάμεσα σε Λίζα και Βασιλική?
Χωρίς όμως δεύτερο μπαλάκι στο πρόγραμμα με τα 80 ευρώ δεν είναι και πολύ vfm το μαγαζί...
...ναι...Σαν χώρος είναι έτσι αξιοπρεπέστατος που φαίνεται και στις φώτο?
Ο χωρος ειναι πολυ καλος. Ειχα περασει απο εκει τη περασμενη εβδομαδα, για ενα στα γρηγορα, ηταν μονο η Ολγα διαθεσιμη, απλα διεκπεραιωτικη, τιποτα ιδιαιτερο.Σαν χώρος είναι έτσι αξιοπρεπέστατος που φαίνεται και στις φώτο?
Ωραίος ρε Ανανία. Με πρίζωσες να την δοκιμάσω. Τετοιες φάσες μου αρέσουν
εισαι μεγαλος Αγκαλιτσας ανανια τελικα , ευγε τεκνο μου ;) ;) ;), πολυ αγαπησιαρικο το μωρο θα συμφωνησω κι εγω σε αυτο , αν και εμενα αγκαλιτσες δεν μου εκανε οταν την ειχα δοκιμασει , αλλα τα γλωσσοφιλα διναν και περναν απ την μικρη , σαν να ηταν γκομενα μου εντελως , πολυ καυλιαρικο και παθιαρικο το μικρο και μπραβο τηςπερασμα από Φ7 σημερα, με 'Βασιλισσα' /Βασιλικη....
Ωραια κοπελιτσα, πολύ γλυκο προσωπο και γενικα από εμφανιση πολύ καλη!
Από σερβις μαγκες μου-ενώ δεν της το χα, γιατι πολύ στο φιλακι και στην αγκαλιτσα (?) αρχισαμε, απεδείχθη αρκετα μαχιμη, παραδόξως!
Λογω ηλικιας και στυλ δλδ, ξερεις ότι δεν θα παιρνε πρωτοβουλίες κτλπ, κι όμως μ εβαλε αυτή κατω και με καβαλησε σαν αγρια σκυλα!
Καθολου διεκπαιρεωτικη, μια φορα...
Ένα πραγμα που με ξενισε/παραξενεψε ισως, ηταν η πολλη αγκαλιτσα (η οποια δεν με χαλασε καθολου βεβαια, απλα δεν τετοιο βιωμα από ιεροδουλη, καθως και αφου τελειωσα κι εγω, με ειχε γραπωσει για τα καλα αρκετη ωρα(!)...
Μου θυμισε κατι εξωσυνοικιακα γαμησια που μου τυχαιναν ως εφηβος, με γκομενιτσες που γνωρίζαμε σε κατι σπιτικα παρτυ, φανταστείτε-ακριβως όμως!
Με αυτά που γράφετε, με βλέπω από αγκαλίτσας να αναβαθμίζομαι σε αγαπούλης
Οντως.. ωραιο μωρακι το συγκεκριμενο..περασμα από Φ7 σημερα, με 'Βασιλισσα' /Βασιλικη....
Ωραια κοπελιτσα, πολύ γλυκο προσωπο και γενικα από εμφανιση πολύ καλη!
.
.
μιλάει τη γλώσσα του σώματος...Οντως.. ωραιο μωρακι το συγκεκριμενο..
αλλα εχω μια απορια.. Καταφερες να συνεννοηθεις...???
Σε εμενα ελεγε μονο τα βασικα(ελληνικα).. και κατα τα αλα κατι ρωσικα...
Δεν ειμαι ο μοναδικός που το παθαίνει λοιπόν...Όταν αρχίζουν τα ρούσικα η βασια και η αλεξάνδρα...
Το καυλί μου γίνεται πέτρα....