Νέα

Δεκαετία 80 (80's) ..H Πιο γαματη δεκαετία ever?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Ακούω γνωμες ,εμπειριες ,διασκέδαση,γκομενες ,γαμήσια, αναμνήσεις whatever, καυλιάρηδες............

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Κυριακή Γάρ........ ;) ;) ;) ;) ;) ;)

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Δεν έπιασε το θέμα. Ας ζμπρωξω λίγο
Flight jacket. Dr.martens παπούτσια. Καρατε kidd.townmate χωρίς πόδια .άσπρη κάλτσα abibas. adipas
Ζμπρωξε γλυψε. Lucky  cup. Φισοκαλαμα thundercats κ.α

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στο Δημοτικο γυαλιστερη μπλε φορμα PUMA η καλη η ακριβη που φοραγαν στις ταινιες και ειχε και η Εθνικη ομαδα.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.399
Πόντοι
1.056
.....γκαζακια,αυτοκολλητα,τσακα τσακα (παιχνιδι που το βαζαμε στο ποδι σαν μπαλα καταδικου  :2funny:)παγουρινο,μπομπονελες,ΜΙΝΙΟΝ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ (απο εκτη δημοτικου με ΑΘΗΝΑ-ΛΑΜΠΡΙΝΗ η ΠΕΡΙΣΣΟΣ-ΑΘΗΝΑ),ασφαλεις βολτες στην Αθηνα-Ομονοια μονο με Ελληνες,μπουρδελοτσαρκες Φυλης-φαρσες με τηλεφωνα η χτυπημα κουδουνιων,υπνος το καλοκαιρι με ανοιχτα παραθυρα,σχολειο και το Σαββατο με μαθημα και χωρους καταλοιπο της χουντας,ΥΠΕΧΡΟΤΙΚΗ Η ΠΟΔΙΑ στο σχολειο,jumbo carioca μαρκαδοροι,ζαχαρενια τσολιαδακια,λουκουμας,μηλο καραμελομενο..................ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΗ !!!  ;).................. :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
.....γκαζακια,αυτοκολλητα,τσακα τσακα (παιχνιδι που το βαζαμε στο ποδι σαν μπαλα καταδικου  :2funny:)παγουρινο,μπομπονελες,ΜΙΝΙΟΝ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ (απο εκτη δημοτικου με ΑΘΗΝΑ-ΛΑΜΠΡΙΝΗ η ΠΕΡΙΣΣΟΣ-ΑΘΗΝΑ),ασφαλεις βολτες στην Αθηνα-Ομονοια μονο με Ελληνες,μπουρδελοτσαρκες Φυλης-φαρσες με τηλεφωνα η χτυπημα κουδουνιων,υπνος το καλοκαιρι με ανοιχτα παραθυρα,σχολειο και το Σαββατο με μαθημα και χωρους καταλοιπο της χουντας,ΥΠΕΧΡΟΤΙΚΗ Η ΠΟΔΙΑ στο σχολειο,jumbo carioca μαρκαδοροι,ζαχαρενια τσολιαδακια,λουκουμας,μηλο καραμελομενο..................ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΗ !!!  ;).................. :rockon:
σωστος..αλλα
πολλα πουρα μαζευτηκαμε!!!

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
4.441
Πόντοι
2.021
Κακιές πουτάνες κακιές οι υπηρεσίες τους στο 70% , αλλά καλά τραβέλια . Δύσκολες οι γκόμενες.
Ημουν τυχερός που ειχα δουλέψει σε νησιά . Ξεπατωθήκαμε στον πούτσο με τα αλλοδαπά , ακάποτα κλπ κλπ.
Γαμάτη μουσική , καλά μοτόρια .
a.k.a Πρυτανης

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
απ οτι εχω ακουσει τοτε τα πολλα γαμησια πεφτανε σε κατι σινεμα που εμπαινες με το αμαξι μεσα..νομιζω drive in τα λεγανε..

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
απ οτι εχω ακουσει τοτε τα πολλα γαμησια πεφτανε σε κατι σινεμα που εμπαινες με το αμαξι μεσα..νομιζω drive in τα λεγανε..
Μην ακους τετοια πραγματα φιλε...Και τοτε οπως και τωρα τα γαμησια πεφτανε στους ιδιους χωρους με τους ιδιους τροπους. Μονο οι ανθρωποι εχουν αλλαξει.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
2 πραγματα μου εχουν μεινει! Αγνο γαμησι χωρις προφυλακτικο και φοβον του εηντζ με τουριστριες κυριως σαν τα κρυα τα νερα! Καταγομαι απο νησι επομενως καταλαβαινετε!

Και το δευτερο βολτες σε ολη την Αθηνα χωρις αλλοδαπους! Τοτε την περπαταγες και τη φχαριστιοσουνε. Ο κοσμος δε χρειαζοταν να παει σε κεντρα για να διασκεδασει εκανε περιπατους στην πολη του που ηταν δικια του και οχι κατακτημενη.

Το πρωτο πραμγα που εκαναν οι Αλβανοι οταν ηρθαν ηταν να διωξουν τους Ελληνες απο τους δρομους και τις πλατειες και να χωθουν στις τουριστικες δουλειες οσο μπορεσαν. Να μας παρουν το καλυτερο κομματι και τους αφησαμε.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
2 πραγματα μου εχουν μεινει! Αγνο γαμησι χωρις προφυλακτικο και φοβον του εηντζ με τουριστριες κυριως σαν τα κρυα τα νερα! Καταγομαι απο νησι επομενως καταλαβαινετε!

Και το δευτερο βολτες σε ολη την Αθηνα χωρις αλλοδαπους! Τοτε την περπαταγες και τη φχαριστιοσουνε. Ο κοσμος δε χρειαζοταν να παει σε κεντρα για να διασκεδασει εκανε περιπατους στην πολη του που ηταν δικια του και οχι κατακτημενη.

Το πρωτο πραμγα που εκαναν οι Αλβανοι οταν ηρθαν ηταν να διωξουν τους Ελληνες απο τους δρομους και τις πλατειες και να χωθουν στις τουριστικες δουλειες οσο μπορεσαν. Να μας παρουν το καλυτερο κομματι και τους αφησαμε.
Το 1987 θυμαμαι φιλε, ημασταν ολοι χεσμενοι απο τον ιο.Κυριως ελλειψης σωστης πληροφορησης. Αλλωστε ποιος ηξερε...Τα ειχαμε κομμενα ΟΛΑ. Επειτα εφυγα Αμερικη και απο εκει μπορεσα να μαθω πραγματα που εδω ακομα και σημερα τα εχουν παρεξηγημενα. Θυμασαι τον μαλακα τον Τριχοπουλο που εβγαινε και ελεγε οτι ηταν ακομα και επικυνδινο να κατσουμε σε παραλιες? Γαμησε τα, φιλε...Μετα ακολουθησε μια μαυρη 3ετια, μεχρι να ξαναπλησιασουμε την Σολωνος. Που ξεραμε για call girls τοτε, ασε που εγω προσωπικα τοτε στην αρχη της μαλακιας μου, κοτευα κιολας!!

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Παιχνιδια στο φουλ απο σπιτια,πλατειες,αλανες,ακομα και εξω στο πεζοδρομιο του σπιτιου.
Πρωταθληματακια στο subbuteo,παρτυ παιδικα σε σπιτια με τα κλασσικα μπλουζ της εποχης αθφονο γελιο και χαβαλες.
Ταινιες,μουσικη, σειρες παιδικες ολα ηταν φοβερα.
Οι κλασσικες φωνες των μαναδων οταν νυχτωνε να μας φωναζουν να παμε σπιτι και να ξελαρυγκιαζοντε.
Γενικα ηταν μια ωραια δεκαετια χωρις αγχος,σκοτουρες και μιζερια.
Δεν την προλαβα σε μεγαλη ηλικια ημουν μικρος οποτε οτι αναμνηση εχω ειναι σαν παιδι.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Παιχνιδια στο φουλ απο σπιτια,πλατειες,αλανες,ακομα και εξω στο πεζοδρομιο του σπιτιου.
Πρωταθληματακια στο subbuteo,παρτυ παιδικα σε σπιτια με τα κλασσικα μπλουζ της εποχης αθφονο γελιο και χαβαλες.
Ταινιες,μουσικη, σειρες παιδικες ολα ηταν φοβερα.
Οι κλασσικες φωνες των μαναδων οταν νυχτωνε να μας φωναζουν να παμε σπιτι και να ξελαρυγκιαζοντε.
Γενικα ηταν μια ωραια δεκαετια χωρις αγχος,σκοτουρες και μιζερια.
Δεν την προλαβα σε μεγαλη ηλικια ημουν μικρος οποτε οτι αναμνηση εχω ειναι σαν παιδι.

Subuteo??
Που το θυμηθικες φιλε??
Μαζευα λεφτα δραχμη δραχμη για να παρω ομαδα
80 s  κ φοβερες μουσικες ιδιαιτερα στο metal**dimmits ακους?)

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Subuteo??
Που το θυμηθικες φιλε??
Μαζευα λεφτα δραχμη δραχμη για να παρω ομαδα
80 s   κ φοβερες μουσικες ιδιαιτερα στο metal**dimmits ακους?)
Φιλος μου τοτε το ειχε και ο μεγαλυτερος αδελφος του μας το ειχε βαλει πανω σε κοντρα πλακε ξυλο αν θυμαμαι καλα και ηταν η τσοχα τεντωμενη ειχαμε λιωσει στα παιχνιδια.
Μεταλ ακουω απο τοτε και συνεχιζω ακομα.
Συλλογες απο gi joe,transformes,playmobil και δεν συμαζευεται.
Και amiga που ειχαμε αρκετοι εκεινη την εποχη μαζευομασταν σε σπιτια και καναμε τουρνουα στο παιχνιδι barbarian (αν θυμαμαι καλα αν το λεγανε ετσι) στο mortal combat και στο ποδοσφαιρακι sensible soccer (αν το ελεγαν και αυτο ετσι δεν θυμαμαι καλα)
Γενικα ηταν μια εποχη που δεν θα ζησουν τα σημερινα παιδια κατα την αποψη μου.(σε πολλα θεματα)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
εγω επαιζα με τον σπιρτουλη!! :smitten:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
εγώ το 80 ήμουν νεογέννητο  :2funny: αλλά γνώρισα μέσα στα 90ς τους μεταλάδες των 80ς...
παράνοια και σκηνικά που ούτε στον κινηματογράφο δεν παίζουν  :grin:

τα σημερινά παιδάκια που ακούνε μέταλ και φοράνε μπλουζάκια μάλλον θα πρέπει να αλάξουν είδος μουσικής και lifestyle  :P
πως άλλαξαν οι εποχές...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ατελείωτες κόντρες......