Είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε την μεγαλύτερη αλήθεια την είπε η Παπαρήγα:
"Σήμερα, στον 21ο αιώνα, ο καθένας (Έλληνα εννοούσε) δικαιούται και ένα δεύτερο σπίτι στην εξοχή."
Αν σκεφθεί κανένας τι σημαίνει αυτό στην πληρότητα του, από το στόμα της Παπαρήγα, θα έχει όλες τις απαντήσεις για τις φωτιές, για την κατάσταση της Δημόσιας Διοίκησης και για την οικονομία αυτού του τόπου. (και το χειρότερο είναι ότι υποπτεύομαι ότι έχει δίκηο).
Πολύ καλό από πολιτικής άποψης το κλείσιμο του Τσίπρα, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες καταστάσεις και όχι σε αερολογίες όπως οι άλλοι. Γενικά είχε καλή παρουσία - η εμπειρία από τα μαθητικά, καταλήψεις, συνελεύσεις προφανής.
Άνευρος, άγευστος, άχρωμος ο Χρυσόγελος, είσαι εναντίον του λιγνίτη και του λιθάνθρακα ρε μεγάλε, καλά, τι όμως θα κάνουμε;
Απαράδεκτος ο Καρατζαφέρης. Μία απ'όλα. Αμ΄ το θα μοιράσει την Εκκλησιαστική περιουσία σε φτωχούς αγρότες. Ούτε η Αλέκα δεν πετάει κάτι τέτοια.
Απαράδεκτο και το κλείσιμο του: Εγώ έκανα το Κόμμα με δάκρυα (σιγά ρε μεγάλε), εγώ διοικώ από 18 χρονών, εγώ έχω δικό μου ραδιοσταθμό, εγώ, εγώ, εγώ,... Ψηφίστε με.
Μία από τα ίδια η Αλέκα. Αλλά ακριβώς μία από τα ίδια.
Ο Γιωργάκης το πάλεψε. Ότι μπορούσε έκανε. Μέχρι εκεί που είναι οι δυνατότητες του.
Αλλά είναι τόσο μαλάκες εκεί στο ΠΑΣΟΚ και οι επικοινωνιολόγοι του;
Βάλτε ρε εσείς 3 νούμερα στην κλίμακα να τελειώνουμε. Οποιαδήποτε νούμερα. Γιατί αλλιώς ο Γιωργάκης πάλι ρόμπα θα γίνει.
Ο Κωστάκης επίσης το πάλεψε με πολύ καλλίτερα αποτελέσματα από τον Γιωργάκη. Δεν ξέρω αν έπεισε τους αναποφάσιστους, νομίζω όμως ότι ορισμένοι τον άκουσαν.
Δύσκολο να το πει κανένας.
Γιατί στην συζήτηση ακούστηκε και μία κακή λέξη: ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ. (αν είναι δυνατόν, δεν πιστεύω να είχε ο δημοσιογράφος στο μυαλό του τον δροσερό τσάτσο του Πίτσι).
Ο Πρωθυπουργός αρνήθηκε ότι ξεστόμισε ποτέ αυτή την λέξη.
Εσείς τον πιστεύετε;
οντως βολταιρε, πιστευω οτι ο παπανδρεου ηταν κατωτερος των περιστασεων και εκανε πολλα λαθη.
ο καραμανλης ηταν πιο ξεκαθαρος και συγκεκριμενος.