παντως ειναι να δακρυζεις οταν βλεπεις ολους αυτους τους οψιμους σωτηρες να ματωνουν στα καναλια...
...
παντως ειναι να δακρυζεις οταν βλεπεις ολους αυτους τους οψιμους σωτηρες να ματωνουν στα καναλια...
Νέους φόρους???james εισαι σιγουρος οτι δεν θα πληρωσεις νεους φορους για την επιχειρηση σου?
Τσολιάς! τι κάνεις φιλαράκι μου?αυτά να τα βλέπουνε τα κωματόσκυλα(σκόπιμα γραμμένο έτσι) που κάθονται και χειροκροτάνε... αλλά και μας ζαλίζουν τα καλαμπαλίκια μας με τα καμώματα του κάθε μαλάκα που πιστεύουν.
οι υπόλοιποι που είμαστε στην απ' έξω και θα φάμε τα αποφάγια να δω τι θα κάνουμε;
ελπίζω να κυρήξουμε πτώχευση στο μαγαζάκι, να μπει υπό επιτήρηση η "πορτοκαλάδα" γιατί μόνοι μας δεν είματε άξιοι να το κρατήσουμε το μπουρδέλο, έχουμε πολλούς νταβάδες και από πουτάνες τίποτα... και τα θέλω τα νεφρά μου.
τι σημαίνει κωματόσκυλο?αυτά να τα βλέπουνε τα κωματόσκυλα(σκόπιμα γραμμένο έτσι)
Σήμερα είναι ο μεγάλος τελικός.
Ε! δε θέλει και πολύ μυαλό!!!!οι επικοινωνιολόγοι πιστεύουν πως ο λαός μας είναι ακόμη πολιτικά ανώριμος,
Ο Γιωργάκης? (κοινώς GAP)? ούτε αυτόν τον έχω ικανό! "Μαμά! να κάνω ποδηλατάκι? δε θα βγω στο δρόμο!!!!", ρωτάει κάθε πρωί!
φιλαρακο James μαλλον εισαι βα8ια νυχτομενος.....
ετσι ακριβως..Οι επικοινωνιολόγοι ισχυρίζονται ότι μόνο ένα 7% των ανθρώπων αντιδρά σε λέξεις και μαρτυρίες. Ο τόνος της φωνής επηρεάζει θετικά το 38% του πλήθους και το υπόλοιπο 55% επηρεάζεται από τις κινήσεις του σώματος, τις χειρονομίες και εν γένει την εξωτερική εικόνα.
ποιός μαλακας έβλεπε ντιμπέιτ;Και ο Τύπος (όχι ο απόλυτος ) συμπληρώνει τη μιζέρια μας....οι μισές εφημερίδες βγάζουν νικητή του ντιμπέιτ τον Κωστάκη κι άλλες μισές το Γιωργάκη....
παρων..ποιός μαλακας έβλεπε ντιμπέιτ;
ποιός ασχολείται με καραγκιοζιλίκια διάρκειας 3.5 ωρών;
ποιός μαλακας έβλεπε ντιμπέιτ;
τσακωνόμουνα με τον κρητικο στο μπουρδέλα και πέρασα ευχάριστα 2 ωρίτσες...Εσύ ρε τι έκανες;
Multitasking με το πουλί σου;
παρων..
στη μόνη περίπτωση που θα είχε ενδιαφέρον το ντιμπέιτ είναι εάν μαζεύονταν έξω από την εθνική ραδιοπαράγκα οι υπάλληλοι του Σκαραμαγκά και της Ασπίδας και έκαναν αυτοί τις ερωτήσεις.......Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς... ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
ειχε αλλους εργατοπατερες αποξω..στη μόνη περίπτωση που θα είχε ενδιαφέρον το ντιμπέιτ είναι εάν μαζεύονταν έξω από την εθνική ραδιοπαράγκα οι υπάλληλοι του Σκαραμαγκά και της Ασπίδας και έκαναν αυτοί τις ερωτήσεις.......
ειχε αλλους εργατοπατερες αποξω..
εποχιακους δασοπυρεσβεστες & κατι αλλους..
Σωστή τοποθέτηση από λάθος πολιτικό όμως..... με ποιο πολιτικό σύστημα θα το πετύχει αυτό ο έλληνας?Είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε την μεγαλύτερη αλήθεια την είπε η Παπαρήγα:
"Σήμερα, στον 21ο αιώνα, ο καθένας (Έλληνα εννοούσε) δικαιούται και ένα δεύτερο σπίτι στην εξοχή."
έτσι ακριβώς είναι....και πολλά περισσότερα!!!Αν σκεφθεί κανένας τι σημαίνει αυτό στην πληρότητα του, από το στόμα της Παπαρήγα, θα έχει όλες τις απαντήσεις για τις φωτιές, για την κατάσταση της Δημόσιας Διοίκησης και για την οικονομία αυτού του τόπου. (και το χειρότερο είναι ότι υποπτεύομαι ότι έχει δίκηο).
Συμφωνώ αλλά μόνο για ηλικιακό τάργκετ γκρουπ 18-30 άντε 35. Για τους μεγαλύτερους ήταν ανάλατος... :S (δεν μπορώ να βρω κάτι πιο κατάλληλο)Πολύ καλό από πολιτικής άποψης το κλείσιμο του Τσίπρα, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες καταστάσεις και όχι σε αερολογίες όπως οι άλλοι. Γενικά είχε καλή παρουσία - η εμπειρία από τα μαθητικά, καταλήψεις, συνελεύσεις προφανής.
Χμ! αυτός ήξερε καλά το μάθημά του για το λιγνήτη.... στον Τρεμόπουλο λίγο τα σαλάτιασε ! αλλά επιμένω! μήπως είναι γκέι???Άνευρος, άγευστος, άχρωμος ο Χρυσόγελος, είσαι εναντίον του λιγνίτη και του λιθάνθρακα ρε μεγάλε, καλά, τι όμως θα κάνουμε;
Φοβερό! κανείς δεν το περίμενε να πει κάτι τέτοιο! ούτε κι ο ίδιος φαντάζομαι.....!Απαράδεκτος ο Καρατζαφέρης. Μία απ'όλα. Αμ΄ το θα μοιράσει την Εκκλησιαστική περιουσία σε φτωχούς αγρότες. Ούτε η Αλέκα δεν πετάει κάτι τέτοια.
Ο Γιωργάκης το πάλεψε. Ότι μπορούσε έκανε. Μέχρι εκεί που είναι οι δυνατότητες του.
Αλλά είναι τόσο μαλάκες εκεί στο ΠΑΣΟΚ και οι επικοινωνιολόγοι του;
Βάλτε ρε εσείς 3 νούμερα στην κλίμακα να τελειώνουμε. Οποιαδήποτε νούμερα. Γιατί αλλιώς ο Γιωργάκης πάλι ρόμπα θα γίνει.
Ο Κωστάκης επίσης το πάλεψε με πολύ καλλίτερα αποτελέσματα από τον Γιωργάκη. Δεν ξέρω αν έπεισε τους αναποφάσιστους, νομίζω όμως ότι ορισμένοι τον άκουσαν.
Δύσκολο να το πει κανένας.