gpaparas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
. Θα προτιμούσα να πάρω ένα μεξεδακι μαζί της..Τυπε για αυτους που εχουν κατω απο 100 posts θα διοργανωθει δειπνο με τον ποδολαγνο
. Θα προτιμούσα να πάρω ένα μεξεδακι μαζί της..Τυπε για αυτους που εχουν κατω απο 100 posts θα διοργανωθει δειπνο με τον ποδολαγνο
συμφωνο σε πολλα ;) γιατι αλλιως θα γινει προεκλογικη η συγκεντρωσηΔεν πολυπειράζει αυτό. Εγω το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι η δημοσιοποίηση του μαγαζιού με τη μερα και ώρα φυσικά γιατί ίσως έρθουν απρόσκλητοι και φέρουν την όλη φάση σε αμηχανία.
Θα σου πρότεινα να αλλάξεις μέρα και ώρα συνάντησης και να την ξέρουν μόνο οι πέντε,
Έχει συμβεί παλιά σε μιά συνάντηση ταιλανδόπληκτων που ήμουν και μαζευτηκαν πολλοί απρόσκλητοι, βέβαια τότε ηταν σε καφετέρια και δεν μας ένοιαζε,
Στην περιπτωσή σου λόγω μαγαζιού θα είναι αλλιώς.
Φιλικά σου λέω τη γνώμη μου , μη με παρεξηγάς ε?
Εχεις απολυτο δικιο ... Το σκεφτομουν σοβαρα αυτο με την δημοσιοποιηση του μαγαζιου κ με προβληματιζε.Δεν πολυπειράζει αυτό. Εγω το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι η δημοσιοποίηση του μαγαζιού με τη μερα και ώρα φυσικά γιατί ίσως έρθουν απρόσκλητοι και φέρουν την όλη φάση σε αμηχανία.
Θα σου πρότεινα να αλλάξεις μέρα και ώρα συνάντησης και να την ξέρουν μόνο οι πέντε,
Έχει συμβεί παλιά σε μιά συνάντηση ταιλανδόπληκτων που ήμουν και μαζευτηκαν πολλοί απρόσκλητοι, βέβαια τότε ηταν σε καφετέρια και δεν μας ένοιαζε,
Στην περιπτωσή σου λόγω μαγαζιού θα είναι αλλιώς.
Φιλικά σου λέω τη γνώμη μου , μη με παρεξηγάς ε?
Ακριβως....συμφωνο σε πολλα ;) γιατι αλλιως θα γινει προεκλογικη η συγκεντρωση
παλι εδω εισαι εσυ ειπαμε αγορι μου αστο δεν. Θα προτιμούσα να πάρω ένα μεξεδακι μαζί της..
Παει τωρα .. Μην λεμε και ξελεμε δεν θα ηταν και πολυ σοβαρο εκ μερους μου να αλλαζω ολη την ωρα . Εξ αλλου καλα να ειμαστε μπορει να κανονισουμε κατι αλλο στο μελλον (αν παει καλα αυτο) με περισσοτερους φιλους . ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝνα την μεγαλωσεις την παρεα ;)(7-8) και να κανεις την συγκεντρωση σε κανενα αλλο μαγαζι λιγοτερο κυριλε αποψη μου την καλημερα μου
kanto san ton μυστικο δειπνο με παρεα λιγο μεγαλυτερη kata 1-2 ατομαΑκριβως....
Καλημερα Τασο :-*
Καλα , καλε ΚυριεΕίσαι και διάσημη καλε κυρία, πως το ξεχνας αυτό.
καλος εσυ αποφασιζειςΠαει τωρα .. Μην λεμε και ξελεμε δεν θα ηταν και πολυ σοβαρο εκ μερους μου να αλλαζω ολη την ωρα . Εξ αλλου καλα να ειμαστε μπορει να κανονισουμε κατι αλλο στο μελλον (αν παει καλα αυτο) με περισσοτερους φιλους . ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ
Θα την αναλαβουν οι <<ιθυνοντες>> της επιτροπης κληρωσεων του joker. Οπου κατσει η μπιλιαΗ κληρωση θα γινει με παγωμενα μπαλακια και θα ελεχθει απο ανεξαρτητη επιτροπη; :S :S :S
Ευχαριστω παντως για την προταση με εδωσες ιδεα για το μελλον ;)καλος εσυ αποφασιζεις
και με το ονομα που του ταιριαζει ;) παπαρας
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...... μυρίζομαι ΝΤΟΥΣΚΟ
........ ΌΧΙ πού δέν θά έσκαγε μύτη..........
...............ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Εχεις απολυτο δικιο ... Το σκεφτομουν σοβαρα αυτο με την δημοσιοποιηση του μαγαζιου κ με προβληματιζε.
Σημερα που θα παω απο κει , θα κανονισω αλλη κοντινη ημερα και θα συνεννοηθω με τους νικητες προσωπικα !!