raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.545
- Πόντοι
- 5.006
πες την αληθεια εμεις σε αγαπαμε.Δεν τολμας γιατι θα φας παντοφλα απο την κυρα
[size=1pt]
αυτό θα ηταν το 3ον, αλλα ειπα να σταματήσω στα 2... [/size]
πες την αληθεια εμεις σε αγαπαμε.Δεν τολμας γιατι θα φας παντοφλα απο την κυρα
[size=1pt]
αυτό θα ηταν το 3ον, αλλα ειπα να σταματήσω στα 2... [/size]
Εχουμε μπλέξει φίλε.γουσταρω στα ποδια της ελενας σφαζονται παληκαρια
και μπουγαδα θα πεσει σε λιγο εδω μεσα το βλεπωΕχουμε μπλέξει φίλε.
Φυλάμε κατουρημένες ποδιές
Για λιγούρηδες μας εχεις?Πολύ φοβάμαι ότι στο δείπνο θα υπάρξουν χειροδικίες για πάρτη της Κ.Ελενας,ποιός θα προλάβει να την διεκδίκηση!
ρε τυπε, δεν είναι δυνατον :
1ον) να παω σε δειπνο με γκομενα και να πληρωσει αυτή
2ον) να παω σε δειπνο με γκομενα και να μην γαμησω
Η Κ.Ελενα είναι άλλο επίπεδο , εξάλλου υπάρχουν και λιγούρες, πάντως καλού κακού ας υπάρχει και ένα ασθενοφόρο απέξω!Για λιγούρηδες μας εχεις?
χορτάτοι θα παμε
Τυπε η γλαροσουπα θα είναι άφθονη για τους μύστες.. :S :S :SΠολύ φοβάμαι ότι στο δείπνο θα υπάρξουν χειροδικίες για πάρτη της Κ.Ελενας,ποιός θα προλάβει να την διεκδίκηση !
όλα τα αρχαία αγγεία απεικονίζουν το τρενάκι...μαλιστα για να δουμε θα επιβεβαιώσουμε την ερευνα
φιλαρακι αν εγω προσωπικά ειμαι μεσα ;) και δεν συμβιβαστεί με το να πληρώσω θα αποσυρθω ;) πιο πολλυ η συμμετοχη ειναι για τον χαβαλε ;) οσο για τους τσαμπατζηδες αστειευόμενος το εθεσα και εγω δεν νομιζω πραγματικα καποιος να συμμετάσχει για το τζαμπα τραπεζιτυπε για να μην εχουν συμπληρωθεί ακομα τα νουμερα μαλλον εχουν κι αλλοι αυτές τις επιφυλάξεις
Εκει, καθε 200 μετρα εχει χοσπιταλΗ Κ.Ελενα είναι άλλο επίπεδο , εξάλλου υπάρχουν και λιγούρες, πάντως καλού κακού ας υπάρχει και ένα ασθενοφόρο απέξω!
Θα ειναι πρωτο πιατο μαζι με τη γνωστη πίτταΤυπε η γλαροσουπα θα είναι άφθονη για τους μύστες.. :S :S :S
Ας ελπίσουμε η μύστες να έχουν το νου τους στην γλαροσουπα,και όχι στα βυζιά της Κ.ΕλεναςΤυπε η γλαροσουπα θα είναι άφθονη για τους μύστες.. :S :S :S
φιλαρακι αν εγω προσωπικά ειμαι μεσα ;) και δεν συμβιβαστεί με το να πληρώσω θα αποσυρθω ;) πιο πολλυ η συμμετοχη ειναι για τον χαβαλε ;) οσο για τους τσαμπατζηδες αστειευόμενος το εθεσα και εγω δεν νομιζω πραγματικα καποιος να συμμετάσχει για το τζαμπα τραπεζι
[move]ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 5 ;) ΛΙΓΟΙ [/move]+ 10000 με αυτα που χαλαμε με τισ Κυριες μπορουμε να παμε πολυ περοσσοτερες φορες σε ενα εστιατοριο οσο και να κοστιζει
συμασια εχει ο χαβαλες ( να περαουμε ομορφα και να γνωριστουμε με αλλους συναγονιστες για να παρεξηγηθουμε με το χαβαλες)
[move]ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 5 ;) ΛΙΓΟΙ [/move]