troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.789
- Πόντοι
- 5.506
και χωρις κρανος βεβαιως βεβαιωςΝου σου εσύ με αυτά που καβαλάς.
και χωρις κρανος βεβαιως βεβαιωςΝου σου εσύ με αυτά που καβαλάς.
Νου σου εσύ με αυτά που καβαλάς.
Δεν εκανα βουμ βουμ ... μονο φωτο :S :Sκαι χωρις κρανος βεβαιως βεβαιως
και χωρις κρανος βεβαιως βεβαιως
;)και ήθελα να το πω εγω ότι δημιουργήθηκε κενό!
Δεν εκανα βουμ βουμ ... μονο φωτο :S :S
Δεν εκανα βουμ βουμ ... μονο φωτο :S :S
Αυτος ο καραφλος στο βαθος με το ενα ματι το τσακιρικο ... Τον βλεπςΤέτχοια ώρα ποιός κάνει βάρδια; Με πχοιόν από τους μανατζαραίους έχουμε την τιμή να τα λέμε;
Αυτος ο καραφλος στο βαθος με το ενα ματι το τσακιρικο ... Τον βλεπς
Ειναι καλος στο πιτσιΑ ναι, τον είδα, που τον ξέθαψες αυτόν βρε.
Ενισταμαι για την αλλαγη της κληρωσης απο Πεμπτη σε Κυριακη......βρισκομαι σε επικοινωνια με τον Αλεξ για αποστολη εξωδικου..... :S :S :S
ΕΛΕΝΑ
¨Κοντεύουν 3000 σελιδες με την ομορφότερη διαδικτυακή παρέα , και σαν ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους που με στηριξατε ολο αυτο τον καιρο, εδω η αλλου , θα ήθελα να προσφερω ενα δειπνο και να γνωρίσω απο κοντά πεντε μέλη απο εσάς σε κάποιο εστιατόριο ή καλή ταβέρνα που θα επιλέξουμε! Να μιλήσουμε απο κοντά, να πιούμε ενα κρασί, να γνωριστούμε!¨
Καλησπέρα σε όλους!
Πέμπτη 16 Μαιου με τη διαδικασία της κλήρωσης τζοκερ, πέντε μέλη θα εχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Ελενα απο κοντά σε κάποιο εστιατόριο με εκλεκτά εδέσματα και φίνο κρασί!
Οσοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν δε έχουν παρα να ποντάρουν σε ενα νούμερο 1-45, η τυχερή πεντάδα της κλήρωσης της Πέμπτης θα βρεθει σε ενα ξεχωριστό δείπνο με την Ελενα Χ. κερασμένο απο την ίδια. Μακριά απο φώτα δημοσιότητας, πέντε τζέντλεμαν και η `Ελενα θα βρεθούν για χαλαρή παρέα σε κάποιο εκλεκτό εστιατόριο για μία ξεχωριστή βραδιά!
Μέλη τα οποία έχουν 100+ ποστς στο site μπορούν να ποντάρουν αριθμό απ το 1-45!
Και ο τζόκερ? :SΟι τυχεροι αριθμοι ειναι :
3, 45, 15, 17, 14
Ακριβηναν τα εξωδικα βρε γιαβρι μου .. Θες τωρα να μπαινουμε σε εξοδαΕνισταμαι για την αλλαγη της κληρωσης απο Πεμπτη σε Κυριακη......βρισκομαι σε επικοινωνια με τον Αλεξ για αποστολη εξωδικου..... :S :S :S
έπεσα έξω στης προβλέψεις μου, σταματάω να παίζει τζόκερΟι τυχεροι αριθμοι ειναι :
3, 45, 15, 17, 14
1Και ο τζόκερ? :S