You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Deep throat
- Μέλος που άνοιξε το νήμα βυζολάγνος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 43
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Και πούστης και ατάλαντος.
Δυστυχία...
Και πούστης και κακάσχημος. Γαμησέ τα
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Έχουμε ξεφύγει. Τελικά ρε συ βυζολάγνε, την έκανες την αμαρτία? Το ρούφηξες μόνο, ή το εισέπραξες στην κολάρα σου?
δέν διευκρινίζεις τι έγινε τελικά.
Είσαι απο τα παληκάρια που πονάνε, ή απο τα άλλα?
Για λέγε λοιπόν. Αγωνιούμε
Κανονικά θα'πρεπε να σε βρίσω αλλά προφανώς είσαι νοητικά καθυστερημένος και δε θα το κάνω...
Ρε σεις τι φρούτο είναι τούτο πάλι;;;
XRISTINA69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ηθελε να κανει το πρωτο που ειναι λιγο δυσκολο μετα να δοκιμαζει τα χυσια του αυτο δεν ειναι δυσκολο γιατι δεν το εκανε?προτιμισε να το κανει σε αλλον αρα....και παλι πουστης ειναι...απο τη στιγμη που του περασε απο το μυαλο και μονο ειναι...
εγώ πάλι όσες φορές και να το διάβασα δεν καταλαβαίνω την εισαγωγή
Παντα είχα πολύ καυλα και ήθελα να την ικανοποιώ με κάθε τρόπο, έτσι μου μπήκε η ιδέα να κάνω πίπα αν μπορώ στον εαυτό μου
τι σχέση έχει να θες να την ικανοποιείς με το να πάρεις πίπα στον εαυτό σου
Παντα είχα πολύ καυλα και ήθελα να την ικανοποιώ με κάθε τρόπο, έτσι μου μπήκε η ιδέα να κάνω πίπα αν μπορώ στον εαυτό μου
τι σχέση έχει να θες να την ικανοποιείς με το να πάρεις πίπα στον εαυτό σου
XRISTINA69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Οταν λεει οτι παντα ειχε πολυ καυλα ενοει οτι παντα ηθελε να παρει εναν πουτσο στο στομα του αλλα αφου δεν εφτανε τον δικο του πηρε καποιανου πιπα...αυτι λεγετε οτι ποθεις να το κανεις και αυτος αυτο ποθουσε απο παντα....
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
φίλε βυζολάγνε, απ΄ότι βλέπεις,δέν είμαι ο μόνος που αναφωνώ: τον λαμβάνεις
όλη η ομήγυρις συμφωνεί.
Καλά ρε Αυστραλοπίθηκε με IQ αμοιβάδας την παλεύεις καθόλου;;;
Ωραία ας δεχτώ ότι είσαι τόσο στόκος που δεν κατάλαβες ότι εγώ απλά άνοιξα τα σχόλια και δεν είμαι ο συγγραφέας του Deep (για Deep) Throat.
Aυτό όμως που δε μπορώ να καταλάβω είναι το πόσο μπετόβλακας πρέπει να'σαι για να υπονοείς ότι είμαι πούστης με nick "βυζολάγνος".
Σε αφήνω στην κρίση του κοινού...
Ωραία ας δεχτώ ότι είσαι τόσο στόκος που δεν κατάλαβες ότι εγώ απλά άνοιξα τα σχόλια και δεν είμαι ο συγγραφέας του Deep (για Deep) Throat.
Aυτό όμως που δε μπορώ να καταλάβω είναι το πόσο μπετόβλακας πρέπει να'σαι για να υπονοείς ότι είμαι πούστης με nick "βυζολάγνος".
Μα καλα ποσα εικονιδια εχει το παραπανω post??
Deep throat
φίλε βυζολάγνε, επειδή δέν μελέτησα και απόλυτα τα γραφόμενα, ναι συμφωνώ, μπορεί να έχω άδικο.
εσύ όμως πάλι τι θές και ανοίγεις τέτοιες κουβέντες?
την παροιμία με τα πίτουρα και τις κότες δέν την ξέρεις?
ψυχραιμία λοιπόν
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ΕΛΕΟΣ . Καθόμαστε και ασχολούμαστε με τις επιθυμίες μίας κρυφόπουστας. Που επειδή δεν μπορούσε να τον βάλει σtο στόμα του, αναγκαστικέ να το κάνει σε άλλον άντρα. Δηλαδή αν του έρθει η επιθυμία να τον βάλει στον κώλο του και δεν του φτάνει… (που κάπως έτσι είναι, εδώ δεν φτάνει στο στόμα του) θα μας πει ότι δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς …και αναγκαστικά γαμήθηκε…
Ένα μπορώ να πω για αυτό το thread : Πούστηδες και παλικαριά, γίνανε μαλλιά κουβάρια…
Ένα μπορώ να πω για αυτό το thread : Πούστηδες και παλικαριά, γίνανε μαλλιά κουβάρια…
μαρτυριάρη!!! γιατί αποκαλύπτεις την επόμενη ιστορία???Δηλαδή αν του έρθει η επιθυμία να τον βάλει στον κώλο του και δεν του φτάνει… (που κάπως έτσι είναι, εδώ δεν φτάνει στο στόμα του) θα μας πει ότι δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς …και αναγκαστικά γαμήθηκε…
Επισκέπτης
Deep throat : Έτσι όπως διαφημίζεται το άρθρο είναι πουστιά! Nομίζεις ότι θα μιλάει για γκόμενες. Tο κουβαδάκι μου και σε άλλη παραλία. Φαντάσου να έχεις παιδί emo και να γράφει το βράδυ στο internet για όταν έκανε deep throat. Tο δίκανοοοοοο
markhsiosdesand
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχουμε ξεφύγει. Τελικά ρε συ βυζολάγνε, την έκανες την αμαρτία? Το ρούφηξες μόνο, ή το εισέπραξες στην κολάρα σου?
δέν διευκρινίζεις τι έγινε τελικά.
Είσαι απο τα παληκάρια που πονάνε, ή απο τα άλλα?
Για λέγε λοιπόν. Αγωνιούμε :
πονανε μωρε τα παλικαρια;;
Παρόμοια θέματα
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις