βυζπ πες μα τωρα οτι την εβγαλες και καμια ακτινογραφια την αλεκα?Πλάκα στην πλάκα πολύ σέξυ η Αλέκα σήμερα. Αυτή η ζακετούλα άφηνε να αποκαλυφθεί το αβυσσαλέο ντεκολτέ της.
δεν ειναι η χιλντα ρε μην μπερδευεσε.
βυζπ πες μα τωρα οτι την εβγαλες και καμια ακτινογραφια την αλεκα?Πλάκα στην πλάκα πολύ σέξυ η Αλέκα σήμερα. Αυτή η ζακετούλα άφηνε να αποκαλυφθεί το αβυσσαλέο ντεκολτέ της.
βυζπ πες μα τωρα οτι την εβγαλες και καμια ακτινογραφια την αλεκα?
δεν ειναι η χιλντα ρε μην μπερδευεσε.
Θα σας σώσω από το εκλογικό αδιέξοδο!!!
[size=15pt]8. Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση (Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.)[/size]
[size=15pt]21. Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος, Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.)[/size]
μπρρρρρρρρρρρΠλάκα στην πλάκα πολύ σέξυ η Αλέκα σήμερα. Αυτή η ζακετούλα άφηνε να αποκαλυφθεί το αβυσσαλέο ντεκολτέ της.
Ψηφίζεις κυνηγούς γίγαντα?Δεν αφηνουμε τους αχρηστους και της αχρηστες να ασχοληθουμε με κανενα ψαρεμα?
Ψηφίζεις κυνηγούς γίγαντα?
ρε συ καλος ο μητσικοστας αλλα το original θα εχει περισσοτερο γελιο .
Χθες φανταστηκα debate με Ραπτη-Καιλη δημοσιογραφο Κοσσιωνη και συντονιστρια Πέτσα
Μπα, παπάρια κερδισμένοι ήταν οι οικολόγοι κατά τη γνώμη μου.Ο κερδισμένος θα έλεγα ότι είναι οι Οικολόγοι γιατί ήταν αυτοί που προβλήθηκαν για πρώτη φορά σε πανελλαδική εμβέλεια.
Ο απερχόμενος εκτός τόπου και χρόνου μίλαγε για την Καλιφόρνια και την Αυστραλία, ενώ ο επερχόμενος χωρίς ουσία αλλά σαφώς με περισσότερο αέρα σε σχέση με τα προηγούμενα debate.
αυτά να τα βλέπουνε τα κωματόσκυλα(σκόπιμα γραμμένο έτσι) που κάθονται και χειροκροτάνε... αλλά και μας ζαλίζουν τα καλαμπαλίκια μας με τα καμώματα του κάθε μαλάκα που πιστεύουν.Μπα, παπάρια κερδισμένοι ήταν οι οικολόγοι κατά τη γνώμη μου.
Πιο πολύ κερδισμένος ήταν ο Τσίπρας μου φαίνεται που προσπάθησε να σώσει το μπάχαλο στο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Καραμανλής τα έριξε όλα στην κρίση και στο ΠΑΣΟΚ, ξαναανέφερε ότι ο Αλέξανδρος "πέθανε" κι όχι "δολοφονήθηκε" από ένα όργανο του κράτους, ο Γιωργάκης έκανε σαρδάμ με συχνότητα 5 Hz, μίλαγε εκνευριστικά αργά(ούτε την ερώτηση στον Καραμανλή δεν πρόλαβε να κάνει), η Αλέκα απάνταγε μόνο για τον Tommaso και ο Καρατζαφέρης "έδειχνε τα μπράτσα του".