nikbel2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
Ακούω γνωμες ,εμπειριες ,διασκέδαση,γκομενες ,γαμήσια, αναμνήσεις whatever, καυλιάρηδες............
Μεγαλη αναμνηση η Νανα στα νιατα της.Ακούω γνωμες ,εμπειριες ,διασκέδαση,γκομενες ,γαμήσια, αναμνήσεις whatever, καυλιάρηδες............
σωστος..αλλα.....γκαζακια,αυτοκολλητα,τσακα τσακα (παιχνιδι που το βαζαμε στο ποδι σαν μπαλα καταδικου )παγουρινο,μπομπονελες,ΜΙΝΙΟΝ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ (απο εκτη δημοτικου με ΑΘΗΝΑ-ΛΑΜΠΡΙΝΗ η ΠΕΡΙΣΣΟΣ-ΑΘΗΝΑ),ασφαλεις βολτες στην Αθηνα-Ομονοια μονο με Ελληνες,μπουρδελοτσαρκες Φυλης-φαρσες με τηλεφωνα η χτυπημα κουδουνιων,υπνος το καλοκαιρι με ανοιχτα παραθυρα,σχολειο και το Σαββατο με μαθημα και χωρους καταλοιπο της χουντας,ΥΠΕΧΡΟΤΙΚΗ Η ΠΟΔΙΑ στο σχολειο,jumbo carioca μαρκαδοροι,ζαχαρενια τσολιαδακια,λουκουμας,μηλο καραμελομενο..................ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΗ !!! ;)..................
Μην ακους τετοια πραγματα φιλε...Και τοτε οπως και τωρα τα γαμησια πεφτανε στους ιδιους χωρους με τους ιδιους τροπους. Μονο οι ανθρωποι εχουν αλλαξει.απ οτι εχω ακουσει τοτε τα πολλα γαμησια πεφτανε σε κατι σινεμα που εμπαινες με το αμαξι μεσα..νομιζω drive in τα λεγανε..
Το 1987 θυμαμαι φιλε, ημασταν ολοι χεσμενοι απο τον ιο.Κυριως ελλειψης σωστης πληροφορησης. Αλλωστε ποιος ηξερε...Τα ειχαμε κομμενα ΟΛΑ. Επειτα εφυγα Αμερικη και απο εκει μπορεσα να μαθω πραγματα που εδω ακομα και σημερα τα εχουν παρεξηγημενα. Θυμασαι τον μαλακα τον Τριχοπουλο που εβγαινε και ελεγε οτι ηταν ακομα και επικυνδινο να κατσουμε σε παραλιες? Γαμησε τα, φιλε...Μετα ακολουθησε μια μαυρη 3ετια, μεχρι να ξαναπλησιασουμε την Σολωνος. Που ξεραμε για call girls τοτε, ασε που εγω προσωπικα τοτε στην αρχη της μαλακιας μου, κοτευα κιολας!!2 πραγματα μου εχουν μεινει! Αγνο γαμησι χωρις προφυλακτικο και φοβον του εηντζ με τουριστριες κυριως σαν τα κρυα τα νερα! Καταγομαι απο νησι επομενως καταλαβαινετε!
Και το δευτερο βολτες σε ολη την Αθηνα χωρις αλλοδαπους! Τοτε την περπαταγες και τη φχαριστιοσουνε. Ο κοσμος δε χρειαζοταν να παει σε κεντρα για να διασκεδασει εκανε περιπατους στην πολη του που ηταν δικια του και οχι κατακτημενη.
Το πρωτο πραμγα που εκαναν οι Αλβανοι οταν ηρθαν ηταν να διωξουν τους Ελληνες απο τους δρομους και τις πλατειες και να χωθουν στις τουριστικες δουλειες οσο μπορεσαν. Να μας παρουν το καλυτερο κομματι και τους αφησαμε.
Παιχνιδια στο φουλ απο σπιτια,πλατειες,αλανες,ακομα και εξω στο πεζοδρομιο του σπιτιου.
Πρωταθληματακια στο subbuteo,παρτυ παιδικα σε σπιτια με τα κλασσικα μπλουζ της εποχης αθφονο γελιο και χαβαλες.
Ταινιες,μουσικη, σειρες παιδικες ολα ηταν φοβερα.
Οι κλασσικες φωνες των μαναδων οταν νυχτωνε να μας φωναζουν να παμε σπιτι και να ξελαρυγκιαζοντε.
Γενικα ηταν μια ωραια δεκαετια χωρις αγχος,σκοτουρες και μιζερια.
Δεν την προλαβα σε μεγαλη ηλικια ημουν μικρος οποτε οτι αναμνηση εχω ειναι σαν παιδι.
Φιλος μου τοτε το ειχε και ο μεγαλυτερος αδελφος του μας το ειχε βαλει πανω σε κοντρα πλακε ξυλο αν θυμαμαι καλα και ηταν η τσοχα τεντωμενη ειχαμε λιωσει στα παιχνιδια.Subuteo??
Που το θυμηθικες φιλε??
Μαζευα λεφτα δραχμη δραχμη για να παρω ομαδα
80 s κ φοβερες μουσικες ιδιαιτερα στο metal**dimmits ακους?)
Ατελείωτες κόντρες......