yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.177
- Πόντοι
- 3.346
Σε αυτο τ σαιτ να προσπαθεις να ψυχολογησεις καποιον αλλον ειναι κομματακι δυσκολο.δε ξερω ποιος ψυχολογει ποιον εδω περα!
Σε αυτο τ σαιτ να προσπαθεις να ψυχολογησεις καποιον αλλον ειναι κομματακι δυσκολο.δε ξερω ποιος ψυχολογει ποιον εδω περα!
Σε αυτο τ σαιτ να προσπαθεις να ψυχολογησεις καποιον αλλον ειναι κομματακι δυσκολο.
Που μπορει να ειναι λαθος ομως.ενα συμπερασμα ομως ολοι το βγαζουμε
Που μπορει να ειναι λαθος ομως.
Ειμαστε οσο αισθανομαστε!αα δε ξερω, εσυ πριν ειπες οτι φαινομαι μικρη κ οτι δεν εχω πολλες εμπειριες
ολα σχετικα ειναι..παντως εγω μικρη αισθανομαι
Ειμαστε οσο αισθανομαστε!
Παπι c 50 yamaha ,xt 500 ,xt 550 ,rd 350 lc ,rd350 ypvs kawasaki gpz550 honda cbx 1050 boldor ντισκο studio 254 εσπεριδες volcano χορος μεχρι τα ξημερωματα μετα κοντρες στην ποσειδονως κραξιμο στα τραβελια συγγρου. Απο τουρισμο Ροδος με σουηδεζες κρητη με γερμανιδες και Κερκυρα με αγγλιδες και λιγο μιχ. Με 100 200 δραχμες(περιπου 80 σεντς) στην τσεπη thn hmera ειχες τσιγαρα(35 δρχ) βενζινα φουλ(50 δρχ) στην μηχανη και κερνουσες γκομενα στην ντισκο καθαρα ποτα(100 150 δρχ).Καλοκαιρι να βαραει η μουσικη μεχρι τις 5.30 το ξημερωμα. Μαλι χαιτη παντελονι καμπανα και πουκαμισο με γιακα ποντα που βγαζει ματι.
Μέχρι και τη δεκαετία του 80 , στην ελλάδα υπήρχε το στοιχείο που υπήρχε πάντα έξω, στον πολιτισμένο κόσμο.
ΚΑΜΑΚΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.
Στα 90s με το κωστοπουλοτσίλι στη νύχτα .... βγήκε η βρωμερότερη πλευρά του έλληνα στη φόρα και κυριάρχησε.
Η δηθενιά και η σκατομαγκιά.
Μπαίναν 7000 άτομα στα ρημάδια κέντρα των 90s , αλλά ο καθένας ήταν με την σκατοπαρέα του.
Οι γκόμενες παίζαν με το μαλάκα που τους έκανε προξενιό η χωριανή τους ή ο γιός του νονού τους ή η καριόλα συμφοιτήτρια.
ΚΑΜΑΚΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.
Βρωμερή σχεσίλα και δηθενιλίκι. Και επίδειξη της λάσπης.
Όσοι έτρωγαν λεφτά στη νύχτα ήταν μαλάκες.
Ευτυχώς εγώ τα έφαγα όλα σε πουτάνες και πιάσαν τόπο .
Αν θυμάται κανείς κάρτα 90s από βιζιτογραφείο με σκιτσάκι μοντελογκόμενας και τίτλο hell .....
με ξέραν όλες οι τηλεφωνήτριες ....
Ααααα .... ναι ...... είσαι ο L33 που θες βίζιτες βολλεϋμπολίστριες .... σου έχω μια 1.87 .....
Οι πολλοί τα τρώγαν στο κάμελ , στο λα μαμούνια, στο άγριο τριαντάφυλο της λάσπης και του κώλου ........
και άκουγαν λα μπους , μιτ λοαφ , παφ νταντυ, κούλιο ... μαζί με βανδή και τον καπετανάκη ....
ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ .
Στα στριπ παίζαν πιο ενδιαφέροντα κομμάτια !!!
π.χ. 1ο ανατολή χαμοστέρνας !!!!!!!!!
εγω ζηλέυω οσους ηταν 20 χρονων το 1980 και προλαβαν τις ντισκο με το καμακι και το μπαλαμπουτιασμα.
εγω ημουν 20 χρονων το 2000.
Ποια είναι η ντίσκο στα λαδάδικα;και τι κόσμο μαζεύει;φοιτητριούλες ή 40+ ;Η άλλη προφανώς είναι η Blueskyεγω ζηλέυω οσους ηταν 20 χρονων το 1980 και προλαβαν τις ντισκο με το καμακι και το μπαλαμπουτιασμα.
εγω ημουν 20 χρονων το 2000. 1998 όταν βγαιναμε πρωτοετείς φοιτητες ειτε με γκομενες ειτε χωρις στα ορθαδικα ουτε χορο μπορούσαμε να ευχαριστηθούμε ουτε καμακι να κανουμε αφου φώναζες στο αφτι της διπλανης και δεν σε ακουγε.
μια ντισκο ειχε μεινει ουσιαστικα για τους φοιτητες στην θεσσαλονικη η φιγκαρο, και τωρα εχει 2 στην μια επειδή είναι 15 χλμ από την πολη πηγαινουν μονο 40+ που εχουν αμαξια, στην άλλη στα λαδάδικα μου αρεσει πιο πολύ και παιζεται και καμακι πιο πολύ.
Οπότε εσύ δεν έζησες στα αλήθεια τίποτε από τα 80's. Ήσουν μπόμπος.
Μέσα δεκαετίας 80 , ήταν καταπληκτική η νύχτα. Ξενύχταγε ο κόσμος , ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΤΟΥ,
δεν είχαν σηκωθεί οι μύτες, ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΝ , όλα ήταν μια χαρά.
Σε 3-4 χρόνια .... άρχισε η εποχή τσιλικωστόπουλου πήγαν όλα στο διάολο ........
εγω ζηλέυω οσους ηταν 20 χρονων το 1980 και προλαβαν τις ντισκο με το καμακι και το μπαλαμπουτιασμα.
εγω ημουν 20 χρονων το 2000. 1998 όταν βγαιναμε πρωτοετείς φοιτητες ειτε με γκομενες ειτε χωρις στα ορθαδικα ουτε χορο μπορούσαμε να ευχαριστηθούμε ουτε καμακι να κανουμε αφου φώναζες στο αφτι της διπλανης και δεν σε ακουγε.
μια ντισκο ειχε μεινει ουσιαστικα για τους φοιτητες στην θεσσαλονικη η φιγκαρο, και τωρα εχει 2 στην μια επειδή είναι 15 χλμ από την πολη πηγαινουν μονο 40+ που εχουν αμαξια, στην άλλη στα λαδάδικα μου αρεσει πιο πολύ και παιζεται και καμακι πιο πολύ.