Νέα

Debates!!! Απόψεις & Συμπεράσματα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pristine
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 643
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός Αρχηγός σάς έκανε καλύτερη εντύπωση μετά το Debate ?

• Καραμανλής

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παπανδρέου

• Παπαρήγα

• Καρατζαφέρης

• Χρυσόγελος

• Σία Κοσιώνη

• Κανένας!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Συνημμένα

• debate-vote.jpg
    debate-vote.jpg
    130,1 KB · Εμφανίσεις: 17

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
james εισαι σιγουρος οτι δεν θα πληρωσεις νεους φορους για την επιχειρηση σου?
Νέους φόρους??? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Από ποιον? αυτοί είναι καλά παιδιά απ ότι είδα! άκακα ανθρωπάκια!!!!! :2funny:

Ο Κωστάκης θα βάλει νέους φόρους? δε νομίζω! δεν ξέρεις που λένε ότι ο χονδρός άνθρωπος είναι και καλός?????  :2funny: :2funny:(μάλλον επειδή σκέφτεται μόνο το φαί του! :dancing: :dancing: :dancing:)

Ο Γιωργάκης? (κοινώς GAP)?  ούτε αυτόν τον έχω ικανό! "Μαμά! να κάνω ποδηλατάκι? δε θα βγω στο δρόμο!!!!", ρωτάει κάθε πρωί! :headbang:

Τι φόρους να βάλει? το πολύ πολύ μετά τις εκλογές μόλις ορκιστεί να στέλνει ΣΔΟΕ,ΙΚΑ,υγεονομικό,δημ αστυνομία,πυροσβεστική (ναι και πυροσβεστική! σας έχει βάλει πρόστιμο ποτέ η Πυροσβεστική?αν δεν έχετε κάνει εγκαίρως αναγόμωση στους πυροσβεστήρες θα δείτε!!!! :headbang: :headbang: :knockinb: :knockinb: :knockinb:)!

να τους στέλνει λοιπόν όλους αυτούς να βάλουνε κανένα προστιματάκι! έτσι για το καλό που έγινε από υπ.εξ. Πρωθυπουργός της χώρας και...να ενισχύσει λίγο τα ταμεία του κρατικού μηχανισμού! Πού θα βρει τα λεφτά δεν τον ρωτούσανε? και πού θα βρει λεφτά να δώσει στα φιλαράκια του να κάνουνε κανένα δρόμο! για το καλό του τόπου δηλ.! :rolleyes: :rolleyes: :fuck2:

Α! είναι και ο έλεγχος για τα τσιγάρα! είδατε μέχρι τώρα να γίνεται κανένας έλεγχος για το κάπνισμα στους δημ χώρους?  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ε! μετά τις 5 Οκτωβρ να δείτε τι 3χίλιαρα θα πέφτουν όλη μέρα!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για τον Κωστάκη, αν εκλεγεί (στην απίθανη των περιπτώσεων-εσείς μου το είπατε άλλωστε,εγώ δεν ασχολούμαι) αλλά εκείνος ....

...θα δώσει έμφαση στα καταστήματα εστίασης που τον ενδιαφέρουν περισσότερο!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

όοοοολοι οι υπόλοιποι δεν πρόκειται να βάλουν κανένα νέο φόρο! Απεναντίας θα δώσουν 1,5 χιλιάρικο μισθούς :headbang:, θα δώξουν τους αντιπαθείς λαθρομετανάστες :boobies:, θα μας φέρουν πράσινα άλογα  :zombie:κτλ κτλ κτλ!!!!!

Οπότε γιατί να φοβάμαι φίλε αντονιόνι? (Ιταλός είσαι? :headbang: :headbang:)

Α! ξέχασα να σου πω ότι πρόλαβα και τις έκλεισα όλες τις επιχειρήσεις μου!!!!!! και να θέλουν δεν μπορούν να μου κάνουν κάτι! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Άφησα βέβαια εκρεμότητες με ΙΚΑ  :headbang:και ΤΕΒΕ  :headbang:γιατί περιμένω απ το Μάιο, την απόφαση για διακανονισμό... :jerking: άργσαν λίγο αλλά .......  :jerking: :jerking: :jerking:τι να κάναν τα παιδιά! διακοπές μεσολλάβησαν, τώρα εκλογές....καταλαβαίνεις!!!!! :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Αυτά!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

αυτά να τα βλέπουνε τα κωματόσκυλα(σκόπιμα γραμμένο έτσι) που κάθονται και χειροκροτάνε... αλλά και μας ζαλίζουν τα καλαμπαλίκια μας με τα καμώματα του κάθε μαλάκα που πιστεύουν.
οι υπόλοιποι που είμαστε στην απ' έξω και θα φάμε τα αποφάγια να δω τι θα κάνουμε;

ελπίζω να κυρήξουμε πτώχευση στο μαγαζάκι, να μπει υπό επιτήρηση η "πορτοκαλάδα" γιατί μόνοι μας δεν είματε άξιοι να το κρατήσουμε το μπουρδέλο, έχουμε πολλούς νταβάδες και από πουτάνες τίποτα... και τα θέλω τα νεφρά μου.
Τσολιάς! τι κάνεις φιλαράκι μου?

η πορτοκαλάδα επειδή ξύνισε λιγάκι, λέω να την κάνω σε άλλο μπουρδέλο! Να πιω κάνα φυσικό χυμό ρε παιδί μου!!!! :boobies: :boobies:

πάμε??????    .....και δεν είναι  :d-spam: σίγουρα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Σήμερα είναι ο μεγάλος τελικός. :headbang:

Οι επικοινωνιολόγοι ισχυρίζονται ότι μόνο ένα 7% των ανθρώπων αντιδρά σε λέξεις και μαρτυρίες. Ο τόνος της φωνής επηρεάζει θετικά το 38% του πλήθους και το υπόλοιπο 55% επηρεάζεται από τις κινήσεις του σώματος, τις χειρονομίες και εν γένει την εξωτερική εικόνα. Ισως αυτή να είναι και η βασική αιτία, που ο δημόσιος διάλογος των πολιτικών αρχηγών δεν πρόσθεσε τίποτα παραπάνω από αυτά που γνωρίζαμε για τις θέσεις των κομμάτων τους. Σημασία λοιπόν δεν έχει τι λες, αλλά πως φαίνεσαι όταν το λες. Γι αυτό και η πολιτική σήμερα, «από όραμα και τέχνη του εφικτού έγινε τέχνη επικοινωνίας», δηλαδή συναλλαγής. Στην εποχή της μιντιοκρατίας που βιώνουμε, το «πολιτικό ον» έγινε «τηλεοπτικό ον» και ο ενεργός πολίτης μεταλλάσσεται σιγά-σιγά αλλά σταθερά σε παθητικό τηλεθεατή. Αυτός είναι και ο λόγος που ακούσαμε τόσο συχνά, από μερικούς αρχηγούς τουλάχιστον, τη λέξη “ΕΓΩ”. Μετά από 180 περίπου χρόνια, το όραμα του Μακρυγιάννη, που εκφράστηκε με τη φράση «ευρισκόμεθα εις το εμείς και όχι εις το εγώ», παραμένει ανεκπλήρωτο. Αγαπητοί αρχηγοί μου, τα οράματά σας είναι υπέροχα και υψηλά και αυτό είναι καλό, το πιο ανεκπλήρωτο όραμα είναι καλύτερο από το ανύπαρκτο, μόνοι σας όμως θα τα εκπληρώστε όλα αυτά; Εσείς οι ίδιοι προσωπικά; Επειδή συμβαίνει να ακούμε και κάποιους άλλους αρχηγούς σύγχρονων ευρωπαϊκών δημοκρατιών, η λέξη ΕΓΩ, όταν τουλάχιστον αναφέρονται σε πολιτικές (όχι στο σπίτι τους) είναι σχεδόν απαγορευτική. Πιστεύετε αλήθεια ότι δίχως την ενορχηστρωμένη κινητοποίηση ή απλώς την συμμετοχή όλων μπορείτε να πετύχετε κάτι από όλα αυτά που λέτε ή μήπως πιστεύετε ακόμη ότι έχετε να κάνετε με έναν, δημοκρατικά, ανώριμο λαό και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η με κάθε μέσο κατοχή της εξουσίας; Το ότι, όσο πλησιάζουν οι μέρες των εκλογών, τα τηλεοπτικά σποτ προβάλουν περισσότερο τα πρόσωπα των αρχηγών και όχι θέσεις, δείχνει ότι οι επικοινωνιολόγοι πιστεύουν πως ο λαός μας είναι ακόμη πολιτικά ανώριμος, νοσταλγώντας ισχυρούς ηγέτες-αρχηγούς, αδιαφορώντας για τα προγράμματα των κομμάτων. Μέσα σε αυτό το πνεύμα το ντιμπέϊτ, ο δημόσιος διάλογος των αρχηγών, δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια πολιτική πασαρέλα. Το καλύτερο μανεκέν κερδίζει τις εντυπώσεις. Το ζητούμενο είναι το φαίνεσθαι και όχι το είναι. (Πως σας φάνηκα ήμουν καλός;). Αυτό δεν θα είναι και το θέμα των τηλεοπτικών συζητήσεων τις επόμενες ώρες και ημέρες;

kwstaswd

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
Ο Γιωργάκης? (κοινώς GAP)?  ούτε αυτόν τον έχω ικανό! "Μαμά! να κάνω ποδηλατάκι? δε θα βγω στο δρόμο!!!!", ρωτάει κάθε πρωί!

φιλαρακο James μαλλον εισαι βα8ια νυχτομενος.....

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
οι επικοινωνιολόγοι πιστεύουν πως ο λαός μας είναι ακόμη πολιτικά ανώριμος,
Ε! δε θέλει και πολύ μυαλό!!!!

πάρε μια προς μια τις απόψεις των "πελατών" σου εδώ μέσα!

Άντε πες καμιά βαριά κουβέντα για ΕΝΑΝ αρχηγό και θα σε φάνε!

λες οι επικοινωνιολόγοι να μη ρίχνουν και καμιά ματιά εδώ μέσα να δουν τι παίζει?

α ρε! επικοινωνιολόγος που μας χρειάζεται......! μπας και μάθουμε να επικοινωνούμε με τον διπλανό μας......! τότε ίσως επιλέξουμε και τους σωστούς ηγέτες!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Και ο Τύπος (όχι ο απόλυτος  :2funny:) συμπληρώνει τη μιζέρια μας....οι μισές εφημερίδες βγάζουν νικητή του ντιμπέιτ τον Κωστάκη κι άλλες μισές το Γιωργάκη....

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ο Γιωργάκης? (κοινώς GAP)?  ούτε αυτόν τον έχω ικανό! "Μαμά! να κάνω ποδηλατάκι? δε θα βγω στο δρόμο!!!!", ρωτάει κάθε πρωί!

φιλαρακο James μαλλον εισαι βα8ια νυχτομενος.....

Είδες ντούρα????????

του έθιξα τον αρχηγό και με λέει νυχτωμένο!!!!!!

ναι φίλε! κοιμάμαι και δε θέλω να ξυπνήσω!

μακριά από μένα οι κομματικές αντιπαραθέσεις!

γεια!!!!

Επισκέπτης
Οι επικοινωνιολόγοι ισχυρίζονται ότι μόνο ένα 7% των ανθρώπων αντιδρά σε λέξεις και μαρτυρίες. Ο τόνος της φωνής επηρεάζει θετικά το 38% του πλήθους και το υπόλοιπο 55% επηρεάζεται από τις κινήσεις του σώματος, τις χειρονομίες και εν γένει την εξωτερική εικόνα.
ετσι ακριβως..
το παιντι λοιπον θα πρεπει να μαθει μεταξυ αλλων(απο τα ζωα που εχει για συμβουλους),οτι ΠΟΤΕ δεν κουναμε το δαχτυλακι μας στο κοινο,διοτι αυτοματα αυτη η κινηση κατατασσεται ως απειλη στο υποσυνειδητο του πελατη..
ο χοντρος τα ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ τα σχετικα κολπα & ως ειπε ο καλαχαν,οντως αξιζει ενα οσκαρ ηθοποιοιας..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και ο Τύπος (όχι ο απόλυτος  :2funny:) συμπληρώνει τη μιζέρια μας....οι μισές εφημερίδες βγάζουν νικητή του ντιμπέιτ τον Κωστάκη κι άλλες μισές το Γιωργάκη....
ποιός μαλακας έβλεπε ντιμπέιτ;
ποιός ασχολείται με καραγκιοζιλίκια διάρκειας 3.5 ωρών;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσύ ρε τι έκανες;
Multitasking με το πουλί σου;
τσακωνόμουνα με τον κρητικο στο μπουρδέλα και πέρασα ευχάριστα 2 ωρίτσες...
ξεκαβλώσαμε και οι δυό....

εσύ είδες το ντιμπειτ και αποφάσισες;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς... ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! :headbang:

Συνημμένα

• debate-funny2.JPG
    debate-funny2.JPG
    46,7 KB · Εμφανίσεις: 13

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς... ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
στη μόνη περίπτωση που θα είχε ενδιαφέρον το ντιμπέιτ είναι εάν μαζεύονταν έξω από την εθνική ραδιοπαράγκα οι υπάλληλοι του Σκαραμαγκά και της Ασπίδας και έκαναν αυτοί τις ερωτήσεις.......

Επισκέπτης
στη μόνη περίπτωση που θα είχε ενδιαφέρον το ντιμπέιτ είναι εάν μαζεύονταν έξω από την εθνική ραδιοπαράγκα οι υπάλληλοι του Σκαραμαγκά και της Ασπίδας και έκαναν αυτοί τις ερωτήσεις.......
ειχε αλλους εργατοπατερες αποξω..
εποχιακους δασοπυρεσβεστες & κατι αλλους..

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε την μεγαλύτερη αλήθεια την είπε η Παπαρήγα:
"Σήμερα, στον 21ο αιώνα, ο καθένας (Έλληνα εννοούσε) δικαιούται και ένα δεύτερο σπίτι στην εξοχή."

Σωστή τοποθέτηση από λάθος πολιτικό όμως..... με ποιο πολιτικό σύστημα θα το πετύχει αυτό ο έλληνας? :think:

Αν σκεφθεί κανένας τι σημαίνει αυτό στην πληρότητα του, από το στόμα της Παπαρήγα, θα έχει όλες τις απαντήσεις για τις φωτιές, για την κατάσταση της Δημόσιας Διοίκησης και για την οικονομία αυτού του τόπου. (και το χειρότερο είναι ότι υποπτεύομαι ότι έχει δίκηο).
έτσι ακριβώς είναι....και πολλά περισσότερα!!! :rockon:

Πολύ καλό  από πολιτικής άποψης το κλείσιμο του Τσίπρα, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες καταστάσεις και όχι σε αερολογίες όπως οι άλλοι. Γενικά είχε καλή παρουσία - η εμπειρία από τα μαθητικά, καταλήψεις, συνελεύσεις προφανής.
Συμφωνώ αλλά μόνο για ηλικιακό τάργκετ γκρουπ 18-30 άντε 35. Για τους μεγαλύτερους ήταν ανάλατος... :S (δεν μπορώ να βρω κάτι πιο κατάλληλο)

Άνευρος, άγευστος, άχρωμος ο Χρυσόγελος, είσαι εναντίον του λιγνίτη και του λιθάνθρακα ρε μεγάλε, καλά, τι όμως θα κάνουμε;
Χμ! αυτός ήξερε καλά το μάθημά του για το λιγνήτη.... στον Τρεμόπουλο λίγο τα σαλάτιασε :jerking:! αλλά επιμένω! μήπως είναι γκέι??? :2funny: :2funny:

Απαράδεκτος ο Καρατζαφέρης. Μία απ'όλα. Αμ΄ το θα μοιράσει την Εκκλησιαστική περιουσία σε φτωχούς αγρότες. Ούτε η Αλέκα δεν πετάει κάτι τέτοια.
Φοβερό! κανείς δεν το περίμενε να πει κάτι τέτοιο! ούτε κι ο ίδιος φαντάζομαι.....!

μήπως του ξέφυγε?  :think:Αλλά πολύ αλεπού για να το πει κατά λάθος....... :think: :think:!

Ο Γιωργάκης το πάλεψε. Ότι μπορούσε έκανε. Μέχρι εκεί που είναι οι δυνατότητες του.
Αλλά είναι τόσο μαλάκες εκεί στο ΠΑΣΟΚ και οι επικοινωνιολόγοι του;
Βάλτε ρε εσείς 3 νούμερα στην κλίμακα να τελειώνουμε. Οποιαδήποτε νούμερα. Γιατί αλλιώς ο Γιωργάκης πάλι ρόμπα θα γίνει.

Ο Κωστάκης επίσης το πάλεψε με πολύ καλλίτερα αποτελέσματα από τον Γιωργάκη. Δεν ξέρω αν έπεισε τους αναποφάσιστους, νομίζω όμως ότι ορισμένοι τον άκουσαν.
Δύσκολο να το πει κανένας.

Για τους δύο αυτούς ειπώθηκαν τα πάντα!

Θλιβεροί κι οι δυο τους! :headbang: :headbang: :headbang:

Ούτε να....μαλώσουν δεν μπορούσαν!!!!  :2funny: Να ανάψουν λίγο τα αίματα! Θα καταφέρουν άραγε να...."μαλώσουν" για τα συμφέροντά μας? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Γενικά πολύ σωστές τοποθετήσεις Βολταίρε! έδωσες το στίγμα....

χωρίς φανατισμό και χωρίς προτιμήσεις σε κάποιον απ αυτούς.....

Η...πρότασή σου για τις εκλογές ;)? ή.....δεν κάνει? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom