foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
κανει brake απο τις παρτουζες του γουιντερ
τον βλεπω πιο ωριμο απο ποτε
ξερει τι θελει και πως να το παρει
κανει brake απο τις παρτουζες του γουιντερ
Θα σου ζητούσα να με συνοδεύσεις για παρέα αλλά στα μοναστήρια δεν επιτρέπονται γυναίκες Αγγελικούλα.καταλαβα ..... μουσατος γιοκ
Σε μοναστηρι δοκιμασες να πας ?
Εχει πολλους μουσατους εκει
τον βλεπω πιο ωριμο απο ποτε
ξερει τι θελει και πως να το παρει
ή και τα 2
Λείπει κ ο έκτορ ρε γμτ που τον γλεντούσε ωραία τον αχαχούχα. :-μπα σε 10 χρονια που θα πατησει μισο αιωνα ζωης θα αλλαξει κ θα αρχισει να ασχολειται με τσουπρες
μικρος ειναι ακομα
μπα σε 10 χρονια που θα πατησει μισο αιωνα ζωης θα αλλαξει κ θα αρχισει να ασχολειται με τσουπρες
μικρος ειναι ακομα
Τον Γιάννη Βόγλη τον ηθοποιό εννοείς;;;καποιος εγραψε παντως οτι το καλοκαιρι γαμησε καλα ο αχαχουχας..καλοκαιρινος ερωτας..μακαρι να ειναι ετσι..σαν τον βογλη με την αναμπελ
Τον Γιάννη Βόγλη τον ηθοποιό εννοείς;;;
οχι τον χωροφυλακα
α ρε κοροιδα που του κανετε πλακιτσα και να ξερατε τι μουναρα γαμαει αυτη την εποχη ο αχαχουχας....
Στανταράκι την Σκάρλετ Γιόχανσον βολεύει ο αχαχούχας....για πες λεπτομερειες
Δεν μου λεει εμενα, γιατι ξερει οτι μπορει να μου ξεφυγει...και σε αυτες τις περιπτωσεις χρειαζεται εχεμυθεια!Το εχω καταλαβει μονος μου, απο το προφιλ του στο φατσοβιβλιο....του την πεφτει συνεχεια μια ωραια γκομενα!...Κατι πρεπει να παιζει μεταξυ τους, αλλα δεν ειμαι αδιακριτος για να ρωτησω..αμα θελει ας πει ο ιδιος!για πες λεπτομερειες
Δεν μου λεει εμενα, γιατι ξερει οτι μπορει να μου ξεφυγει...και σε αυτες τις περιπτωσεις χρειαζεται εχεμυθεια!Το εχω καταλαβει μονος μου, απο το προφιλ του στο φατσοβιβλιο....του την πεφτει συνεχεια μια ωραια γκομενα!...Κατι πρεπει να παιζει μεταξυ τους, αλλα δεν ειμαι αδιακριτος για να ρωτησω..αμα θελει ας πει ο ιδιος!
Γεια σας παιδιά.
Έχω ένα μικρό προβληματάκι
Είμαι 35 και δεν είχα ποτές (το ποτές είναι καραγκούνικο ) σχέση. Στην ουσία δεν ασχολιόμουν καν με το σεξ αφού η επισκεψή μου σε μπουρδελάκια ήταν μια φορά στο τόοοοοοοοσο και δεν πήρα ποτές τον αέρα. Σε όλες τις επισκέψεις μου το τσιμπούκωμα δε με ερέθιζε καθόλου και ήταν πάντα κουραστικό. Αλλά και όταν μου σηκωνόταν μόλις ξεκινούσα το πήδημα μου έπεφτε. Μόνο λίγο πριν τελειώσω ερχόμουν σε καλή στύση. Φυσικά μ'αρέσουν οι γυναίκες και μόνος μου μου σηκώνεται. Ξαναλέω μια φορά το εξάμηνο πήγαινα και αν... Και αυτό γι' αυτόν ακριβώς το λόγο. Τώρα που μεγάλωσα λίγο , συνειδητοποίησα τα γνωστά (μια ζωή θα μείνω μόνος κτλ) οπότε πρέπει τουλάχιστον να χαίρομαι το σεξ. Είναι σίγουρα ψυχολογικό αλλά τι θα προτείνατε; Μην βιάζεστε, άμα δε γαμάς ως τα 35 σου, δεν έγινε τίποτα να περιμένεις κι άλλα 35... ;)
Απλό το πρόβλημα: η πεοκρουσία κάνει κακό. Εάν την κόψεις, θα σαν κουνέλι.....Γεια σας παιδιά.
Είμαι 35 και δεν είχα ποτές (το ποτές είναι καραγκούνικο ) σχέση. Στην ουσία δεν ασχολιόμουν καν με το σεξ αφού η επισκεψή μου σε μπουρδελάκια ήταν μια φορά στο τόοοοοοοοσο και δεν πήρα ποτές τον αέρα. Σε όλες τις επισκέψεις μου το τσιμπούκωμα δε με ερέθιζε καθόλου και ήταν πάντα κουραστικό. Αλλά και όταν μου σηκωνόταν μόλις ξεκινούσα το πήδημα μου έπεφτε. Μόνο λίγο πριν τελειώσω ερχόμουν σε καλή στύση. Φυσικά μ'αρέσουν οι γυναίκες και μόνος μου μου σηκώνεται. Ξαναλέω μια φορά το εξάμηνο πήγαινα και αν... Και αυτό γι' αυτόν ακριβώς το λόγο. Τώρα που μεγάλωσα λίγο , συνειδητοποίησα τα γνωστά (μια ζωή θα μείνω μόνος κτλ) οπότε πρέπει τουλάχιστον να χαίρομαι το σεξ. Είναι σίγουρα ψυχολογικό αλλά τι θα προτείνατε; Μην βιάζεστε, άμα δε γαμάς ως τα 35 σου, δεν έγινε τίποτα να περιμένεις κι άλλα 35... ;)
Γεια σας παιδιά.