Καμία όρεξη. Σε διαβάζουν κι άλλοι και κρίνουν. Από [size=12pt]γαμοσταυρίδια[/size] δεν έχω πρόβλημα - τα χρησιμοποιώ καθημερινά.Δε μου λες νυχτιάτικο έχεις όρεξη; Για μένα είναι πολιοπουτάνα γιατί υποστηρίζει ένα σάπιο πολιτικό σύστημα που αγνοεί την επιλογή του πολίτη. Αν εσύ νυχτιατικό επιθυμείς γαμωστα...δια, αλλού
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Debates!!! Απόψεις & Συμπεράσματα.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pristine
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 643
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Καμία όρεξη. Σε διαβάζουν κι άλλοι και κρίνουν. Από [size=12pt]γαμοσταυρίδια[/size] δεν έχω πρόβλημα - τα χρησιμοποιώ καθημερινά.
Το φαντάζομαι. Εγώ όχι. Αναγκάζομαι σε ηλίθιους που ζητούν ευκαιρία
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ναι...πολύ μπάφος.....πρασινη αναπτυξη και στα πανεπιστημια
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
μεγάλος χαμένος του debate οι έλληνες πολίτες
Αύριο θα ξεκινήσουν τα πληρωμένα μελάνια την propaganda
Αλλα για σήμερα..θέλω την κοσωνη στο δωμάτιο μου. Tην αγαπώ
Μην ξεχάσεις το review σύντροφε!
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ΑΙΣΧΟΣ!!!
ΤΩΡΑ ΣΑΦΩΣ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣ (μουστάρδας?)!!!
Λείπει το όνομα του Αλεξάνδρου Τσίπρα από την έγκυρη δημοσκόπηση του bourdela.tv!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ!!!
P.S. O Kος Χρυσόγελος μάλλον λαδώνει επιμελώς το πόμολο απ΄ότι φάνηκε στις δηλώσεις που έκανε στα σκαλιά του Ραδιομεγάρου...
P.S. II ¨Οποιος βρει πόσες φορές ειπώθηκε η λέξη "διακύβευμα" κερδίζει βιντεάκι της Κοσιώνη να σιδερώνει ημίγυμνη τα σώβρακα του Λεάνη
Λείπει το όνομα του Αλεξάνδρου Τσίπρα από την έγκυρη δημοσκόπηση του bourdela.tv!!!
P.S. O Kος Χρυσόγελος μάλλον λαδώνει επιμελώς το πόμολο απ΄ότι φάνηκε στις δηλώσεις που έκανε στα σκαλιά του Ραδιομεγάρου...
P.S. II ¨Οποιος βρει πόσες φορές ειπώθηκε η λέξη "διακύβευμα" κερδίζει βιντεάκι της Κοσιώνη να σιδερώνει ημίγυμνη τα σώβρακα του Λεάνη
Το ποιος είναι ηλίθιος και μαλάκας να βρίζει άτομα σαν τη Χούκλη, φάνηκε. Να τη φτιάξω την ψηφοφορία σε νέο thread να δεις ότι θα ψηφίσουν όλοι ότι είσαι [size=10pt]ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ[/size]?Το φαντάζομαι. Εγώ όχι. Αναγκάζομαι σε ηλίθιους που ζητούν ευκαιρία
Μην ξεχάσεις το review σύντροφε!
κοροϊδεύεις...αλλα...είναι φοβερό μωρό
Βεβαια..δεν την έχω δει όρθια. Σήμερα την είδα πρώτη φορα
Υπάρχει κάποιο review, ξέρεις?
Το ποιος είναι ηλίθιος και μαλάκας να βρίζει άτομα σαν τη Χούκλη, φάνηκε. Να τη φτιάξω την ψηφοφορία σε νέο thread να δεις ότι θα ψηφίσουν όλοι ότι είσαι [size=10pt]ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ[/size]?
Άσε μας ρε αγόρι μου νυχτιάτικο. Αντε πλέξε καμια κάλτσα για το μεγάλο κόμα που υποστηρίζεις
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
το σωστο το ειπε η παπαρηγα
αυριο οι δημοσιογραφοι θα αναλαβουν εργο ,
βλεπω τους μπομπολεους και του λαμπρακεους να μην κοιμουνται σημερα ,φτιαχνοντας πρωτοσελιδα και τα δελτια ειδησεων προσπαθωντας να μας πεισουν οτι ο γιωργακης απαντησε συγκεκριμενα στα ερωτηματα
αυριο οι δημοσιογραφοι θα αναλαβουν εργο ,
βλεπω τους μπομπολεους και του λαμπρακεους να μην κοιμουνται σημερα ,φτιαχνοντας πρωτοσελιδα και τα δελτια ειδησεων προσπαθωντας να μας πεισουν οτι ο γιωργακης απαντησε συγκεκριμενα στα ερωτηματα
Τύπε, έχω δουλέψει μαζί της.
Πανέμορφη γυναίκα και καταπληκτικός άνθρωπος. Ουδεμία σχέση με ελεεινίδες.
Δεν καταλαβαίνεις ότι με πληγώνεις με αυτό που έγραψες?
Πάω να φάω ένα γιαούρτι να ξεχαστώ
Αυτό που εννοείς, γράφεται με 2 μ. Σχολείο τέλειωσες?Άσε μας ρε αγόρι μου νυχτιάτικο. Αντε πλέξε καμια κάλτσα για το μεγάλο κόμα που υποστηρίζεις
Αυτό που εννοείς, γράφεται με 2 μ. Σχολείο τέλειωσες?
Και να το ξαναγράψω μπας και το εμπεδώσεις στο φτωχό μυαλό σου. Είναι παλιοπουτάνα γιατί με τα λεγόμενά της υποστηρίζει την αντιδημοκρατικότα του 38% αυτοδυναμία. Πρωθυπουργός σε μια δημοκρατία δεν γίνεσαι με 38%. (Κύριε) Μαλάκα
Ναι, αλλά χωρίς άτομα σαν και σένα
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ναι ρε τον ξεχάσατε τον Αλέξη!ΑΙΣΧΟΣ!!!
Εγώ από την άλλη Σέξπιρ τα βλέπω όλα πράσινα...
Συνημμένα
Κατάλαβα - είσαι λοβοτομημένος του λάος κι εσύ. Δηλαδή στάνταρ σε coma.Και να το ξαναγράψω....
Ενφό - νέο φρούτο μετά τον Τόλη. Ωραίο χαβαλέ χειμώνα θα 'χουμε.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε την μεγαλύτερη αλήθεια την είπε η Παπαρήγα:
"Σήμερα, στον 21ο αιώνα, ο καθένας (Έλληνα εννοούσε) δικαιούται και ένα δεύτερο σπίτι στην εξοχή."
Αν σκεφθεί κανένας τι σημαίνει αυτό στην πληρότητα του, από το στόμα της Παπαρήγα, θα έχει όλες τις απαντήσεις για τις φωτιές, για την κατάσταση της Δημόσιας Διοίκησης και για την οικονομία αυτού του τόπου. (και το χειρότερο είναι ότι υποπτεύομαι ότι έχει δίκηο).
Πολύ καλό από πολιτικής άποψης το κλείσιμο του Τσίπρα, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες καταστάσεις και όχι σε αερολογίες όπως οι άλλοι. Γενικά είχε καλή παρουσία - η εμπειρία από τα μαθητικά, καταλήψεις, συνελεύσεις προφανής.
Άνευρος, άγευστος, άχρωμος ο Χρυσόγελος, είσαι εναντίον του λιγνίτη και του λιθάνθρακα ρε μεγάλε, καλά, τι όμως θα κάνουμε;
Απαράδεκτος ο Καρατζαφέρης. Μία απ'όλα. Αμ΄ το θα μοιράσει την Εκκλησιαστική περιουσία σε φτωχούς αγρότες. Ούτε η Αλέκα δεν πετάει κάτι τέτοια.
Απαράδεκτο και το κλείσιμο του: Εγώ έκανα το Κόμμα με δάκρυα (σιγά ρε μεγάλε), εγώ διοικώ από 18 χρονών, εγώ έχω δικό μου ραδιοσταθμό, εγώ, εγώ, εγώ,... Ψηφίστε με.
Μία από τα ίδια η Αλέκα. Αλλά ακριβώς μία από τα ίδια.
Ο Γιωργάκης το πάλεψε. Ότι μπορούσε έκανε. Μέχρι εκεί που είναι οι δυνατότητες του.
Αλλά είναι τόσο μαλάκες εκεί στο ΠΑΣΟΚ και οι επικοινωνιολόγοι του;
Βάλτε ρε εσείς 3 νούμερα στην κλίμακα να τελειώνουμε. Οποιαδήποτε νούμερα. Γιατί αλλιώς ο Γιωργάκης πάλι ρόμπα θα γίνει.
Ο Κωστάκης επίσης το πάλεψε με πολύ καλλίτερα αποτελέσματα από τον Γιωργάκη. Δεν ξέρω αν έπεισε τους αναποφάσιστους, νομίζω όμως ότι ορισμένοι τον άκουσαν.
Δύσκολο να το πει κανένας.
Γιατί στην συζήτηση ακούστηκε και μία κακή λέξη: ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ. (αν είναι δυνατόν, δεν πιστεύω να είχε ο δημοσιογράφος στο μυαλό του τον δροσερό τσάτσο του Πίτσι).
Ο Πρωθυπουργός αρνήθηκε ότι ξεστόμισε ποτέ αυτή την λέξη.
Εσείς τον πιστεύετε;
"Σήμερα, στον 21ο αιώνα, ο καθένας (Έλληνα εννοούσε) δικαιούται και ένα δεύτερο σπίτι στην εξοχή."
Αν σκεφθεί κανένας τι σημαίνει αυτό στην πληρότητα του, από το στόμα της Παπαρήγα, θα έχει όλες τις απαντήσεις για τις φωτιές, για την κατάσταση της Δημόσιας Διοίκησης και για την οικονομία αυτού του τόπου. (και το χειρότερο είναι ότι υποπτεύομαι ότι έχει δίκηο).
Πολύ καλό από πολιτικής άποψης το κλείσιμο του Τσίπρα, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες καταστάσεις και όχι σε αερολογίες όπως οι άλλοι. Γενικά είχε καλή παρουσία - η εμπειρία από τα μαθητικά, καταλήψεις, συνελεύσεις προφανής.
Άνευρος, άγευστος, άχρωμος ο Χρυσόγελος, είσαι εναντίον του λιγνίτη και του λιθάνθρακα ρε μεγάλε, καλά, τι όμως θα κάνουμε;
Απαράδεκτος ο Καρατζαφέρης. Μία απ'όλα. Αμ΄ το θα μοιράσει την Εκκλησιαστική περιουσία σε φτωχούς αγρότες. Ούτε η Αλέκα δεν πετάει κάτι τέτοια.
Απαράδεκτο και το κλείσιμο του: Εγώ έκανα το Κόμμα με δάκρυα (σιγά ρε μεγάλε), εγώ διοικώ από 18 χρονών, εγώ έχω δικό μου ραδιοσταθμό, εγώ, εγώ, εγώ,... Ψηφίστε με.
Μία από τα ίδια η Αλέκα. Αλλά ακριβώς μία από τα ίδια.
Ο Γιωργάκης το πάλεψε. Ότι μπορούσε έκανε. Μέχρι εκεί που είναι οι δυνατότητες του.
Αλλά είναι τόσο μαλάκες εκεί στο ΠΑΣΟΚ και οι επικοινωνιολόγοι του;
Βάλτε ρε εσείς 3 νούμερα στην κλίμακα να τελειώνουμε. Οποιαδήποτε νούμερα. Γιατί αλλιώς ο Γιωργάκης πάλι ρόμπα θα γίνει.
Ο Κωστάκης επίσης το πάλεψε με πολύ καλλίτερα αποτελέσματα από τον Γιωργάκη. Δεν ξέρω αν έπεισε τους αναποφάσιστους, νομίζω όμως ότι ορισμένοι τον άκουσαν.
Δύσκολο να το πει κανένας.
Γιατί στην συζήτηση ακούστηκε και μία κακή λέξη: ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ. (αν είναι δυνατόν, δεν πιστεύω να είχε ο δημοσιογράφος στο μυαλό του τον δροσερό τσάτσο του Πίτσι).
Ο Πρωθυπουργός αρνήθηκε ότι ξεστόμισε ποτέ αυτή την λέξη.
Εσείς τον πιστεύετε;
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Περιμενω ανακοινωση του ΚΚΕ που θα καταδιακζει την συμμετοχη της Κοσιωνη οτι εχει σκοπο να αποπροσανατολισει την εργατικη ταξη απο τα σημαντικα ζητήματα !!!
Ο Χρυσογελος ισως το λαδωνει το φυλλο της πιττας (ασχετο) και μαλλον αντι να παρει το νερο του Ασωπου πήρε το βαζακι με την λιπαντικη !!!! Παντως το νερο του Ασωπου ειναι μεν διαφανο αλλα τιγκα στα μικροβια .
ισως παντως να ηταν ο μοναδικος κερδισμενος, οι αλλοι
Ο Χρυσογελος ισως το λαδωνει το φυλλο της πιττας (ασχετο) και μαλλον αντι να παρει το νερο του Ασωπου πήρε το βαζακι με την λιπαντικη !!!! Παντως το νερο του Ασωπου ειναι μεν διαφανο αλλα τιγκα στα μικροβια .
ισως παντως να ηταν ο μοναδικος κερδισμενος, οι αλλοι
Κατάλαβα - είσαι λοβοτομημένος του λάος κι εσύ. Δηλαδή στάνταρ σε coma.
Ενφό - νέο φρούτο μετά τον Τόλη. Ωραίο χαβαλέ χειμώνα θα 'χουμε.
Ρε βλάκα άσε το enfo. Τον ξέρω περισσότερο καιρό από σένα. Και άσε τις παλιομαλακιούλες που κάνεις όταν δεν έχεις επιχεiρήματα. Νυχτιάτικα σου θίξαμε τη Χούκλη. Η αυτοδυναμία που θίγει τη ψήφο χιλιάδων πολιτών δε σε θίγει. Ενας βλάκας και μισός 30 χρόνια τώρα. Τι είναι σειρά να ψηφίσεις αυτή τη φορά;Πασόκ ή ΝΔ;